Evet bende çok severim , üniversite 1. sınıfta okurken cağaloğundaki Bilgi kitapevinden bulmuştum, sevindirik olmuştum zira ozaman internet yoktu (1986 yılından bahsediyoruz) bir romanın arkasında yazarın nasıl bu işlere bulaştığı anlatılıyordu, özetle : yazarımız küçükken halasıyla eneiştesinin bir kavgasına tanık oluyor, kavgayı saklandığı gardırobun içinden korku ve heyecanla izliyor, tartışma halasının bir adama yüz vermesi eniştesininin bunu sorması ile başlayıp halasının eniştesini küfürler eşliğinde tekme tokat dövmesi eniştesinin halasının ayaklarını öperek yalayarak özürdilemesi ve halasının hırsını alamıyarak eniştesini kırbaçlaması ile son buluyor, bulunduğu yerden korku ve hayranlıkla izleyen Masoch sonradan ismi ile anılan hayat tarzına mazohizme adım atıyor. Tabii dolabın içinde halası tarafından yakalandığında bir şey söylerse geberteceğini söylerek onuda kırbaçlayan halasının etsisi büyük.
Benim hayatımda bu denli travmatize edici bir olay olamadı ama sonuçta kendimi bildim bileli ayak fetişistiyim...
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz