Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 22:28  Mesaj konusu:  Erkeklere ayak yıkartırmıydınız konulu anket Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.pollemik.com/sonuc.asp?no=88367897811654

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 22:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O sitede başlığı yorumlayan kadınların yorumlarının çoğu itici.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 22:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Olsun yinede %40'ı yıkatırım demiş....

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 22:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eh işte ona da şükür. Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 Eyl, 2008 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nelere şükrediyorlar
ah ah.. Smile

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Napıcan , forum daki arkadaşların büyük kısmı böyle bayan bulmayı %02a yakın gördüklerinden bizde bu orana şükrediyoruz. en azından foruma göre ayak yıkama tejklifimizin kabul edilme ihtimali yaklaşık 50-50 özalın deyişiyle fifti-fifti Smile

PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 00:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hangi bayan, erkek arkadaşının ayaklarını yıkamasını istemez ki.. Bence çok az vardır. İki taraf için de çok güzel bi an.. Ama sonrasında krem sürme olayını ben pek sevmiyorum, çünkü o zaman yalayamıyorsunuz Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 03:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hatuna bağlı yani karakterine. Very Happy Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 10:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1) Bunu yapacak erkek zor bulunur sanırım. (Tun-cem - 28.07.2008 01:15)

2) yıkatmak ne kelime öptürüyorum bide. (quartz - 24.07.2008 16:13)

3) beni çok tahrik ettiğinden sık sık (benyeliz - 16.10.2006 17:27)

4) birazda onlar yikasin (zeynoo - 20.04.2007 18:40)

5) Hoşuma giderde bunu yapacak erkek mevcutmu yeryüzünde? (sirincakmak - 15.08.2007 14:07)

6) hiç bi erkeğe ayağımı yıkatmadım ama yıkatmak güzel olurdu herhalde kocama yıkatırım artık evlenince..Smile) (yaseminnn - 23.09.2006 12:26)

bir kaç beğendiğim yorumu kopyaladım...
1 ve 5'e gülüyorum, 2 ve 3'e saygımız sonsuz, 5 iyi yoldan giyiyor...
6 ile evlenmek istiyorum... Very Happy

*** bu arada genelde hayır diyen kızların mantığında şu yatıyor yorumlardan o anlaşılıyor, yıkarsam oda bana yıkatır... hak iddia eder tarzı şeyler yazmışlar Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 18:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

''yıkatmak ne kelime öptürüyorum bide'' Frawn

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 30 Eyl, 2008 18:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla önemli olan partnerinin de zevk alması. Benim uzun süre beraber yaşadığım iki bayanında benim ayaklarına olan ilgimden, masaj yapmamdan, öpmemden çokta hoşladıklarını sanmıyorum. Yani senin için önemli olduğunu anlayınca onlarda zevk alıyormuş gibi yapıyorlar. Ama sen anlıyorsun aslında pekte tercih ettikleri bir cinsel atraksiyon olmadığını.

Yani ben para karşılığı birlikte olduğum bayanlarda da çoklukla aynısını yaşadım. Türk bayanlar bizim toplumumuzun kültürel yapısı gereği biraz daha kapalı böyle şeylere. Ukrayna'da yaşadığım deneyimlerde edindiğim izlenimse şu; Yabancı kadınlar kendi zevk skalalarına dahil olmasada yeni deneyimlere açıklar.

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 01 Ekm, 2008 01:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ataerkil toplum yapısının bize etkileri, yıllarca filmlerde ayak yıkayan taraf bayan olmuştur... %40 müthiş bir sonuç, bazı yorumlar ise süper...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |