| Yazar |
Mesaj |
vecihi
Tecrübeli

|
|
Arkadaşlar merhaba,bazı arkadaşlarımız sevgililerine veya arkadaşlarına fetişist olduklarını söyleyip,ayaklarını görecek kadar şanslı ve girişken olsalar da,takip ettiğim kadarıyla bazılarımız bu konuda hala çok çekingenler.
İşte bu konuda birşeyler yapmak istedim ve kendi yöntemimi sizlerle paylaşmaya karar verdim.Ayaklara ilgi duyduğunuzu söylemeden de artık istediğiniz ayağı görme şansınız var.
Arkadaşlar,yöntemimin adı "Ayak Falı". Kızların büyük bir çoğunluğu böyle şeylere bayılır ve reddedemezler.
Yalnız burda birkaç detay öne çıkıyor.Bu tamamen sizin zekanıza,ağzınızın laf yapmasına ve kesinlikle ama kesinlikle heyecanlanmamanıza bağlı.Heyecanlandığınız anda saçmalamaya başlarsınız.Orada olay biter.
Metod şöyle:
1-Öncelikle kalabalık bir ortamdaysanız daha sakin,hedef şahısla mümkünse başbaşa,mümkün değilse maksimum 4 kişilik bir ortama geçmeye çalışın.
2-Telefonunuzu sessize alıp,alarmını 3-5 dakika sonraya kurun.(mevcut kullandığınız zil tipini çalsın mutlaka)
3-Telefonu açın konuşuyormuş gibi yapın.İşte ağzınızın laf yapması durumu burada ortaya çıkıyor.Benden size ipucu:Karşınızdaki kızın falına baktınız.Çok memnun kaldı.Arkadaşına da bahsetmiş.
Fal kelimesini birçok kez tekrar edin.Hedef şahıs oldukça yüksek bir ihtimalle duyup meraklanmaya başlayacaktır.
4-Hedef,sen fal mı bakıyorsun diyince "evet ya bakıyorum" falan felan deyin ama kesinlikle hemen atlayıp "ayak falı bakıyorum sana da bakayım" demeyin.Olaya biraz gizem katın.Mümkün olduğu kadar reddedin.Kız üstelemeye başlayacaktır.Ondan sonra kabul edin.
5-Nasıl falmış o öyle derse anlatmaya başlayın,"ayak falı bu,ayak tabanındeki çizgiler,parmakların yapısı,kemiklerin yapısı vs. vs. her birinin birer anlamı var diyin.Olaya hakimmiş gibi davranın ve kesinlikle heyecanlanmayın.Kız "ee peki nasıl olacak,ayağıma mı bakacan" derse "evet,mahsuru mu var,istemiyorsan yapmayım" gibisinden cevaplar verin.Kız, "yok tamam" derse eğer,fotoğrafçılıktaki becerilerinizi göstermeye başlayın.Ama mutlaka aşırıya kaçmayın.3-5 fotoğraf,hiç görememekten iyidir öyle değil mi?
6-Kızın ayaklarını fotoğrafladıktan sonra www.footreading.com adresine gidin.Siteyi kıza da gösterin.Yaptıklarınızın palavra olmadığına muhtemelen inanacaktır.Biraz ingilizceniz varsa,orda ayak tabanından kişilik analizi yöntemleri var.Fotoğrafları,oradaki yöntemlere göre yorumlayıp,arkadaşınızı şaşırtın.
Arkadaşlar yöntem bana ait olmakla birlikte %90 etkilidir.Ama tabiiki illa başarılı olacaksınız diye birşey yok.Kız istemezse ısrar etmeyin.Tekrar söylüyorum heyecanlanmayın,gayet sakin,olaya hakim olduğuzu gösterin.
Umarım başarılı olursunuz.Hepinize mutlu günler.
Kafanıza takılan bir nokta olursa lütfen sorun.
Vecihi®
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
vecihi dostum bu ayak falı geyiğini ben çok kez kullandım msn de çok kez de başarılı oldum (3 kez ) .. ama o site en iisi olmuş yaf eline sağlık çok çok tşk ettim ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
vecihi
Tecrübeli

|
|
| Turkish dostum tebrik ederim,doğru şekilde ilerlersen başarısızlık şansın çok düşük zaten.Ben 7 kere msnde,4 kere de canlı olarak istediğimi elde ettim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayrancili
Fetişist

|
|
cidden türk insanı zekidir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Aha bi Alicengiz oyunu daha...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
vecihi
Tecrübeli

|
|
| FlashFetis demiş ki: | | Aha bi Alicengiz oyunu daha... |
Kötü mü
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Bilmem, bizim açımızdan iyi elbette ama insanlara yalan söylemek yada kandırmak biraz kötü geliyor, zamanında buna benzer şeyler benimde aklıma gelmişti, ne bileyim yaff, kafam karışık galiba ...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
| vecihi demiş ki: | 5-...... Kız, "yok tamam" derse eğer,fotoğrafçılıktaki becerilerinizi göstermeye başlayın.Ama mutlaka aşırıya kaçmayın.3-5 fotoğraf,hiç görememekten iyidir öyle değil mi?
|
Başarıya ulaştığın arkadaşların ayak fotolarını paylaşmayı düşünmezmisin vecihi?
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Bu arada yöntem de güzelmiş... en uygun zamanda denemeye çalışıcam...
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| güzel yöntemmiş..bu arkadaşların ayak fotolarını bizle de paylaşsan güzel olur..
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
vecihi
Tecrübeli

|
|
| FlashFetis demiş ki: | | Bilmem, bizim açımızdan iyi elbette ama insanlara yalan söylemek yada kandırmak biraz kötü geliyor |
Kimseyi kandırmıyorsun dostum  Fallarına bakıp sonucu söyleyeceksin zaten.Yoksa durum pek iyi olmaz senin için.Sonuç olarak fotoğrafı fal için çekiyorsun.Fallarına da bakıyorsun
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
enteresan fikirler.........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
endo16
Tecrübeli

|
|
süper bi fikir
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Bana gider %1 denk gelir...
Etrafımdakiler en fazla kahve falına baktırır onada eğlence olsun diye...
Belki bunuda yapsalar diyicemde benim bu tarz şeylerle alakalı olmadığı bilirler... Ama belki ilerde tanınmadığım bir ortamda denerim belkide... Aklımızın bir köşesinde durmasında bir zararı yok...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
|
|