duyulmuş bir okulda ilk ayda bir kızı tavlamıştım bile. onun isimi ecemdi. fazla sürmedi birlikteliğimiz 2 hafta
gibi kısa bir birliktelikti. tanıştıgımızın 3. gününde ingilizce konuşma sınavı oldugu için ders yoktu sadece 10'ar dakikalık
konuşma sınavları vardı gerisi boştu. o gün ecemin sınavı saat 11 benim kide ya ondan 10 dakika önce ya da sonraydı.
sınavdan çıkıp dogruca sinemaya gitmiştik. filmin adını şimdi hatırlayamadım ama güzel bir film gibiydi. ellerini
sım sıkı tutarak filmin ilk yarısını bitirmiştik bile. dısarı cıkıp birer sigara içtikten sonra 2 yarıya girmiştik.
megersem film daha yeni başlıyormuş
ve kafasından kendime dogru çekerek filmin sonuna kadar altlı üstlü olmuştuk. fetiş duygularımı ecemle yaşayamadan
ondan ayrılmıştım. hayatımın tek aşkı ile ondan sonra tanışmıştım. ecemden 3 ay sonra cansu ile takılmaya başlamıştık
onun benden hoşlandıgını sölemesiyle beraber hayatım tamamen değişmişti. gerçek anlamda bir şeye tutkuyla bağlanmanın ne demek olduğunu yaşıyodum sanki onunla. fakat bir problem vardı haziran ayında 1 seneliğine amerikaya gitceğini söylüyordu. babası gazi üniversitesinde ögretim görevlisiydi. yapmış oldugu bir proje sonunda chicago illinois üniversitesinden 1 yıllık misafir ögretim görevlisi olarak davet edilmişti. biz hazırlıkta cansuyla beraber tökezleyince yaz okuluna gitmek zorunda kalmıştık. bundan dolayı cansu'nun amerikaya gidişi 2 ay ertelenmişti. ilk etapta annesi babası ve abisi amerikaya gitmişti. aklıma o zamana kadar cansuyla ilgili cinsellik anlamında dogrusu hiç bir şey gelmiyordu. ablası vardı birde bankacıydı. sabah 9 aksam 6 çalışıyordu. ilk sınavlar sonunda benim yaz okulu umudum bitmişti. cansu ise amerika dönüşünde alacagı toefl sınavını bahane ederek okula gitmemeye başlamıştı. ailesinin gitmesinin üzerinden 4 gün geçmişti ve sabah kahvaltı edelim bizde film izleriz sonra ablam gelmeden öncede cıkarız evden dısarda takılırız demişti. sabah 8 de uyanıp kızılaydan kara simitleri alıp yola koyulmuştum. eve geldiimde cansu uyanmamış yatak ta hala debeleniyordu. resmen rica minnet açmıştı kapıyı. o gün bir ilk olmuştu zira cansu'nun ayaklarını ilk defa görebilmiştim. arkadaslıgımızın 4. ayında ilk kez çıplak ayaklarını görmüştüm. 36 numara ayakkabı giyinirdi. ama tombul tombul ayakları ve parmakları vardı. ama parmak yapısı cok düzgündü. kahvaltımızı edip film sefasına başlamıştık bile. saat henüz 10'du ve ablasını gelmesine 8 saat vardı.
ilk filmimiz bir aşk filmiydi. cansuyu o güne kadar dudağından bile cok nadir öpmüştüm. ama öyle bir film vardı ki 5 dakika daha uzun olsaydı film ağlarken can verebilirdik. filmi bitirdiğimizde sohbet ediyoduk filmden kendimize benzettiğimiz durumları. tıpkı ikimizin hayatı gibiydi. muazzam bir aşk ama zorunlu ayrılık vardı filmde. zaten agladıgımız konuda buydu. ya bizde böyle olursak korkusu oluşmuştu ikimizde de. ellerimizden sıkıca tutup öylece sarılmıştık. sonra bir öpücük o kondurdu sonra ben bir öpücük ben verdim. cansu gözleri kıpkırmızı halde bi kere daha dudagıma yapıstıgında. bunun ona heyecan verdiğini ilk kez farkettiğini söylemişti. inanması cok zor ama cansu'nun ikinci sevgilisi ve ilk öptüğü sevgilisiydim. buna hala da cok eminim o derece saf temiz bi insandı. öpüşmeye devam etmek istediğini söyledi. nefesi sıklaşmıştı cansu'nun bi süre sonra ben durdum. işin ileriye gitceğini anlamıştım ve onu kıracak hiç bir hareket yapmak istemiyodum. gözlerime bakarak aklında ki neyse onu yap diyodu. bende bunu kabul etmeyerek ne yapacaksan sen yap demiştim. 10 dakika bunu tartıştıktan sonra cansu elimi göğüslerinin üzerine götürdü. ve öpüşmeye devam ettik. o gün kıyafetlerimizi cıkarmadan ilk kez birbirimizin vücudunu tanımıştık. akşam eve döndüğümde mesajın arkası kesilmiyordu. cansu heyecanını tarif edip duruyordu. ben cansudan önce bir çok kişiyle ilişkiye girdiğim için cansu'nun tarif ettiklerini anlayabiliyordum. ama kafamda cansu'nun o güzelim minicik şirin ayaklarını en azından dokunabilmek vardı. ama cansu gibi saf bi insana birde fetişizmi açıklamak vardı ki bunun cok zor olacagına emindim. bir kaç gün sonra cansu yine kahvaltıya davet etmişti beni. yine kara simitlerle gitmiştim yanına. bu sefer uyanıktı. ve ipek geceliğiyle karşılamıştı beni. hatta ayak parmakları koyu turuncu tonunda hoş bir renkle ojelenmiş ellerinde ise french vardı. yemegimizi yiyip onun odasına geçtik. yatağa uzandık ben tavana o bana bakarken cansu üzerime cıkmıştı. ilk sözü nolursun zarar verme olmuştu. sonrasında uzun soluklu öpüşmüştük yine. ben yine vücuduna dokunmadan sadece onu öpüyodum. o yine elimi göğüslerine götürmüştü 2 dakika sonra geceliğinin içinden göğüslerine dogru götürmüştü. ben sıcaktan bunalıp t-shirt ümü cıkarmıştım. cansu birden kalktı üzerimden koşa koşa ablasının odasına gitmişti. zira telefon calıyordu. ve arayan ailesiydi. bi ara telefonu uzaga koyup bir dakika baba deyip kısık bir sesle biraz izin verirmisin demişti. ailesiyle telefonda konusurken kendisinin amerikaya gitceği aklına gelmiş olmalı ki aglamaklı sesini duyuyodum. ben de duygulanıp öylece bakınıyordum odada tek başıma. cansu telefonu kapatıp beni yanına cagırmıştı. yanına gittigimde. önce kendisi soyundu sonra beni soyundurdu. çırıl çıplaktık ikimizde utanarak birbirimize bakıyorduk. cansu'ya o anda söylemiştim. bu yaptıgımız ayıp değil diye sarıldık tekrar birbirmize onun odasına gittik. kendime yakıştıramadığım için açıklama ihtiyacında bulunarak. kendisi istese bile onunla ilişkiye giremeyeceğimizi sadece çırıl çıplak böyle kalabileceğimizi birbirmize dokunabileceğimizi fakat ne önden ne de arkadan ona yakınlşamayacagımı söylemiştim. o günden sonra cansu gidene kadar sürtünerek evlerinin her metre karesinde sevişmiştik. gitmesine 3 gün kala bu hepsinden güzel olmalı dedi. gece mesajlasıoduk birbirimizle ertesi günü konusmak üzere. ve cansu'dan şok bi mesaj gelmişti. banka eğitimi için istanbula gitmeliydi. ablası teyzesinde kalacak cansu ise amerikaya 1 gün erkenden yola cıkacaktı. önce istanbula ablası ve teyzesinin yanına oradan amerikaya gidecekti. evdekilere arkadaslarımla dısarıda olacagımı bir kac gün eve gelmeyecegimi sölemiştim. hazırlıkta kalmış olmamın verdigi mutsuzlukla ev hanesi beni sorgulamadan onaylamıştı. cansulara geldiğimde uzaktan ablasının evden cıkısını izliyordum. ablasının evden ayrıldıgına emin oldugumda cansuya koşa koşa gittim. gerçekten çok zordu benim için en sevdiğim arkadasımı 1 sene boyunca göremeyecektim. onun her istediğini yapmak zorunda hissediyordum. cansuyla o gece yine duygusal başlayıp sevişmeye başlamıştık. herşey her zaman ki gibiydi. yemek yedik sohbet ettik sevişmeye başladık. ikimizde tatmin olduktan sonra cırıl çıplak aynı yatağa girmiştik. ellerini tutuyodum. evdekiler sarhoş olup olmadıgımı ögrenmek için sık sık arıyolardı ve uyuyacagımı söleyerek telefonumu kapalı konuma getirmiştim. aramızda geçen 7 aylık sürede olanları yad ediyoduk cansuyla herseyi konusup son 2-3 ayımıza geldiğimizde sohbet hep bu sevişme konusunda seyretmeye başlamıştı. cansu'nun canını yakan hiç bir şey yapmadığım için cansu gayet rahat hissediodu kendini bu konuda. merak ettiklerini bana soruyodu. kızlıgı bozulmadan hamile olup olamayacagını falan soruyordu. peki dedi sen adi adam madem cok tecrübelisin bu konu hakkında dedi söyle bakalım bayanlar en cok nerelerinden zevk alır dedi. bende vücudunun bir yerinin yalanmasından cok etkilendiklerini söyledim. ve kulak memelerini biraz emerek mesela burası dedim. sonra göğüs uçlarını emerek burasıda etkiler dedim zira belli oluyordu göğüs uçları hemen sivrilmişt. sonra vajinalarından ve kalçalarından yalanmaktan hoşlanırlar dedim onuda uygulamalı olarak hissetirdim ona. aaaaaaa hepsini dogru tahmin ettin diyerek bana vurmaya başlamıştı. geri yanıma uzandı başka biyer varmı etkilenebileceğimiz acaba diye bi kere daha sordu. sevişme esnasında ayklarına o zamana kadar defalarca dokunmuş ama hiç öpememiştim. ve o anda aklıma o gelmişti. bazı erkekler kadınların ayaklarından cok zevk alırlar dedim. nasıl yani dedi ayaklar cok tahrik edici olabiliyorlar yani dedi. bayanlarda karsında ki erkeğin tahrik olmasını izlerken zevk alıyo olabilirler dedim. gülmeye başladı ve ne yani ayaklarımın yalanması bana zevk mi verecek dedi. tabi ki neden olmasın senin ayklarında cok güzel benimde çok hoşuma gidiyolar dedim. aaa bak bugün cok özel olacak işte bunu hiç denenmemiştik hadi diyerek ayaklarını yüzüme dogru uzatmıştı. ben cansunun ayaklarına bu kadar yakın olunca bile hemen heyecanlanmıştım. cansu bunu farkederek hınzır hınzır gülmeye başlamıştı. ayaklarına ufak ufak öpücük konduruyordum. bir baş parmagına bir serçe parmagına bi tabanlarına bi topuklarına. cansu sadece gıdıklanıyorum ama heyecanlanmıyorum dedi. ve öylemi o zaman diyerek topuklarını emmeye başladım. cansu biraz bekledikten sonra bende ki heyecanı gördü ve devam edelim hadi dedi. ayaklarının her bir ayrıntısını yalıyodum. sonra sırt üzeri yatarak yatagın önüne cektigim sandalyeye de cansuyu oturtarak cansunun sag ayagını elime sol ayagınıda penisimin üzerine yerleştirdim. cansu bende ki heyecanı gördükce zevk alıyor ben cansunun ayaklarını yaladıkça ölüp bitiyordum. derken inanılmaz bir boşalma yaşadım. ben bile hayret etmiştim kendime inanılmazdı yani. cansu aşkımmm o kadar güzel mi yav benim ayaklarım diyerek hayretini dile getirebilmişti. o gece tamamen bizimdi ve cansunun ayaklarını bol bol öperek o geceyi uykusuz geçirmiştim. cansuyla olan cinsel yakınlaşmalarımız böyle başlayıp devam da etmişti. hikayenin her bir kısımı yaşanmıştır cansudan geçen yıl amerika'dan dönmemesi üzerine ayrıldık. cok yıpratıcı geçen 2 bucuk sene üzerine her şeyi rafa kaldırıp bi dahada görüşmedim onunla. cansuyla olan cinsel yakınlaşlarımızı üzerimden ayrılığın verdiği mutsuzluğu atmaya devam ederken sizlerle paylaşcam. ecem'e gelince. onun ayaklarını hala göremedim ama kampüs içinde her hafta farklı bir erkekle görmek cok mümkün ve olası bir ihtimal. hal böyle oluncada ayakların uzun bi süre daha görmek istemiyorum da zaten. :):) cansu'dan hala haberim yok. ecem projelerini günü birlik sevgililerini yaptırarak 3. sınıfa geçti diye duydum. ben derslerin vahimliğini düzeltmek için bilkent fetişt aleminden biraz uzakta kaldım. bu dönem derslerim iyidi. tahminimce eylül ayından itibaren bilkent fetiş alemleri hakkında geniş çaplı bir çalışma başlatıcam