Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 23:36  Mesaj konusu: Soru Hangi Virüs Programını Kullanıyorsunuz ? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar malum hepimiz hegün pc 'deyiz... hem forumdaki üyelerimize bilgi vermek açısından, hemde fikir alışverişi açısından, kimler hengi virüs programını kullanıyor ve çok kısa olarak memnuniyetlerini yada memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim...Smile

ilk ben başlim: nod 32 kullanıyorum pc mi hiç kasmıyor ve bazen çalışıp çalışmadığüından bile endişe ediyorum bende tavsiyeler üzerine aldım çok bi teknik bilgim yoktur,şimdilik memnunum diyelim; bi sorun yaşamadım Smile

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
altoz
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de NOD32 kullaniyorum, ayni sekilde sorunsuz calisiyor.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıaltoz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xmanyakx
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 23:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kaspersky 7.0 kullanıyorm kasıyomuş ama benimkini etkilemedi uçanı kaçanı yakalıyo affetmiyo ...

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıxmanyakx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

xmanyakx demiş ki:
Kaspersky 7.0 kullanıyorm kasıyomuş ama benimkini etkilemedi uçanı kaçanı yakalıyo affetmiyo ...

bende kaspersky'nin ününü duydum herkez çok metediyo fakat genelde kasıyo diyolar kullananlar...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xmanyakx
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 00:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

orki demiş ki:
xmanyakx demiş ki:

bende kaspersky'nin ününü duydum herkez çok metediyo fakat genelde kasıyo diyolar kullananlar...

makine iyiyse etkilenmez o kadar yani oyun falan oynıycaksanız virüs programını kapatıyosunuz zaten ama nette gezinirken ne kadar kasabilirki bilgisayarı

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıxmanyakx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 02:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kaspersky baba virüs programıdır ama diğerlerinide hiç kullanmadım. Kullanmadan fikir yürütmek istemem.

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
re-eastanbulist
Tecrübeli
Tecrübeli

cuba.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 08:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mcafee Enterprise 8.5i ..İşyerinde kullanıyordum..Çok beğenince evede kurdum..Bilgisayar hızına zerre etkisi yok ve henüz hiç bir saldırıyı atlamadı..ayrıca mcafee site advisor ile beraber kuruyor ve güvenilir olmayan sitelere karşı uyarıyor..

mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıre-eastanbulist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kabzimal
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 09:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaspersky

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkabzimal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 10:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben kullanmıyorum... Uzun yıllardır bilgisayar kullanırım ama bugüne kadar bir iki defa yüklemişimdir onlarda bir haftadan uzun kalmamıştır bilgisayarımda... Ben daha çok önlem almaktan yanayım... Yani benim dosyalarım D sürücüsünde duruyor yani resim/video ve belgelerim falan ne varsa D sürücüsündedir... C'de duran sadece oyunlar ve yamaları... Yamalarda varsa arada bir D'ye yedek almayı ihmal etmem... Çeşitli programlar var pc yedekleyebildiğin ben True İmage programını kullanıyorum onunla çok önceden XP temiz kurup sonra programları falan kurmuş ayarları yapmış yedek almıştım birşey olduğunda falan hemen 10 dk gibi kısa sürede C'ye kurtarma işlemini yapıyorum birşey kalmıyor... D'de de sorunla karşılaşabiliriz tabi ama ben daha allahtan karşılaşmadım şimdi bir taşınabilir hdd almak istiyorum... Yani saçma mailleri okumadan silerim, saçma sitelere girmem msn virüsleri zaten çok belli oluyor benim pc'ye 3-4 kere bu tarz virüsler dadanmıştır o da malesef benim dışında pc'yi kullanan misafirler yüzünden olmuştur... Açıkcası Anti-Virüsler pek sevdiğim programlar değil...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 12 Ekm, 2008 11:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

avast kullaniyorum senelerdir....cok da memnunum.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |