|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
icemann_80
Acemi

|
|
Arkadaşlar şu anda çevirmekte olduğum gerçekten uzun bir hikaye var bunu parça parça devam ettirmeyi düşünüyorum şimdi ilk bölümü çevirdim ve bunu paylaşıcam hikayenin içeriğini önce paylaşmak daha uygun olur sanırım. Gene Tuvalet kölesi hikayesi ona göre okursanız sonradan bana kızmayın
BÖLÜM 1- TUVALET KÖLESİ
Sonunda pazartesi geldi, Bu öğlen buraya bir kamyonla geldim.
Erica ile birlikte evlerinin banyosuna gelmiştik. "Elbiselerini çıkar ve yana bırak," duvarda asılı bir plastik klozeti göstererek. Önündedi alet edevatın ne oldunğunu da ilk gördüğümde merak etmiştim.
ilk başta tereddüt ettim bu tuhaf kişinin karşısında soyunmaya. Julie nin burda olmasını ummuştum. Sadece Julie nin tuvaleti olucağımı umuyodum ama sanırım işler karışcak. Genede soyundum ve elbiseleri Erica ya uzattım.
Gireceğim düzenek aslında basitti. Kafa konulan yerin alt kısmı duvara beyaz plastik ile bağlanmıştı ve kafanın rahat oturması için biraz oyuktu.
Kafamı oraya yerleştirdiğimde de oturmam için de bi yer olduğunu anladım ve gerçekten rahattı.
Kafamı gereken yere yerleştirdikten sonra Erica Kafamın üzerine kloetin kapağını kapattı, bu durumda tek görebildiğim tavan ve orda assılı duran sifon du. Ardından bacaklarımda suğuk demiri hissettim. Zincirlenme vakti gelmişti.
Erica ardından klozetin üst kapağını üstüme kapattı ve her yer karardı.Klozet kapağı burnumun ancak yarım santim üstündeydi ve içeri çok az bir ışık giriyordu.
Erica yı göremiyordum ama bazı ufak tıkırtılar duyuyordum acaba ne yapıyor?.
Alet çantası kapanma sesi gibi birşey duydum ve sonra Erica banyodan ayrıldı.
Bir kaç dakika sonra, Vücuduma birinin dokunduğunu hissettim ve irkildim. Sanırım Erica ardından aletime bir tüp geçirdi ve sağ işeret barmağıma bir şey taktı.
Ve bir korkuyla karışık heyecan dalgası vücudumu sardı. Çünkü parmağıma birşey batırmıştı.
Erica ayağa kalktı ve, "Tamamen buraya bağlandın. Sadece istediğinde boruya işe ve altındaki deliğe yap."
Arkasından kapağı kaldırdı ve yüzümün her noktasına bir krem sürdü.
"Bu ne için?" Diye sordum.
"Çok güçlü tüy dökücü. Haftada bir kere, ve seni traş etmek zorunda kalmıycaz."
"Okey," Bir tuvalet kölesi için hiç de kötü olmayan bi uygulmaydı, "Peki parmağımdaki şey ne işe yarıyor?"
Erica eğildi ve, "Bu oksijen sensörü."
"Ne işe yarıyor?"
"Genelde ameliyatlarda kullanılır. Son tuvalet kölemiz solunum yetersizliğinden ölmüştü. Bu yüzden bu aleti aldık."
Wow! "Ne oldu? Son köleniz nasıl öldü?"
"Emin değilim. Bunu Darcie ve Francesca ya sormalısın. Olay anında evde onlar vardı. Onu kazayla bğduklarını söylediler."
"Peki öldükten sonra ne yaptınız? Haberlerde böyle bir olay gördüğümü hatırlamıyorum."
"Ölüsünü yoketmişler. Ne yaptıklarını sormadım öğrenmeyi hiç istemem."
"Parmağımdaki bu şey beni koruycakmı?"
"Bunu gerçekten bilmiyorum hadi deneyelim."
"Uhm..." Erica arkasını döndü ve siyah pantolonunu aşağı indirdi arkasından Erica nın bacak arası karşımdaydı.
Sonra yüzüme oturdu.
Götü tamamen yüzümü kapladı, Burnum tamda organına denk geldi. Bacaklarını hafif aralayarak ufak bi aralıktan dışarıyı görmeme izin verdi.
Gerçekten ağırdı, Fakat geçen geceki Julie kadar deildi. Ağırlığının büyük kısmını tuvalet koltuğu kaldırıyor olmalıydı.
Erica nın vücüt hatları tamamen önümdeydi.
Yüzüme baktı ve hafifçe gülümsedi. Sanırım işemek üzerydi? Kendimi hazırladım. Ama o sadece oturdu. Birkaç saniye içinde , nefes alma ihtiyacı hissettim. Ağzım ve burnum tamamen kapatlmıştı, Nefes almamı tamen engelliyordu . Fazla dayanamam buna.
Panikledim. Ona nefes almam gerektiğini söylemeliydim, Fakat o sadece gülerek bana bakıyordu. zincirlerin içinde hareket etmeye çalıştım ama pek faydası olmadı.
Akciğerlerim hava için çığlık atıyordu ama o aptalca bi gülümseme ile bana bakıyor.
Acı! Acı! Akciğerlerim boş yere genişlemeye çalışıyor, Fakat olmuyor.
Daha sonra her şey sakinleşmeye başladı ve bir rahatlama .
Uzaktan bazı sesler duydum. Nerdeydim ben? Yüzüme sanki birşeyler sürtünüyor. Soğuk ve ıslak. İnanılmaz bir ışık gözlerime vurdu ve kontrol edemediğim bir öksürük başladı, Erica yüzüme su tutarken.
Bir kaç kere derin nefes aldım.
"Evet!" dedi Erica. "Çalışıyor. sende anladınmı?"
"Hiç bir şey duymadım."
"Öylemi? Bu ses seni hayatta tuttu!"
"Güzel, İyi bir şey olduğunu tahmin ediyorum. Ellerimin zincirli olması şart mı."
"Hmmm," "Daha önce hiç köle olmadın mı, Bu yüzden öğrenmen gereken bazı şeyler var. ben anlayışlıyımdır, fakat diğerleri öyle olmuycak."
"Hayır? Peki ya Julie?"
"Ha! Julie en sert olanı."
"Gerçekten mi?"
"Köle olmak için öğrenmen gereken çok şey var, Jeremy."
"Neymiş onlar? Sadece verilenleri ye iç bu kadar?"
"Önce saygılı olmayı öğreniceksin. Bizim son isimlerimiz Erica, Julie, Laurie, Darcie ve Francesca. İlk isimlerimiz aynı: Mistress."
"Okey Mistress Erica," "Bu konuda anlaştık."
"İyi. İkinci şey minnettarlık."
"Hmm gerçekten minnettarım size."
Yüzüme sert bir tokat attı ve ardından , "Minnettar kim?"_
"Ben çok minnettarım, Mistress Erica."
"Daha iyi. Fakat her zaman teşekkür etmek zorundasın."
"Okey! Teşekkürler, Mistress Erica."
"İyi, Ne için teşekkür ediyorsun bana?"
"Beni tuvalet köleniz yaptığınız için mi, Mistress Erica?"
"Aslında, ben oksijen sensörü için bekliyordum."
"Hmm. benim için bu sensörü aldığınız için çok teşekkür ederim,
Mistress Erica."
"Her zaman bize teşekkür etmelisin."
"Evet, Mistress Erica."
"Şimdi, soruna cevap verelim. Senin kendini tatmin etmen gerekmiycek; Bizim tuvaletimiz olman senin bütün ihtiyaçlarını karşılar."
"Evet, Mistress Erica."
"Bir şey söylemeyi unutmadınmı?"
"Bilemiyorum, Mistress Erica."
Yeniden sertçe yüzüme vurdu. " Seni bilgilendirdiğim için teşekkür etmelisin. ve seni hatalarından dolayı cezalandırdığım için de."
"Oh," "Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, Mistress Erica. ve cezalandırdığınız için de."
"Şimdi ağzını aç. İşemeliyim."
Erica yeniden yüzüme oturdu, Bu sefer organı tamamen ağzıma denk gelmişti. bacaklarının arası ise burnumun üstündeydi, Çok küçük bir aralıktan nefes alabiliyordum gene de.
Bana doğru bakarak, "Şimdi Jeremy, Ben senin ağzına işerken zaman kaybetmeden yut sakın taşırma."
Cevap veremedim, Çünkü birden ağzım dolmaya başlamıştı. Sadece ufak bir miktar işedi. Sıcak ve tuzlu sidiği dilimde hissettim, Hızla ağzımı doldurdu. Taşırmadan yutmak nerdeyse imkansızdı. Sonunda yutabildim sonra biraz daha ve biraz daha, Fakat ben yutamadan gene dolduruyordu.
İşini bitirdiğinde nerdeyse taşmak üzereydi.
"Hepsini yut ve sonra yalayarak beni temizle," dedi
Hepsini yutarken çok zorlandım, Arkasından klitorisini yalamaya başladım.
Ardından ayağa kalktı ve bana bakarak. "Şimdi ne demen gerekiyordu, Jeremy?"
"Bana sidiğinizi içirdiğiniz için çok teşekkür ederim, Mistress Erica?"
Cevap vermedin, Kapağı yüzümün üzerine kapattı ve banyodan ayrıldı, karanlığın içinde kalmıştım.
Sessizlik ve karanlıklar içinde saatler geçti. Zamanı geçirmek için çok zorlanıyordum. Ellerimde bağlı olduğundan hiçbirşey yapamıyordum.
Sonunda banyoya biri gelmişti.
Ayak sesleri duydum, ve ışık açıldı. Kapak kalktı ve Julie yi gördüm, yine aynı kıyafetleri girmişti son buluşmamızdaki gibi.
"Merhaba Julie!" onu gördüğüme gerçekten sevinmiştim.
Hiçbirşey söylemedi, yandaki banyo dolabını açtı ve içinden deri bir kırbaç çıkardı ve ardından vücuduma sertçe vurdu. "Mistress Erica sana nasıl bir köle olucağını anlatmadı mı?"
"evet, Mistress Julie,"
İki kere daha vurdu, yüzüme ve yanaklarıma da. "Buda izin vermeden konuştuğun için!"
Ardından dört kere daha vurdu. Acıdan çığlık attım. "Buda dün gece arkamı çok acıttığın içindi!"
"Fakat onları yapmamı sen söylemiştin , Julie!"
Dört kere daha vurdu, "Kapa çeneni! Sana izin vermeden konuşamazsın! ÖNce izin alıcaksın anladın mı?"
"Evet, Mistress Julie,"
Julie pantolonunu aşağıya indirdi, döndü, ve üzerime oturdu. Julie nin kıllı organıyla bir kez daha buluşmak gerçekten güzeldi, fakat bu sefer aynı şekilde değildi. Aynen Erica nın yaptığı gibi, Julie ağzımı sıcak ve tuzlu sidiği ile doldurdu. O işerken yutmakta çok zorlandım, nerdeyse taşıcakken işini bitirdi.
Bir süre daha oturdu ve bekledi. Bütün sidiğini yuttum, ve aralığını yalayarak temizledim. Ardından ayağa kalktı ve gözlerini bana dikerek bekledi.
"Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkür ederim, Mistress Julie."
Hiçbirşey söylemeden, kapağı yüzüme kapattı ve ayrıldı.
Çok fazla zaman geçmeden, birileri banyoya geldi ve kapağı kaldırdı. Sanırım Mistress Laurie.
"Merhaba, Jeremy," dedi.
"Merhaba, Mistress Laurie."
"Oh, aramızda, 'Mistress' saçmalığını boşver. Sadece 'Laurie'."
"Okey, Laurie. Teşekkürler! Birilerinin hoşgörülü olması çok güzel. Julie nin benim dostum olduğunu düşünüyodum bir tek, ama, neyse..."
Laurie pontolonunu indirdi ve ardından kilotlu çorabını, uzun elbisesini kaldırdı ve yüzüme oturdu. Yüzüm tam kapanmadan traşlı organını görebilmiştim. Cildi hafif ıslaktı.
öne doğru eğildi ve, "Julie den hoşlanmaman gerektiğini sana söylemeliyim." ve fısıltıyla, "O katı birisi; fazla uğraşma."
Aslında ondan etkilenmiştim, fakat bunu Laurie ye söylemedim.
"Okey," "Onunla yaşadıklarımızı da mı unutmalıyım?"
"Evet!" dedi.
Ardından ağzımı sıcak sidiği ile doldurdu.
Hepsini yuttuktan sonra organını temizledim, ayağa kalktı ve, " İyi bir tuvalet olucağını düşünüyorum, Jeremy."
"Deneyeceğim. Teşekkürler, Laurie."
Laurie sadece güldü, kapağı kapattı ve ayrıldı.
Kısa süre sonra, alt kattan yemek kokuları gelmeye başlamıştı, ve çok açtım. Bana ne zaman yemek getirceklerini merak ediyordum. Yoksa beni burda sürekli bağlı mı tutacaklardı?
Ardından, Mistress Erica geldi ve işedi. Artık bu rutin olmuştu. İşedikten sonra onu yalayarak temizledim, kalkmak yerine yüzümün üzerinde biraz ilerledi. Burnum tam organına denk gelmişti. Peki şimdi ne olucaktı?
Dudaklarımın arasına birşeylerin geldiğini hissettim. Oh! Tanrım! hayır! Olamaz! Biraz daha ıkındıktan sonra ağzıma birşeyler dolmaya başlamıştı, büyük bir kütle ağzımın içine doldu ve boğazımı zorlamaya başladı. Yapabildiğim kadar geri itmeye çalıştım, Anüsü bir kez daha genişledi ve başka bir kütle yeniden ağzıma doldu.
"Jeremy," Erica yukardan seslendi, "Daha hızlı yutmalısın, sen yutamadan yeniden doldurmak zorunda kalıcam."
_Bunu kabul edemem, kaltak!_
Bir kez daha ıkındı ve yeni bir parça daha ağzıma doldu, ağzım tamamne onun bokuyla dolmuştu. Aynı zamanda da akciğerlerim hava için yalvarmaya başladı burda boğulucaktım.
Eğer bir daha yaparsa, gidicek başka bir yer yoktu. Başka seçeneğim kalmamıştı. Bir parçayı yutmaya çalıştım. Yeniden ıkındı, ufak bir parça daha ağzıma geldi, yanaklarımı zorlamaya başladı.
Akciğerlerim hala yanıyordu, ağzımdakileri bitiremezsem gene aynı şeylerin olacağını biliyordum.
Ağzımdakileri zorlayarak yutmaya başladım, ağzımdaki basınçta azalmaya başladı.
Aman tanrım, gene başladı! Yeniden ağzım doldu. Ciğerlerim yanyama devam ediyor, Nefes almam gerekti.
Ardından Erica yüzümden kalktı.
"Jeremy," dedi, "Nefes al ve yut."
yaptım.
"Şimdi diğerini," dedi.
Derin bir nefes aldım ve geride kalanların hepsini yuttum. Yeniden yüzüme oturdu. "Şimdi anusumu temizle," dedi.
Oh Hayır!
"Neden bekliyorsun, Jeremy?"
Götdeliğini tamamen yaladım, yapabildiğimin en iyisini yaptım, Ardından kalkmasını bekledim.
"Dilini içime sok," dedi. "İyi temizle."
Onu götten sikermiş gibi dilime deliğine soktum. Tıpkı Julie ye yaptığım gibi. Sonunda Erica ayağa kalktı ve kilodunu çekti.
"Ne diyecektin, Jeremy?"
"TEşekkürler, Mistress Erica. Fakat bir şey sormalıyım?"
"Genelde, soramazsın. Peki nedir?"
"Sizin boklarınızı da yemek zorunda olduğumdan emin değilim, Mistress Erica. Bunu bir daha yapma istemiyorum. Beni bundan muaf tutamaz mısınız?"
"Mistress Julie nin sana görevlerini anlattığından eminim, sana tuvalet köleliğini teklif etmeden önce."
"Hayır, O bok yemek hakkında hiçbir şey söylemedi."
"Mistress Julie nin yalancı olduğunu mu söylüyorsun?"
"Hayır, Mistress Erica."
"Tamam o zaman!"
"Fakat Mistress Erica, Bu kadar kötü olucağını bilmiyordum. Fikrimi değiştirdim. Beni burdan çıkarın Lütfen!"
"Seni burdan çıkaramam. Bu evde kalanlar arasında oylama yapılmalı."
"Anladım. Teşekkürler, Mistress Erica."
Erica nın dışkısı mideme oturmuştu. Midem gerçekten bulanıyordu. Bir süre sonra midem biraz olsun rahatladı.
Erica nın bokunu yedikten sonra bir kaç saat geçmişti. Julie geldi ve işedi. Ardından, "Ağzıma işediğiniz için teşekkürler, Mistress Julie," aramızda başka konuşma olmamıştı.
Saatin kaç olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu, Fakat geç olmaya başlamıştı. Birlikte banyoya gelen birilerinin seslerini duydum. Kapak kalktıktan sonra iki tane güzel kız karşımdaydı, Bunlar Darcie ve Francesca olmalıydı.
"Ne düşünüyorsun, hayatım?" Darcie Francesca ya.
"Onun yapabileceğini tahmin ediyorum," Francesca cevapladı.
Darcie, "Gerçek tucaleti kullanmaktan bıkmıştım."
"İlk sen yapmak istermisin, hayatım?" dedi Francesca.
"Evet ona güzel bir hediyem olucak," dedi Darcie. "ilk sensin, tatlım."
Francesca kilodunu aşağı indirdi ve eteğini kaldırdı. Organı Erica ve Julie nin ki gibi dardı. Bacakları gerçekten kıllıydı! Eteği benim görüşümü tamamen kapatmıştı, Sadece karanlık bir ortam.
Buna alışmaya başlamıştım. Ağzımı basınçlı ve sıcak sidiğiyle doldurdu ve hızla yutmaya başladım.
Ve bitirdi, organını yaladım ve ardından kalktı.
"Teşekkürler, Mistress Francesca!" dedim.
"Ne için teşekkürler?"
Darcie kırbacı aldı ve sertçe yüzüme vurdu.
"Üzgünüm, Mistress Francesca! Yanlış ne yaptım?"
Darcie yeniden vurdu.
"Bana ne teşekkür edicektin"
"Bana sidiğinizi içirdiğiniz için" dedim.
"Şimdi söyle!"
"Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkür ederim, Mistress Francesca."
Ardında Darcie yüzüme oturdu. Bununda bacakları Francesca gibi kıllıydı! Neden kesmezlerki bunları!
Yavaş bir "hisss" sesi duydum, Ağzıma sıcak hava dolmuştu. İğrenç güçlü bir osuruk. İşemeye başladı. Bütün sidiğini içtikten sonra, biraz ileri kaydı.
Ağzıma birden şurup kıvamında pis kokulu bklar dolmaya başladı.
Kendimi yutmak için zorladım, Ağzım tamamen onun dışkılarıyla dolmuştu.
Okey, sonunda bitirdi. Hepsini yuttum. Ardından biraz daha yaptı. Yine yuttum. Şimdi beklemeye başladı.
Eteğini kaldırırken ağzımdaki kötü tadı yok etmeye çalışıyordum, bana doğru baktı ve çığlık atar gibi," Hadi aptal! Kahrolası şeyleri yut ve temizle beni!"
Hepsini yuttum ve ardından anusunu temizledim.
Ayağa kalktı.
Nerdeyse kusmak üzereyken, "Tseşekkürler,
Mistress Darcie.", dedim
Yeniden yüzüme vurdu.
"Yeow!".
"Ne için teşekkürler!"
"Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkürler."
Bir kez daha vurdu. "Sana başka ne yedirdim?"
"Ve Bana bokunuzu yedirdiğiniz için teşekkürler."
Yeniden yüzüme vurdu. "Bu da sadece canım istediği için"
Francesca kırbacı aldı ve o da vurmaya başladı, vurcaildiğince sert vuruyordu. "Bu da Darcie yi kızdırdığın için!"
Francesca ardından kırbacı dolaba koydu ve Darcie ye,
"Mmmmm. Sinirlenince seni daha çok seviyorum."
İkiside banyodan ayrıldı.
Çok az zaman geçti, Erica ve Laurie yeniden banyoya geldi. "Kölenin haplarını verdin mi?" Laurie Erica ya sordu.
"hayır, Senin yaptığını sanıyordum."
"Oh. Bu işleri bi plana koymalıyız." Laurie banyo dolabını açtı ve bir hap kutusu çıkardı. Bir tane hapı da bana doğru uzattı. "Hadi aç ağzını!"
Paniklemiştim. Daha önce hiç uyuşturucu almadım. "Bu ne için?"
Erica cevapladı, "Bir tanesi multivitamin, diğeri ise antibiotik. Bunlardan her gece almalısın. Şimdi ağzını aç!"
Ağzımı açtım ve iki hapı da yuttum. Sonra ikisi de işedi, ve sanırım yatmaya gittiler. Banyo tamamen karanlık olmuştu.
Gece çok ufak bir ışık banyoya geliyordu. Gece boyunca birileri birkaç kere işemeye geldiler, Fakat ışık çok az olduğundan yüzlerini seçemedim. Belki ilerde onları bacak aralarından ayırt edebileceğim.
Aynı zamanda, "Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkürler,
Mistress." dedim. Bu onlar için yeterli oldu sanırım.
Tuvalet kölesi olarak ilk sabahımdı ve banyonun yoğun olacağını tahmin ediyordum.
Erica geldi önce, ve işemeye başladı, lavoba da da birşeyler yaptı. Ve yeniden yüzüme oturdu.Bacaklarını traş etmeye başladı.
Geriye doğru yaslandı ve parmağını göbek deliğni soktu biraz karıştırdıktan sonra çıkardı. Ufak bir parça çıkardı ve, "parmağımı yalayarak temizle."
Oh! Çıblak bir kadın yüzümde otururken, başka seçeneim yoktu. Pis pamukcukları yedim ve yuttum. DAha sonra yeniden yaptım.
Sonra ayağa kalktı.
Erica ayrıldıktan biraz sonra, Darcie ve Francesca çıplak bir şekilde geldi. Wow!
Ne güzel bir görüntü, Hepsi de kadınsı temizlik işlerini yapıyorlardı.
Francesca geldi ve yüzüme oturdu. işedikten sonra, ileri kaydı. Anusu hareketlenmeye başlamıştı. Ağzımın içi yaniden dolmaya başladı.
Ölmek istiyorum!
Bir süre sonra, Bir kaç parça daha bıraktı fazla zorlanmadan. Onu temizlemeden önce hepsini yutmalıydım, yoksa kırbaç hazırdı.
Ne kadar bu şekilde yaşabilirim ki sadece bunları yiyerek. Onlardan beni serbest bırakmalarını istemeliyim. Bunu Laurie ye söylemek sanırım en iyisi olucak. Sanırım bana işemeye gelecektir.
Darcie Francesca yı takip etti. Darcie işedikten sonra, ileri doğru kaydı ve göteliği birden genişledi ve hızla ağzıma ıslak şurup kıvamında bokunu doldurdu. Bu kızdan yanlış olan ne var? kendimi kusmadan önce zor tuttum. Daha sonra birlikte banyo yaptılar.
Laurie yi yeniden görmek gerçekten güzeldi, sadece kilotla gelmişti. Kilodunu indirdi ve yüzüme oturdu.
"Merhaba Laurie," Yüzüme oturmadan az önce söylemiştim.
"Günaydın, Jeremy,"
Vücüdunu tamamen taradım yüzümde otururken. Wow! görüsleri gerçekten çok güzeldi, Dudağında ise sanırım ufak bir piercing vardı.
Laurie bütün tuvalet ihtiyacını karşıladı. Kalkmadı ve ileri doğru biraz kaydı. Hayır sendemi, Laurie! fakat Laurie çok yavaş ve yumuşak bir şekilde doldurdu ağzımı.
"Yut ve beni temizle," dedi.
Midem gerçekten zorlanıyordu.
"Teşekkürler, Laurie."
Ardından yüzüme oturdu ve o da Erica gibi bacaklarını traş etmeye başladı.
Organına doğru fısıltıyla, "Laurie!" dedim
"Evet, Jeremy?"
"Daha fazla bu işi yapabileceğimi düşünmüyorum "
"Julie nin sana herşeyi anlattığından eminim."
"Fakat fikrimi değiştirdim. lütfen bırakın gidiyim."
"Gidicekmisin? Fakat daha yeni başladı!"
"Daha fazla bok yiyemyicem. Lütfen!"
"Güzek, Evde bunun oylanması gerekiyor. Fakat onlar bundan pek memnun olmuycak."
"Biliyorum, fakat lütfen!"
"tamam. Onlara yeniden oylamaları için söylüycem."
"Teşekkürler , Laurie!"
"OK," Bacaklarını traş etmeyi bitirdi , ardından duşa girdi.
Yaklaşık 10 Dk sonra, Julie beni ziyarete geldi, organının kenarları tamamen kanlıydı. organından tamponunu çıkardı ve çöpe attı, sonra oturdu.
"Hadi! beni güzelce temizle!" dedi.
Organını yaladım, organındaki bütün kanı emdim.
"Oh! bu his güzel!" dedi. Ve işemeye başladı.
Klitorisini temizledikten sonra, Götdeliğini ağzıma getirdi.
Bunu bir daha yapamıycam! Rektumu genişledi ve büyük bir parça ağzıma doldu. Ve sonra. Ağzıma ilk doldurduğunu zorla yuttum. Ardından ikinci yi de yuttum. ardından kalktı.
"Teşekkürler, Mistress Julie, Organını temizlettiğin ve sidiğini içirdiğin için ve bokunu yedirdiğin için"
Kırbacı eline aldı ve sertçe vurdu. "Daha iyiye gidiyorsun, Jeremy, fakat daha hızlı yutmalısın."
"üzgünüm, Mistress Julie. beni cezalandırdığınız için teşekkür ederim."
Ardında Erica geldi . Eline banyo dolabından ayna aldı, ve makyaj yapmaya başladı. Bacaklarının arasından onu izliyordum, 15 20 Dk uğraştı sonra ruunu sürdü, göz maskarasını, ve yüzüne çeşitli kremler ve fondoten sürdü.
Diğerleri de yüzümde otururken makyajlarını yaptılar.
Francesca yeniden işedi, ardından banyo boşaldı.
Nerdeyse, bütün ev boşalmıştı.
karanlıkta tek başına saatler nasıl geçer bilemezsiniz. 7 veya 8 saat öylece geçmek zorundaydı.
Bu kadar bok yedikten sonra, yeniden benim için tuvalet yapmalarına şükrettim.
Orada yatarken, yüzümde hafif bir esinti hissettim.
Aletim hala sertti. uzunca bir süredir sertti ve gerçekten ağrıyordu. Ellerimde bağlı olduğundan kendimi tatmin edemiyordum.
Sonunda, Bir kapı sesi duydum. Laurie olmasını umdum. Güzel bir yüze gerçekten ihtiyacım vardı.
Ericay'dı. İşedi, Sadece işemesi gerçekten güzeldi.
Julie daha sonra eve geldi. İşedi ve periyodundan dolayı organını temizledim.
Yarım saat sonra, Darcie ve Francesca eve geldi. Francesca işedi, Darcie de işedi. Bu kadarla kurtulcağımı sanmıyordum zaten biraz ilerledi ve yeniden ağzımı doldurdu her zamanki islak yapışkan bok. ardından bir kırbaç darbesi çok uzun sürdüğü için.
Sonunda, Laurie eve geldi ve kısa bir şekilde Julie den sonra işedi. Neyseki sadece işedi.
"Lütfen bu gece oylamayı unutma," diye hatırlattım.
"Okey, Jeremy," "Fakat pek ümitlenme."
Laurie duşa girdi ve banyodan ayrıldı.
Yeniden yemek kokuları gelmeye başladı. Çok güzel kokuyordu! Oylamayı ne zaman yapacaklarını gerçekten merak ediyordum. Arkadaşım Laurie heralde ayrılmam için oy verir. İki lezbiyen, Darcie ve Francesca, heralde onlarda ayrılmam için oy kullanır. Hatta Erica ve Julie de gitmemi isteyebilir. Bu şekilde daha fazla yaşayamam!
Yaklaşık bir saat sonra, Darcie işemeye geldi. Sanırım daha oylama yapmadılar.
Bir saat daha geçtikten sonra, Erica işemeye geldi.
Ne zaman yapıcaklar şu aptal oylamayı? Hadi ama!
Sonra Laurie geldi ve yüzüme oturdu.
"Oylamayı yaptınız mı?" diye sordum.
"Evet," diye cevapladı.
"Şimdi beni bırakıcakmısınız!"
"Hayır, Senle devam edicez."
"Ne? Fakat oylama..."
"oybirliğiyle,"dedi.
"Ne?"
"Evet. Salt çoğunluk senin kalmanı istedi."
"Beni yollamak için oy kullandın mı, Laurie?
Kimse benim gitmemi istemedi mi?"
"Oylamayı yapmadan önce tartıştık. Darcie ve Francesca gitmeni istedi. onlar bayan köle istediler. Ama ben onları senin kalman konuunda ikna ettim."
"Sen! Ne? Niçin?"
"Jeremy, bize bir şans ver. Önümüzdeki 6 ay içinde yeniden gitmek istersen, onlara başka bir oylama sunabileceğim? ve söz veriyorum o oylamada ayrılcaksın."
Altı ay mı? Hergün dışkı mı yiycez bu süre boyunca? O zamana kadar ölürüm!" "Laurie, lütfen! Beni burda daha fazla tutamazsınız . LÜtfen!"
"Ev oyladı ve herşey ayarlandı."
"Hayır! Böyle olacağını bilmiyordum!"
"Jeremy,"
"Fakat! Ama..."
Ayağa kalktı ve banyodan ayrıldı.
Lanet olsun! ve ağlamaya başladım.
---Devamı var ve gerçekten güzel----
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
| kardeş sadece çeviri için emeğine sağlık demek istedim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
yani beğenmedin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Murat20ist

Acemi

|
|
| harikasın kardes lütfern devam
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
| icemann_80 demiş ki: | yani beğenmedin |
hocam burası fetish forumu beğenip beğenmemek mevzubahis değil
anlattığın hikayeyi baştan aşağıya okudum çeviri yaparken konuyu biraz daha yumuşattınmı bilmiyorum ama konu güzel
ama benim hoşlandığım bir konu değil okurken zevk almadım desem yalan ama denermisin dersen asla ama mutlaka beğenen arkadaşlarımız vardır
mesela ben daha çok giantes ve trample olaylarından zevk alıyorum ama eminim bu konudan hoşlanıpta tarample giantes konularını beğenmeyen arkadaşlarımız da vardır
ama tekrar yazıyorum bu kadar uzun bir metni başka bir dilden alıp türkçeye çevirip burda paylaşman gerçekten taktir edilecek bir olay
bu nedenle sadece teşekkür etmek istedim ilk mesajımda lütfen yanlış anlama ve devam et
bide şunu söyleyeyim çevirdiğin konu gerçekten uç noktada bir konu bu nedenle fazla mesaj gelmemesi de hevesini kırmasın eminim giren ve konuya bakanların çoğu konuyu okuyordur ama buraya mesaj yazıp yazılmaması onlarınların kendi tercihleri
paylaşımlarının devamını dilerim kal sağlıcakla
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
feetslave___
Acemi

|
|
| super bır hıkaye super bır konu super bır cevırı tsekkurler dostum devamını dort gozle beklıyoruz....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
| arkasaşlar aslında ikinci bölümü çevirdim ama format atmak durumunda kaldığım için ikinci bölüm gitti bu yüzden biraz gecikicek ama en geç pazartesi akşamı burada olucak kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dass
Acemi

|
|
| bekliyoruz emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| bizim için bir tane giantess hikaye cevirirmisin bu arada ceviri için tesekkürler hikayede güzeldi eline saglık
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
| minik demiş ki: | | bizim için bir tane giantess hikaye cevirirmisin bu arada ceviri için tesekkürler hikayede güzeldi eline saglık |
neden benim aklıma gelmedi ya ewet lütfen giantes hikaye istiyoruz mümkünse
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
internette bir arama yapmam lazım bunun için ingilizcede genelde çok hikaye var sizde bulursanız paylaşın birşeyler düşünürüz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
Giantess benimde sevdiğim bir fantezi bundan dolayı bir kaç hikaye çevirmeye çalışıcam.
Bu arada konudaki hikayenin devamını da çevirdim yeniden çevirmek kolay oluyor. hatalar olabilir arada ingilizce kelimeler unutmuş olabilir onlar silmediklerimdir emin olun çevirmişimdir. Umarım beyenirsiniz, sanırım bu bölüm sonu bütün hikayenin %60 ı oluyor
* BOLUM 2: ILK HAFTA *
Lanet olsun! Beni burada daha fazla tutmaya hiçbir hakları yok!
Gece boyunca Erica, Darcie, veya Francesca bana sıçmaya geldi. Ve bir kısa bir süre sonra, sanırım gene aynı kişi,
işemeye geldi. Gecenin sonlarına doğru, Laurie işemeye geldi. Bir kez e Julie nin kanlı organını temizledim.
Sabaha kadar yarı uyur bir vaziyetterdim.
Erica ilk uyanandı. Yüzüme oturdu ve ağzına bir sigara götürdü. Lanet olsun! Aç karnına bunun kokusu çok iğrenç! Cebinden bir pembe bir zippo çıkardı ve çakmakını yaktı. Derin bir nefes çekti, ve aynı anda ağzımı sıcak kumlu sidiği ile doldurdu. Bütün sidiğini içtikten sonra, sigarasını bitirene kadar 10 dk daha yüzümde oturdu.
Julie de bugün erken kalktı, lezbiyenlerden önce. Yüzüme oturdu ve fısıltıyla, "Heniz başlamadan gitmek mi istiyorsun, huh?"
Ağzımı hızla kanlu ve kokuşmuş sidiği ile doldurdu, cevap bile verememiştim. Bana bunları daha önce hiç söylememişti. Kaltak! Daha sonra ileri ilerledi ve bu sefer de ağzımı sert boku ile doldurdu. Kalktıktan sonra da yeterince hızlı yutmadığım için kırbaçladı.
Banyo yeniden çıplak bayanlarla doldu, dünyada olmak isteyeceğim son yer. Darcie elindeki plastik sürahi ile bana yaklaştı. Bundan hiç hoşlanmamıştım.
"Ağzını aç!" dedi.
Biliyorum sonunda kırbaçlanıcam, fakat ağzımı kapalı tuttum. Burnumu sıkmaya başladı ve sonunda çaresiz ağzımı açmak zorunda kaldım. Ardından içindeki doğuk sidiği ağzıma dökmeye başladı. İlk anda, Tadı taze sidik tadından daha farklı geldi.
"Daha hızlı yut!" diye bağırdı.
Francesca Darcie nin arkasından, "Ne güzel bir fikir , aşkım!
Gece boyunca işemek için odadan ayrılmak zorunda kalmıycaz!"
Sürahinin son damlasına kadar bütün sidiği içmem için zorladı.
"Ne demen gerekiyordu?" diye sordu Francesca.
"Urp!" kusmamak için kendimi zor tuttum.
"Sakın burda benim yanımda kusma pislik!" diye bağırdı Francesca.
Birkaç saniye sonra, mide bulantım azalmaya başladı. Francesca organını ağzıma dayadı. Taze sidik gerçekten insanı canlandırıyormuş.
Hemen ardından ezberlemiş gibi, "Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkür ederim,
Mistress Francesca,"
Darcie de yüzüme oturdu ve ağzımı hemen doldurdu.
Darcie yine sıçmaya başladı aynı yapışkan acımsı bok sonrasında birlikte duşa girdiler.
Laurie de banyoya geldi,pantolonunu indirdi ve yüzüme oturdu.
"Günaydın, Laurie,"
_"Mistress_ Laurie senin için,"
Bütün mesanesini boşalttı, ve ardından ileri kaydı ve yine sert bokuyla ağzımı doldurdu.
Anusunu temizledikten sonra, "güzel"
"Bana bokunuzu yedirdiğiniz ve sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkürler, Mistress Laurie,"
Darcie ve Francesca duştan çıktılar, Laurie duşa girdi.
Julie banyoya geldi, yüzüme oturdu ve önce bacaklarını traş etti, bende bu arada kanlı organını emiyordum. Fakat işini bitirdikten sonra kalkmadı. Bacaklarının arasından, parmağını göbek deliğine soktu ve karıştırmaya başladı dün aynı Erica nın yaptığı gibi. üç dört kere göbek pisliğini yutmamı sağladı.
Neyi beklediğini biliyordum. "Bana sidiğinizi içirdiğiniz ve göbekdeliğnizdeki pislikleri yedirdiğiniz için teşekkürler, Mistress Julie."
Sanırım işi henüz bitmemişti. Banyo dolabına uzandı ve oradan bir şey aldı. Ardından tırnaklarını kesmeye başladı. Her kestiği tırnak doğrudan ağzımdaydı. Ellerini bitirdikten sonra bu kez de ayak tırnaklarını kesmeye başladı. Ayak tırnakları daha kalın, keskin, çiğnenmesi zor ve kokuşmuş ayak tadındaydı. Yutarken boğazımı yırtışını hissediyordum.
Sonra gene beklemeye başladı. "Bana el ve ayak tırnaklarınızı yedirdiğiniz için teşekkürler, Mistress Julie."
Erica nın dün yaptığı gibi, Julie sonraki 20 dk yi makyaj yaparak geçirdi.
Birkaç damla daha ağzıma işedi ve banyodan ayrıldı.
Başka bir sıkıcı gün daha geçiyordu. Fakat aletim dün ve bugün boyunca gece de dahil sürekli sertti.
Testislerimdeki ağrı çok artmıştı, her an patlayacak gibi.
Julie eve geldi ve yeniden ağzımı kanlı sidiğiyle doldurdu. Sanırım kan miktarı biraz azalmıştı.
Darcie de eve geldi, işedi ve kendine özel bokunu da ağzıma doldurdu.
Laurie işedi ve sıçtı.
Francesca da aynen.
Eve gelmeyen bir kişi kalmıştı. Lütfen sen sıçma, Erica.
Erica kısa süre sonra eve gelerek düşüncelerimi dağıttı. o da sıçtı. Erica gittikten sonra,
bir kaç kere kustum, ağzıma Ericanın biraz önce yaptığı bokun tadı gelmişti, çaresizce hepsini yeniden yuttum.
Yeniden yemek kokuları gelmeye başladı. Darcie banyoya geldi, fakat tuvalete gelmedi. Eline kırbacı aldı ve vurmaya başladı.
"Niçin beni cezalandırıyorsunuz, Mistress Darcie?".
"Sebebi yok," "Sadece bunu yapmayı seviyorum."
Bir kez daha vurdu. "Fakat bu izinsiz konuştuğun için."
Sonra beklemeye başladı, "Eeee?"
"Eeee ne, Mistress Darcie?"
İki kere daha vurdu.
"Eeee!" çığlık atar gibi.
"Beni cezalandırdığınız için teşekkürler, Mistress Darcie."
Kırbacı yerine koydu ve ayrıldı.
Laurie yemekten sonra banyoya geldi. Ağzıma işerken bacaklarının arasından bana baktı, sonra bacaklarını kapattı ve her yer karanlık oldu.
Organını temizledikten sonra, Ezberden, "Bana sidiğinizi içirdiğiniz için teşekkürler, Mistress Laurie."
Bana bir şey söylemek için hazılandı fakat sonra vazgeçti, sonra banyodan ayrıldı.
Gece olmuştu, Erica işemeye geldi. Genemi, şimdide Erica dan kan gelmeye başladı.
Kanlı sidiği için teşekkür edikten sonra "Mistress Erica?"
"Evet?"
"Çok erken değilse, başka bir şey için oylama isteyebilrimiyim?"
"Ne olduğuna bağlı. Bir daha gitmek üzerine olmasın. Bunu yapmam. Ne için?"
"Sadece ellerimin çözülmesi için bir oylama yaparmısınız?"
"Ha!" "Bunu söyliycem fakat cevabı tahmin edebiliyorum."
"Ben de oy kullanabilirmiyim?"
"Aslında hayır! Sadece bu evde yaşayan bayanlar oy kullanabilir."
"Anladım. Yapıcak mısınız?"
"Sanırım"
"Teşekkürler, Mistress Erica."
Biraz sonra Darcie yeniden sıçmaya geldi. Yapışkan ve yakıcı bok. Günde üç kere de olmazki. bu kızın ne sorunu var?
Nerdeyse hepsi bugün yatmaya geç gitti. Bir kaç kez fazladan sidik içmek zorunda kaldım. Neyseki fazladan bok yememe gerek kalmadı.
Bu gece biraz daha iyi uyudum.
Sonraki sabah yeniden karşımda çıplak bayanları görerek uyandım.
Francesca ve Darcie sürahilerini boşalttılar. Bunun sağlıklı olmadığını biliyordum. İkisi birden sıçtılar.
BU gün diğer günlerden daha zor olucak gibiydi. Belki de onlardan gün içinde müzik dinlemem için izin verilmesini istemeliyim Ne tür gruplar dinlemek istersin Jeremy? _Misanthrope?_
_Children of Bodom?_ Dinlemekten vazgeçmek en iyisi.
Aletimdeki ağrı artık dayanılamazdı.
Darcie eve ilk geldi, ve yeniden beni kırbaçlamaya başladı.
"Beni cezalandırdığınız için teşekkürler, Mistress Darcie."
Ve yüzüme oturdu. Ve aniden sert bir şekilde boşaldım hayatımda daha önce böyle birşey olduğunu sanmıyorum. Darcie nin sidiğinin tadını ağzımda hissederek sert bir şekilde boşaldım! Fakat neden Darcie de oldu bilmiyorum.
Bütün sidiği içtikten sonra, ağzım birkaç kere bokla doldu--artık kimlerin hangi günde ne kadar tuvalete geldiğini unutmaya başlamıştım-- Erica da işemeye geldi ve periyodunu temizletti, ve bana kötü haberleri de vardı.
"Oylama sonucu red kararı aldık, Jeremy."
"Teşekkürler Mistress Erica. Kaça karşı red?"
"Dörde karşı bir."
"Oh? O bir senmisin?"
"Hayır. Ben red oyu verdim aslında."
"Oh?"
"Kim kabul dedi?"
"Bilmiyorum" dedi. "Bunu tartışmadık--sadece oyladık. Şapkanın içine siyah ve beyaz misketler atarak yaptık. Hiçkimse hiçkimsenin ne oy verdiğini anlamadı."
"Okey," İçimi çektim. "Oylama yaptığınız için teşekkürler,
Mistress Erica, bana karşı olsada."
Mistress Erica yatmaya gitti. Gerçek yemek talebimin ve bacaklarımın serbest kalması taleplerimin de kabul edilmeyeceğini anlamıştım. _Neyse._
Ertesi sabah yeniden çıplak bayanları görerek uyandım, yedi veya sekiz ağız dolusu sidik, yalamak için kanlı bir organ, iki ağız dolusu bok, bir tanesi Darcie nin meşhur boku, şimdilik menüm buydu.
Neyseki aletim biraz rahatlamıştı.
Darcie ve Francesca beni ilk kullananlardı eve geldiklerinde. Darcie nin periodu başlamak üzereydi, ve her zamanki gibi gene sıçtı. Fakat bu sefer beni zevk için cezalandırmadı.
Litrelerce sidik ve kiloyla bayan boku yemek, Julie ile son gecemizden beri hiçbir seksüel aktivitem yok bunun dışında --Son gecemiz gerçekten harikaydı!-- Acaba tekrar yapmamız hoşuna gider mi? Laurie böye bir şeyi aklıma getirmememi söylemişti.
Güzel bir ilişkimiz vardı! Bana karşı hislerinin olduğundan eminim! Ona yeniden teklif etmeli miyim? Bakaım ne diyecek?
Julie o akşam işemeye geldiğinde, cesaretimi topladım ve,
"Mistress Julie? Birlikte son gecemiz gibi bir gece daha yaşamak istermisin? Beni sadece bu akşam için çözebilir misin?"
Gözlerinde bir an için nefreti gördüm. "Bu ne küstahlık!"
Eline kırbacı aldı ve vurabildiği en hızlı şekilde vurmaya başladı (Ne kadar güçlü olduğunu söylemişmiydim?), "Küstah!" _SLAP! SLAP! SLAP!_ "Pislik!" _SLAP!
SLAP! SLAP!_ "Kaba!" _SLAP! SLAP! SLAP!_ "Saygısız!" _SLAP..._
Aniden, Kendimi derinden öksürürken buldum ve yüzümde de inanılmaz bir soğukluk hissi. Laurie yüzüme soğuk su döküyor ve tokatlıyordu, aynı anda Erica, Darcie, ve Francesca, Julie yi sakinleştirmeye çalışıyordu.
Laurie de Julie nin yanında gitti, hepsi birden Julie yi dışarı çıkardılar.
Ertesi sabah, Laurie geldi ve tuvalet perdesini kapattı, işedi, geri kaydı, bacaklarının arasından fısıltıyla, "Nasılsın, Jeremy?"
dedi.
Sidiğini yuttum ve, "Yüzüm yanıyor, Laurie--Üzgünüm, _Mistress_ Laurie! LÜtfen affedin! Lütfen vurmayın!" ağlamaya başladım.
"Tamam, Jeremy. Vurmuycam."
"Daha önce biz çok iyi arkadaştık. Yeniden arkadaş olamaz mıyız? Lütfen. Ne söyediğimi bilemedim. Lütfen affedin!"
"Jeremy, seni affediyorum. Fakat ben senin arkadaşın olamam. BU olacak birşey değil. Hiçbirimiz senin arkadaşın olamaz."
"Niçin?"
"Çünkü, sen sadece bir eşyasın. insanların doğal ihtiyaçları için kullanılan bir eşya."
"Evet, Fakat benimde bazı isteklerim olabiliryor."
"Anladım," dedi gülerek.
Yutkundum ve, "Dilimle seni tatmin etmemi istemezmisin?"
"Jeremy!" "Bunu hiçbirimize teklif etme!"
"Okey. üzgünüm, Mistress Laurie."
"Eğer biri bunu isterse , sana söyleyecektir. İşini iyi yapıcağından da eminim!"
"Oh, Bu işte gerçekten iyiyimdir!"
"Eminim, Jeremy. Eğer erkek arkadaşım olamasaydı, Sana benimkini yalatırdım."
"Oh?" "Erkek arkadaşın mı var?"
"Evet, Her haftasonu buraya kalmaya gelir. Bazen de ben onun evine giderim. Fakat o burayı daha çok seviyor..."
"Hey!" Darcie nin sesi perdenin arkasından gelmişti. "Hala ne konuşuyorsunuz, Laurie? Tuvalate girmem gerek!"
Laurie bana gülümsedi, ve banyodan ayrıldı .
Darcie nin kanlı organını yalama zamanı yeniden geldi. Önce organın emdim ve ağzıma Darcie nin kanı doldu. Bu işi bitirdikten sonra öne doğru ilerlerdi ve her zamanki yapışkan acı bokunu ağzıma doldurdu. İşe gitmeden önce banyo kalabalıklaşmaya başlamıştı. İki ağız dolusu daha bok yedim. Bağzıları göbek deliğini temizledi, bacaklarını traş etti, ve makyajlarını yaptı.
Hafta ilerliyordu. Sanırım artık insan atık deposuna dönmüştüm. Altı ay gerçekten uzun bir süre idi; ve o zamanı göreceğiminde garantisi yoktu.
Midemin üzerindeki ağrı bu birkaç gün içerisinde artmaya başladı, Daha sonra biraz azaldı diyebilirim.
Artık nefesimi daha uzun tutabiliyordum. Artık eskisi kadar da cezalandırılmamaya başlamıştım, ancak Darcie ve
Francesca hala zevk için beni kırbaçlıyordu.
Herkez göbek deliğini temizliyor ve el ayak tırnaklarını haftada iki üç kez kesiyordu.
Cuma akşamı, herkez normalden daha uzun süre oturdu. Saatin kaç olduğunu kestirmek gerçekten zordu.
Julie nin sidiği ağzımı tazelemişti Laurie nin meşhur bokundan sonra.
Cumartesi sabahı genede erken kalktılar. Karşımda yeniden çıplak bayanlarla uyandım.
"Wow!" dedi Francesca "Bu sefer çok hızlı yuttun!"
Darcie eledi, "İyi çocuk! Hadi ona bir hediye verelim, aşkım"
"Okey, tatlım."
İlk anda bu hediyeden hoşlanmayacağımı sanmıştım.
Ama yanılmışım.
Darcie yüzüme normal bir şekilde oturdu ardından Francesca Darcie nin kucağına yüz yüze geliceakleri şekilde oturdu. Yeowch! İkisinin ağırlığını da yüzümde hissediyordum!
"Yala beni" dedi Darcie. "Boşalt beni!"
Hızla Darcie nin organını aramaya başladım. dilimi deliğine sokmaya başladım.
Darcie nin kitorisini bütün gücümle yaladım.
Etrafında birkaç tur dilimi döndürdükten sonra, Darcie aniden titremeye başladı, sonra hızla ağzıma salgıları dolmaya başladı.
"Geliyorsun, aşkım!" Francesca nın fısıltısını duydum
"O çok iyi, Fran!" "Çok iyi beceriyor"
Ardından Darcie "Okey! Yeterli"
Emmeyi ve yalamayı kestim, ağzımda organı ile bir süre bekledim
yerlerini değiştirdiler
Francesca yüzüme oturdu, Darcie de Francesca nın kucağına.
Zaman kaybetmeden Francesca nın organını emmeye başladım, Darcie deki performansını aynen gösterdim. Francesca bir yandan da üzerimde hafifçe zıplıyordu. Uzun sarı ve hafif dalgalı saçları da onala birlikte hareket ediyordu. Francesca nın gelmesi fazla uzun sürmedi, yüzümde titremeye başladı.
Banyoda başka ayak sesleri de duydum. "Aman Tanrım! Bunu da boğucaksınız?"
"Hayır! İşimiz bitti zaten," dedi Darcie ve hızla üzerimden kalktılar.
Erica havlusunu aldı ve duşa girdi.
Nerdeyse bütün gün herkes evdeydi, Bu yüzden çok daha fazla sidik içmek zorunda kaldım.
Öğlen saatlerinde, Francesca ve Erica banyoya birlikte geldiler. Bİr sandalye aldılar ve banyonun ortasına oturdular.
Oh? Ne yapıcaklarını anlamak zordu?
"Okey, sadece azcık uçlarından kesicem, tamammı?" dedi Francesca.
"Olur, dikkatli ol ama."
"Çalışırım!".
Makas sesleri duymaya başladım, sanırım saç kesimi vardı.
"Michael Jackson hakkındaki son haberleri duydun mu?" diye sordu Francesca Erica ya.
"Hayır! Ne yapmış?"
Bu saçmalıkları duymamak en iyisi.
Laurie Erica's saç kesimi sürerken banyoya geldi ve, "Oh! saç kesebildiğini bilmiyordum, Francesca. benimkileri de kesermisin?"
"Tamam, Erica bitince gel."
Laurie ağzıma işedi.
"İşte oldu!" dedi Francesca.
Erica ayağa kalktı ve üç kadın Erica nın saçlarını incelemeye başladı. Sanırım Erica pek memnun değildi
Erica , "Teiekkürler, Francesca!" dedi ve bayodan ayrıldı.
Ne olacağını tahmin ederisiniz, Francesca elindeki tepsi ile bana doğru geldi ve Erica siyah saçlarını ağzıma dökmeye başladı. Eğer daha önce dilinize kıl geldiyse bunun tadını sanırım tahmin ederisiniz! Ve bundan büyük bir tutam yuttuğunuzu düşünün.
Laurie nin saç kesimi başlamıştı.
Darcie Laurie nin saç kesiminde içeri girdi ve Francesca yı öptü, sonra bana gelerek ağzıma işedi, Francesca yı yeniden öptü ve banyodan çıktı.
Bir kaç dakika sonra, Yutmam gereken bir tutam daha saç vardı.
Sonra Julie banyoya geldi tam Francesca ayrılırken.
"Merhaba, Francesca! Bedava saç kesimi yaptığı duydum. Benimkileri de kesermisin?"
"Hadi," . "Otur."
Yeniden, Ağzımda kıl tadı hissettim. Bu sefer Julie nin uzun kumral saçları
Bir saat kadar sonra, Darcie banyoya sıçmaya geldi. İşini bitirdikten sonra cesaretimi topladım ve, "Mistress Darcie, belkide tuvalet alışkanlığınız yüzünden doktora görünmelisiniz. Umarım bir sorununuz yoktur."
Bacaklarının arasından bir süre bana baktı ve.
"Benim bir sorunum yok. Benim safra kesem geçen sene alındı, bu yüzden dışkım bu tatda ve bu kıvamda. İlgilendiğin için teşekkür ederim fakat izin almadan konuştuğun için cezalandırmalıyım seni."
"Biliyorum, Mistress Darcie."
Kırbaçla bir kere vurdu, çok sert olmadan.
"Bana bokunuzu yedirdiğiniz için ve cezalandırdığınız için teşekkür ederim,
Mistress Darcie."
Gece geç saatlerde, evdeki herkes duş aldı, bacaklarını traş etti, makyajını yaptı, gece kıyafetleri giydi ve evden ayrıldı. Evde yeniden yalnız kalmıştım.
Gece çok geç saatte döndüler.
Laurie banyoya ilk gelen oldu ve işedi. Umarım erkek arkadaşı burada değildir.
Erica duş aldı, işedi ve yatmaya gitti.
Julie saha sonra geldi. işedi, sıçtı.
Kusmaya başladım. Aniden olmuştu ve engel olamadım. yüzüm tamamen kusmuk olmuştu.
"Oh, Tanrım!"
Bir kovanın içine su doldurdu ve yüzüme çarptı. "Yaaaah!"
Gittikten sonra hemen uykuya daldım.
Pazar sabahı uyandığımda, ev sakin görünüyordu.
Erica en erken işemeye gelendi, suş aldı, ve ayrıldı.
Birkaç saat sonra, Darcie ve Francesca sürahilerini boşaltmaya geldiler.
Kahvaltı kokuları gelmeye başladı, fakat bu koku bana pek güzel gelmedi. Darcie nin bokunun tadı bütün koku ve tad alma duyumu öldürmüştü.
Birkaç ağız dolusu bok yedikten sonra bu gün çabuk bitti ve yeni hafta için uyumaya başladım
--devam edicek--
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Murat20ist

Acemi

|
|
| harikasın kardes lutfn devam uzun süredir hikaye namına bir sey yok forumlarda sayende heğimiz güzel anlar geçiriyoruz keşke rep sistemi olsada sana rep versem ÇOK TESEKKÜR EDERİM
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
bondsman
Acemi

|
|
| Tek kelimeyle harikasın. Devamını dört gözle bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: 1, 2, 3, 4 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
|