| Yazar |
Mesaj |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
[quote="turkish_tickling"] | Alıntı: | aslnda şöle bi olay da var ki kadınları kötülemek değiştirmek yerine erKEK olmamak lazım sen eğer sert basarsan yere seni yıkmaya çalışan kadın geri teper .. onun içinde bu yaşlarda ilişki fln istemiyorum yaa 1 kız hariç .. |
kimmiş o kız?
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
o bahsettiğim kız işte dişi çaço dediğim 3 senedir köpek gibi seviyorum ama ne bişey bekliyorum nede artık acı veriyo sanırım biraz kaşarlaşmışım bu konuda .. ya işte yanındayken ne ben kasılıyorum ne o kasılıyo yani çok rahatız çok güzel bişey bana göre bu formalite ve toplumsal tabuları yıkmak biraz ama hatun kola içtikten sonra geğirebiliyor ve bu benim hoşuma gidiyor rahat olması kasmaması hanım hanımcık bişey olacam diye .. küfür fln da çok abartı olmayacak şekilde var beni BEN olarak kabul ediyo kilom ile fetişim ile konuşmam ile herşeyim ile benimsiyor bu da benim rahat olmamı sağlıyor fln ..
ama son bikaç aydır bikaç olay yaşadım da en yakın kız arkadaşlarımdan ihanet yedim fln onun için artık inancım yok gibi bişey ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | Alıntı: | | Adı geçen kadın'ın 31 yaşında olduğu söyleniyor |
25 yaşında olmuyormu yaff ben mi yalnış anladım ..
| Alıntı: | | allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir. |
dostum bikaç istisna tanıyorum onun dışında sana tamamen katılıyorum altına imzamı atarım yaa bu dünyada nekadar olay oluyosa çoğu kadınlar yüzünden .. aslnda şöle bi olay da var ki kadınları kötülemek değiştirmek yerine erKEK olmamak lazım sen eğer sert basarsan yere seni yıkmaya çalışan kadın geri teper .. onun içinde bu yaşlarda ilişki fln istemiyorum yaa 1 kız hariç .. |
Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Neyse boşverin..
Konuya gelince, ne yalan söyleyim okurken çok etkilendiğim ender hikayelerden. Yani yaşattın anlatırken sanki Hikaye derken inanmadığım anlaşılmasın.. Bu davranışı 16, 18 veya 20 yaşında bi bayan yapsa ok derdim de 30 yaşında bi bayanın yapması gerçekten şaşırtıcı. Ortada besbelli bir kasıt var, ben de dikkatli olmanı öneriyorum. Yaşadıklarında da farklı bişey yapamazdın, kendini kötü hissetme bence..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Kadının 30'lu bir yaşta olduğunu okumuştum ama aklımda 31 diye kalmış. Bende şaşırdım bizim Türkish Tickling 25 deyince. Evet toy bir genç kız muzipliğine yapabilir belki ama 30'unda yani benden bile bir yaş büyük, görmüş geçirmiş bir kadın bunu yapıyorsa bu işte bir kasıt var demektir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Neyse boşverin. |
herşey gayet net ve açıkmış yaf hatta yazmış bile arkadaş 30 yaşında diye .. nası bi okuduysam yaa .. dosmt sen de olmasan bu yaş polemiği uzayıp gidecekti eyw pandoranın kutusunu açtığn için ..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | Alıntı: | | Nasıl 31, nasıl 25 ben anlamadım bu işi. Kız 30 yaşındaymış ve 12 yaş büyükmüş takatiki2003 arkadaşımız. Yani kendisi de 42 yaşında. Bu yeni bir mesaj olduğundan kızın bu arada doğum günü olma olasılığı 10/365 * 100 = 2.74%. Bu arada takatiki nin Mesaj Sayısı'nın 37 olması senin onun yaşını 37 olarak algılamana ve kızı da 12 çıkartıp 25 demene neden olmuştur. Neyse boşverin. |
herşey gayet net ve açıkmış yaf hatta yazmış bile arkadaş 30 yaşında diye .. nası bi okuduysam yaa .. dosmt sen de olmasan bu yaş polemiği uzayıp gidecekti eyw pandoranın kutusunu açtığn için .. |
valla çok güldüm ya herşey karıştı beynim döndü bi an.. kızın yaşı epey gizemli bi hal almıştı.. inşallah bu işin sonu hayrolur..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Polemik olmadı ki dostum. Sen sordun sadece 25 değil mi diye bende emin olmadığım için benim aklımda 31 kalmış dedim. Bu forumda senle bizim polemik yaşamamız imkansız. Biz severiz birbirimizi. Dikkatimi çeken bir şey var. Yahu Şebo'yu ben bugüne kadar sevmeyen insan görmedim yaw.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Polemik olmadı ki dostum. Sen sordun sadece 25 değil mi diye bende emin olmadığım için benim aklımda 31 kalmış dedim. Bu forumda senle bizim polemik yaşamamız imkansız. |
biliyorum yaf polemik asla yaşamayacağız ama kelime bulamadım başka argument diyelim ozmn ..
şebo mevzusunda da ee kulak zewki olan zaten sever şeboyu ..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
zegnasui
Tecrübeli

|
|
| Eşin kuzeni akraba görülebilirde görülmeyebilir de. Herneyse bu sürekli devam ettirilebilir bir durum olamaz. Eğer kuzen güvenilir bir insansa tek yapılabilecek şey açık açık eşini çok sevdiğini fakat fetişizmin bizim gibi insanlar için çok farklı bir anlamı olduğunu ifade etmendir. Eğer o da sadece ve sadece sana yaptığından hoşlanıyorsa bu deneyimleri birkaç kez daha yaşamanız mümkün olabilir. 2-3 deneyim daha yaşadıktan sonra da bu olay karşılıklı olarak kapanmalıdır. Bundan sonra da artık hayaliyle yetinirsin.. Kuzen güvenilmez bir insansa olayı hemen kapatmak faydalıdır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| zegnasui demiş ki: | | Eşin kuzeni akraba görülebilirde görülmeyebilir de. Herneyse bu sürekli devam ettirilebilir bir durum olamaz. Eğer kuzen güvenilir bir insansa tek yapılabilecek şey açık açık eşini çok sevdiğini fakat fetişizmin bizim gibi insanlar için çok farklı bir anlamı olduğunu ifade etmendir. Eğer o da sadece ve sadece sana yaptığından hoşlanıyorsa bu deneyimleri birkaç kez daha yaşamanız mümkün olabilir. 2-3 deneyim daha yaşadıktan sonra da bu olay karşılıklı olarak kapanmalıdır. Bundan sonra da artık hayaliyle yetinirsin.. Kuzen güvenilmez bir insansa olayı hemen kapatmak faydalıdır. |
Esinizi taniyan butun kadinlari en basindan guvenilmez olarak ilan ederseniz prensip olarak basiniz agrimaz. Eger evli, nisanli, sozlu veya kiz arkadasiniz var ise ve eger bu tip fantazileri baskalariyla da yasamak istiyorsaniz en iyisi mumkun oldugunca esinizden, ailenizden ve is cevrenizden uzak kisiler olsun bu kisiler. Eger iliskinizi riske atmak istemiyorsaniz, sadece siz bilin ve kimseyle de paylasmayin.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayakcııı

Acemi

|
|
valla senın yapıcan tek sey bırak oluruna gitsin
|
|
|
|
|
|
 |
   |
 |
merto
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | o bahsettiğim kız işte dişi çaço dediğim 3 senedir köpek gibi seviyorum ama ne bişey bekliyorum nede artık acı veriyo sanırım biraz kaşarlaşmışım bu konuda .. ya işte yanındayken ne ben kasılıyorum ne o kasılıyo yani çok rahatız çok güzel bişey bana göre bu formalite ve toplumsal tabuları yıkmak biraz ama hatun kola içtikten sonra geğirebiliyor ve bu benim hoşuma gidiyor rahat olması kasmaması hanım hanımcık bişey olacam diye .. küfür fln da çok abartı olmayacak şekilde var beni BEN olarak kabul ediyo kilom ile fetişim ile konuşmam ile herşeyim ile benimsiyor bu da benim rahat olmamı sağlıyor fln ..
ama son bikaç aydır bikaç olay yaşadım da en yakın kız arkadaşlarımdan ihanet yedim fln onun için artık inancım yok gibi bişey ... |
yaw kanka(böyle hitap edebilirm herhalde) kız senin sevgilinmi değil mi ben anlayamadım durumu .bu başlıkla alakasız ama merak ettim işte .
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
asnaeb
Acemi

|
|
| bence kız o bdsm sayfasını görüp filmide izleyince senin niyetini anladı sen olayi akışına bırak baktınki kız üstliyor seni azdıracak şekilde davranmaya devam ediyor kızla konuş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
takatiki2003
Acemi

|
|
| Alıntı: | Tarih: Dün at 18:40 Mesaj konusu: (Başlık yok)
bence kız o bdsm sayfasını görüp filmide izleyince senin niyetini anladı sen olayi akışına bırak baktınki kız üstliyor seni azdıracak şekilde davranmaya devam ediyor kızla konuş |
Valla çoğu arkadaşın yazdığına katılıyorum. Bence asnaeb in yazdığı tam benim düşündüğüm gibi iki gün önce bayram tebriği için aradı ve hem benim hem eşimin bayramını tebrik etti zaten benimle abiciğim diye konuşuyor. Bence bir muziplik yaptı. Ve kötü niyeti yoktu. Zaten bende bir daha çok dikkatli olacağım. Ama sanırım bu bilgisayar yüzünden bir çok arkadaşın başı ağrımıştır. Bir daha açık bırakmakmı? Hayatta olmaz. Üstelik eşimde ayak fetişisti olduğumu tabiki biliyor. Yan gözle baktığımı görse bile bozulur herhalde...
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
|
|