Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

Vay Be 14 Ay Olmuss
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Vay Be 14 Ay Olmuss 

Üniversiteye ilk başladıgımda yani ingilizce hazırlık yılında cok şanslıydım. bilkent gibi kızlar açısından isimi

duyulmuş bir okulda ilk ayda bir kızı tavlamıştım bile. onun isimi ecemdi. fazla sürmedi birlikteliğimiz 2 hafta

gibi kısa bir birliktelikti. tanıştıgımızın 3. gününde ingilizce konuşma sınavı oldugu için ders yoktu sadece 10'ar dakikalık

konuşma sınavları vardı gerisi boştu. o gün ecemin sınavı saat 11 benim kide ya ondan 10 dakika önce ya da sonraydı.

sınavdan çıkıp dogruca sinemaya gitmiştik. filmin adını şimdi hatırlayamadım ama güzel bir film gibiydi. ellerini

sım sıkı tutarak filmin ilk yarısını bitirmiştik bile. dısarı cıkıp birer sigara içtikten sonra 2 yarıya girmiştik.

megersem film daha yeni başlıyormuş 3 sıra önümüzde oturan yalnız başına bir bayan ecem ve ben vardık salonda sadece. ışıklar söndü ve ecem bana bakarmısın dedi. efendim dedim imalı imalı bakmaya devam ederken birden dudaklarıma yapıştı. 15 dakika öpüştük. sonra tekrar durulduk. 3-5 dakika filime baktıktan sonra eceme baktım

ve kafasından kendime dogru çekerek filmin sonuna kadar altlı üstlü olmuştuk. fetiş duygularımı ecemle yaşayamadan

ondan ayrılmıştım. hayatımın tek aşkı ile ondan sonra tanışmıştım. ecemden 3 ay sonra cansu ile takılmaya başlamıştık

onun benden hoşlandıgını sölemesiyle beraber hayatım tamamen değişmişti. gerçek anlamda bir şeye tutkuyla bağlanmanın ne demek olduğunu yaşıyodum sanki onunla. fakat bir problem vardı haziran ayında 1 seneliğine amerikaya gitceğini söylüyordu. babası gazi üniversitesinde ögretim görevlisiydi. yapmış oldugu bir proje sonunda chicago illinois üniversitesinden 1 yıllık misafir ögretim görevlisi olarak davet edilmişti. biz hazırlıkta cansuyla beraber tökezleyince yaz okuluna gitmek zorunda kalmıştık. bundan dolayı cansu'nun amerikaya gidişi 2 ay ertelenmişti. ilk etapta annesi babası ve abisi amerikaya gitmişti. aklıma o zamana kadar cansuyla ilgili cinsellik anlamında dogrusu hiç bir şey gelmiyordu. ablası vardı birde bankacıydı. sabah 9 aksam 6 çalışıyordu. ilk sınavlar sonunda benim yaz okulu umudum bitmişti. cansu ise amerika dönüşünde alacagı toefl sınavını bahane ederek okula gitmemeye başlamıştı. ailesinin gitmesinin üzerinden 4 gün geçmişti ve sabah kahvaltı edelim bizde film izleriz sonra ablam gelmeden öncede cıkarız evden dısarda takılırız demişti. sabah 8 de uyanıp kızılaydan kara simitleri alıp yola koyulmuştum. eve geldiimde cansu uyanmamış yatak ta hala debeleniyordu. resmen rica minnet açmıştı kapıyı. o gün bir ilk olmuştu zira cansu'nun ayaklarını ilk defa görebilmiştim. arkadaslıgımızın 4. ayında ilk kez çıplak ayaklarını görmüştüm. 36 numara ayakkabı giyinirdi. ama tombul tombul ayakları ve parmakları vardı. ama parmak yapısı cok düzgündü. kahvaltımızı edip film sefasına başlamıştık bile. saat henüz 10'du ve ablasını gelmesine 8 saat vardı.

ilk filmimiz bir aşk filmiydi. cansuyu o güne kadar dudağından bile cok nadir  öpmüştüm. ama öyle bir film vardı ki 5 dakika daha uzun olsaydı film ağlarken can verebilirdik. filmi bitirdiğimizde sohbet ediyoduk filmden kendimize benzettiğimiz durumları. tıpkı ikimizin hayatı gibiydi. muazzam bir aşk ama zorunlu ayrılık vardı filmde. zaten agladıgımız konuda buydu. ya bizde böyle olursak korkusu oluşmuştu ikimizde de. ellerimizden sıkıca tutup öylece sarılmıştık. sonra bir öpücük o kondurdu sonra ben bir öpücük ben verdim. cansu gözleri kıpkırmızı halde bi kere daha dudagıma yapıstıgında. bunun ona heyecan verdiğini ilk kez farkettiğini söylemişti. inanması cok zor ama cansu'nun ikinci sevgilisi ve ilk öptüğü sevgilisiydim. buna hala da cok eminim o derece saf temiz bi insandı. öpüşmeye devam etmek istediğini söyledi. nefesi sıklaşmıştı cansu'nun bi süre sonra ben durdum. işin ileriye gitceğini anlamıştım ve onu kıracak hiç bir hareket yapmak istemiyodum. gözlerime bakarak aklında ki neyse onu yap diyodu. bende bunu kabul etmeyerek ne yapacaksan sen yap demiştim. 10 dakika bunu tartıştıktan sonra cansu elimi göğüslerinin üzerine götürdü. ve öpüşmeye devam ettik. o gün kıyafetlerimizi cıkarmadan ilk kez birbirimizin vücudunu tanımıştık. akşam eve döndüğümde mesajın arkası kesilmiyordu. cansu heyecanını tarif edip duruyordu. ben cansudan önce bir çok kişiyle ilişkiye girdiğim için cansu'nun tarif ettiklerini anlayabiliyordum. ama kafamda cansu'nun o güzelim minicik şirin ayaklarını en azından dokunabilmek vardı. ama cansu gibi saf bi insana birde fetişizmi açıklamak vardı ki bunun cok zor olacagına emindim. bir kaç gün sonra cansu yine kahvaltıya davet etmişti beni. yine kara simitlerle gitmiştim yanına. bu sefer uyanıktı. ve ipek geceliğiyle karşılamıştı beni. hatta ayak parmakları koyu turuncu tonunda hoş bir renkle ojelenmiş ellerinde ise french vardı. yemegimizi yiyip onun odasına geçtik. yatağa uzandık ben tavana o bana bakarken cansu üzerime cıkmıştı. ilk sözü nolursun zarar verme olmuştu. sonrasında uzun soluklu öpüşmüştük yine. ben yine vücuduna dokunmadan sadece onu öpüyodum. o yine elimi göğüslerine götürmüştü 2 dakika sonra geceliğinin içinden göğüslerine dogru götürmüştü. ben sıcaktan bunalıp t-shirt ümü cıkarmıştım. cansu birden kalktı üzerimden koşa koşa ablasının odasına gitmişti. zira telefon calıyordu. ve arayan ailesiydi. bi ara telefonu uzaga koyup bir dakika baba deyip kısık bir sesle biraz izin verirmisin demişti. ailesiyle telefonda konusurken kendisinin amerikaya gitceği aklına gelmiş olmalı ki aglamaklı sesini duyuyodum. ben de duygulanıp öylece bakınıyordum odada tek başıma. cansu telefonu kapatıp beni yanına cagırmıştı. yanına gittigimde. önce kendisi soyundu sonra beni soyundurdu. çırıl çıplaktık ikimizde utanarak birbirimize bakıyorduk. cansu'ya o anda söylemiştim. bu yaptıgımız ayıp değil diye sarıldık tekrar birbirmize onun odasına gittik. kendime yakıştıramadığım için açıklama ihtiyacında bulunarak. kendisi istese bile onunla ilişkiye giremeyeceğimizi sadece çırıl çıplak böyle kalabileceğimizi birbirmize dokunabileceğimizi fakat ne önden ne de arkadan ona yakınlşamayacagımı söylemiştim. o günden sonra cansu gidene kadar sürtünerek evlerinin her metre karesinde sevişmiştik. gitmesine 3 gün kala bu hepsinden güzel olmalı dedi. gece mesajlasıoduk birbirimizle ertesi günü konusmak üzere. ve cansu'dan şok bi mesaj gelmişti. banka eğitimi için istanbula gitmeliydi. ablası teyzesinde kalacak cansu ise amerikaya 1 gün erkenden yola cıkacaktı. önce istanbula ablası ve teyzesinin yanına oradan amerikaya gidecekti. evdekilere arkadaslarımla dısarıda olacagımı bir kac gün eve gelmeyecegimi sölemiştim. hazırlıkta kalmış olmamın verdigi mutsuzlukla ev hanesi beni sorgulamadan onaylamıştı. cansulara geldiğimde uzaktan ablasının evden cıkısını izliyordum. ablasının evden ayrıldıgına emin oldugumda cansuya koşa koşa gittim. gerçekten çok zordu benim için en sevdiğim arkadasımı 1 sene boyunca göremeyecektim. onun her istediğini yapmak zorunda hissediyordum. cansuyla o gece yine duygusal başlayıp sevişmeye başlamıştık. herşey her zaman ki gibiydi. yemek yedik sohbet ettik sevişmeye başladık. ikimizde tatmin olduktan sonra cırıl çıplak aynı yatağa girmiştik. ellerini tutuyodum. evdekiler sarhoş olup olmadıgımı ögrenmek için sık sık arıyolardı ve uyuyacagımı söleyerek telefonumu kapalı konuma getirmiştim. aramızda geçen 7 aylık sürede olanları yad ediyoduk cansuyla herseyi konusup son 2-3 ayımıza geldiğimizde sohbet hep bu sevişme konusunda seyretmeye başlamıştı. cansu'nun canını yakan hiç bir şey yapmadığım için cansu gayet rahat hissediodu kendini bu konuda. merak ettiklerini bana soruyodu. kızlıgı bozulmadan hamile olup olamayacagını falan soruyordu. peki dedi sen adi adam madem cok tecrübelisin bu konu hakkında dedi söyle bakalım bayanlar en cok nerelerinden zevk alır dedi. bende vücudunun bir yerinin yalanmasından cok etkilendiklerini söyledim. ve kulak memelerini biraz emerek mesela burası dedim. sonra göğüs uçlarını emerek burasıda etkiler dedim zira belli oluyordu göğüs uçları hemen sivrilmişt. sonra vajinalarından ve kalçalarından yalanmaktan hoşlanırlar dedim onuda uygulamalı olarak hissetirdim ona. aaaaaaa hepsini dogru tahmin ettin diyerek bana vurmaya başlamıştı. geri yanıma uzandı başka biyer varmı etkilenebileceğimiz acaba diye bi kere daha sordu. sevişme esnasında ayklarına o zamana kadar defalarca dokunmuş ama hiç öpememiştim. ve o anda aklıma o gelmişti. bazı erkekler kadınların ayaklarından cok zevk alırlar dedim. nasıl yani dedi ayaklar cok tahrik edici olabiliyorlar yani dedi. bayanlarda karsında ki erkeğin tahrik olmasını izlerken zevk alıyo olabilirler dedim. gülmeye başladı ve ne yani ayaklarımın yalanması bana zevk mi verecek dedi. tabi ki neden olmasın senin ayklarında cok güzel benimde çok hoşuma gidiyolar dedim. aaa bak bugün cok özel olacak işte bunu hiç denenmemiştik hadi diyerek ayaklarını yüzüme dogru uzatmıştı. ben cansunun ayaklarına bu kadar yakın olunca bile hemen heyecanlanmıştım. cansu bunu farkederek hınzır hınzır gülmeye başlamıştı. ayaklarına ufak ufak öpücük konduruyordum. bir baş parmagına bir serçe parmagına bi tabanlarına bi topuklarına. cansu sadece gıdıklanıyorum ama heyecanlanmıyorum dedi. ve öylemi o zaman diyerek topuklarını emmeye başladım. cansu biraz bekledikten sonra bende ki heyecanı gördü ve devam edelim hadi dedi. ayaklarının her bir ayrıntısını yalıyodum. sonra sırt üzeri yatarak yatagın önüne cektigim sandalyeye de cansuyu oturtarak cansunun sag ayagını elime sol ayagınıda penisimin üzerine yerleştirdim. cansu bende ki heyecanı gördükce zevk alıyor ben cansunun ayaklarını yaladıkça ölüp bitiyordum. derken inanılmaz bir boşalma yaşadım. ben bile hayret etmiştim kendime inanılmazdı yani. cansu aşkımmm o kadar güzel mi yav benim ayaklarım diyerek hayretini dile getirebilmişti. o gece tamamen bizimdi ve cansunun ayaklarını bol bol öperek o geceyi uykusuz geçirmiştim. cansuyla olan cinsel yakınlaşmalarımız böyle başlayıp devam da etmişti. hikayenin her bir kısımı yaşanmıştır cansudan geçen yıl amerika'dan dönmemesi üzerine ayrıldık. cok yıpratıcı geçen 2 bucuk sene üzerine her şeyi rafa kaldırıp bi dahada görüşmedim onunla. cansuyla olan cinsel yakınlaşlarımızı üzerimden ayrılığın verdiği mutsuzluğu atmaya devam ederken sizlerle paylaşcam. ecem'e gelince. onun ayaklarını hala göremedim ama kampüs içinde her hafta farklı bir erkekle görmek cok mümkün ve olası bir ihtimal. hal böyle oluncada ayakların uzun bi süre daha görmek istemiyorum da zaten. :):) cansu'dan hala haberim yok. ecem projelerini günü birlik sevgililerini yaptırarak 3. sınıfa geçti diye duydum. ben derslerin vahimliğini düzeltmek için bilkent fetişt aleminden biraz uzakta kaldım. bu dönem derslerim iyidi. tahminimce eylül ayından itibaren bilkent fetiş alemleri hakkında geniş çaplı bir çalışma başlatıcam herkese iyi eğlenceler...

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

Mesaj Re: Vay Be 14 Ay Olmuss 

Bu icten paylasimin icin sana icten tesekkür ederim. Gercek hayat iste bu.

Mesaj Ynt: Vay Be 14 Ay Olmuss 

Bu yazımın devamı kesinlikle gelecek fakat önemli bir ameliyat gecirdim.

hala kendime gelemedim. kısa sürelerle siteye göz atıyordum.

kısa süre sonra hem başka paylaşımlarımla hemde bu hikayenin devamıyla sizlere kavusacagım

günü iple cekiyorum...

herkese iyi eglenceler...

Mesaj Yükle Başa dön

ayrancili demiş ki: [Postayı Görüntüle]
Bu yazımın devamı kesinlikle gelecek fakat önemli bir ameliyat gecirdim.
hala kendime gelemedim. kısa sürelerle siteye göz atıyordum.
kısa süre sonra hem başka paylaşımlarımla hemde bu hikayenin devamıyla sizlere kavusacagım
günü iple cekiyorum...
herkese iyi eglenceler...

Acil sifalar dilerim. Gecmis olsun.
Seni tabi paylasimlarini sabirsizlikla bekliyorum. Ama en basta saglik gelir

Hem saglık hem kişisel problemlerim nedeniyle uzun süredir sitede yer alamıyodum.

sizlere tekrar kavusup bişeyler paylaşabildigim için tekrar huzura kavustum.

cansuyla yasadıklarımız amerikaya gidişinden sonra da devam etmişti. ilk gittigi günleri hatırlıyorum da

beraberken sık sık gittigimiz yerlerin önünden bile geçmemek için özen gösteriyodum.

hayatımı 2 parcaya ayıracak olsam kalbimi gözümü kulagımı her yerimi 2 parcaya ayıracak olsam, birisinde

cansu digerinde futbol vardı. fakat o dönemde cansuyu götürdügüm maclar aklıma geldigi için uzun süre maclara

bile gidememiştim. kendimi toparlamaya başladıgımda cansu türkiyeye dair özlemlerini rahatca anlatabiliyodu.

ablası haric ailesi yanındaydı fakat o yinede sevmiyodu amerikayı ilk zamanlarında. zira ben yanında yoktum.

bu duygular kafasına tamamen yerleşmeye başladıgında cansu türkiyeden ziyade bana olan özlemlerini sık sık dile

getirmeye başlamıştı. gideli 3 ay olmustu ben normal hayata dönmeye çabalıyodum. başka bi düzene alışmaya

başlamıştım işlerimi bitirir bitirmez msnden cansuyla konusabilmek için koşa koşa eve geliyodum. her gün mailleşirdik.

bir gün yine konusmak için eve geldigimde ise cansuyla olan fetiş hayatımın başladıgına tanıklık etmiştim. bana olan

özlemlerini dile getirdigi günlerde. yatakta ki seni cok özledim başlıgında yolladıgı mail tam anlamıyla şok etkisi yaratmıstı benim için. maili defalarca okumustum o gün. sadece bir geceligine ayaklarına yalayabilmiştim. ama cansu

o geceden ne kadar etkilendiyse her satırında ayaklarını yalamış olmamın verdigi memnuniyetten bahsediyordu. cansu türkiye'ye vize uzatmak için gelene kadar defalarca web camden ayaklarını sergilemiş ve fotograflarını yollamıştı. o kadar rahattık ki bu konuda döndügünde yataga girecegimiz gün hangi oje sürecegini bile konusuyoduk.

babasının illinois üniversitesinde ki işleri eylül ayında bitecekti. abisi masterına devam ediyor anneside eve ceki düzen veriyodu. ablası ve bende cansunun gelecegi günü iple cekiyoduk. anne ve babası ise eylülde beraber döneceklerdi. inanılmaz bir fırsattı ikimiz için bu durum. zira ablası işe gidecek ve cansuların evi gün boyu ikimize kalacaktı. nihayet cansu gelmişti. hava alanında nasl heyecanla bekledigimi tahmin bile edemezsiniz. cok güzel bir kolye ve mükemmel bir cicek demeti ile ablası en yakın 2 arkadasım ve ben dış hatlar terminalinde öylece bekliyoduk derken cansu gelmişti. arabayla cansulara gittikten sonra bavulları bırakıp cansuyla el ele dısarda geziyoduk. söz dönüp dolaşıp malum konulara gelmişti. yarını konusmaya başlamıştk. cansu spor ayakkabılarını cıkarp çimlerin üzerinde oturuyoken bana ayaklarını göstermişti. bordo oje sürmüştü. kucagıma da koyup hınzır hınzır gülüyodu. ben masaj yapıyodum oda chicagoyu anlatıyodu bana. park gayt sessiz sakindi. yaşlı çiftler

saglık yürüyüşü yapıyolardı ve sayılarıda gayet azdı. bi ayagı elimdeykn cansu digerini aniden penisimin üzerine koymustu. ama hiç falso vermiodu. insanların dikkatini cekmemek için sürekli konusarak penisimi eziyodu. yarın ki gün için sabah 8 bucuga sözleşerek o gün oradan ayrılmıştım. gece pek bunaltmamıştım onu ablasıyla vakit gecirsin istiyodum. eve geldigimde mutluluktan resmen ne yaptıgımı bilemiyodum. birde sabahki olacakları tahmin ederek

heyecanlanıyodum. uyku gözüme cok zor girmiştim. sabah 7 de uyanıp temmuz ayının sıcaklagını ferahlatmak için banyoya girmiştim. kara simit alıp cansulara dogru yola koyulmuştm. benimde bordo ojeye misillemem olmustu. bi kac tane külotlu corap ve kırmızı tonlarında 2 tane file corap almıstım. nihayet cansulara gelebilmiştim. ben dolmuştan inerken ablası evden cıkmış ters istikametten işe gidiyodu. koşa koşa CAN-SU'yuma gidiodum. nihayt kapıda beni karsılayp içeri girebilmiştim. benm gelecegimi gördügü için pijamalarını cıkarp iç çamaşırlarıyla beni karşılamk istemiş. ben daha nefes alıp simitleri uzatamadan o direkt kapıyı kapatıp dudaklarıma yapışmıştı. e dile kolay 10 ay olmustu. uzun süre dudaklarımdan ayrılamadı. yaklaşık 10 dakika. daha sonra el el onun odasına cıkmıştık. direkt olarak ayaklarını yüzüme dogru uzatmıştı. bnim nasl deli oldugumu izleyerek kendisi de deli oluyordu. 1 saate yakın ayaklarında yalanmadık hiç bir nokta bırakmamıştım. ben sürtünmek için ne zaman pozisyon alır gibi olduysam hepsinde de karşı cıkarak ayaklarımı yala lütfen diyordu. aldıgım coraplarıda denemiştik 1 saat içinde ve 1 saatin sonunda kendi eli ve ayagını kullanarak 10 ayın acısını almıştı. bende ona hayrt ediordum. ayaklarını yalarken cıkardıgı sesleri komsular umarım duymamıştır falan dedigimi bile hatırlıyorum.

hikayem devam edecektir. su anda yoldan geldigim için baya bir yorgun hissediyorum kendimi. biraz uyumam gerek sanırım. hikayemin bu kısımıda tıpkı ilerleyen zamanlarda yazacaklarım gibi gercek ve yaşanmıştır. herkese iyi eglenceler...

Mesaj Yükle Başa dön

Seni tekrar görmek cok güzel.

ilk önce geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur hikayede çok güzel umarım devamı gelir

Mesaj Yükle Başa dön

Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. kısa süre sonra tatile cıkacagım için hikayeme uzun bir ara vermeden

önce bir kaç anımı daha anlatayım istedim. durumu aslında bi önceki yazıma kadar sadece özetledim. yazılarımı yazdıktan sonra hafızamı sürekli yokluyordum acaba atladıgım noktalar var mı diye. eee 2 bucuk yıl bir çırpıda anlatılamıyor tabiki de. cok yavaş başlayan ilişkimiz trajik bir şekilde süratle sona yaklaşıyordu. cünkü bunca şeyi yaşadıktan sonra cansuyla baş başa kaldıgımız her fırsatta zamanımız sevişmekten ibaret oluyordu. paylaşımlarımız azalmaya başlamıştı. vize başvurusunun kabulunden 3-4 sonra amerikaya tekrar dönecek olması da cinsellik anlamında ki arzularımızı kabartıyordu. cansuyla cok ilginc anılarım olmuştu. fakat en ilginc anım aklıma geldi düşünürken. size ablası oldugundan bahsetmiştim. cansu vize başvurusuna koşuştururken ablası da nişanlısyla evlenebilmek için gün sayıyordu. aralık ayında cansu tekrar dönecekti Türkiye'ye. cansu cazibe odagı olmaktan ziyade şirin yaramaz haylaz bir çocuk gibiydi. fakat ablası yolda yürürken bir cok insanın ilgisini cekebilecek tarzdaydı. üzerine çuval giyse yakışır denilen tarzda. ablasıyla beraber olmadım tabiki de. ama bir kaç anım hala beni cok heyecanlandırıyor. orta boylu sarışın bir bankacıydı. cansudan değişik olarak cok bakımlıydı. her daim düzgün elleri olan ve vücudunun her bir parcasına bakım yapan birisi. yine bir başka gün cansularda oturuyoken ablası telefon açmıştı. telefonda 1 geceligine iş egitimi için istanbul'a gitcegini ve kendisine bavul hazırlamasını rica etmişti. cansuyla yarım saatligine sevişmektn vazgecip. ablasına bavul hazırlamaya koyulmuştuk. iyikide öyle yapmışız dedim. zira ablasının resmen çorap koleksiyonuna şahitlik ettim. acaba enişte beyde mi fetişt dedim içimden hatta. onlarca degişik tonda desenli desensiz ten rengi coraplar 1 adet kırmızı file corap sayısız külotlu corap. onları gördükce deliriyodum. cansunun bu durumu fark etmesi biraz zordu. cünkü fetişizmin anlamını hiç bilmiyordu. bende rahatca ablasının her corabına dokunabiliyodum. işte etegin altına tutuyormuş gibi yapıp corabı kavrayarak aşkım bak bu etegin altına yakışr sanki falan diyordum. ben aslında corapcı degilirdim. seksi bir ayagın üzerinde ki corap bişeyler ifade edebilir bana fakat yalnız başına bir çorap bek bişi ifade etmezdi ta ki ablasının ayaklarını o corapların içinde hayal edene kadar. bu düşüncelerle bavulu nihayet hazır konuma getirmiş ve yeteri kadar o coraplarla vakit gecirebilmiştim. o gün hava cok sıcak ve inanılmaz bunaltıcıydı. cansu duşa girmek istedigini söylemişti sonra da dısarıda biraz gezeriz dedi. ben ablasının corapları sayesinde zaten uçurumun eşiğindeydim bunun üzerine de cansuya duşa beraber girmeyi teklif ettim. çok net hatırlıyorum bu corap hikayesinden dolayı. cansuyla banyoda ilk defa beraber olacaktık. cansuda bu teklifime hayır diyemedi. küveti ılık bir suyla doldurduk. küvet dolana kadar kendimizi hazırladık. ve küvete kendimiz bıraktık. cansu karsımda avuclarımda ayakları hayalimde ablasının ayakları. kulaklarımda cansunun mutluluk sesleri gözlerimde de aldıgı keyifin kıvranmaları. gercekten de bir cok şeyin doruklarında hissediyordum kendimi. duşta 1 saate yakın sürtünme haricinde herşeyi yaptık. daha önceden de söyledigim gibi ilişkimiz bitene kadar cansuyla yalnızca sürtünme suretiyle beraber oldum. 1 saatin sonunda delirmiş bir şekilde cansuyu kucagıma alıp dogruca tek bir havlunun içinde odasına götürdüm. cansu defalarca boşaldıgını ve kendini yorgun hissetigini ama hala da cok istekli oldugunu söylüyordu. özellikle ablasının coraplarını tanımış olmam beni o gün mahvetmişti. günün sonunda ise gözlerimi açamayacak kadar bende yorulmuştum. bir ara coraplardan birisini alıp kacırmayı aklımdan gecirmiştim. fakat kendi kendime bunun adı hırsızlık olur diyip vazgecmiştim. ablasıyla olan anım bununla da kalmamıştı. ablası istenbul'a gittiginde ben evden tekrar cansulara eşyalarımı alıp dönmüştüm. o gece günün verdigi yorgunlukla sadece dudak dudaga öpüştük. ve tabiki ben yine turuncu tonlarında ki ojeli ayaklarını yaladım. ama onun haricinde sadece film seyrettik üstümüzü bile cıkarmadık. fakat aklımda coraplar bir türlü cıkmıyordu. cansuyla el ele uyumuştuk. sabahta süper lüx bir kahvaltı yapmıştık. ablasının dönüşü eger yanlş hatrlamıyorsam; cuma günü olmustu. günü izinli olarak gecirecekti. bizde sabah kahvaltısndan sonra dısarıda biraz dolaşıp otogara ablasını karsılamak için aksam saatlerine yakın bir saatte hareket etmiştik. enişte beyde vardı. ben cansuyla şakalaşıyordum enişte bey iş stresiyle uğraşıyodu. enişte bey bir süre sonra bize takılmaya başlamıştı. ablasının gelecegi peronda beklerken ailesinin gölbaşında olan bir bahcesinden bahsetti. kendi kendine kafasıyla konusurken yarın piknige gidelim mi dedi. benim kücük olarak itiraz etme hakkım yoktu tabikide. enişte bey gidelim deyince onay vermeye de lüzum kalmadan cansunun ablasından da onay alarak piknik için sözleştik. sabahına gayet spor bir kıyafet giyinip ablası ve enişte beye teşekkür mayetinde bir demet çiçek ve piknik malzememle beklemeye koyuldum. ve biraz sonra arabayla gelmişlerdi bile. arabaya bindikten sonra cansuyla arka koltukta sohbet ediyodk cansu zatn ayaklarına bayıldıgımı bilerk parmak arası terlik giymiş ve bilinçli bir şekilde hınzırca beni bu durumla etkilemeye çalışıyodu. fakat ablası ön koltukta oldugu için ayaklarını göremiyodum. sonunda gölbaşına gelmiştik. ve arabayı boşaltıyoduk. enişte bey mangal için çalı çırpı toplamaya gitmişti. cansu ablası ve ben meyveleri falan arabadan indirmiş. enişte beyi bekliyorduk. o anda aklıma tekrar gelmişti ablasının ayakları. ayaklarını daha önce cok nadir görmüştüm. ama cansu sık sık ablasının ayaklarından şikayetci oldugunu falan söylerdi. tabi biz fetişt olarak bakım olayını başka algılarız ama cansu ise manikür pediküre gitti yine bu kızın elleri ve ayaklarıyla bir alıp veremedigi var derdi daha önceki gördüklerimi o anda tekrar düşünmüştüm. havalimanında cansuyu beklerken gördügümde yakından bakmıştım. french kullanmıştı o seferinde. o gün ise kıs topuklu cidden seksi bir terlik giyinmiş ve yine french kullanmıştı. 3 kişi oturmuş enişte beyi bekliyoken benim gözlerim kendine inanamıyodu. 2 gün önce corapları mahvetmiş ve o günde ayaklarıyla resmen delirtiyodu. enişte bey kan ter içinde yanımıza dönmüştü. iş yine başa düşmüş ve bu seferde su doldurmak için gidecekti. ben misafirim diye pek iş vermiyodu. bizde o sırada çalı çırpıyı bi kenara koyup oturmaya devam edecektik. ablasının ayaklarına işte o zaman bu denli yaklaşmıştım. ablası calı cırpıya toparlarken, ayagında biraz sıyrık oluştu. topugu ile tabanı arasında 38 numara olan ayagı çalıya takılmış ve kanıyodu. iş gezisinde topuklu ile gezdigi için yanına yara bandı almış. topuklu ile cok gezmiş olmalı ki su toplamasından korkmuş heralde. ama acısından egilip ayagına bile bakamıyodu. cansu da ben yaraya bakamam diyodu. e eniştede su doldurmaya gitti içten içten gülerek bu inanılmaz anın tadını cıkarıyodum. kasıtlı olarak yaraya denk gelmeyecek şekilde dakikalarca yara bandı taktım. abla dur sakin ol bak bişi yok ama benide telaşlandırıyosun bende şaşırıyorum. korkulacak bişey yok biraz sıyrılmış işte. kanıyor evet ama sadece yakar acıtmaz canını diyerek vakit geçiştiriyodum. 5 parmagınıda tek tek kavramış topuklarını okşamış ve tabanlarında ellerimi dakikalarca gezdirmiştim. bu bahsettigim 3 günlük periyottaki fetişt olguları eminim ki hayatımın büyük bir bölümünde yaşayamam. beni delirten corapların asıl sahiplerine dakikalarca dokunabilmiştim. tabiki ilerisi olmamıştı hiç bir zaman. ama yinede bu anı aklımda evlendigimde bile kalacak. cünkü cansunun ablası resmen bir içim su ve ben onun ayaklarına ulaşabilmiştim. yinelemekte fayda olacaktır anlattıgım bu hikaye tıpkı ileri ki zamanlarda yazacagım hikayelerim gibi gercektir. iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. sanırım cuma günü tatil için yola cıkacagım. yarın aksam da galatasaray'ın macı var sabahta alışveriş yaparım. bir fırsatını bulup bi kac bişey daha yazmaya çalışacam. eger görüşemezsek. kendinize iyi bakın. herkese iyi eglenceler.

Mesaj Yükle Başa dön
Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 0 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010