Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
takatiki2003
Acemi
Acemi

MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:06  Mesaj konusu:  akraba Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla arkadaşlar düne kadar size katılıyordum.
Banada ters geliyordu. Ama bakın neler yaşadım benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız.
Geçen hafta eşimin kuzeni izmirden bize geldi 30, yaşında oldukça hoş bir kız 12 yaş fark olduğu için bana abi diyordu. İlk akşam yemekteyken konu nereden geldi bilmiyorum. Ben ayakbileklerimi hiç beğenmem çok kalın deyip bize gösterdi. Aman tanrım dedim hayatımda bu kadar güzel ayak görmemiştim. Turuncu ojeler ince uzun parmaklar kısacası inanılmaz güzel ayakları vardı. Ne yazıkki sonraki üç gün hep kapalı ayakkabılar giydi ve hiç göremedim. Ne olduysa dün oldu. Sabah bana abi maillerime bakabilirmiyim dedi bende bak tabi dedim. Ama salak kafa bdsm haifa sayfasını firefox sekmelerinden birinde açık bırakmışım. Üstelik film indirirken.
Aklıma geldiğinde yarım saat geçmişti tabi kızın yanına gidemedim. O işini hallettikten sonra baktım film inmiş ve altta duruyor turuncu olmadığı için seyredildiğini anladım üstelik ben habertürk sekmesindeydim sekmede değişmiş bdsm haifa gelmiş.
Çok utandım tabi...
Neyse aşağı kızın yanına indiğimde ayakkabıların çıktığını ve o muhteşem ayakların ortaya çıktığını gördüm bütün gün burnu açık terlik giydi bol bol dangling yaptı ve beni delirtti.
Akşam olunca maç için tv karşısına geçtik. Eşimin futbolla alakası olmadığı için yukarı çktı ve yattı. Bizde üçlü koltukta beraber maçı seyrettik. Maç boyunca bir büyük beyaz şarap içti. Maç bitince tam ben yatarken abi yatma yorumları seyredelim. Hem ben dalarsam uyandırırsın yatarım dedi.
olur dedim evimiz boğazda ve akşamları bahçe kapısı açık olunca serin oluyor. Ayaklarım üşüdü bir şey giyeyim dedi ve gitti. İki dakika sonra naylon çorapla gelince işkillenmeye başladım. Çoraplar kısa pantolon çorabıydı; ve neredeyse gözümün içine bakarak giydi. Yorumlara bakarken abi ayaklarımı uzata bilirmiyim rahatsız olurmusun dedi. Artık paniklemiştim. Ve ne yapacağımı şaşımıştım. Tabi diye kekeledim. Uzandı ve ayakları benim bacaklarıma hafif değdi benim altımda şort olduğu için direk tenime değiyordu. Bizimki havalara uçtu tabii. Bir ara esnedi ve uykum çok ağırdır. hiç bir şey duymam. Uyandır ne olursun dedi ve yan dönüm tv seyretmeye devam etti nihayet kasıtlı yaptığını anladım olayları gidişine bıraktım. Birden o güzel ayaklardan biri tam cinsel organımın üstüne geldi. Yan gözle baktım ve uyuduğu barizdi ve sanki benim baktığımı farketmiş gibi birden horlamaya başladı ve ikinci ayakta malum noktaya geldi ara sıra uykuda hareket eder gibi ayaklarıyla bastırıyordu.
Ne yapcağımı şaşırmıştım ama bilerrek yaptığını anladığım için dert etmedim deken birden sırt üstü döndü ve bir ayağını kaldırıp kotuğun üstüne koydu. Böylece tam yüz hizama o müuhteşem ayak gelmiş oldu yavaşça suratımı yaklaştırdım tam dilimi değdirdiğim anda boşaldım ve sssizce kalktım. Uyandırıp kaldırdım ve yattı. Bu sabah arkadaşlarıyla buluşmaya gitti odasına baktım normalde çok toplu olurdu ve herşeyi valizinde olurdu yine öyleydi. Ancak yatağın üstünde naylon çoraplar ve yerdede daha önce hiç görmediğim oldukça yüksek ve incecik topuklu ayakkabılar vardı.
Şimdi söyleyin bakalım bu kız ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapayım.

Çevrimdışıtakatiki2003 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla ne desem bilmem ki. Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

halusinayon degılse cok hos hıkaye kutlarım..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tabii gerçekte olabilir fantezide olabilir sonuçta dört duvarın arasında yaşanan bir olay ve orda başkası olmadığından senin beyanın bizim için esastır dostum. Ama eğer gerçekse süper bir deneyim yaşamışsın.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akraba mı? yoksa akbaba mı? Laughing

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

spacerun demiş ki:
kısıye gore degısır bu yorum tabı bana gore akbaba Mr. Green Mr. Green

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla kasten böyle şeyler yaparak bir ailenin yuvasını sarsıyorsa bencede akbaba.

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

khalkedonian demiş ki:
Valla kasten böyle şeyler yaparak bir ailenin yuvasını sarsıyorsa bencede akbaba.
yok o yorumu hıkayeyı yazan arkadas ıcın degıl ben kendım ıcın yazdım..

spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 15:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
spacerun demiş ki:
kısıye gore degısır bu yorum tabı bana gore akbaba Mr. Green Mr. Green

bana görede akbaba.. ikinci defadır aynı fikirde olduk galiba.. Laughing

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 16:17  Mesaj konusu:  Re: akraba Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

takatiki2003 demiş ki:
ayakları benim bacaklarıma hafif değdi benim altımda şort olduğu için direk tenime değiyordu. Bizimki havalara uçtu tabii. bir ayağını kaldırıp kotuğun üstüne koydu. Böylece tam yüz hizama o müuhteşem ayak gelmiş oldu yavaşça suratımı yaklaştırdım tam dilimi değdirdiğim anda boşaldım ve sssizce kalktım..

eğer gerçek bir durumsa bu :
ben kendi hayatımdan yola çıkarak bütün hırs, ihtiras, tutku, bdsm ve fetişe bakış açım aile ve akraba bütünümün dışındadır.
hele ki, cinsel tatminlerimin yakınından geçemez. bu benim bakışım elbette.

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 16:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
khalkedonian demiş ki:
yok o yorumu hıkayeyı yazan arkadas ıcın degıl ben kendım ıcın yazdım..

Mr. Green Mr. Green . Bende bayan için yazdım.

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 16:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

no problem o zaman..

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 16:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Mr. Green

sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 17:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cok guzel bir hikaye ama bu tip seyler benim basima hic gelmez nedense... belki de fantazidir, bilemiyorum.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
terlik66
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Eyl, 2008 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Fantazi olduğunu düşünüyorum
ama eğer gerçekse süper, akrabada sayılmaz:)

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıterlik66 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |