Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 2 of 3
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Sizce fetişizmin tedavisi mümkünmü???
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
terlikci2002 demiş ki: 
normal seks dışındaki her şey  sapkınlıktır.Bu değişmez yani dünyadaki herkez ayak fetişisti olsada sapıklıktır çünki cinsellik insanın üremesidir üremede bildiğimiz yolla olmakta
ne zaman değişir eğer fj ile üreme yapılacak kadar evrim geçirirsek ozaman sapıklık olmaz  

Normal seks derken neyi kastettiğimizi netleştirmek gerekir. Normal seks erkeğin erekte olmuş penisinin kadının vajinası içinde gidip gelerek boşalmasından ibaret değildir. O aşamaya gelene kadar partnerlerin birbirlerinin vücutlarının belli bölgelerine karşı besledikleri tensel arzu, birbirlerinin vücutlarındaki zevk noktalarını öpmeleri(göğüs, bacak, dudak vs...) ve ön sevişme normal seks kapsamına dahildir. Eğer ayak öpmek normal seks kapsamının dışındaysa ve sapıklıksa dudak dudağa öpüşmekte sapıklıktır. Bence Şalamar çok doğru tespitler yapmış.

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

foot jobla üreme ha bayıldım doğrusu

Mesaj Yükle Başa dön
Mr_Turk demiş ki: 

Sevgili kardeşim benim yazdığımı daha önceden yazdıklarımla bağlantılı şekilde okumanı tavsiye ederim. Farkındamısın bilmem, ben Şalamar'ın dediklerine harfiyyen katılıyorum dedim. Şalamar gayet düzgün bir şekilde açıklamış zaten. Kadınları sadece bir çift ayaktan ibaret görüyorsun elbette ki yaptığın saçma ve yanlış ama cinsel ilişki süsleyen sevişme teknikleri vardır. Bu benim için footworship yada footjob'dır başkası içinse kalçalardır veya göğüslerdir. Ha bu arada kalçadan göğüsten bende en az ayaklar kadar hoşlanırım. Yani ayak fetişizmi yada diğer fetişizm türleri yemeğin yağı, tuzu, sosu gibidir. Yağı, tuzu, sosu olmayan, sadece haşlanmış malzemeden ibaret yemekler nasıl ki hiç bir şeye benzemezse cinsellikte fanteziler olmadan, sadece erkeğin kadınla vajinal temasından ibaret olursa tatsız ve zevksiz olur, dolayısıyla da bir şeye benzemez. Hepimiz genelev ortamını az çok biliriz. Orda bir vizite usulü vardır birde sevişmeli vardır. Vizite usulünde kadına dokunamazsın bile. Hemen aleti kaldırır, kadının deliğine sokar ve işi bitirirsin. Bilmem anlatabildim mi.

Mesaj Yükle Başa dön
gayet iyi yorumlar ama ben yinede fetişizmin çeşitlerine göre gitmemiz gerektiğini düşünüyorum...ayak fetişizmi dersek eğer bence sorun yok..obje ve uzuv olarak bakmalıyız..ayak ta bir vücut uzvu olduğu için bundan duyulacak cinsel haz bence sapkınlık değildir..ama ayakkabı fetişizmi gibi diğer objelere dayanan fetişizmi ayrı değerlendirmek lazım..ama yine diyorum..artık sapkınlık terimi kalkmakta yerine sevicilik kullanılmaya başlanmakta..

khalkedonian demiş ki: 
Mr_Turk demiş ki: 

Sevgili kardeşim benim yazdığımı daha önceden yazdıklarımla bağlantılı şekilde okumanı tavsiye ederim. Farkındamısın bilmem, ben Şalamar'ın dediklerine harfiyyen katılıyorum dedim. Şalamar gayet düzgün bir şekilde açıklamış zaten. Kadınları sadece bir çift ayaktan ibaret görüyorsun elbette ki yaptığın saçma ve yanlış ama cinsel ilişki süsleyen sevişme teknikleri vardır. Bu benim için footworship yada footjob'dır başkası içinse kalçalardır veya göğüslerdir. Ha bu arada kalçadan göğüsten bende en az ayaklar kadar hoşlanırım. Yani ayak fetişizmi yada diğer fetişizm türleri yemeğin yağı, tuzu, sosu gibidir. Yağı, tuzu, sosu olmayan, sadece haşlanmış malzemeden ibaret yemekler nasıl ki hiç bir şeye benzemezse cinsellikte fanteziler olmadan, sadece erkeğin kadınla vajinal temasından ibaret olursa tatsız ve zevksiz olur, dolayısıyla da bir şeye benzemez. Hepimiz genelev ortamını az çok biliriz. Orda bir vizite usulü vardır birde sevişmeli vardır. Vizite usulünde kadına dokunamazsın bile. Hemen aleti kaldırır, kadının deliğine sokar ve işi bitirirsin. Bilmem anlatabildim mi.

Pes diyorum başkada bişey demiyorum benim yorumum terlikci2002'nin fj olarak kısaltma yaptığı footjob tu, nasıl olduda yorumumdan kendine pay çıkardın hayret doğrusu!!!

Mesaj Yükle Başa dön
evet yaa..orada bi karışıklık oldu ama çözemedim..... demişkiler kafa karıştırıyor sanki

Mr_Turk demiş ki: 
khalkedonian demiş ki: 
Mr_Turk demiş ki: 

Pes diyorum başkada bişey demiyorum benim yorumum terlikci2002'nin fj olarak kısaltma yaptığı footjob tu, nasıl olduda yorumumdan kendine pay çıkardın hayret doğrusu!!!

Ok sorun yok.

Mesaj Yükle Başa dön
sorun yok dimi??
iyide arkadaşlar bu konuyla ilgili bir araştırmaya rastlayan yokmu hiç???

khalkedonian demiş ki: 
terlikci2002 demiş ki: 
normal seks dışındaki her şey  sapkınlıktır.Bu değişmez yani dünyadaki herkez ayak fetişisti olsada sapıklıktır çünki cinsellik insanın üremesidir üremede bildiğimiz yolla olmakta
ne zaman değişir eğer fj ile üreme yapılacak kadar evrim geçirirsek ozaman sapıklık olmaz  

Normal seks derken neyi kastettiğimizi netleştirmek gerekir. Normal seks erkeğin erekte olmuş penisinin kadının vajinası içinde gidip gelerek boşalmasından ibaret değildir. O aşamaya gelene kadar partnerlerin birbirlerinin vücutlarının belli bölgelerine karşı besledikleri tensel arzu, birbirlerinin vücutlarındaki zevk noktalarını öpmeleri(göğüs, bacak, dudak vs...) ve ön sevişme normal seks kapsamına dahildir. Eğer ayak öpmek normal seks kapsamının dışındaysa ve sapıklıksa dudak dudağa öpüşmekte sapıklıktır. Bence Şalamar çok doğru tespitler yapmış.

khalkedonian
arkadaşım sen o şekilde zevk alabilirsin benimde zevklerim farklı ama;
bu kadar net yazmadım evet seks denilen olay sadece erekt penisin vajina içine girmesi ve yumurtayı döllemesiyle üremedir. bahsettiğin zevk noktaları , önceden hazırlama sıvıları salgılanan koku hepsi biyolojisi normal olan her insanın yetisidir.bunlar zaten birleşimi ve döllemeyi kolaylaştırıcı ve üremeyi sağlamak için insandadır.
bunun haricindeki dudağa öpüşmek dahil herşey sapkınlıktır.bu gayet bilimsel olarak net tartışmaya bile gerek yok

zaten fetişist olarak gördüğümüzden zevk alıyorsak buda seks olur yada bunlar seks olur -öpüştüğünüz eşinizin diş fırçasıyla dişinizi fırcalayın yada terliğini  yalayın yada koklayın vs.

Mesaj Yükle Başa dön
monarshy demiş ki: 
evet yaa..orada bi karışıklık oldu ama çözemedim..... demişkiler kafa karıştırıyor sanki

evet başlıkla hiç alakasız fetişizmin tedavisine ne gerek var  

aşıya kaçarsan suyun bile zararı var o zaman tedavi ihtiyacı doğar

örnek kirli ayaktan hoşlanan mantar tedavisi görür

trampleden hoşlananların kemik kırıkları olabilir

face bustingciler  dişlerini kaybeder

cook crushcılar ball bustingciler zor baba olur  vs

Mesaj Yükle Başa dön
terlikçinin sapkınlık tanımının içine öpüşmeyide sokmasına katılmıyorum..dudak,göbek,kalça,ayak hepsi vücudun bir uzvu olduğundan seksten ayıramayız bence..çünkü cinsel istek normal olarak bir beyeni ile ortaya çıkar..nasıl çirkin bir bayanla seks yapma isteği genel olarak azsa,bir uzvun güzel olmasıda cinsel hazzı artırıp seks yaptırabilir..ben vücudun bütün uzuvları için böyle düşünüyorum..
terlikçi eğer dudak,ayak vs dışında örneğin ayakkabı gibi bir objeden bahsetseydi,o zaman sapkınlık mı diye düşünebilirdik..o da tartışılır..fetişizme ben bir seks hobisi olarak bakıyorum..nasıl bazı insanlar hobileriyle yıllarca hata bir ömür boyunca uğraşıyor aynen onun gibi.ama yeri geliyor bu hobisinden vazgeçebiliyor..biz vazgeçebilme imkanı varmı varsa nasıl diye sorgulamalıyız..bu dışarıdan bir müdehale olursa doğal olarak bunun adıinsan olduğumuz  tedavi olur..eğer bir eşya olsaydık o müdehalenin adıda tamirat olurdu bu tedavi olayına böyle bakmak lazım..yada örneğin ben ayak fetişiyim..eğer benim ayak ilgimi seksin birçok anının yada hazzının önüne geçiyorsa bundan rahatsız olabilirim..e sürekli rahatsızlık veren şeyde hastalıktır..eşya olsaydık arıza olurdu yani hastalık ve tedavi terimlerini kullanmakta bence bir sakınca yok..psikiyatrların tanımlarınıda her zaman kabul etmemmiz gerekmez..çünkü o kesimdede bir çok ayrılıklar var..örneğin..eşcinsellik konusunda..bazı kesim eşcinselliğe hastalık diyor örneğin...vs.vs.
bu işin özünü kendimizde bulabiliriz..çünkü genel tanımlara fetiş olduğumuz için uymuyoruz..o zaman genel yöntemler bizde aynı etkiyide göstermeyebilir..bunun gibi açılımları var bu konunun

Bir toplumda kurallar çoğunluğa göre belirlenir... Toplumda azınlıkta olduğumuz için bu genellemeye göre sapık sayılır mıyız? Evet...

Peki gerçekten sapık mıyız? Kesinlikle Hayır

Ha ama çok mu masumuz? Yine hayır

Mesaj Yükle Başa dön
tedavisi varmıdır..EVET

Alıntı:
Kisa ve net görüsüm; ben fetisi hastalik olarak görmedigim icin tedavisi olamaz

kesinlikle katılıyorum.....ama ben tartışmaya girmem;şöyleki fetişizm hastalıktır diyen olursa onada cevabım şudur : ben hastalığımdan memnunum tedavide olmak istemiyorum...

orki şu yazdığım hastalık ve tedavi  olgularına bi daha baksan....

terlikçinin sapkınlık tanımının içine öpüşmeyide sokmasına katılmıyorum..dudak,göbek,kalça,ayak hepsi vücudun bir uzvu olduğundan seksten ayıramayız bence..çünkü cinsel istek normal olarak bir beyeni ile ortaya çıkar..nasıl çirkin bir bayanla seks yapma isteği genel olarak azsa,bir uzvun güzel olmasıda cinsel hazzı artırıp seks yaptırabilir..ben vücudun bütün uzuvları için böyle düşünüyorum..
terlikçi eğer dudak,ayak vs dışında örneğin ayakkabı gibi bir objeden bahsetseydi,o zaman sapkınlık mı diye düşünebilirdik..o da tartışılır..fetişizme ben bir seks hobisi olarak bakıyorum..nasıl bazı insanlar hobileriyle yıllarca hata bir ömür boyunca uğraşıyor aynen onun gibi.ama yeri geliyor bu hobisinden vazgeçebiliyor..biz vazgeçebilme imkanı varmı varsa nasıl diye sorgulamalıyız..bu dışarıdan bir müdehale olursa doğal olarak bunun adıinsan olduğumuz tedavi olur..eğer bir eşya olsaydık o müdehalenin adıda tamirat olurdu  bu tedavi olayına böyle bakmak lazım..yada örneğin ben ayak fetişiyim..eğer benim ayak ilgimi seksin birçok anının yada hazzının önüne geçiyorsa bundan rahatsız olabilirim..e sürekli rahatsızlık veren şeyde hastalıktır..eşya olsaydık arıza olurdu  yani hastalık ve tedavi terimlerini kullanmakta bence bir sakınca yok..psikiyatrların tanımlarınıda her zaman kabul etmemmiz gerekmez..çünkü o kesimdede bir çok ayrılıklar var..örneğin..eşcinsellik konusunda..bazı kesim eşcinselliğe hastalık diyor örneğin...vs.vs.
bu işin özünü kendimizde bulabiliriz..çünkü genel tanımlara fetiş olduğumuz için uymuyoruz..o zaman genel yöntemler bizde aynı etkiyide göstermeyebilir..bunun gibi açılımları var bu konunun

Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 2 of 3
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010