Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 22:36  Mesaj konusu:  Kürkü Venus ; Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayak fetişizmi ve bdsm nin babası Leopold von Sacher-Masoch'un ünlü romanının tamamı

Kaynak;

http://www.kozmopolit.com/Turkce/Ceviriler/Ceviriler.html

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 23:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok severim bu eseri. teşekkürler

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet bende çok severim , üniversite 1. sınıfta okurken cağaloğundaki Bilgi kitapevinden bulmuştum, sevindirik olmuştum zira ozaman internet yoktu (1986 yılından bahsediyoruz) bir romanın arkasında yazarın nasıl bu işlere bulaştığı anlatılıyordu, özetle : yazarımız küçükken halasıyla eneiştesinin bir kavgasına tanık oluyor, kavgayı saklandığı gardırobun içinden korku ve heyecanla izliyor, tartışma halasının bir adama yüz vermesi eniştesininin bunu sorması ile başlayıp halasının eniştesini küfürler eşliğinde tekme tokat dövmesi eniştesinin halasının ayaklarını öperek yalayarak özürdilemesi ve halasının hırsını alamıyarak eniştesini kırbaçlaması ile son buluyor, bulunduğu yerden korku ve hayranlıkla izleyen Masoch sonradan ismi ile anılan hayat tarzına mazohizme adım atıyor. Tabii dolabın içinde halası tarafından yakalandığında bir şey söylerse geberteceğini söylerek onuda kırbaçlayan halasının etsisi büyük.
Benim hayatımda bu denli travmatize edici bir olay olamadı ama sonuçta kendimi bildim bileli ayak fetişistiyim...

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile
yaşasın fetişizm
yaşasın mazoşizm Smile

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler fetisistköle ...filmini izlemiştim güzeldi....

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir de kürklü venüs diyince aklıma hep venüs deltası geliyor.

Kırmızı Güzeldir...

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 01 Ekm, 2008 01:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok sağol, okumamıştım...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |