http://www.faneti.net/portalxl/viewtopic.php?f=10&t=10250
-----------------------------------
femalekingdom
2009/10/04 - 02:22

BASKETBOLCU KIZLAR  HİKAYE SERİSİ
akşam antremanından sonra kızların odasını toplamaya girdim her yer yer yerdeydi formalar havlular ayakkabılar çoraplar 
öylece bırakıp çıkmışlardı anormal bir durum yoktu herzamanki gibiydi yani,üniversiteler arası basketbol şampiyonasına 
hazırlandıkları için hepsi biraz gergindi ve hocamız antreman harici şımarıklık yapmalarına izin veriyordu olan bana oluyordu
malzemeleri hazırla,malzemeleri topla,topları götür,formaları topla,herşeyi yıkat....anlatmak bile uzun sürüyor,yapacak
bir şey yok işim bu,güzel tarafı ise kızların ayakkabıları çorapları hepsi benim elimden geçiyor çoraplarına bayılıyorum
özellikle antreman sonrası koklamak bana iyi geliyor evet bir ayak fetişisti olarak olmam gereken yerdeyim bir kız basketbol
takımı ve onların ayakları.
    takım içinde ayakları hoşuma giden üç kız var takım kaptanı hale 1,90 boyu 43 numara ayakları,özlem 1,87 boy ve 41
numara ayakları birde aysu 1,90 küsür ve 42 numara ayakları ile beni etkiliyorlar üç kızda uzun boyları ve büyük ayaklarına
rağmen hoş ve çekiciler vücutları orantılı ve baktığınızda size itici gelmiyorlar diğer kızlar çok güzel olmasada benim 
favori üçlümden aşağı kalır yanları yok en küçük ayakları olan meryemin bile ayak numarası 40 gerisini siz düşünün...

    Odayı toparladıktan sonra bütün formaları yıkatmak için kirli torbasına doldurdum ayakkabıları dolaplara yerleştirdim
çorapları ayrı bir torbaya koydum içinden halenin çoraplarını ayırdım kapıyı kitleyerek çamaşırhaneye gittim torbaları teslim
ettim ve malzeme odasına geri döndüm malzemeleri koyduğumuz küçük bir odaydı içerde raflar bir kaç dolap ve bana ait bir masa
sandalye vardı etrafı bir kontrol ettikden sonra işim bitti masama oturdum halenin çoraplarını cebimden çıkardım masanın
üzerine koydum bir süre seyrettim halenin ayaklarını çorabın içinde hayal etmeye çalıştım çorapları yere basar gibi
masanın üzerinde yerleştirtim üstlerinden tutunca içi dolu gibi duruyordu ve parmaklarının şekli çorabın üzerinde belli
oluyordu bir tanesini havaya kaldırıp tabanını incelemeye başladım ayağının bastığı yerler belli oluyordu yavaşça yüzüme
yaklaştırtım çorabın tabanını yüzüme değdirdim kokusunu içime doğru çektim hala nemli olan çorap halenin ayaklarının kokusu
dayanılmaz geliyordu iyice kokladım çorabı burnuma doğru iyice bastırdım burun deliklerim tamamen çorap ile kapanmıştı
kokladıkça daha çok hissediyordum yerimde duramaz olmuştum hayallere dalmış kendimi halenin ayaklarını koklarken düşünüyordum
iyice arkama yaslanmış diğer elimle penisimi okşayarak o anı gerçek gibi yaşıyordum kalp atışlarım hızlanmış ateş basmıştı 
şu anda kendimi durdurmam gerekiyordu öylece boşalırsam üstüm başım batacaktı mantığım durmamı hislerim ise sonuna kadar 
gidip rahatlamamı söylüyordu,odanın içinde duyduğum bir tıkırtı ile bütün konsantrasyonum dağıldı apar topar düzelip 
çorapları saklamaya çalıştım daha ne olduğunu bile bilmiyordum ama birisinin beni bu şekilde görmüş olması fikri çok 
rahatsız ediciydi,kapıya doğru baktığımda bir sadece bir kafa ve bana doğru bakan gözleri gördüm bir an ter boşaldı
bu haleydi.

    Hale yavaşça kapıyı iterek ağır adımlarla bana yaklaştı çoktan gitmiş olması gerekiyordu neden geri gelmişti acaba ve
neler görmüştü aklımdan neler söyleyeceğim geçiyordu yada ne şaçmalayacağım bu arada aramızda yaklaşık bir karış meafe 
kalana kadar bana yaklaştı aramızdaki yirmi cm lik farkı düşününce yukarıdan bana doğru bakıyordu bende kafamı yukarı doğru 
kaldırıp halenin gözlerine baktım

 Hale : sen ne halt yiyorsun burada
   ---  hiççç
 Hale : yalan söyleme 
    --- ne yalanı
 Hale : anlaşıldı,bana bak on dakikadır seni seyrediyorum çoraplarımla seviştin resmen be
    --- şey ne diyeceğimi bilemiyorum
 Hale : ben biliyorum pis sapık manyakmısın sen ha ! cevap versene hayvan
    --- gerçekten çok özür dilerim 
 Hale : ne özürü be seni okuldan attıracağım
    --- lütfen böyle bir şey yapmayın lütfen yalvarırım,size karşı hiç bir saygısızlılığım yok
 Hale : sen bir pisliksin senden iğreniyorum
    --- tamam haklısınız ben pisliğim ama hale hanım inanın kötü bir niyetim yok ben bir fetişistim ve sizin ayaklarınıza
        aşığım onlara inanılmaz ilgi duyuyorum lütfen ne isterseniz yapmaya hazırım.

   hiç konuşmadan yüzüme bakıyordu herhangi bir mimik hareketi yapmadı hırsla arkasını dönüp kapıyı çarparak çıkıp gitti
şimdi ne olacaktı bir dikkatsizliğim nelere mal olacaktı günüm rezil olmuştu odadan dışarıda çıkamadım öylece oturdum saat
biraz daha geçsin kimse kalmayınca çıkarım diye bekledim bir saat sonra odadan dışarı çıktım koridordan yürüyerek çıkış
kapısına doğru ilerledim cam kapıdan dışarıya baktığımda otoparkı görebiliyordum ve halenin arabası hala ordaydı içinde
telefonla konuşuyordu camın arkasından beni göremezdi ama kapıya doğru bakıyordu ne yapacağımı düşünürken bir araba daha
geldi halenin arabasının yanına park etti şimdi yandım işte diye düşünürken özlem ve meryem arabadan indi halede onları 
görünce arabasından inerek kapıya doğru yürümeye başladılar hızlıca odama geri döndüm ve beklemeye başladım olan olmuştu
rezil olmuştum en az hasarla nasıl kurtulurum derken kapı açıldı haleşözlem ve meryem içeri girdiler.

 Hale   : işte pis sapığımız hala burda
 özlem  : demek çoraplarımzı koklayıp yalayan pislik sensin 
    ---   bakın özür dilerim lütfen beni affedin 
 Hale   : hayır affetmiyeceğiz ama seni şikayet etmiyeceğiz
    ---   nasıl yani
 Meryem : çok kolay bundan sonra bizim kölemiz olacaksın biz ne emredersek onu yapacaksın
 Özlem  : anladınmı köle ?
    ---   şey ne yapmamı istiyorsunuz ?
 Hale   : merak etme köle senin gibi bir pisliğin hakettiği şeyler çoraplarımızı zaten yalayıp kokluyorsun ayaklarımızıda
          yalayacaksın temizleyeceksin ve bizi eğlendiren her şeyi....
 Meryem : şu sakladığın çorapları çıkar bakayım nasıl kokladığını seyretmek istiyorum

   Masanın altına attığım çorapları eğilip aldım tekrar yüzüme götürerek koklamaya başladım her şeye rağmen çorapları
koklamaya başlayınca sertleşmeye başladım etrafta kimse yokmuş gibi davranıyordum kızlar kısık sesle kendi aralarında 
konuşuyorlar ara sıra gülüşüyorlardı Meryem yeter diye bağırdı yanıma yaklaştı çorabı elimden alıp ağzımı açmamı istedi
ve çorabın hepsini ağzıma tıktı 

 Meryem : kokusu kadar tadı da güzelmi hı ha ha ha
 Meryem : şimdi pantolununu indir kendi kendini tatmin et hadi çabuk

   pantolonumu indirdim külotumuda çıkardım elimle masturbasyon yapmaya başladım ağzımdaki çorabın tadınıda kokusunuda
iyice hissediyordum kızlar sadece seyrediyorlardı bir süre sonra önlerine doğru boşaldım masanın üzerinden bir peçete
aldım ellerimi sildim üstümü düzelttim sonra bir kaç peçete daha alarak yeri temizledim bu sırada hiç bir şey söylemeden
odadan çıkıp gittiler artık bir sırrım kalmamıştı yarın neler olacaktı bu düşüncelerle bende evin yolunu tuttum.

 
......


scatlove
2009/10/04 - 08:15

Ynt: Basketbolcu Kızlar
çok güzel gidiyosun harika hayal gücü ellerine saglık devamını bekliyoruz.. :up:


gizzz
2009/10/04 - 09:26

Femalekingtom hikayelerden gidiyorsun genelde ama bu hikayene bayıldım yalan değil..Basketbolcu kızların ayakları benim en büyük zaafımdır :wink:


valente
2009/10/04 - 15:59

süper hikaye saolasın


ex_08
2009/10/04 - 17:18

hikaye süper vede bunları hiç sıkılmadan kendin düsünüp yaziorsun ne diyim tebrikler...


kristal0606
2009/10/04 - 20:39

Güzel fantazi..akıcı anlatımınla paylaştığın için teşekkürler femalekingdom...


valente
2009/10/04 - 22:09

bende yakında bi tane ayzdıgımı paylaşıcam yumyum un devamını ama parça parça yazdıgım için uzun sürüyo


emesen
2009/10/06 - 00:30

valente, senden hikayenin devamını sabırsızlıkla bekliyorum

femalekingdom, seninde emeğine sağlık kim bilir o kızlar daha neler yapmışlardır sana


SHALAMAR
2009/10/06 - 00:52

Bir ayak fetişistinin bulunmak istediği görevlerden biridir...Tabii fanteziler kaçınılmaz oluyor...Hoş bi hikayeymiş teşekkürler... :up:


gizzz
2009/10/06 - 12:16

Birgün yaşıcam bunu hadi bakalım sen mi büyük ben mi?:)İtiraf:profesyonel voleybol takımından bir kıza kölelik yapabilirim haberiniz ola gerçi o kadar stresli bir dönemdeyim ki bu aralar o işe bile eğilemiyorum yaeni içimden gelmiyor..Kölelik derken antremanlardan sonra ayak masajı falan filan..Ayak nosu 42-43 ama biraz şekilsiz:( 
Keşke arada dilediğimizi yaşayabilme özgürlüğümüz olabilseydi hiçbir uğraş vermeden--kısa süreli..


femalekingdom
2009/10/14 - 13:06

Basketbolcu Kızlar II
İki gün boyunca kızlara görünmemek için ortalarda fazla dolaşmadım ama şimdi antreman vardı kaçma şansım olmayacaktı
soyunma odalarını düzenlerken erkenden işimi bitirdim ve çıktım ortalarda kimse yoktu sahaya gerekli malzemeleri götürdüm
ve beklemeye başladım herzaman hoca erken gelirdi ve benim onu beklemem gerekiyordu dışarıdan sesler gelmeye başlamıştı
kapı açıldı kızlar ve hoca birlikte içeri girdiler şimdilik ters bir durum yoktu gözlerim hale,özlem ve meryem arasında
gidip geliyordu hiç biri ilgilenmedi işlerine bakıyorlardı biraz rahatlamıştım antreman herzamanki gibi devam ediyordu 
şu an yapacak işim yoktu çıkıp odama gittim antremanın bitmesini bekleyecektim yaklaşık 1,5 saat sonra kızlar soyunma odasından
çıkmaya başladılar kapıdan dışarıyı kontrol ettim hoca ve bir grup kız birlikte çıkış kapısına doğru yürüyorlardı biraz
daha bekleyip soyunma odasını toplamak için odamdan ayrıldım soyunma odasının kapısı kapalıydı kapıyı tıklattım herhangi
bir ses gelmedi aralayıp içeri doğru baktım hale ile göz göze geldik,hale içeri gir ve kapıyı kilitle dedi.içeri girdiğimde 
meryem ve özlemin de orada olduğunu gördüm kesin bir planları vardı kalbim hızlı atmaya başlamıştı,kapıyı kilitleyip 
kızlara doğru döndüm antreman sonrası üstlerini değiştirmemişlerdi sadece formalarının üstüne birer havlu almış
tahta oturma grubunda meryem ve özlem bir tarafta hale tam karşılarında oturmuş bana bakıyorlardı .

HALE  : gel buraya
ÖZLEM : gel ayaklarımızın dibine yat çabuk

ortada yaklaşık 1 metrelik boşluk vardı yere sırtüstü uzandım meryem ayaklarını kasıklarıma hale göğsüme özlemde bir ayağını
yüzüme  diğerini boğazıma koydu ayakları zaten büyüktü bir de spor ayakkıbıları olunca devasa altı tane ayak üstümdeydi
herhangi bir şey yapmasalar bile ağırlıklarını vücüdumun her yerinde hissediyordum birde öne doğru eğilip ağırlıklarını 
ayaklarına verince bastıkları her yer acımaya başladı 

MERYEM : nasıl yerini beğendinmi pis köle ayaklarımızın altında olmak güzelmi hı
ÖZLEM  : cevap versene hayvan! güzelmi ?
__     : evet evet 
MERYEM : ne dedin sen ne dedin

 meryem hızlıca kasıklarıma bir tekme attı bir tane daha 3,4 tekmelemeye devam ediyordu her vurduğunda penisim eziliyor
kalkmak için çaba sarfediyordum ancak bir iki santim yerden kalkabiliyordum hale ve özlem daha çok üstüme basarak yere
yapışmamı sağlıyorlardı 

HALE    : cevap verirken bize efendim diyeceksin anladınmı ha !

hale birden üstümde ayağa kalktı tam göğsümün üstündeydi ayakkabıları göğsümün tamamını kaplamıştı 1,90 boy ve 43 numara
ayakları ve 79 kilo ağırliğı ile nefesim kesilmişti bir yandan bağırmaya devam ederken üstümde zıplamaya başlamıştı kaburgalarım
kırılacak sandım canım çok yanıyordu birden üstümden indi

HALE : çabuk soyun üstünde hiç bir şey kalmasın 

  biraz nefes alabilecektim üstümü soyundum pantolonumu çıkardım iç çamaşırımı çıkardım tamamen çırılçıplaktım çok istekli 
olmasamda tekrar yere yattım aynı pozizyonu aldılar kızlar hiç istiflerini bozmadan ayaklarını üstüme yerleştirdiler hale
ayaklarını kaldırmadan  iki ayakkabısını birden sağa sola hareket ettirmeye başladı göğsümdeki kıllar ve derim gerilip
sıkışıyordu sadece canımın yanmasını istiyorlardı ve bundan zevk alıyorlardı meryemde bir ayağını hayalarıma bastırıp
penisimin gerilerek havaya kalkmasını sağlıyordu diğer ayağıyla da penisime basarak vücuduma yapıştırıyordu gerildikçe
canım daha çok acıyordu ve ah ıh sesleri ağzımdan dökülüyordu bu arada özlemde boş durmuyordu ağırlığını boğazımda duran
ayağına vererek nefes almamı zorlaştırıyordu diğer ayakkabısının burnunu ağzıma sokmaya çalışıyordu ayakkabı oldukça
büyük olduğu için dudaklarımın kenarları sızlıyordu zaman sanki geçmiyordu ne kadar sürdü bilmiyorum ama hiç durmaya niyet
leri yoktu her yerim sızlıyordu artık.Hale kalkıp bacaklarımın arasında ayakta durdu meryem ve özlem karşılıklı oturarak
başımın iki yanın dan ayakları ile bastırarak kafamın sabit olmasını sağladılar hale hayalarıma basarak üstüme bir adım attı
ikinci adımı zaten yüzüme gelmişti yüzümü ezerek üstümden geçti burnum içine göçmüş gibi hissettim  tam derin bir nefes 
almaya çalışırken hale tekrar yüzümü ezerek üstüme çıktı tabiki ikinci adımını attığında penisim ve hayalarım kocaman 
ayakkabısın altında ezilerek kayboldu üç dört defa daha üzerimden geçerek beni ezmeye devam etti  kızlar bundan çok hoşlanmıştı
sırayla beni ezmeye devam ettiler tahmin ediyorum 1 saat den fazla bir süre ayaklarının altında hiç acımadan ezdiler
spor ayakkabılarının tırtıklı tabanlarının izleri artık vücüduma çıkmıştı nerdeyse hangi iz hangi ayakkabının belli olacaktı 
her yerim sızlıyordu daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum diye düşünürken beni ezmeyi bıraktılar meryem dolaplarda 
bir şey arıyordu buldum diyerek geldi bir kaç parça ip ve naylon torba vardı elinde ip ile ayaklarımı ve ellerimi tahta 
oturma grubuna bağladılar ayaklarım ve kollarım iyice açılacak şekilde gerdirdiler yapacak bir şeyim yoktu olan biteni seyrederek
anlamaya çalışıyordum özlemde diğer kızların antreman sonrası çıkardığı kirli çorapları poşete dolduruyordu 5 altı çift
çorabı poşete doldurdu hale ile beraber poşeti başıma geçirdiler çorapların çoğu yüzümün üstünde kalacak şekilde yerleştirdiler
neyse torbanın ağzını bağlamadılar ama yinede nefes almakta zorlanıyordum ve o kadar kirli çorabın kokusunu içime çekmek
zorundaydım.

HALE  : çorap koklamayı madem seviyorsun istediğin kadar kokla bakalım biz yemek yiyip tekrar geleceğiz.

kapıyı kitleyip çıkıp gittiler.....


emesen
2009/10/15 - 01:25

Ynt: Basketbolcu Kızlar II
çok güzel emeğine sağlık büyük ayaklar birazda giantess olayını anımsatıyor ve giderek daha hoş bir hikaye oluyor


femalekingdom
2009/10/15 - 12:12

Basketbolcu Kızlar III
yaklaşık yarım saat yüzümde beş altı çift kirli ve terli spor çorap ile yerde yatmaya devam ettim sadece kafamı
hareket ettirebiliyordum ne kadar sağa sola sallasamda her tarafım çorap dolu olduğu için kokularını alabiliyordum
mecburen kabullenip ağır ter kokmuş çorapları koklayarak nefes almaya devam ettim bir süre sonra kapı açıldı kimin
içeri girdiğini göremiyordum sadece ayak seslerini ve tekrar kapının kilitlenme sesini duydum bir tanesi yüzüme bastı
çoraplar ayakkabının sertliğini biraz yumuşatıyordu ama yinede burnum inanılmaz acıyordu halenin sesini duyunca yüzümü
ezenin o olduğunu anladım

HALE  :  özledinmi bizi köle ! artık vaktimiz bol ayaklarımızın altında canını çıkaracağız
ÖZLEM :  ha ha ha daha yeni başlıyoruz
HALE  :  meryem bu köleye ne yapalım ne dersin canım
MERYEM:  hııımm biraz daha canını yakmak istiyorum bu pisliğin
HALE  :  tamam canım en çok neresi acır hepimiz biliyoruz ha ha ha

   özlem kafamdaki torbayı çıkarıp ellerimi ve ayaklarımı çözdü rahat ve temiz bir nefes almıştım bunun şimdilik olduğunu 
biliyordum hale dolapların önünde yere oturmamı istedi sırtımı dolaba yasladım özlem ve meryem ayaklarımı tekrar iple 
bağlayarak sağa ve sola açabildikleri kadar gerdiler ve diğer dolapların ayaklarına bağladılar ellerimi de birbirine 
bağlayarak yukarı doğru gerdirerek dolabın kapı koluna bağladılar tamamen savunmasız kalmıştım yinede değişik fikirler
üretmeye devam ediyorlardı hale yere eğilip penisimi de bir iple bağlayarak öne doğru gerdirdi ve oturma gruplarından 
birine sabitledi ellerim ayaklarım ve penisim her yönden bağlanmıştı üçüde tepemden bana doğru daha doğrusu penisime
ezilmeyi bekleyen bir böcek yada ezilerek söndürülecek bir  sigara gibi bakıyorlardı şimdi biraz korkmaya başlamıştım.
üç adet büyük ayakkabı penisime doğru ilerledi sırayla hafif basıyorlardı aynı anda ayaklarının sığması mümkün değildi
penisim zaten görünmüyordu bile hepsi sağ tarafıma geçti hale başı çekiyordu adımını attı penisimi ezerek diğer tarafıma
geçti bir yürüşüş seromonisi yaşıyorlardı sırayla  penisimi ezerek yürümeye başladılar her penisime bastıklarında düzgün
bir şekilde gerilmiş olduğundan ayakkabının tabanına tam denk geliyordu yassı bir hal alıyordu sadece uç kısmını 
görebiliyordum balon gibi şişiyordu ve yanından her seferinde bir et parçası farklı bir yönden sanki fışkırıyordu tabiki
her seferinde canım inanılmaz acıyordu yürümeye devam ediyorlardı gittikçe daha da sert basmaya başlamışlardı hatta
benden çıkan seslere bakarak hangisi daha çok canımı yakacak gibi kendi aralarında bir rekabet yaşıyorlardı hale adımını
attı ve durdu tek ayağı havada diğer ayağı ise tüm ağırlığı ile penisimin üzerinde hareket ettirmeye çalışıyordu
artık dayanımıyordum gözümden yaş geliyordu ve yalvarmaya başladım

--     : lütfen efendim lütfen yeter size yalvarıyorum lütfen efendim....ahhhhhh 

HALE  : kızlar duydunuzmu köpek konuşmaya başladı ha ha ha
ÖZLEM : yalvar köpek daha çok yalvaraksın aşağılık köpekkk
--    : ahhh ahhh lütfen efendimmmm

 meryem yüzüme bir tekme attı arkasından sağlam bir tokat hale kenara çekildi meryem tam önüme geldi kendine oturacak 
plastik bir sandalye çekti ayağını penisime bastı ve bacak bacak üstüne attı öylece bir süre beni seyretti bu bekleyiş
fazla sürmedi sağlı sollu tokatlamaya başladı her tokatda odada bir şaklama sesi yankılanıyordu oldukçada sert vuruyordu
on onbeş tokat dan sonra durdu ayakkabısı çıkardı saatlerdir ayağında duran ayakkabısı yüzünden beyaz spor çoraplarının 
altında parmaklarının izleri ve topuk kısmı gri renk olmuştu sertçe yüzüme bastırdı kafam dolaba yapışmıştı meryem hala
basmaya devam ediyordu ayağının terini sıcaklığını ve kokusunu hissediyordum.

MERYEM : kokla köpek iyice kokla çoraplarımı kokla dedim 
MERYEM : güzellll şimdi yalamaya başla aynı köpek gibi yalayacaksın yala yala 

   çorabın altını hızla yalıyordum sadece tabanını yalatıyordu sonra ağzımı açmamı istedi çoraplı ayağını sokabildiği
 kadar ağzıma soktu 

MERYEM : em çabuk çoraplarımı,yıkanmış gibi iyice ıslansın temizlensin aaa dur

   meryem çorabını çıkardı ve ağzıma soktu ayağı ilede iyice ağzıma girmesini sağladı ayak başparmağı ile çorabı
ağzımın içine yerleştirdi başparmağını ağzımdan çıkarmadı ağzımı iyice kapamamı ve emmeye devam etmemi emretti dilimi
zor hareket ettiriyordum çorap ağzımın içini doldurmuştu gittikçe daha çok ıslanıyordu diğer kızlar şimdilik sadece
seyrediyor ve gülüşüyorlardı meryem ayağını ağzımdan çekti ama çorabı çıkarmadı

MERYEM : hale sence 5 dakikada bu çoraplar temizlenirmi
HALE   : temizlenirmi hiç beklesin daha

 özlem bir koli bantı alıp geldi ağzımdaki çorapla birlikte koli bantı ile ağzımı bantladılar beni dolaba bağlı iplerden
kurtardılar ellerimi çözmediler tekrar sırtüstü yere yatırdılar ve oturma grubuna oturdular meryem diğer ayakkabısınıda
çıkarak spor çoraplı ayağını yüzüme bastı diğer kızlarda ayakkabılarını çıkardılar şimdi hepsi çoraplarıyla yüzümde basacak 
yer arıyordu meryem çıplak ayağınıda yüzümde bir yerlere yapıştırdı yerde yatarken üç kızın ayakları yüzümde geziniyordu
bazen sertçe eziyorlar bazen sadece koklamamı istiyorlardı ağzımdaki çorap iyice ıslanıp ağırlaşmıştı meryemin çorabındaki
terleri artık tükürüğümle birlikte yutuyordum bir yandan sadece ayaklarının kokusu ile nefes alabiliyordum ve uzun süredir
ayaklarının altında acımadan ezdikleri penisim daynanılmaz sızlıyordu büyük ihtimalle moraracaktı daha ne yapacaklardı
bilmiyorum ama düşünmek istemiyordum öylece ayaklarının altında yatmaya devam ettim.....


Tom Ford
2009/10/15 - 13:57

Ynt: Basketbolcu Kızlar III
guzel dostum....footjob olayini da bi ara ekliyebilirsin...basarak ezerek...sonra ayaktan meni yalatma,bosaldiktan sonra....sonra tekrar sertlesme....o da hosuna gitme olayi yani....vs vs....sen devam et fikir cok....elemanin ayakalara olan tutkusu ve eziyetin yaninda bunun kullanilmasi bence en onemli unsur...yani nefret etmemeli,istemeli,dominasyon sertlik artsa bile herseye ragmen sekline donusmeli olay.........

ingilizce seviyen nasil...yeterli dersen cok iyi linkler verebilirim ornek teskil edecek......


emesen
2009/10/15 - 22:43

süper devamını bekliyorum


feetslave___
2009/10/15 - 23:19

muhtesem bır hıkaye lutfen devam


Parox
2009/10/16 - 08:23

Re: Basketbolcu Kızlar III
Insan daima kendisini senin hikaylerin icinde gibi his ediyor. Ben sanki sahanelerin icinde seyirci gibi kendimi görüyorum. köle ruhlu insanlarsa ve Sahibe olanlar mutlaka kendilerini hikayelerin icindeki insanlarin yerine koyuyordur.


hayyam
2009/10/16 - 18:21

:up: okuması keyifli


Khalkedonian
2009/10/16 - 18:27

Re: Ynt: Basketbolcu Kızlar III
[quote user="hayyam" post="201005"]up okuması keyifli[/quote]


+1


rorsCHach
2009/10/16 - 18:28

hocam muhteşemsin zevkle keyifle şevkle bekliyorum devamını ellerine sağlık..


enes-40
2009/10/17 - 19:50

dostum hikayen öok güzel lütfen arayı çok açma devam etmeni istiyorum :up:


femalekingdom
2009/10/21 - 12:49

BASKETBOLCU KIZLAR   IV
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum kızlar kendi aralarında sohbet edip eğleniyorlardı bende ayaklarının altında yatmaya
devam ediyordum meryem çorabı ağzımdan çıkarmıştı diğerleride çoraplarını çıkarıp ayaklarını üzerime koymuşlardı şimdi sadece
halı pozizyonundaydım hale ve özlem bacak bacak üstüne attıkları için ayaklarını net bir biçimde görebiliyordum ikisininde 
ayak yapıları birbirine benziyordu ayakları büyük olmasına rağmen biçimli ve pürüzsüz dü baş parmaklar büyük oval içe doğru
kıvrımlı oldukça cekici duruyorlardı onca eziyete rağmen bu güzel ayakların altında olmak bana zevk veriyordu ayaklarının
altında yatarak tabanlarını seyrediyorum ve aynı zamanda halenin yüzümde olan ayağını koklayarak keyif yapıyordum mutlu bir
adam olmak bu olsa gerek, durumdan zevk aldığımı hissettirmemeye çalışıyordum belli edersem eziyet etmek için canımı fazlaca
yakacaklarından emindim.

   fazlaca zevk almaya başlamıştım penisim sertleşti istem dışı hareketler ile kasılmaya başladı yerimde duramıyor kıpırdanıyordum
meryem durumumu anladı kızlara beni işaret etti kısa bir sessizlik den sonra 

Hale   :  Oooo beyfendi bakıyorum zevk almaya başlamışşın 
özlem  :  o zaman bizde zevk alalım önce bir güzel ayaklarımızı yalatalım
hale   :  iyi fikir bence de
 
   özlem hemen kaktı yerde yatar vaziyette dizlerimi büktürerek koltuk pozizyonuna soktu ve hemen üstüme oturdu kasıklarıma
oturduğu için oldukça hoşuma gitmişti ayaklarını yüzüme uzattı bir şey söylemesine fırsat vermeden tabanlarının ikisini 
birden yalamaya başladım topuğundan başlayıp parmak uçlarına kadar durmadan yalıyordum özlemin çok hoşuna gitmişti üstümde
hareket ettikçe penisim kalçalarının altında  eziliyor ve inanılmaz bir zevk veriyordu o hazla bende çılgınlar gibi özlemin
ayaklarını yalıyordum bu güne kadar böyle iştahlı kimsenin ayaklarını yalamamıştım iki ayağının başparmaklarını aynı anda
ağzıma alıp emmeye başladım nerdeyse parmaklarını yutmak istiyordum sonra tek tek bütün ayak parmaklarını aynı iştahla emdim
yaladım dilimle parmak aralarını gezdim özlem penisimin üzerinde oturduğu için hareket ettikçe zevk almaya başlamış hafif
iniltiler çıkarıyordu bu beni iyice tahrik etmişti biraz daha devam edersek sarsılarak boşalacaktım tam bu sırada hale yeter
diye bağırdı özlemi üstümden kaldırdı bir ayağını göğsüme basarak eğildi ve penisimi eliyle kavrayarak sıkmaya başladı bir 
yandanda yukarı doğru çekiyordu 

Hale   : bana bak pislik eğer boşalırsan tüm menini sana yuttururum anladınmı ha
Hale   : ben nezaman istersem o zaman boşalacaksın

  penisimi bıraktı göğsümde olan ayağına yüklenerek üstüme çıktı boşta olan ayağı ile kasıklarıma doğru sertçe bir tekme 
attı ve penisimi yerde sigara söndürür gibi ezmeye başladı tekmenin acısıyla ne sertliğim kalmıştı ne zevkim boşalmak ise
hayal olmuştu hale penisimin üstünde olan ayağına ağırlığını vererek diğer ayağını yüzüme bastı 

Hale : göster bakalım marifetlerini

   halenin ayakları gerçekten büyüktü 43 numara ayağın altında yüzüm kaybolmuştu özlem ve meryemin ayakları kadar çekici 
değildi ayakları,topukları sertleşmişti ince ve uzun bir ayağı vardı daha kemikli ve damarlı ama o kocaman başparmağı 
bütün ayağını güzelleştiriyordu parmakları da ince ve uzun olunca farklı bir çekiciliği vardı hızlıca yüzümdeki ayağını
yalamaya başladım tüm tabanını iyice yaladım topuğunu alabildiğim kadar ağzıma alıp emdim dişlerimle topuğuna küçük 
ısırıklar atarak sertleşmiş derisini yumuşatmaya çalıştım hale ayağını ağzıma sokmak istedi öne doğru ayağını büktüğünde
üstden ayağının daha güzel olduğunu farkettim tırnakları oldukça iri ve düzgündü diğer kızların aksine french ojeleri
ile gözüme çekici geldi,hale ayağını ağzımın içine doğru itti beş parmağıda ağzımdaydı dilimle ağzımın içinde parmak 
aralarını yalamaya çalıştım dilim zor hareket ediyordu yinede yalayabildiğim kadar yaladım ayağını ağzımdan çıkardığında 
başparmağını hemen ağzımın içine alıp emmeye başladım vakumlu bir şekilde emdiğim için hale bundan zevk alıyordu gerginliği
biraz azaldı yüzünde bir gülümseme oluştu üstümden indi başımın oraya çektiği plastik sandalyeye oturarak diğer ayağını 
hafifçe yüzüme uzattı konuşmasına fırsat vermeden ayağını ıslak bir biçimde yalamaya başladım yine parmak aralarına kadar
ayağının her noktasını yaladım ve hale yi memnun ettim 

HAle : aferin sana beni memnun ettin sıra meryemde bakalım o beğenecekmi 

  meryem sıranın kendisine gelmesinden memnun bir şekilde oturduğu yerden sağ ayağını boğazıma bastı sol ayağınıda hemen
ağzıma soktu vakit kaybetmiyordu yalamam gereken bir çift ayak daha şikayet etmiyordum hoşuma gidiyordu üç farklı ayak 
ve üç farklı tat almıştım uzun süre ağzımda çorapla durduğumdan ayaklarının teri kokusu ve tadı bana güzel geliyordu meryem
ayaklarının yalanmasından pek hoşnut durmuyordu 

Meryem  : ayaklarımı güzel yalamıyorsun zevk almıyorum
Meryem  : daha ıslak ve hızlı yala,sanırım seni çok rahat bıraktık

  sağ ayağına ağırlığını vererek boğazıma iyice bastı nefes almakta zorlanıyordum sol ayağınıda iyice ağzıma sokmuştu
eğilmiş bana bakıyordu sol elinide uzatıp burnumu sıktı nefes alamıyordum yüzüm kıpkırmızı olmuştu kafamı sağa sola hareket
ettirerek boğazımdaki baskıyı hafifletmeye çalışıyordum arada alabildiğim nefesle idare ediyordum fırsat oluncada meryemin
ayağını emip yalıyordum şimdi meryem keyiflenmişti burnumu bıraktı boğazıma basan ayağını gevşetti bende ayaklarını daha
iyi yalamak için dilimi çıkarabildiğim kadar çıkarıp tabanlarını ıslatarak yalamaya başladım meryemde gevşedi ve zevk almaya
başladı iki ayağınıda uzun süre yaladıktan sonra yeter bu kadar diyerek ayaklarını çekti kızlar farklı yerlerde oturuyorlardı
ben kendi başıma yerde kalmıştım bir süre nefeslenip rahatlamaya çalıştım sırt üstü yerde uzunca yattım... 

  Hale bir süre sonra oturduğu yerden kalktı yanıma geldi bacaklarımın arasında durdu sağ ayağını kaldırıp penisime
bastırdı 
 Hale : şimdi ayaklarıma boşalmanı istiyorum 

 bir süre hafif hafif penisime baskı yaptı ayağını ileri geri hareket ettiriyordu ben tekrar sertleşmeye başlamıştım 
hale zevkle boşalmamı seyretmek istiyordu yinede çok kolay olmaması ve boşalırken bile canımın yanması için uğraşıyordu
ağırlığını penisimi ezen ayağına vererek üstüme çıktı sol ayağını yüzüme bastı bu kez bütün ağırlığı ile yüzümü eziyordu
kafam yan durduğu için kulağımın ve yanağımın üzerinde ayağının tümünü hissediyordum diğer ayağı ile yine penisime baskı
yapmaya başladı meryemde baş ucuma oturup sağ ayağının parmaklarını yüzüme yasladı burnum ve ağzım da meryemin ayağı 
tarafından eziliyordu özlemde boş durmadı öbür yanımda bir ayağını boğazıma bastı diğer ayağınıda göğsüme basarak oturdu
hale ayağıyla beni deli etmeye başlamıştı kan dolaşımım hızlanmış bir an önce patlamak istiyordum vücudum gerilmeye başlamıştı
kafamı hareket ettiremiyordum ama bacaklarım ileri geri kasılıyordu hale penisimi ayak parmaklarının arasına alarak
hızlı bir şekilde ileri geri ayağını hareketlendirdi daha fazla dayanamadım ard arda kasılmalarla boşalmaya başladım
hale ayağını hayalarımdan başlayarak penisimin ucuna kadar ileri geri götürüp getiriyordu tamamen boşalmıştım sertliğim 
kalmamıştı penisim bir süre sonra buruşmuş bir et parçası gibiydi,halenin ayağının altında kaygan vücut sıvımın serin
krem etkisi ile rahatlamıştım şu an canım yanmıyordu ve keyfim yerindeydi.

 Hale bir süre daha üzerimde durduktan sonra indi ve yürüyerek duşa gitti diğer kızlarda toparlanıp duşlara doğru yürümeye
başladı kendimi harp den çıkmış gibi hissediyordum yorgun bitkin ama mutlu.....


valente
2009/10/21 - 14:11

Ynt: BASKETBOLCU KIZLAR   IV
güzel bir serioluyor ellerine saglk


ddfprod
2009/10/21 - 21:08

güzelmiş gerçekten tam benlik devamınıda okumam lazım ellerine beynine sağlık...


ddfprod
2009/10/21 - 21:12

Ynt: Basketbolcu Kızlar II
torba olayı hoşuma gitti :up:


ddfprod
2009/10/21 - 21:20

güzeldi buda şimdi sıra 4 te


ddfprod
2009/10/21 - 21:31

Ynt: BASKETBOLCU KIZLAR   IV
güzel seri olmuş...


Khalkedonian
2009/10/21 - 22:27

Ynt: BASKETBOLCU KIZLAR  HİKAYE SERİSİ
  Başlık tarafımdan editlenerek basketbolcu kızlar hikaye serisi adı altında birleştirilmiştir. Aynı içeriğe sahip başlıklarda ayrı ayrı konu açmak yerine resim, klip, hikaye türü paylaşımlarımızı tek bir başlıkta birleştirmek daha isabetli olacaktır. Böylelikle topic kirliliğini engellemiş oluruz.

Khalkedonian/YÖNETİM


emesen
2009/10/21 - 22:40

süper süper süper devamını bekliyorum sabırsızlıkla


emesen
2009/10/26 - 23:02

bu ne ya maşallah dediğimiz 40 gün yazmıyor


feetslave___
2009/10/27 - 23:50

hıkaye yarım kaldı valla ya bıraz daha sık ve serı olsa muhtesem olur.bunu uzun sekılde roman halıne bıle getırebılırsın dostum hadı devam lutfen


enes-40
2009/10/28 - 17:03

devam edin lütfen