| Yazar |
Mesaj |
takatiki2003
Acemi

|
|
Valla arkadaşlar düne kadar size katılıyordum.
Banada ters geliyordu. Ama bakın neler yaşadım benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız.
Geçen hafta eşimin kuzeni izmirden bize geldi 30, yaşında oldukça hoş bir kız 12 yaş fark olduğu için bana abi diyordu. İlk akşam yemekteyken konu nereden geldi bilmiyorum. Ben ayakbileklerimi hiç beğenmem çok kalın deyip bize gösterdi. Aman tanrım dedim hayatımda bu kadar güzel ayak görmemiştim. Turuncu ojeler ince uzun parmaklar kısacası inanılmaz güzel ayakları vardı. Ne yazıkki sonraki üç gün hep kapalı ayakkabılar giydi ve hiç göremedim. Ne olduysa dün oldu. Sabah bana abi maillerime bakabilirmiyim dedi bende bak tabi dedim. Ama salak kafa bdsm haifa sayfasını firefox sekmelerinden birinde açık bırakmışım. Üstelik film indirirken.
Aklıma geldiğinde yarım saat geçmişti tabi kızın yanına gidemedim. O işini hallettikten sonra baktım film inmiş ve altta duruyor turuncu olmadığı için seyredildiğini anladım üstelik ben habertürk sekmesindeydim sekmede değişmiş bdsm haifa gelmiş.
Çok utandım tabi...
Neyse aşağı kızın yanına indiğimde ayakkabıların çıktığını ve o muhteşem ayakların ortaya çıktığını gördüm bütün gün burnu açık terlik giydi bol bol dangling yaptı ve beni delirtti.
Akşam olunca maç için tv karşısına geçtik. Eşimin futbolla alakası olmadığı için yukarı çktı ve yattı. Bizde üçlü koltukta beraber maçı seyrettik. Maç boyunca bir büyük beyaz şarap içti. Maç bitince tam ben yatarken abi yatma yorumları seyredelim. Hem ben dalarsam uyandırırsın yatarım dedi.
olur dedim evimiz boğazda ve akşamları bahçe kapısı açık olunca serin oluyor. Ayaklarım üşüdü bir şey giyeyim dedi ve gitti. İki dakika sonra naylon çorapla gelince işkillenmeye başladım. Çoraplar kısa pantolon çorabıydı; ve neredeyse gözümün içine bakarak giydi. Yorumlara bakarken abi ayaklarımı uzata bilirmiyim rahatsız olurmusun dedi. Artık paniklemiştim. Ve ne yapacağımı şaşımıştım. Tabi diye kekeledim. Uzandı ve ayakları benim bacaklarıma hafif değdi benim altımda şort olduğu için direk tenime değiyordu. Bizimki havalara uçtu tabii. Bir ara esnedi ve uykum çok ağırdır. hiç bir şey duymam. Uyandır ne olursun dedi ve yan dönüm tv seyretmeye devam etti nihayet kasıtlı yaptığını anladım olayları gidişine bıraktım. Birden o güzel ayaklardan biri tam cinsel organımın üstüne geldi. Yan gözle baktım ve uyuduğu barizdi ve sanki benim baktığımı farketmiş gibi birden horlamaya başladı ve ikinci ayakta malum noktaya geldi ara sıra uykuda hareket eder gibi ayaklarıyla bastırıyordu.
Ne yapcağımı şaşırmıştım ama bilerrek yaptığını anladığım için dert etmedim deken birden sırt üstü döndü ve bir ayağını kaldırıp kotuğun üstüne koydu. Böylece tam yüz hizama o müuhteşem ayak gelmiş oldu yavaşça suratımı yaklaştırdım tam dilimi değdirdiğim anda boşaldım ve sssizce kalktım. Uyandırıp kaldırdım ve yattı. Bu sabah arkadaşlarıyla buluşmaya gitti odasına baktım normalde çok toplu olurdu ve herşeyi valizinde olurdu yine öyleydi. Ancak yatağın üstünde naylon çoraplar ve yerdede daha önce hiç görmediğim oldukça yüksek ve incecik topuklu ayakkabılar vardı.
Şimdi söyleyin bakalım bu kız ne yapmaya çalışıyor ve ben ne yapayım.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Valla ne desem bilmem ki.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| halusinayon degılse cok hos hıkaye kutlarım..
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Tabii gerçekte olabilir fantezide olabilir sonuçta dört duvarın arasında yaşanan bir olay ve orda başkası olmadığından senin beyanın bizim için esastır dostum. Ama eğer gerçekse süper bir deneyim yaşamışsın.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
spacerun

Usta Yazar

|
|
akraba mı? yoksa akbaba mı?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| spacerun demiş ki: | akraba mı? yoksa akbaba mı? | kısıye gore degısır bu yorum tabı bana gore akbaba
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Valla kasten böyle şeyler yaparak bir ailenin yuvasını sarsıyorsa bencede akbaba.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| khalkedonian demiş ki: | | Valla kasten böyle şeyler yaparak bir ailenin yuvasını sarsıyorsa bencede akbaba. | yok o yorumu hıkayeyı yazan arkadas ıcın degıl ben kendım ıcın yazdım..
|
|
|
|
 |
    |
 |
spacerun

Usta Yazar

|
|
| Şalamar 24 demiş ki: | | spacerun demiş ki: | akraba mı? yoksa akbaba mı? | kısıye gore degısır bu yorum tabı bana gore akbaba |
bana görede akbaba.. ikinci defadır aynı fikirde olduk galiba..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| takatiki2003 demiş ki: | | ayakları benim bacaklarıma hafif değdi benim altımda şort olduğu için direk tenime değiyordu. Bizimki havalara uçtu tabii. bir ayağını kaldırıp kotuğun üstüne koydu. Böylece tam yüz hizama o müuhteşem ayak gelmiş oldu yavaşça suratımı yaklaştırdım tam dilimi değdirdiğim anda boşaldım ve sssizce kalktım.. |
eğer gerçek bir durumsa bu :
ben kendi hayatımdan yola çıkarak bütün hırs, ihtiras, tutku, bdsm ve fetişe bakış açım aile ve akraba bütünümün dışındadır.
hele ki, cinsel tatminlerimin yakınından geçemez. bu benim bakışım elbette.
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Şalamar 24 demiş ki: | | khalkedonian demiş ki: | | Valla kasten böyle şeyler yaparak bir ailenin yuvasını sarsıyorsa bencede akbaba. | yok o yorumu hıkayeyı yazan arkadas ıcın degıl ben kendım ıcın yazdım.. |
. Bende bayan için yazdım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Cok guzel bir hikaye ama bu tip seyler benim basima hic gelmez nedense... belki de fantazidir, bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
terlik66
Tecrübeli

|
|
Fantazi olduğunu düşünüyorum
ama eğer gerçekse süper, akrabada sayılmaz:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|