| Yazar |
Mesaj |
ozcan1105
Acemi

|
|
| arkadaslar hep böcek sigara veya tebesirden bahsetmişsiniz beni en cok etkileyen bayanların tavuk kesmesidir benim ablam kesmişti bir kere basından böyle bir anısı gecen yokmu
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Ablanın tavuk kesmesi derken neyi kastettiğini anlayamadım? Açıklarmısın?. Yani sigara yada herhangi bir yiyeceğin bir kadın tarafından ezilmesinden zevk almayı anlarım. Bir kadının bir canlının canını yakmasından yada öldürmesinden zevk almayı bana hiç hitap etmesede anlarım. Ama senin ne anlatmak istediğini çözemedim. Ablanın tavuk kesmesini izlemekten zevk mi aldın?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ozcan1105
Acemi

|
|
| sadece ablamın değil bütün kadınlareın tavuk kesmesinden zevk alırım ablam da bir tavuk kesmişti ayaklarının altında can cekişmesi bana müthiş zevk verdi ayaklarıda cıplaktı
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| İşin abla tarafı öyle ters geliyor ki....
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Valla ön yargılı değilim. Sonuçta ensestte bir cinsel eğilimdir. Ben ensestliği bugünkü ahlaki kriterlerle yargılamam. Bana ne kadar ters gelse de. Tek tanrılı dinlerin çıkışına kadar eski Anadolu uygarlıklarında, Zerdüşt dininin egemen inanç olduğu eski İran'da, eski Yunan'da, eski Mısır'da ensest son derece yaygın ve meşru bir ilişki türüydü.
O kadar ki Mısır firavunları kız kardeşleriyle evlenirdi. Büyük İskender zamanında Mısır'ı ele geçirir Ptolemaios hanedanını kuran Yunanlılarda bu geleneği sürdürdüler. Hitit ve Lidya'lılar zamanında anadolu'da da ensest vardı.
Bence tamamen seni ilgilendirir bu özcan1105. Ama kimsenin yanında savunmaya kalkma çünkü toplumun ezici çoğunluğundan haklı olarak çok ters tepkiler alırsın.
Senin söylediğin şeyin ensest olup olmadığını tartışmaya bile gerek duymuyorum. Çünkü ablanın çıplak ayaklarıyla hayvanın üzerine basıp hayvanı ezdiğini ve hayvanı kestiğini ve seninde bundan haz aldığını söylüyorsun. Kendi ablanın çıplak ayaklarına arzu duymak ve onun bir hayvana acı vererek kesmesinden cinsel olarak etkilenmek enseste girer.
|
|
|
|
En son khalkedonian tarafından Cum 03 Ekm, 2008 07:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
çok garip geldi bana da tavuk kesen ablalar yumurta kıran teyzeler sinek öldüren yengeler fln .. dalga geçtiğimi düşünmeyin sadece garip geldiğini belirtmek istedim ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | çok garip geldi bana da tavuk kesen ablalar yumurta kıran teyzeler sinek öldüren yengeler fln .. dalga geçtiğimi düşünmeyin sadece garip geldiğini belirtmek istedim .. |
Dostum okuyupta normak karsılayan yoktur heralde forumda Birde olayın abla boyutu olunca ısın ıcınde...
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | çok garip geldi bana da tavuk kesen ablalar yumurta kıran teyzeler sinek öldüren yengeler fln .. dalga geçtiğimi düşünmeyin sadece garip geldiğini belirtmek istedim .. |
Helal olsun kanka. Bu başlıkla ilgili en doğru sözü sen söyledin.
+1
NOT= Şalamar, yeni avatarın süper olmuş kanka.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Helal olsun kanka. Bu başlıkla ilgili en doğru sözü sen söyledin. |
eyw kanka ..
şalamaar ewet geçen farkettim de sölemeye fırsatım olmadıydı .. imzan da güzel oluş ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| hiç bu kadar garibini duymamıştım..
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Daha neler duyacağız bakalım.
|
|