“gardaş hoş geldin ben eldar bi şeye ihtiyacın varmı” merhaba ne gibi dedim? Kafasını hafifçe kızlara doğru çevirdi ve sırıttı eldar Azeri bir satıcıydı,niye olmasın dedim kendi kendime biraz kenara çekildik ve sohbete başladık “gel dedim bir masaya oturalım orda devam ederiz”
Eldar kendini tanıttı kızlardan bahsetti oldukça fazla türkün geldiğini anlattı neyse her şey iyiydi anlaşabilirdik yalnız benim istediklerimi nasıl karşılayacaklardı eldara fetişist olduğumu anlatabilirmiydim denemekte fayda vardı konuyu açtım beklemediğim bir şekilde konu hakkında bilgiliydi “abi eva senin kalemin konuşursunuz senin gibi müşterilerimiz var” hangisi eva ”ortada oturan siyah kısa şaçlı” tamam ok anlaştık çağır da konuşalım .
Eva nın kısa modelli kesilmiş saçları kaşlarının hemen üstüne düşen perçemi kulaklarının kenarından düzensiz uzun bırakılmış saçlarıyla ve ela gözlerini ortaya çıkaran iddalı makyajıyla bana doğru geliyordu üzerinde tek parça askılı mini sayılacak siyah bir elbise vardı ve diz altından başlayan siyah deri çizmeleri göz kamaştırıyordu .boyunun 1,80 olduğunu tahmin ettim tabi ayaklarını düşününce 40 41 olmalıydı benim heyecanlanmam için yeterli ve fazlası vardı.
Masada eva ile yalnız kalmıştık anlaşabileceğimiz kadar İngilizce konuşabiliyorduk buda yeterliydi tanışma hoş beş faslını geçtik elleri oldukça bakımlıydı french tarzı ojeleri vardı elini tuttum ve ayaklarınızda elleriniz kadar güzelmi ?güzel bir tebessümle elbette güzel ama önce hakketmen lazım madem benim kölem olacaksın benim istediğim gibi oynayacağız.
Eldar tahminimden çok şey anlatmıştı evaya ,konuşacak bir şey kalmamıştı neler olacağını odaya çıkınca görecektik müsaade isteyip iki saat sonra odada buluşmak üzere masadan kalktım tam o sırada eva kulağıma eğilip “geldiğimde çıplak olarak kapıyı açmanı istiyorum” dedi ilk emrini vermişti…
Odaya geldiğimde duş alıp bir süre dinlendim televizyon da zaping yapıp vakit geçirdim bir tanede bira içip kendime geldim artık vakit gelmişti üstümdeki havluları alıp banyoya attım tam çıkarken kapı tıkladı kapının arkasından kafamı uzatarak kapıyı yarım açtım çıplaktım ve bir başkası olursa rezil olurdum ,beklediğim misafir gelmişti eva içeri girdi kapıyı örttüm ve önüne gelerek hoş geldiniz dedim tepeden tırnağa beni süzdü işaret parmağını göğsüme koydu ve aşağı doğru yavaş yavaş indirdi penisime kadar devam etti sonra penisimi avucunun içine aldı ve oynamaya başladı
Eva : şimdiden hareketlenmişsin çok acele etme seninle işim oldukça uzun
Eva : ellerini arkada birleştir ve bana şu andan itibaren efendim diye hitap et….
*emredersiniz efendim
Ellerimi arkadan birleştirince beni arkaya doğru itti duvara sırtım yaslanmıştı dizini hayalarıma kaldırarak bastırmaya başladı bir yandan da iki eliyle göğüs uçlarımı sıkmaya başlamıştı oldukça hoşuma gidiyordu fakat tırnaklarının ucunu geçirmeye başlayınca canım acımaya başladı
Eva: şu andan itibaren benim kölemsin senin canını yakacağım, seni bir böcek gibi ayaklarımın altında ezeceğim, anladın mı pislik hıı anladın mı? Ayakkabımın altına yapışmış bir pislik kadar değersizsin
*evet, efendim evet efendim
Eva: sırt üstü yere yat şimdi
*emredersiniz efendim
Evanın önünde sırt üstü yere yattım ayaklarını paspasa silermiş gibi tek tek çizmelerini karnıma sildi sonra da üzerime çıkarak çizmelerinin altını üstüme silmeye devam etti çizmeleri sivri burunlu ucunda metal plaka vardı topukları da çelik topuk ama çivi gibi değildi Allahtan, çok yeni gibi durmuyordu uzun süredir bu çizmeleri giyiyordu, üstümdeyken rastgele her yerimi eziyordu ve çok sakındığını söyleyemem çizmenin topuğu nerde onun için çok önemli değildi canımın yanması da tabi ki …
Tek ayağını yukarı doğru kaldırdı eliyle çizmesini tutarak altını inceledi ağırlığı tek ayağında olduğu için çizmesinin topuğu karnıma saplanmış gibi hissediyordum.
Eva : şimdi parlatma zamanı, çizmelerimin altını güzel yala beğenmezsem canını yakarım
*emredersiniz efendim..
Çizmesini yüzüme doğru uzattığında çizmenin 42 numara olduğunu altındaki metal plakadan okuyabildim sonra hızla yalamaya başladım çizmenin altını her tarafını yaladım metal topuğunu da ağzıma soktu güzelce yaladıktan sonra tekrar ayağını yukarı doğru kaldırarak çizmesinin altını kontrol ettikten sonra diğer çizmesini de yüzüme uzatarak yalamamı emretti aynı şekilde diğer çizmesini yalayıp temizledikten sonra yine çizmenin altını kontrol ederek üstümden indi ve yatağın kenarına oturdu.
eva : gel buraya çizmelerimin üstünü de temizleyeceksin
*emredersiniz efendim
Emekleyerek evanın önüne geldim iki ayağınıda birleştirmiş yerde tutuyordu eğilip çizmelerinin üstünü yalamaya başladım hızlı daha hızlı diye bağırıyordu çizmelerinin ikisini bir arada yalıyordum bacak bacak üstüne atıp çimenin sivri burnunu ağzıma soktu bir eliyle de saçımdan yakalayarak beni kendine doğru çekiyordu bir ara zorlandım çizme ağzıma girmekte zorlanıyordu eva sinirlendi ayağını çekti ve bana sağlı sollu dört beş tokat attı sonra diğer eliyle tokatlamaya devam etti yaklaşık onbeş yirmi tokat yedim yüzüm büyük ihtimalle kızarmıştı ve yanıyordu, dizlerimin üzerinde doğrulmamı istedi ellerimi arkaya götürüp doğruldum yine göğüs uçlarımı sıkmaya başladı bundan zevk aldığını söyleyebilirim ellerini göğüs uçlarımdan hiç çekmeden üste olan ayağıyla penisimi yavaş yavaş tekmelemeye başladı çizmesinin sivri burnunu hayalarımın altına gelecek şekilde ritimli olarak vuruyordu hafif olmasına rağmen her tekmesinde zıplıyordum göğüs uçlarımı bıraktığı anda bir tokat daha attı ve çantasını karıştırmaya başladı çantanın ucundan iki ucunda göğüs pensi bulunan bir zincir çıkardı ve göğüs uçlarıma pensleri yerleştirdi zincir göbeğimin altına kadar geliyordu metal pensler önce canımı yaktı bir süre sonra alıştım .
devam edecek