| Yazar |
Mesaj |
ayakcııı

Acemi

|
|
arkadaslar 2,konuma devam ediyom bu baska deneyımım tekrar aynı kız arkadasımla yene bulustum bu sefer onun kuzenın olan evıne gittik hava yıne sıcam bu sever beyaz corap ve converse vardı :Dneyse bız gıdecegımız apartmanın onune geldık benım manıta kuzenıne cagrı attı ismi elif ıdı kuzenın annesı ve babası tatıle gıtmıişlerdı bızde fırsat bu fırsat eve girdik:)kız arkadsımla asansorde yalasmaya basladım 4 uncu kadar opucerek cıktım resmen dilimi içine cekıyodu ve kapıya geldık kuzenı kapıy acar acmaz benım gozler onun ayaklarında tabi sıyah ojelerı vardı bende ooooo bune guzel oje deyince oda saol cnm ben severım ayaklarımı dedı benımkı bozuldu tabi kıskandı valla 1saat cımcırdı benı sonra o cıktı evden bız bas basa kaldık evde en az 6 saat yalnızdık kuzenı gıttı aksam 8de gelecegını soluledı sonra bızımkı askım deyim benım dudaklarımı emmye basladı benımkı hemen lakltı ve sıkmaya baskladı aynı anda soyunuyoduk sonra ben askım sen otur dedım ve ben yere uzandım o sag ayagını benım agzıma sokuyo bır yandan masturbasyon yapıyodu bnde cok zevk alıyodum sonra sol ayagını ...ımın ustunde gezdırdı ben onun coraplarını koklamaya baladım harıka bir koku tarifi yok bunun:Dneyse sonra biraz dınlendık ve tekrar basladım bu sefer ayaklarıyla bana mastur yapptırıyodu ve kendısını parmaklıyodu bana yalvarıyodu remen nolur gır die ama gırmıyodum onu ole azgın gormek cok hoşuma gidiyodu:D:Dben tekrar ayaklarını agzıma aldım her parmagını on dakıka emdım ve artık yaklarınddan benım salyalarım akıyodu sonra bu birden yeter artık ya oldum burda ded ve benımnkıne oturdu ve 3 dakka ıcınde bolasdım:Darkadaslar bu tamıyla gercektır darısı basınıza
|
|
|
|
|
|
 |
   |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| ayakcııı, 2. hikayen için teşekkürler. Gerçekten güzel ama sana uyarı yapmak durumundayım, anlatımında kullandığın kelimelere dikkat etmeni rica ediyorum. Burası 2. sınıf bir seks hikaye forumu değil, lütfen ona göre seçelim kelimelerimizi..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| PJ LeGLoVeR demiş ki: | | ayakcııı, 2. hikayen için teşekkürler. Gerçekten güzel ama sana uyarı yapmak durumundayım, anlatımında kullandığın kelimelere dikkat etmeni rica ediyorum. Burası 2. sınıf bir seks hikaye forumu değil, lütfen ona göre seçelim kelimelerimizi.. |
bende bir an öyle hissettim
elim oramı buramı mıncıklamadığı için de kendimi bir an garip hissettim.
hay allahım ya ne günlere kaldık.
bir an başka bir sitede miyim diye baktım töbe töbeee
|
|
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
marthy
Acemi

|
|
chat yapar gibi anlatmasaydın çok güzel olacakmışta...
teşekkürler bizimle paylaştığın için.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Ayakcıı arkadaşım yazarken o anı tekrar yaşamış olmalı ki bize biraz değişik gelen bir anlatım ifadesi kullanmış.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
galiba
|
|
|
|
 |
     |
 |
stylee
Fetişist

|
|
kız götürme hikayesi gibi olmus bu daha çok Ayak fantazisinin zevkle buluştugu anları atlatsan daha iyi yani:D
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayakcııı

Acemi

|
|
| arkadaşlar kelime hatalarından dolayı özür dilerim yorumlarınız için teşekkür edrim
|
|
|
|
|
|
 |
   |
 |
|
|