| Yazar |
Mesaj |
icemann_80
Acemi

|
|
| devamı var arkadaşlar şu anda çeviriyorum yeni bölümde sanırım kadaroya yeni kişiler eklenicek bende çevirirken okuyorum o yüzden fazla bir bilgim yok;) Hikaye genelde her fetiş türünü içeriyor gerçi ben birkaç cockold bölümünü atladım ama ilerde daha ağırı var ve konudan sanırım çıkarmıycam bu tarzı sevenler içinde iyi olabilir. İsterseniz cockold yüzünden atladığım bölümüde ikinci bölüme ekleyebilirim --çevirmek pek içimden gelmedi:(--
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| bar daki hikaye güzeldi ben giantess i severim ama ilgi cekici bi hikaye o tür varsa yazarmısın tesekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
| Giantess in gerçekten çok fanı varmış bu kadar tahmin etmiyordum. O türden hikayeler buldum ama ingilizcesi biraz garip geldi adam kafasına nasıl eserse öle yazmış bazı kelimeler yanlış falan, bendeki sözlük de babylon olunca kelimeyi görmüo uğraştırıo ama daha iyi bir hikaye bulcam
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
evet bu güzele benziyor eternalı bitirdikten sonra bi aksilik çıkmazsa başlarım 6 mm de çok küçükmüş bea
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
konusu neymiş biraz anlatırmısın bide bana bir ceviri programı önerirmisin birde bar hikayesinden yada ona benzer bi hikayen varmı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
valla ilk bölüme göz gezdirdim. Profesörün deneyini çalıyor ve onu deniyor ondan sonra bildiğimiz gibi küçülüyor. İlk bölümde çok fazla atom ve atom altı parçacıklardan bahsetmiş isterseniz çeviririm ama konudan çıksa da pek birşey farketmez. Farketdi iseniz Eternal ın da ilk bölümünü çevirmedim. Nasıl tanıştıklarını falan anlatıyordu. Extrem hikayesinin devamı da var sanırım Steve den devam ediyor, ama onda erkekler falan da olaya karışıyor biraz garip yani.
Çeviri programı olarak en iyisi babylon ama o da çevirince iki saat cümleleri düzenlicem die uğraşıom en iyisi kendin çevirmek.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| sadece bayanların bölümünü istersen cevir sen bilirsin ilk bçlümü cıkar ozaman kalanından devam et ilgin için tesekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
| evde böcüklerle falan karşılaşıo bi bölümde sonra aklını kullanıp kurtuluyo ama bayan yemek yerken tabağından yemesi güzeldi.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
giantess hikayede atomları atla extrem min devamını yada onun gibi olanını yazarmısın giantessin yada extrem in birazı cevirip yollarmısın şimdi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
| valla şu anda isterdim ama birazdan yatıcam yarın erken kalkıp bizim profu yakalamam lazım ama extrem in devamına bakıcam hadi iyi geceler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| ok sanada iiii geceler merakla bekliyorum tesekkürlr
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
| dün gece 3 bölüm daha çevirdim sayılır çok az kaldı bugün içinde yada 11.30 gibi bu gece yayınlıycam midelerinizi hazırlayın artık olayı iyice abarttı.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| ok bekliyoruz gec kalma hikaye ne oldu giantess olacak gibimi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
icemann_80
Acemi

|
|
6 mm de pek bi dominantlık göremedim hemde zaten çok uzun. Başka bir giantes buldum o güzel gibi onun üzerinde çalışırım. Ama genede pek bi dominantlık göremedim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|