Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

Pragda Bir Gece
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj Pragda Bir Gece 

Sabah  erken saatlerde iş için gittiğim praga indik kahvaltı vs.den sonra tüm gün doluydu işlerimizi halledip otele geldiğimde saat 20 30 civarıydı otele giriş işlemlerini yaptım ve odaya çıkmak için lobiden asansörlere doğru yürümeye başladım lobinin köşesinde küçük bir bar vardı bar çevresinde oturan ve oldukça çekici görünen iki üç hanım dikkatimi çekti hafif bir tebessüm edip yoluma devam ettim asansörün kapısına geldiğimde birisi omzuma dokundu  
“gardaş hoş geldin ben eldar bi şeye ihtiyacın varmı” merhaba ne gibi dedim? Kafasını hafifçe kızlara doğru çevirdi ve sırıttı eldar Azeri bir satıcıydı,niye olmasın dedim kendi kendime biraz kenara çekildik ve sohbete başladık “gel dedim bir masaya oturalım orda devam ederiz”
Eldar kendini tanıttı kızlardan bahsetti oldukça fazla türkün geldiğini anlattı neyse her şey iyiydi anlaşabilirdik yalnız benim istediklerimi nasıl karşılayacaklardı eldara fetişist olduğumu anlatabilirmiydim denemekte fayda vardı konuyu açtım beklemediğim bir  şekilde  konu hakkında bilgiliydi “abi eva senin kalemin konuşursunuz senin gibi müşterilerimiz var” hangisi eva ”ortada oturan siyah kısa şaçlı” tamam ok anlaştık çağır da konuşalım .
Eva  nın kısa modelli kesilmiş saçları kaşlarının hemen üstüne düşen perçemi  kulaklarının kenarından düzensiz uzun bırakılmış saçlarıyla ve ela gözlerini ortaya çıkaran iddalı makyajıyla bana doğru geliyordu üzerinde tek parça askılı mini sayılacak siyah bir elbise vardı  ve diz altından başlayan siyah deri çizmeleri  göz kamaştırıyordu .boyunun 1,80 olduğunu tahmin ettim  tabi ayaklarını düşününce  40 41 olmalıydı benim heyecanlanmam için yeterli ve fazlası vardı.
Masada eva ile yalnız kalmıştık anlaşabileceğimiz kadar İngilizce konuşabiliyorduk buda yeterliydi tanışma hoş beş faslını geçtik  elleri oldukça bakımlıydı french tarzı ojeleri vardı elini tuttum ve ayaklarınızda elleriniz kadar güzelmi ?güzel bir tebessümle  elbette güzel  ama önce hakketmen lazım madem benim kölem olacaksın benim istediğim gibi oynayacağız.
Eldar tahminimden çok şey anlatmıştı evaya ,konuşacak bir şey kalmamıştı neler olacağını odaya çıkınca görecektik  müsaade isteyip iki saat sonra odada buluşmak üzere masadan kalktım  tam o sırada eva kulağıma eğilip “geldiğimde çıplak olarak kapıyı açmanı istiyorum” dedi ilk emrini vermişti…
Odaya geldiğimde duş alıp bir süre dinlendim televizyon da zaping yapıp vakit geçirdim bir tanede bira içip kendime geldim artık vakit gelmişti üstümdeki havluları alıp banyoya attım  tam çıkarken kapı tıkladı kapının arkasından kafamı uzatarak kapıyı yarım açtım çıplaktım ve bir başkası olursa rezil olurdum ,beklediğim misafir gelmişti eva içeri girdi kapıyı örttüm  ve önüne gelerek hoş geldiniz dedim  tepeden tırnağa beni süzdü işaret parmağını göğsüme koydu ve aşağı doğru yavaş yavaş indirdi penisime kadar devam etti  sonra penisimi avucunun içine aldı ve oynamaya başladı
Eva : şimdiden hareketlenmişsin  çok acele etme seninle işim oldukça uzun
Eva : ellerini arkada birleştir ve bana şu andan itibaren efendim diye hitap et….
*emredersiniz efendim
Ellerimi arkadan birleştirince beni arkaya doğru itti duvara sırtım yaslanmıştı dizini hayalarıma kaldırarak bastırmaya başladı bir yandan da iki eliyle göğüs uçlarımı sıkmaya başlamıştı oldukça hoşuma gidiyordu fakat tırnaklarının ucunu geçirmeye başlayınca canım acımaya başladı
Eva: şu andan itibaren benim kölemsin senin canını yakacağım, seni bir böcek gibi ayaklarımın altında ezeceğim, anladın mı pislik hıı anladın mı? Ayakkabımın altına yapışmış bir pislik kadar değersizsin

*evet, efendim evet efendim
Eva: sırt üstü yere yat şimdi
*emredersiniz efendim

Evanın önünde sırt üstü yere yattım ayaklarını paspasa silermiş gibi tek tek çizmelerini karnıma sildi sonra da üzerime çıkarak çizmelerinin altını üstüme silmeye devam etti çizmeleri sivri burunlu ucunda metal plaka vardı topukları da çelik topuk ama çivi gibi değildi Allahtan, çok yeni gibi durmuyordu uzun süredir bu çizmeleri giyiyordu, üstümdeyken rastgele her yerimi eziyordu ve çok sakındığını söyleyemem çizmenin topuğu nerde onun için çok önemli değildi canımın yanması da tabi ki …

Tek ayağını yukarı doğru kaldırdı eliyle çizmesini tutarak altını inceledi ağırlığı tek ayağında olduğu için çizmesinin topuğu karnıma saplanmış gibi hissediyordum.

Eva : şimdi parlatma zamanı, çizmelerimin altını güzel yala beğenmezsem canını yakarım
*emredersiniz efendim..

Çizmesini yüzüme doğru uzattığında çizmenin 42 numara olduğunu altındaki metal plakadan okuyabildim sonra hızla yalamaya başladım  çizmenin altını her tarafını yaladım metal topuğunu da  ağzıma soktu  güzelce yaladıktan sonra tekrar ayağını yukarı doğru kaldırarak çizmesinin altını kontrol ettikten sonra  diğer çizmesini de yüzüme uzatarak yalamamı emretti  aynı şekilde diğer çizmesini yalayıp temizledikten sonra yine çizmenin altını kontrol ederek üstümden indi ve yatağın kenarına oturdu.

eva :     gel buraya çizmelerimin üstünü de temizleyeceksin
*emredersiniz efendim

Emekleyerek evanın önüne geldim iki ayağınıda birleştirmiş yerde tutuyordu eğilip çizmelerinin üstünü yalamaya başladım hızlı daha hızlı diye bağırıyordu çizmelerinin ikisini bir arada yalıyordum  bacak bacak üstüne atıp çimenin sivri burnunu ağzıma soktu bir eliyle de saçımdan yakalayarak beni kendine doğru çekiyordu bir ara zorlandım çizme ağzıma girmekte zorlanıyordu eva sinirlendi ayağını çekti ve bana sağlı sollu dört beş tokat attı sonra diğer eliyle tokatlamaya devam etti yaklaşık onbeş yirmi tokat yedim yüzüm büyük ihtimalle kızarmıştı ve yanıyordu, dizlerimin üzerinde doğrulmamı istedi ellerimi arkaya götürüp doğruldum yine göğüs uçlarımı sıkmaya başladı bundan zevk aldığını söyleyebilirim ellerini göğüs uçlarımdan hiç çekmeden üste olan ayağıyla penisimi yavaş yavaş tekmelemeye başladı  çizmesinin sivri  burnunu hayalarımın altına gelecek şekilde ritimli olarak vuruyordu hafif olmasına rağmen her tekmesinde zıplıyordum  göğüs uçlarımı bıraktığı anda bir tokat daha attı ve çantasını karıştırmaya başladı çantanın ucundan iki ucunda göğüs pensi bulunan bir zincir çıkardı ve göğüs uçlarıma pensleri yerleştirdi   zincir göbeğimin altına kadar geliyordu  metal pensler önce canımı yaktı bir süre sonra alıştım .

devam edecek

Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

Mesaj Ynt: Pragda Bir Gece 

ellerine saglık kardeşim tebrik ederim

tebrkler...

Çevrimdışı MSN Live Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön

yazma yeteneğin çok sağlam dostum...fetiş dışı içeriklerde de kendini deneme yazmakta zorla bence...anlatımın akıcı ve gerçekçi...hiç bi satırda yok artık denmiyo..bunu boşa harcama derim..

Intertwined with the fresh morning dew
I bedevilled my name and succumbed to thy seductive flesh
In hope to remember my face
A tale of a bitter man there I am....
Mesaj Yükle Başa dön
Mesaj Re: Pragda Bir Gece 

Önceki yazarlara katilip seni tebrik etmek ve simdiye kadar neredeydin diye somrak istiyorum  

Eger kabul edersen seninle bir ebook üzerine bir proje kuralim derim. Hikayelerini bir toparlayip, onlara göre bir dizi resimler cekip bunu elektronik kitap olarak sunmaya ne dersin?

guzel olmus.....konulu olmasi cart diye konuya girmemesi hikayenin ayri bir inandiricilik katiyor....ki zaten konuyu da normal olabilicek gibi secmis ve yonlendirmissin......gayet iyi yani.....benim kendi adima tavsiyem mevzuya giris yinede biraz daha uzar ve konu genislerse cok daha iyi olur......

ben bu konuda hevesli ve yetenekli oldugun icin senden hem birsey rica edicem hemde bir onerim olucak......ben kendi adima bayanlarin direk mistress olmadigi,konuya bu kadar hakim olmadigi ama erkegin bu tutkusunu kesfedip sonra olayin da detaylarini ogrenmekle birlikte bu dogrultuda erkegi domine ettgi,kullandigi hikayeleri cok severim.......normal ama kustah ve guzel bi kizin bir ayaksever erkegi domine etmesi konulu yani...erkek ezik olur,tam tersi saglam olur ama ayak tutkusu cok kuvvetli olur.....kiz genc olur orta yas olur,okul arkadasi olur hocasi olur kuzeni olur vs vs.....ozel ortam da baslar,disarda devam eder yine vs vs......

bu konularda yazarsan kendi adima cok sevinirim.....eyer fikir istersen bu sekilde yazilmis cok hikaye link i verebilirim.........

dialoglar,inandiricilik ve erkegin ayak tutkusunun kullanilmasi ve hikayede ki bayan in kendini surekli gelistirmesi yeni seyler kesfetmesi benim icin en onemli seyler........yala yut hap hup degil yani..........konu hikaye olunca sinir kalmiyor.....

simdiden eline saglik bu hikayenin devamini ve digerlerini beklerim.........herkesin zevkle okuyacagindan eminim.....hikayeler guzeldir benim icin her zaman ozeldir  

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum önerilerinizi dikkate almaya çalışağım foruma bir katkım olacaksa elimden geleni yaparım hepinize iyi bayramlar...

Mesaj Yükle Başa dön
Mesaj Pragda Bir Gece II 

Eva zincirin ucundan tutarak ayağa kalktı ve yürümüye başladı zincir gerilince pensler lerden biri göğüs ucumu sıyırarak
çıktı bağırmamak için kendimi zor tuttum canım çok acımıştı göğsüm kıpkırmızı olmuştu eva istifini bozmadı zincirin ucundan
çekmeye devam etti ben de dizlerimin üzerinde zor da olsa takip ettim camın önünde duvarın köşesinde durdu yeri işaret
etti oraya sırt üstü uzandım eva üstüme çıktı çizmesinin topuğu pensin biraz önce sıyırdığı göğüs ucuma denk geldi diğer
çizmesinin toğuğunuda ağzıma soktu ve sırtını duvara yaslayıp bir sigara yaktı camdan öylece dışarıya bakıyordu ben ise
çizmelerinin altında zor anlar yaşıyordum çizmesi göğüs ucuma batıyordu artık,ağzımdaki çizmesinin topuğu çeneme yaptığı
baskı yüzünden sesim çıkmıyordu neyse çok uzun sürmedi üzerimden inip koltuğa oturdu ve yanına çağırdı.

eva : çizmelermi çıkar sonrada başın ayağımın altına gelecek şekilde sırt üstü yat
* emredersiniz efendim

Evanın çizmelerini tek tek çıkardım ayaklarında çorap yoktu çizmenin ayaklarında bıraktığı izler kırmızı çizgiler halinde
görünüyordu ince uzun ve damarlı ayakları vardı çizme tam ayağına oturmuştu belliki,ayaklarındaki damarlar çok belirgin
haldeydi ve çorap giymediği için ayaklarının terlediği belli oluyordu ,koltuğa kafam gelecek şekilde evanın önüne yattım
iki ayağını birden yüzüme koydu ağırlığını vermiyordu sadece ayaklarının ağırlığını hissediyordum ayaklarının terli olduğunu
şimdi daha iyi hissettim ılık nemli tabanlarını yüzümde hissettiğimde oldukça ağır ayak kokusunu içime çektim zaten yüzümü
tamamen kapladığı için ayaklarını koklamaktan başka çarem yoktu,bir süre öylece ayaklarının altında hareketsiz yattım
o sırada eva ağırlığını öne doğru vererek diğer pensi tekrar ğöğüs ucuma taktı ve zincirini gererek kendine  doğru çekmeye
başladı ayaklarını yüzüme bastırdıkça zinciri çekiyordu,zinciri üstüme doğru attı ve koltukların kenarından güç alarak
yüzümün üzerinde ayağa kalktı tüm ağırlığını yüzümde hissediyordum burnum ve yanaklarım gerilmişti ve canım acıyordu eva
ise sanki dans eder gibi sağa sola sallanıyordu ayaakları yüzümü o kadar çok kaplamıştıki nefes almakta zorlanıyor ve
kısa kısa sık nefes almaya başlamıştım neyseki tek ayağını göğsüme basarak üzerime doğru yürüdü diğer adımını attığında
ise penisime basarak üzerimden indi  tekrar geri dönerek aynı şekilde penisime basarak üzerime çıktı ayağını yüzümde
gezdirdi parmak aralarını burnuma sürtüyordu burnumu parmak arasına sıkıştırarak sağa sola sallamaya başladı burnumu bırakmadan
tabanını da ağzımın üzerine basarak ağırlığını tek ayağına verdi diğer ayağını dizinin arkasına çekerek yüzüme bakmaya
başladı nefes almamı tamamen engellemiş durumdaydı ve bunun farkında ne tepki vereceğimi merak ederek gözlerini bana dikmişti
artık zorlanmaya başlamıştım  yerde hareket etmeye çabaladım ellerimi ayağına doğru uzattım nefes almak istiyordum

eva : noldu pislik ayaklarımın altında can çekişmek hoşuna gitmedimi ? hııı cevap ver

diğer ayağını göğsüme basarak yüzümdeki ayağını yukarı çekti ama tabanı hala yüzümün üzerindeydi ben nefes aldıkça göğsümle
beraber inip kalkıyordu

eva : ayaklarımın tadına bakma zamanın geldi

yüzümün üzerinde duran ayağını hızla ağzıma soktu ağzımın içinde parmaklarını hızlıca hareket ettiriyordu parmaklarını
parmak aralarını her yerini yalıyordum topuğunu ağzıma sığdığı kadar zorlayarak sokmaya çalışıyordu sadece dilimle topuğunu
yalamaya çalıştım eva ayağını çekti yüzüme  tabanıyla bir iki kere tekme attı tekrar yüzeme bastığında diğer ayağını penisimin
üzerine basmıştı ağırlığını sırayla yüzüme ve penisime veriyordu

Eva : böyle boşalmanı izleyeceğim ,boşalana kadar seni ayaklarımın altında böcek gibi ezeceğim

gerçekten bir süre sonra ayağını bastığı her  yer sızlamaya başladı bir an önce boşalmak istiyordum çenem acıyordu
penisim sertleşmesine rağmen üstüne her bastığında yassı bir hal alıyordu sağ ayağını yüzüme iyice bastırdı ağırlğını yüzüme
verdi penisimi şimdi tabanıyla tekmeliyordu daha fazla dayanamayarak sarsılarak boşaldım ayağını penisimin üzerinde sigara
söndürür gibi gezdirmeye başladı içerde kalan son damlasına kadar dışarı çıkmasını sağladı ve üzerimden yürüyerek indi
sigarasını yaktı ve yatağa uzandı ben yerde bir süre daha öylece yattım .

Mesaj Yükle Başa dön

öncelikle mükemmel bir hikaye ellerine sağlık kurgu muhteşem . Heleki eva çizmelerini çıkardığı zamanki çizme astarının dikişlerinin ayağın üzerine geçmesi ve oluşan kokunun muhteşem halinin zihinlerdeki yankısı .... aman allahım süper gerçekten tekrar ellerie sağlık  

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön

eline saglık dostum..

Mesaj Yükle Başa dön

Hikaye güzel, ancak şu nokta ve virgülleri de kullansak daha iyi olmaz mı arkadaşlar? Nokta virgül olmadığından cümlenin bitip bitmediğini anlayamıyorum; cümleler birbirine giriyor. Yine de sen bilirsin, ama kuralına göre yazarsan insanlar hikayelerini okumaktan daha çok zevk alırlar.

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön
Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo
GizleBenzer Başlıklar
Konu Yayınlayan Forum Cevaplar Son Gönderilen Mesaj
Yeni mesaj yok Uzun gece fairy BDSM Hikayeler 6 22 Ağu 2008 20:23 Son mesajı görüntüle
agro
Yeni mesaj yok Ben Ve Gece Sesleri brainstorm BDSM Hikayeler 1 13 Tem 2009 20:33 Son mesajı görüntüle
ex_08
Yeni mesaj yok Mistress Tuğçe nin kölesiyle bir gece! Hardball0 Mistress Tuğçe 108 03 Mar 2007 23:34 Son mesajı görüntüle
kolemurat
Yeni mesaj yok Beyaz Gece, Siyah Kadın... Anita! Princess_Anita Fotoğraflarla Anita 30 20 Tem 2009 15:36 Son mesajı görüntüle
Princess_Anita

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010