Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Konu: ProDom Ücretleri
Sevgili Faneticiler,

bizim forum basindan beri cok kez ProDom konusunu ele aldi. Büyük tartismalar oldu, bazi ProDom'lar tartismalardan dolayi gittiler ve tabi kendisini ortaya koyan ProDom'lar da oldular ve ön yargi biraz da olsun diyaloga dönüstü.

Ama bu konu galiba her zaman konusulur. Bu baslik ise http://www.faneti.net/portalxl/fpost173683.html baslik dan kaynaklanan bir konu icin acildi ki o basligi kirletmeyelim.

khalkedonian sordu ki "Seans ücretleri mi düşecek yoksa sevgili parox." diye. Evet arkadaslar, zamanla düsecek. Fakat hemen yarin degil. Bizler bilinen ama ayni anda toplumda kabul edilen bir grup olana kadar fazla birsey degismeyecek. Ondan sonra eminim cok seyler degisecek. BDSM ücretli seanslar dahil.

Peki sizce bir yada yarim saatlik bir seans ne kadar tutmali?
Icerigi ne olmali?
Bir ProDom un BDSM üzerine bilgi seviyesi ne kadar olmali?
SSC kurallarina göre mi seanslar olmali yada sizin icin hic fark etmez mi?

Bu konuda seviyeli bir paylasim icin rica ederim.

Parox

Konu:
aslında çok enteresan biraçıdan bakıyorum ben..şöyle yani..bir ücret karşılığı ilişki yaşarken..bir kaç durum oluyor...her ne kadar ben bu tür ilişkiye hiç girmesemde biliyorum...normal bir seks için şöyle bir durum var..ya ücret bir saatliğine..ya bir tek birleşmelik..ya tek bir oral seks yada anal için yada biraz daha fazla verdiğin zaman sabaha kadar :)
bunları düşününce her zaman bir zaman kısıtlaması var..ve erkek kişi bu zamandan dolayı fazla uzatmadan hemen bayanın bacakları arasına girmeye çalışıyoki zaman bitmeden bir kaç kere daha ilişkiye girebilsin..bu karşıdaki bayan için aslında problemli bir durum..bir handikap..
ama köle efendi ilişkisi belirli bir süreci alacağından daha uzun bir oynaşma :) vakti alacağından birleşme sayısı mutlakaki diğerlerinden daha az olacaktır...bu sebeple mistresslik yapan bayan için aynı handikaplar söz konusu değil..o yüzden mistress ücretleri bana göre piyasadaki standart ücretler kadar olmalı..fazla olması için bir sebep yok..hatta daha az olması için bir çok gerekçe var..ama sanırım herkes standartlardaki ücret olmasına itiraz etmez...burada mistress biraz fazla konuşucak ama cinsel uzuvları daha az çalışıcak :) bu açıdan bakıyorum olaya

Konu:
Olay aslında ekonominin temel kurallarına dayanıyor denebilir. Ortada kısıtlı bir arz var, bir bakıma niş bir pazar söz konusu. Müşterilere de fazla söz hakkı kalmıyor anladığım kadarıyla, çünkü karşılarında rekabet eden pek fazla arz sahibi yok, sonuçta kaç kişi istiyor bunu? Bu sitede bile benim gibi bu olayı çekici bulmayan nice insan varken..

Ne zaman ki bu hizmeti almak isteyenler tavrını koyar, "ben bu paraya evet demem" der, o zaman da fiyatlar mantıklı bir düzeye iner.

Kimlik ÖS  
Konu:
piyasa aksaklığı söz konusu yani arkadaşlar tam rekabetten uzak bir piyasa.arz sahiplerinin kar marjını yüksek tutmak istemesi normal.tamamen üretici rantı söz konusu.bu yüzden talep kesimi olan köle grubu arkadaşlar da malesef ceplerinde seans ücreti menşeili yangına ya aldırış etmeyecekler ya da bu diyarı terkedecekler yani hayallerini ertelemek zorunda kalacaklar.freudyene katılıyorum.

Kimlik ÖS  
Konu:
şuna üretici rantı demiyelim..ne de olsa hizmet sektörü -grin-

Konu:
korsan olunca fiat nedir acaba...zabıta da işin içine de girerse süper olur...

Kimlik ÖS  
Konu:
Ya arkadaşlar benim şuan soracağım soruyu lütfen horlamayın ama merak ettiğim birşey var, acaba bu prodomluk bir meslek mi? demek istediğim prodom olan bayan bir müşteri buluncaya kadar evde öylecene oturuyor, bulamazsa açmı kalıyor :), bunu böyle bi sektör haline getiren getirmiş tamam, ama bir bayan tarafından dominate edilmeyi bu kadar elzem bilen bireyler zaten parasına kıyar ve fetişini yaşar, bu olay aynen bazı ülkelerde sigaranın yasaklanması için sigara fiayatlarına zam getirilmesi gibi, tiryaki olan bırakmasın, bırakmaya niyetli olan zaten bırakır ;)

Kimlik ÖS  
Konu:
Olaya ciddi bir bakış açısıyla yaklaşırsak seans ücretleri batı avrupa ve Amerika'yla az çok aynı aslında. Yani Türk insanımızın alım gücünün düşüklüğü dolayısıyla 300 lira insanın gözünde büyüyor. Yurtdışında alım gücü daha yüksek olduğu için insanlar özel zevklerine daha kolay para harcıyorlar. Tabii refah devletlerinin insanlarının tüketici davranışıyla bizim gibi dar gelirli ülkelerin insanlarının tüketici davranışları aynı olamaz. Bugün bir masaj salonunda seans ücretinin üçte biri kadar bir parayada bazı zevklerinizi tatmin edebilirsiniz. Ben bdsm'ci değilim. Sadece foot domination ve foot slave'liğe eğilimim var. Seansın içeriği kişinin tercihine göre değişir. Benim zevk algımla bir başkasının ki aynı olmaz. Onun için standart bir seans fiyatı yerine seansın içeriğine göre bir fiyat belirlenebilir. O zaman sadece ayak fetişizmine ilgisi olan insanlar hayat kadınları yerine işinin ehli kaliteli mistresslara yönelirler. Böylelikle mistresslarda daha fazla seans yapma ve para kazanma şansına sahip olurlar. Mistress'ından sadece ayak öpüp yalamak, footjob ve trample-crush isteyen bir kişiyle ileri derecede bdsm tekniklerini kendisine uygulamasını isteyen bir kişiden aynı seans ücretinin istenmesi acaba mantıklımıdır? Yoksa ben bir saatimi o kişiye ayırdım içeriği ne olursa olsun fiyat sabittir anlayışımı doğrudur? Aslında mistresslarımızın bu konu hakkında fikirlerini bizlerle paylaşmaları yararlı olacaktır. Şunuda söyleyeyim ki biz Türküz ve Türkiye'de yaşıyoruz. Geleneksel ve kültürel yapımız batıdan çok farklı. Tabii ki cinselliğe bakış açımızda yurtdışından farklı. Burada bırakın fetişizmi, bdsm'yi sıradan cinsel ilişkiyi düzenli olarak yaşayan kaç kişi vardır? Yurtdışında yemek, içmek kadar doğaldır bizim zevk aldığımız şeyleri yaşamak. Ülkemizde ben dahil fetişizmi pek çok değişik partnerle yaşadım diye en çok övünen kişinin yaşadığı ilişki sayısı yurtdışındaki zevkdaşlarımızın tecrübe sayısının yanında çok gülünç kalır. Neyse anlattıkça uzar bu işler. Onun için Parox'un açtığı başlığı sulandırmadan fikirlerimizi paylaşalım. Umarım faneti lady'lerimizde bu başlıkta konu hakkındaki görüşlerini paylaşırlar bizimle. Bugünden yarına bir değişmeyecek demiş sayın Parox. Hemfikirim ama bu konularda biz fetiş camiası olarak adım atmazsak uzun vadede de pek önemli bir değişikliğin olacağını sanmıyorum.

En son Khalkedonian tarafından 29 Oca 2009 23:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kimlik ÖS  
Konu:
aslında paraya bakacak olursak az bile...insanlar hayatta sadece bir kere yaşayabileceği bir çok şeye daha fazla paralar veriyor..fetişizm gibi konular hayatımızda derin izlere neden olsada hep hayatımızın içinde yer alsada,birine fetişizmi ne kadar yaşadın diye sorduğunda bir kaç örnek ve olay anlatıcaktır muhtemelen...fetiş biri ama tecrübeleri oldukça sayılacak kadar az oluyor...yani genelinde bahsediyorum..içimizde çok yoğun yaşayanlar var mutlaka..mistress ilişkilerde fetişizm gibi cinsellik arasına sıkıştırılıp karşı tarafa hissettirilmeden yaşanacak bir olay olmadığı için partner bulmak daha zor oluyor..hal böyleyken...bütün yaşamı boyunca 3-5 mistress köle ilişkisi yaşayacak olan biri için ücreti 1000 tl olsada fazla değil bence..ama olaya maddi tutara bakarak yaklaşırsak parası olmayan için 100 tl bile büyük para...bu yaşam standartımıza ve gelir durumumuza göre değişiklik gösterir..
bana sorarsanız ne kadar olmalı diye...ticaretin içinden geldiğim için çalışan bir kişinin bir günlük yevmiyesi 100 tl den fazla olamaz bence..ne iş yaparsa yapsın...en büyük yevmiye tutarı bana göre 100 tl dir..ister hamallık,ister müdürlük,ister mistresslik olsun farketmez...
100 tl benim parama göre gayet normal..ama mistress -köle ilişkisi yaşamak isteseydim 500 tl de verirdim

Konu:
Bende ticaret hayatının içindeyim. Gayrimekul işiyle uğraşıyorum ve monarshy'nin çalışan bir kişinin en fazla kazanabilecği para konusundaki görüşlerini gerçekçi buluyorum. Yani üniversite bitirip özel bir şirkette müdür bile olsanız alacağınız ücret bellidir. Onun için seans ücretleri ülke şartlarını dikkate almalıdır. Bu aslında mistresslarımızında işine gelir bence. Kendi işimden örnek vereyim isterseniz. 2004 yılına kadar ev fiyatları uygundu. Her emekli olan bir daire sahibi olabiliyordu. O yıllarda İstanbulda ortalama bir evin fiyatı 40.000 ytl civarındaydı. Emekli bir memur 30 bin lira ikramiye alıyordu ve çalıştığı zamanlardaki birikimlerinide üzerine katarak kolaylıkla ev sahibi oluyordu. Biraz eksiği varsa konut kredisiyle üstünü tamamlıyordu. Ama şimdi ev fiyatları uçtu. Memur 5 yıl önce ne kazanıyorsa enflasyon oranını dikkate alırsak aşağı yukarı aynı kazanıyor. Yani tüketicinin geliri yerinde sayarken ev fiyatları 5-6 kat artmış. Ne oluyor peki o zaman? Satışlar duruyor tabii ne olacak başka. Aynı şey bence seans ücretleri içinde geçerli. Yani ben iyi anlaştığım, yıllardan beri tanıdığım müşterisi olduğum, belli bir samimiyet tesis ettiğim bir masöz bayanla yaşadığım şeylerin aynısını yaşamak için bir mistress'a üç katttan daha fazla para ödemem. Pek çok kişininde benim gibi düşündüğünü zannediyorum. Onun için bence mistresslarda fetişist ve bdsm'ci köle arasında bir ayırım yapmalıdırlar. Nasıl ki seansların içeriği farklıdır ücretlendirmeninde farklı olması gerekir. Bunlar benim fikirlerim.

Kimlik ÖS  
Konu:
Monarshy'nin dediği gibi ülkemizde bir fetişistin yaşadığı deneyim sayısı maalesef sınırlıdır. Ben istisna kişilerden bahsetmiyorum genelden bahsediyorum. Yurtdışına kıyasla yaşanan deneyim sayımız gerçekten oldukça azdır. En iddialılarımızın bile kendilerini dışarıyla kıyasladıklarında aslında ne kadar az şey yaşadıkları ortadadır. Ben Çek Cumhuriyeti ve Ukrayna'daki ortamı biliyorum adamlar aşmış o kadar diyeyim. Bizim deneyim sayımızın azlığının nedenlerine gelince; Toplumun cinselliğe bakış açısı ve bunun yarattığı sosyal kısıtlamalar, maddi gücümüzün zayıflığı ve seans ücretlerinin ülke standartlarımızın üzerinde olması, biz fetişistlerin bazı durumlarda cesaretsizliği, kız arkadaşlarımız ve toplumun geneli tarafından sapık olarak görülmekten korkmamız, vs.... Aslında pek çok nedeni iki başlıkta toplayabiliriz; Toplumun cinselliğe bakışından kaynaklanan engeller ve maddi sorunlar. Şimdi adam bir yıl boyunca kızla çıkıyor ama aralarında cinsel birliktelik yaşanmıyor. En fazla öpüşüyorsunuz ve sarmaş dolaş oluyorsunuz. Tek tük bulunan "açık kapı" hatunlarla çıktığınızda bazı şeyler yaşayabiliyorsunuz işte o kadar. Yani adamın kız arkadaşıyla seks sorunu var. İşin açıkçası bu. Adam kız arkadaşına kendi cinsel kimliğini, ayak fetişisti olduğunu söylemekten çekiniyor. Yani biz ekmeğin zor bulunduğu bir yerde pastanın fiyatını tartışıyoruz aslında.

En son Khalkedonian tarafından 29 Oca 2009 21:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kimlik ÖS  
Konu:
khalkedonian demiş ki: 
Monarshy'nin dediği gibi ülkemizde bir fetişistin yaşadığı deneyim sayısı maalesef sınırlıdır. Ben istisna kişilerden bahsetmiyorum genelden bahsediyorum. Yurtdışına kıyasla yaşanan deneyim sayımız gerçekten oldukça azdır. En iddialılarımızın bile kendilerini dışarıyla kıyasladıklarında aslında ne kadar az şey yaşadıkları ortadadır. Ben Çek Cumhuriyeti ve Ukrayna'daki ortamı biliyorum adamlar aşmış o kadar diyeyim. Bizim deneyim sayımızın azlığının nedenlerine gelince; Toplumun cinselliğe bakış açısı ve bunun yarattığı sosyal kısıtlamalar, maddi gücümüzün zayıflığı ve seans ücretlerinin ülke standartlarımızın üzerinde olması, biz fetişistlerin bazı durumlarda cesaretsizliği, kız arkadaşlarımız ve toplumun geneli tarafından sapık olarak görülmekten korkmamız, vs.... Aslında pek çok nedeni iki başlıkta toplayabiliriz; Toplumun cinselliğe bakışından kaynaklanan engeller ve maddi sorunlar.

iyi tespit...

Kimlik ÖS  
Konu:
konudaki malın değeri ;
uygulama ortamı + ekipman +bilgi +beceri + zaman en önemlisi ne uygulanacağı ile belirlenir.
mistress denilen insanlar "uzman" isimlerdir ve yukarıdaki saydıklarıma sahiplerdir.Bu özellik ve şartlara sahip isimlerin ücretleri özelikle uzak doğu batı ve kuzey avrupa +amerika +kanada memleketlerinde bizim alım gücümüze göre ve memleketteki işleme göre çok pahalıdır ama üstteki faktörlerde epey farklıdır tabi.
ciddi isimlerin sitelerinde dikkat ettiyseniz uzmanlık alanları hatta beraber çalıştıkları isimlerin de uzmanlık detayları bulunmaktadır
yurtdışındada sıradan bir yerde fazla para ödemezsiniz zaten
bir ayak resmi kırbaç yada çizme resimi koyanlar mistress filan diye
karşımıza çıkmakta.
profesyonel domina diye isimlendirilmiş ismler olamayacığını düşünmekteyim çünki profesyonel demek uzman tarifinide içermesi gerek ve en azından psikolojik biraz bilgisi olması lazım olan varmıdır ?

bence özetle

kesinlikle memlekette ödenen paralar az değildir.

altını çizdim.
:mrgreen:

biraz uzun olacak ama örneklerde vermek isterim

belçika 80 li yılların ortalarında 1 atım beyaz hanımlar 30-40 usd siyahiler 80-90 usd idi. amma aynı sokakta uzmana giderseniz 250 usd öderdiniz.

sene 90 barselona uzman hanım 30 dk 400 usd saatlik 750 + 2. hanım için 250 usd bonus bir adet 1 saatlik vhs kaset+ dergi +20 usd taksi maaalesef onu ödedim. -(

sene 95 copenhagen 2 şahane ötesi hanım 1 saat 1000 usd -daha hazırlanırken işiniz biter. :mrgreen:

hongkong 83 ***** lı şahane otel + kadife tenli hatunlar seçim size ait yarım pansiyon :mrgreen: gece giriş sabah çıkış oda kahvaltı 1000 usd
1 dbl gordon 50 usd ödeyip çıktım

ben hiç bir zaman uzmana gitmedim zira ayak fetişistiyim
. :bash:

fas ta 30 usd ye ideal 43 x 3 le 10 dakika + 2000 liret bahşişle. -confused-
seanstan notlar
* süre limiti yoktu ama okadar dayanabildim -lol-
** yaklaşık 20 lik odadan 3 ünü ben seçmiştim -eek-
*** işin kötüsü bir daha yolum casablancaya düşmedi -crying-
**** lireti tanımıyorlar -coolsmoke-

Kimlik ÖS  
Konu:
Ben Çek Cumhuriyetinde 2005 yılında Sarka isimli çok iyi derecede İngilizce bilen bir bayana Foot Domination içerikli bir saatlik bir seans karşılığında 150 dolar ödemiştim. Onun dışında Ukrayna'daki deneyimlerimde çok daha az para ödemiştim. Fakat Ukrayna'da yaşadığım deneyimlerimde birlikte olduğum bayanlar mistress veya o iddiada olan insanlar değillerdi. Normal bayanlardı yani. Ancak Ukraynalı kız arkadaşınıza ayak fetişisti olduğunuzu söylediğinizde Türk kız arkadaşanıza aynı şeyi söylediğinizde ki gibi suratınaza aval aval bakmıyorlar. Türk kızlarının tamamı böyle demiyorum ama geneli böyle maalesef. Son günlerde popüler olan reklam filminde nasıl çocuk kıza futboldaki ofsayt kuralını anlatıyorsa sizde kız arkadaşınıza ayak fetişizminin ne olduğunu anlatıyorsunuz. Ne yazık ki ofsaytı anlamadıkları gibi fetişizmide anlamıyorlar. :mrgreen: Ukrayna'da aldığım zevkleri sanırım ömrüm boyunca unutamayacağım. Biz burada ne konuşursak konuşalım bir şeyler değişir yada değişmez. Bilemiyorum. Ama en azından sadece ayak resimlerine bakıp vayy dostum harika paylaşım demektense konu hakkında yapacağımız yorumlarla fikir jimnastiğine katılmak daha faydalıdır diye düşünüyorum.

En son Khalkedonian tarafından 30 Oca 2009 00:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kimlik ÖS  
Konu:
terlikçi noktayı koydu işte...uluslararası fiyatları vermiş..burdaki fiyatlara göre oldukça insafsız...ama hizmet kaliteside anlatılana göre oldukça farklı..ama sanırım bu fiyatlar rusyada daha makul oluyor..keşke oradanda bi fiyat öğrenebilseydik....
en önemli unsur burada ekipman ve bilgi..profesyonel bir iş gibi uygulayan mistressler seçilmeli..

Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Sayfa 1 of 4

Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum