| Yazar |
Mesaj |
orki
Super Moderator

|
|
arkadaşlar malum hepimiz hegün pc 'deyiz... hem forumdaki üyelerimize bilgi vermek açısından, hemde fikir alışverişi açısından, kimler hengi virüs programını kullanıyor ve çok kısa olarak memnuniyetlerini yada memnuniyetsizliklerini belirtirlerse sevinirim...
ilk ben başlim: nod 32 kullanıyorum pc mi hiç kasmıyor ve bazen çalışıp çalışmadığüından bile endişe ediyorum bende tavsiyeler üzerine aldım çok bi teknik bilgim yoktur,şimdilik memnunum diyelim; bi sorun yaşamadım
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
altoz
Fetişist

|
|
| Ben de NOD32 kullaniyorum, ayni sekilde sorunsuz calisiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xmanyakx
Tecrübeli

|
|
| Kaspersky 7.0 kullanıyorm kasıyomuş ama benimkini etkilemedi uçanı kaçanı yakalıyo affetmiyo ...
|
|
|
|
_________________ İradene hakim, vicdanına tutsak ol...!
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| xmanyakx demiş ki: | | Kaspersky 7.0 kullanıyorm kasıyomuş ama benimkini etkilemedi uçanı kaçanı yakalıyo affetmiyo ... |
bende kaspersky'nin ününü duydum herkez çok metediyo fakat genelde kasıyo diyolar kullananlar...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
xmanyakx
Tecrübeli

|
|
| orki demiş ki: | | xmanyakx demiş ki: | | Kaspersky 7.0 kullanıyorm kasıyomuş ama benimkini etkilemedi uçanı kaçanı yakalıyo affetmiyo ... |
bende kaspersky'nin ününü duydum herkez çok metediyo fakat genelde kasıyo diyolar kullananlar... |
makine iyiyse etkilenmez o kadar yani oyun falan oynıycaksanız virüs programını kapatıyosunuz zaten ama nette gezinirken ne kadar kasabilirki bilgisayarı
|
|
|
|
_________________ İradene hakim, vicdanına tutsak ol...!
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Kaspersky baba virüs programıdır ama diğerlerinide hiç kullanmadım. Kullanmadan fikir yürütmek istemem.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
| Mcafee Enterprise 8.5i ..İşyerinde kullanıyordum..Çok beğenince evede kurdum..Bilgisayar hızına zerre etkisi yok ve henüz hiç bir saldırıyı atlamadı..ayrıca mcafee site advisor ile beraber kuruyor ve güvenilir olmayan sitelere karşı uyarıyor..
|
|
|
|
_________________ mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.
|
|
 |
    |
 |
kabzimal
Usta Yazar

|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Ben kullanmıyorum... Uzun yıllardır bilgisayar kullanırım ama bugüne kadar bir iki defa yüklemişimdir onlarda bir haftadan uzun kalmamıştır bilgisayarımda... Ben daha çok önlem almaktan yanayım... Yani benim dosyalarım D sürücüsünde duruyor yani resim/video ve belgelerim falan ne varsa D sürücüsündedir... C'de duran sadece oyunlar ve yamaları... Yamalarda varsa arada bir D'ye yedek almayı ihmal etmem... Çeşitli programlar var pc yedekleyebildiğin ben True İmage programını kullanıyorum onunla çok önceden XP temiz kurup sonra programları falan kurmuş ayarları yapmış yedek almıştım birşey olduğunda falan hemen 10 dk gibi kısa sürede C'ye kurtarma işlemini yapıyorum birşey kalmıyor... D'de de sorunla karşılaşabiliriz tabi ama ben daha allahtan karşılaşmadım şimdi bir taşınabilir hdd almak istiyorum... Yani saçma mailleri okumadan silerim, saçma sitelere girmem msn virüsleri zaten çok belli oluyor benim pc'ye 3-4 kere bu tarz virüsler dadanmıştır o da malesef benim dışında pc'yi kullanan misafirler yüzünden olmuştur... Açıkcası Anti-Virüsler pek sevdiğim programlar değil...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| avast kullaniyorum senelerdir....cok da memnunum.......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
|
|