Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[quote="turkish_tickling"]
Alıntı:
aslnda şöle bi olay da var ki kadınları kötülemek değiştirmek yerine erKEK olmamak lazım sen eğer sert basarsan yere seni yıkmaya çalışan kadın geri teper Very Happy .. onun içinde bu yaşlarda ilişki fln istemiyorum yaa 1 kız hariç ..

kimmiş o kız?

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 22:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
kimmiş o kız?

o bahsettiğim kız işte dişi çaço dediğim 3 senedir köpek gibi seviyorum ama ne bişey bekliyorum nede artık acı veriyo sanırım biraz kaşarlaşmışım bu konuda Very Happy .. ya işte yanındayken ne ben kasılıyorum ne o kasılıyo yani çok rahatız çok güzel bişey bana göre bu formalite ve toplumsal tabuları yıkmak biraz ama hatun kola içtikten sonra geğirebiliyor ve bu benim hoşuma gidiyor rahat olması kasmaması hanım hanımcık bişey olacam diye Very Happy .. küfür fln da çok abartı olmayacak şekilde var beni BEN olarak kabul ediyo kilom ile fetişim ile konuşmam ile herşeyim ile benimsiyor bu da benim rahat olmamı sağlıyor fln ..

ama son bikaç aydır bikaç olay yaşadım da en yakın kız arkadaşlarımdan ihanet yedim fln onun için artık inancım yok gibi bişey ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

turkish_tickling demiş ki:
Alıntı:
Adı geçen kadın'ın 31 yaşında olduğu söyleniyor

25 yaşında olmuyormu yaff ben mi yalnış anladım ..

Alıntı:
allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir.

dostum bikaç istisna tanıyorum onun dışında sana tamamen katılıyorum altına imzamı atarım yaa bu dünyada nekadar olay oluyosa çoğu kadınlar yüzünden .. aslnda şöle bi olay da var ki kadınları kötülemek değiştirmek yerine erKEK olmamak lazım sen eğer sert basarsan yere seni yıkmaya çalışan kadın geri teper Very Happy .. onun içinde bu yaşlarda ilişki fln istemiyorum yaa 1 kız hariç ..

Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Laughing Neyse boşverin..

Konuya gelince, ne yalan söyleyim okurken çok etkilendiğim ender hikayelerden. Yani yaşattın anlatırken sanki Smile Hikaye derken inanmadığım anlaşılmasın.. Bu davranışı 16, 18 veya 20 yaşında bi bayan yapsa ok derdim de 30 yaşında bi bayanın yapması gerçekten şaşırtıcı. Ortada besbelli bir kasıt var, ben de dikkatli olmanı öneriyorum. Yaşadıklarında da farklı bişey yapamazdın, kendini kötü hissetme bence..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kadının 30'lu bir yaşta olduğunu okumuştum ama aklımda 31 diye kalmış. Bende şaşırdım bizim Türkish Tickling 25 deyince. Evet toy bir genç kız muzipliğine yapabilir belki ama 30'unda yani benden bile bir yaş büyük, görmüş geçirmiş bir kadın bunu yapıyorsa bu işte bir kasıt var demektir.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Neyse boşverin.

Very Happy Very Happy herşey gayet net ve açıkmış yaf hatta yazmış bile arkadaş 30 yaşında diye .. nası bi okuduysam yaa Very Happy Very Happy .. dosmt sen de olmasan bu yaş polemiği uzayıp gidecekti eyw pandoranın kutusunu açtığn için Very Happy ..

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

turkish_tickling demiş ki:
Alıntı:
Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Neyse boşverin.

Very Happy Very Happy herşey gayet net ve açıkmış yaf hatta yazmış bile arkadaş 30 yaşında diye .. nası bi okuduysam yaa Very Happy Very Happy .. dosmt sen de olmasan bu yaş polemiği uzayıp gidecekti eyw pandoranın kutusunu açtığn için Very Happy ..

Very Happy Very Happy valla çok güldüm ya herşey karıştı beynim döndü bi an.. kızın yaşı epey gizemli bi hal almıştı.. inşallah bu işin sonu hayrolur..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Polemik olmadı ki dostum. Sen sordun sadece 25 değil mi diye bende emin olmadığım için benim aklımda 31 kalmış dedim. Bu forumda senle bizim polemik yaşamamız imkansız. Very Happy Biz severiz birbirimizi. Dikkatimi çeken bir şey var. Yahu Şebo'yu ben bugüne kadar sevmeyen insan görmedim yaw. Very Happy

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Polemik olmadı ki dostum. Sen sordun sadece 25 değil mi diye bende emin olmadığım için benim aklımda 31 kalmış dedim. Bu forumda senle bizim polemik yaşamamız imkansız.

biliyorum yaf polemik asla yaşamayacağız ama kelime bulamadım başka Very Happy argument diyelim ozmn Very Happy ..

şebo mevzusunda da ee kulak zewki olan zaten sever şeboyu Very Happy ..

Image

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy

zegnasui
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 21 Eyl, 2008 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eşin kuzeni akraba görülebilirde görülmeyebilir de. Herneyse bu sürekli devam ettirilebilir bir durum olamaz. Eğer kuzen güvenilir bir insansa tek yapılabilecek şey açık açık eşini çok sevdiğini fakat fetişizmin bizim gibi insanlar için çok farklı bir anlamı olduğunu ifade etmendir. Eğer o da sadece ve sadece sana yaptığından hoşlanıyorsa bu deneyimleri birkaç kez daha yaşamanız mümkün olabilir. 2-3 deneyim daha yaşadıktan sonra da bu olay karşılıklı olarak kapanmalıdır. Bundan sonra da artık hayaliyle yetinirsin.. Kuzen güvenilmez bir insansa olayı hemen kapatmak faydalıdır.

Yengeç  At Çevrimdışızegnasui kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pts 22 Eyl, 2008 00:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zegnasui demiş ki:
Eşin kuzeni akraba görülebilirde görülmeyebilir de. Herneyse bu sürekli devam ettirilebilir bir durum olamaz. Eğer kuzen güvenilir bir insansa tek yapılabilecek şey açık açık eşini çok sevdiğini fakat fetişizmin bizim gibi insanlar için çok farklı bir anlamı olduğunu ifade etmendir. Eğer o da sadece ve sadece sana yaptığından hoşlanıyorsa bu deneyimleri birkaç kez daha yaşamanız mümkün olabilir. 2-3 deneyim daha yaşadıktan sonra da bu olay karşılıklı olarak kapanmalıdır. Bundan sonra da artık hayaliyle yetinirsin.. Kuzen güvenilmez bir insansa olayı hemen kapatmak faydalıdır.

Esinizi taniyan butun kadinlari en basindan guvenilmez olarak ilan ederseniz prensip olarak basiniz agrimaz. Eger evli, nisanli, sozlu veya kiz arkadasiniz var ise ve eger bu tip fantazileri baskalariyla da yasamak istiyorsaniz en iyisi mumkun oldugunca esinizden, ailenizden ve is cevrenizden uzak kisiler olsun bu kisiler. Eger iliskinizi riske atmak istemiyorsaniz, sadece siz bilin ve kimseyle de paylasmayin.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakcııı

Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 26 Eyl, 2008 18:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla senın yapıcan tek sey bırak oluruna gitsin Lol

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıayakcııı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
merto
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 Eyl, 2008 19:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
o bahsettiğim kız işte dişi çaço dediğim 3 senedir köpek gibi seviyorum ama ne bişey bekliyorum nede artık acı veriyo sanırım biraz kaşarlaşmışım bu konuda .. ya işte yanındayken ne ben kasılıyorum ne o kasılıyo yani çok rahatız çok güzel bişey bana göre bu formalite ve toplumsal tabuları yıkmak biraz ama hatun kola içtikten sonra geğirebiliyor ve bu benim hoşuma gidiyor rahat olması kasmaması hanım hanımcık bişey olacam diye .. küfür fln da çok abartı olmayacak şekilde var beni BEN olarak kabul ediyo kilom ile fetişim ile konuşmam ile herşeyim ile benimsiyor bu da benim rahat olmamı sağlıyor fln ..

ama son bikaç aydır bikaç olay yaşadım da en yakın kız arkadaşlarımdan ihanet yedim fln onun için artık inancım yok gibi bişey ...

yaw kanka(böyle hitap edebilirm herhalde) kız senin sevgilinmi değil mi ben anlayamadım durumu .bu başlıkla alakasız ama merak ettim işte .

Boğa  Ejderha Çevrimdışımerto kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
asnaeb
Acemi
Acemi

canada.gif
MesajTarih: Cum 03 Ekm, 2008 16:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence kız o bdsm sayfasını görüp filmide izleyince senin niyetini anladı sen olayi akışına bırak baktınki kız üstliyor seni azdıracak şekilde davranmaya devam ediyor kızla konuş

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizliasnaeb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
takatiki2003
Acemi
Acemi

MesajTarih: Cmt 04 Ekm, 2008 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Tarih: Dün at 18:40 Mesaj konusu: (Başlık yok)

bence kız o bdsm sayfasını görüp filmide izleyince senin niyetini anladı sen olayi akışına bırak baktınki kız üstliyor seni azdıracak şekilde davranmaya devam ediyor kızla konuş

Valla çoğu arkadaşın yazdığına katılıyorum. Bence asnaeb in yazdığı tam benim düşündüğüm gibi iki gün önce bayram tebriği için aradı ve hem benim hem eşimin bayramını tebrik etti zaten benimle abiciğim diye konuşuyor. Bence bir muziplik yaptı. Ve kötü niyeti yoktu. Zaten bende bir daha çok dikkatli olacağım. Ama sanırım bu bilgisayar yüzünden bir çok arkadaşın başı ağrımıştır. Bir daha açık bırakmakmı? Hayatta olmaz. Üstelik eşimde ayak fetişisti olduğumu tabiki biliyor. Yan gözle baktığımı görse bile bozulur herhalde...

Çevrimdışıtakatiki2003 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |