Portal    Forum    Chat    Gruplar    Resimler    Arama    Kaydol    Giriş
Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla Sayfa 1 of 1

III FULYANIN EVİNDE
Yayınlayan Mesaj
Orijinal mesajı saklayarak cevap ver  
Mesaj III FULYANIN EVİNDE 

Akşam işten çıkarken fulya ya görünmeden kaçmayı planlıyordum saate baktım altı ya geliyordu odada yalnızdım
toparlanmaya başladım masamı düzeltim çantamı aldım kapıyı aralayıp dışarıyı kolaçan ettim kimse yoktu daha önemlisi
fulya ortalarda gözükmüyordu hızlıca çıkış kapısına doğru ilerledim kapıdan adımımı atmıştımki fulyanın sesini duydum

F : bir yere mi gidiyorsun
*  çıkmıyormuyuz?
F : ben de seni bekliyordum
*  tamam hadi gidelim

yakalanmıştım ama belli etmeme gerek yoktu son iki üç gün içinde yaşadıklarımızı düşününce fulya farklı birisi olmuştu ve
beni korkutuyordu eve gidince beni neler bekliyordu bilmiyordum doğrusu,beraberce arabaya doğru yürüdük işten çıkan
arkadaşlarla karşılaşınca kısa bir muhabbet ve vedalaşma ardından arabaya binerek yola çıktık benim tedirginliğim yüzünden
fazla konuşmak istemiyordum fulya ise aksine çok neşeli ve sürekli bir şeyler anlatmaya çalışıyordu kısa cevaplar ve sahte
gülücüklerle atlatmaya çalışıyordum konu bir şekilde dönüp dolaşıp efendi köle ilişkisine geldi bu konudan bahsederken bile
çok heyacanlı,şevkli konuşuyordu yani zevk aldığı ve devam edeceği belli olmuştu,tamam ben fetişistim fulyanın ayakları da
çok güzel ve onları öpüp koklamak cazip geliyor ona karşı yumuşak bir karnım var ama daha sonrası kölelik ve gittikçe
artacak olan fulyanın istekleri tüylerimi diken diken ediyor.
   Fulya hala heyacanla anlatmaya devam ediyor bir kölesinin olduğuna inanaması erkeğe zorla yaptırılan aşağılayıcı
hareketler ve bundan aldığı inanılmaz haz ebni dehşete düşüren ise cuma gününden bu yana internetde saatler geçirip
oldukça fazla bilgi edinmesi hatta son nokta söylediği şu sözler oldu
F : beğendiğim iki siteye üye oldum yüzlerce video var seninle hepsini tatbik edeceğim
* ne sitesi hangi siteler
F : bir tanesi young goddess  diğeri şimdilik sır zamanı gelince öğrenirsin,önce bir eve gidelimde
*.......

Arabayı park edip apartmandan içeri girdik asansörle beşinci kata çıktık Fulya evin kapısını açtı önce benim içeri
girmem için eliyle önden buyur tarzında bir hareket yaptı ben kibarlık yaptığını düşünmüştüm tabiki yanıldım kapıyı
kapatıp bana doğru döndü
 F : ayakkabılarımı çıkarmıyacağım senin gibi bir paspasa ihtiyacım var yat yere

şimdi oyun başlıyordu sesimi çıkarmadım ayaklarının önüne yere sırt üstü uzandım tek harekette üzerime çıktı aynı
bir paspasın üzerinde ayakkabılarını siler gibi sırayla ayakkabısının altını beyaz t-shirt üme sildi t-shirt epey
kirlenmişti ayakkabıların kiri artık benim üzerimdeydi Fulyaya göre bu yeterli değildi üzerimden inmeden ayakkabılarının
altını dilimle yalattı hadi gel bakalım diyerek yürüyerek içeri geçti.ayağa kalkıp peşinden içeriye gittim salonu pas
geçip doğruca yatak odasına girdi bende peşinden tabi içeri girdiğimde fulya odanın ortasında bir sağa bir sola doğru
yürüyordu bana doğru baktı ve güldü

F : buldum !!! bu akşam benim köpeğim olacaksın,köpekler ne yapar?
 F : dört ayak dur çabuk,bu akşam hep yerde olacaksın ve köpeklerin en sevdiği şey ayakkabılarımla oynayacaksın
     onları koklayıp yalayacaksın.
 F : anladınmı ?

cevap vermedim yavaşça yere eğildim emekleme pozizyonnu alarak fulyaya doğru ilerledim o da dolabına doğru ilerledi
biraz karıştırdıktan sonra ince deri bir kemer çıkardı ve boynuma doladı ucunu eline alarak yürümeye başladı kendi kendine
kıkırdıyor du

F : hadi bakalım köpecik seni biraz gezdirelim,yok yok köpecik çok sevimli oldu köpek yeterli senin için
     hadi bakalım köpek biraz gezelim

Tasma niyetine boğazıma geçirdiği kemerle beni biraz da çekiştirerek evin içinde yürümeye başladı yatak odasından çıkıp
antreye oradan mutfağa gittik içeri girince kendine kahve yapmak için su ısıtmaya başladı kemerin ucunu yere bıraktı orda
dur sakın bir yere gitme diyerek kahvesini aldı mutfağın köşesinde küçük,sevimli ve rahat bir koltuk vardı keyifle
koltuğuna oturdu kahvesinden bir yudum aldıktan sonra sigarasını yaktı keyifli bir nefes çektikten sonra eğilip kemerin
ucunu eline aldı kendine doğru çekerek ayaklarının yanına kadar gelmemi sağladı eliyle çenemin altından tutarak yüzüne
bakmamı sağladı sigarasından derin bir nefes çekerek bütün dumanı yüzüme üfledi tekrar kıkırdadı elindeki kahve fincanını
yere doğru uzatarak birazını mermer zemine döktü eliyle kafama bastırarak yüzümü yere kadar ittirdi.

F : kahve içme zamanın geldi,yerde bir damla kahve kalmayacak.köpek gibi hepsini yala
 F : acele etme yavaş yavaş yala seyrederken zevkini çıkarmak istiyorum

Kahveyi döktüğü yerin bir kaç cm ötesine iki ayağını yan yana getirerek ellerini dizlerinin altından birleştirdi
başını da eğebildiği kadar aşağıya indirdi ve yüzüme doğru bakmaya başladı beyaz renk ağırlıklı mermer üzerinde kahve
güzel görünüyordu ve hala güzel kokuyordu yada kendimi kandırıyordum fulyanın güzel ayaklarını seyrederek kahveyi
yalamaya başladım dilimi sürdükçe kahve yayılıyordu ve azalmıyordu biraz da çorba içer gibi içime çekerek bir an
önce bitirmeye çalıştım bir süre sonra yerde hiç kahve kalmamıştı fulya kafamı okşar gibi bir hareket yaptı

F : Aferin köpek
 F : Ayaklarımın dibinde kıvrıl yat

Yüzüm fulyanın ayaklarının üstüne gelecek şekilde yere uzandım ayaklarımı hafif karnıma doğru çektim ellerimide yüzümün
yanına getirdim öylece yattım fulya keyifle kahvesini içti on dakika kadar hiç kıpırdamadık burnum dudaklarım ayaklarına
yapışmış olarak gerçekten köpek gibi aptal aptal yattım,Fulya bir sigara daha içtikten sonra ayağa kalktı hiç bir bir
şey söylemeden boynumdaki kemeri çekerek yürümeye başladı hafif süreklenir gibi olduktan sonra peşinden emeklemeye devam
ettim tekrar yatak odasına girdik fulya boynumdaki kemeri çıkardı ve yatağa oturdu

F : gardolabın kapısını aç orada spor ayakkabılarım var onları ağzında buraya getir

Gardolabı açtığımda bir ayakkabı koleksiyonu ile karşılaştım fulyanın ayakkabı merakı olduğunu bilmeme rağmen şaşırmıştım
alt gözde üç adet spor ayakkabı vardı hangisini alıcağıma karar vermeye çalışırken

F : siyah eski olan sporlarımı getir,sabah onlarla koşuya çıkmıştım

spor ayakkabılar oldukça yıpranmış görünüyordu düz siyah deri bir ayakkabıydı parmaklarının şekilleri yer etmişti ağzımla
ayakkabılara doğru uzandım beni bir süpriz bekliyordu içinde fulyanın sabah koşusunda giydiği çoraplar duruyordu ayakkabının
içine top şeklinde sokulmuştu ayakkabı kullanılmış olduğu için çoraplar da nemli şekilde bırakıldığından ayakkabının topuğundan
ısırıp ağzımam aldığımda ayak kokusunu hissetmeye başlamıştım her ikisini birden alamadığımdan tek tek fulyanın ayaklarının
dibine götürüp bıraktım.

F : bak sen kirli çoraplarımda burda kalmış hay allah,çıkar çoraplarımı oradan
 F : çoraplarımı ağzından düşürme sakın

çorabı ısırarak çıkardım ağzımda fulyanın terli ve kirli çorabını tutuyordum bir an içim kalktı tükürmek istedim
fulya anlamış olacakki "sakın" diye bağırdı ve eliyle çorabını iyice ağzımın içine itti

F : öylece kal,hareket bile etme ayaklarımın tadını iyice almanı istiyorum

diğer çorabınıda kendi çıkararak burnuma yapıştırdı üstüne ayakkabısının iç kısmı çorabın üstüne yani burnuma
gelecek şekilde yerleştirdi yatağın kenarında duran büyük ihtimalle sabahlığının kuşağı ile ayakkabısını sıkıca
yüzüme bağladı

F : dizlerinin üzerinde otur öylece bekle

yatağa tekrar oturdu bacak bacak üstüne attı ve beni izlemeye başladı benim ağzımın tadı bozulmaya başlamıştı çorap
ağzımın içinde ıslanmaya başladıkça tadı ağırlaşıyordu ve tükürük bezlerim deli gibi çalışıp çorabı daha çok
ıslatıyordu ayrıca burnumdan aldığım nefes hem çorap hem ayakkabının kokusu ile içime doluyordu nefes almakta
zorlandığım ve her nefeste ayakkabının içine nefesimi verdiğimden çorap ve ayakkabı iyice ısınıp nemlenerek
kokusunu arttırmmıştı

F : nasıl ayaklarımın kokusunu beğendinmi ? hııı ha ha ha
 F : bunlar senin gibi bir köpeğin eğitiminin bir parçası ayaklarımın kokusunu vücüdunun her hücresi öğrenecek
 F : bu akşam şanlısın seni öyle bırakacağım,yatağın ayak ucunda ayak kokumu ezberleyerek uyuyacaksın

Fulya beni orada öylece bırakacaktı gerçekten,ayağı ile iterek yatağın ayak ucunda yerde yatmamı sağladı bana
hiç bakmadan soyunup yatağa girdi .....

Mesaj Yükle Başa dön
Feet Fetish

Falaka

Mesaj Ynt: III FULYANIN EVİNDE 

yine sonuna kadar okuyamadım ama saol paylaşım için.....

Çevrimdışı MSN Live Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön

Çok iyi gidiyorsun   keyifle okuyorum .Teşekkürler.

Çevrimdışı Kullanıcı kimliğini gör Özel mesaj gönder
Mesaj Yükle Başa dön

harikaaaa devam lutfen

Mesaj Yükle Başa dön

güzel ir seri oluyor tebrikler

süper süper süper

bu kadınlar nerde kardeşim hep hayallerimizdemi yaşayacaklar

Mesaj Yükle Başa dön

güzel gidiyo devam devam

Kendini ve bizi iyi çözümlüyorsun..(muro gibi oldu be)

Mesaj Yükle Başa dön

Süper eline sağlık devamını bekliyoruz.

Mesaj Yükle Başa dön
Mesaj Re: III FULYANIN EVİNDE 

Seni tekrar tekrar tebrik ederim. Gönülden isterim daima bu atesle devam etmeni  

Mesajlari göster:   
GizleBaşlık yardımcı oldu mu?
Share this topic
blinkslist.com blogmarks.net co.mments.com del.icio.us digg.com newsvine.com facebook.com fark.com feedmelinks.com furl.net google.com linkagogo.com ma.gnolia.com meneame.net netscape.com reddit.com shadows.com simpy.com slashdot.org smarking.com spurl.net stumbleupon.com technorati.com favorites.live.com yahoo.com DIGG ITA Fai Informazione KiPapa Ok Notizie Segnalo

Yeni konu başlığı yolla  Cevap yolla  Sayfa 1 of 1

Kullanıcılar bu konuda tarama yapabilirler: Kayıtlı "0" , 0 görüntülenemyen ve 1 Ziyaretçi
Kayıtlı kullanıcılar: Yok

Yetki Listesi
Bu Forumda yeni konular açamazsınız
Bu Forumdaki mesajları yanıtlayamazsınız
Bu Forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu Forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu Forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu forumda mesajına dosya ekleyemezsin
Bu forumda dosya indiremezsin
You cannot post calendar events in this forum

Copyright by ParoxZone Group 1996-2010