| Yazar |
Mesaj |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Valla gerçek mi bilemem... Ben gerçek olsada karşıyım, fantazi olsada, sonuçta akraba, evet bütün akrabalarımı çok sevmem ama saygımıda kaybetmem...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
takatiki2003
Acemi

|
|
arkadaşlar maalesef gerçek.
üstelik akbaba yorumuna %100 katılıyorum. Bence benim zayıf tarafımı yakalayıp dalgasını geçti. Bu akşam gidecek zaten bende kazara bir şey konuşulmasın diye birazdan evden çıkacam zaten.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
sagofan
Tecrübeli

|
|
| Akraba konusuna uzak kalmak ve yorum yapmamak isterdim ama harika bi deneyim yaşamıssın.Bu heyecanı biliirim çünkü banada kuzenim aynı şeyi yapıyordu bilerek.Ama artık görüşmüyorum.Bu konudaki yorumumsa diğer konudaki arkadaşlara katılıyorum.Eğer akraba uzaksa ve aynı kanı taşımıyorsan bence sorun yok.Ama yakın olanlar banada çok ters.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| takatiki gerçek olduğunu söylemişsin ve eğer bu olayı evde herhangi bi tartışma veya sorun çıkmadan atlatabilirsen bence harika bi deneyim yaşamış olucaksın..belki yaşadığın olay fiziksel olarak çok bişey deil ama olayın oluş biçimi ve gelişimi çok hoş..
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
somays
Acemi

|
|
| abiler inanırım başıma geldi.kızlar bizlerden daha çok eğleniyor.hele de zayıf yönlerimizi yakaladılarmı deme gitsin.akraba da olsa farketmiyor... birinci dereceden hariç....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
stylee
Fetişist

|
|
| spacerun demiş ki: | akraba mı? yoksa akbaba mı? |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetisworld
Tecrübeli

|
|
| akbabalık akrabalık tartışılır ama filmi izlediğinden eminsen ki öyle görnüyor,bunu koz olarak kullanıyor olabilir.bu durumda çok çok daha dikkatli olman lazım allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir.o akrep olmuş bi ateş yakmış taşın kenarına saklanmış.suç üstü yapmayı ya da ilk açığında seni eşine söylemeyi kuruyor olabilir kafasında.sen de taşın başında bekleyen tilki ol ki onun kafasındaki şey herneyse yoket.onun yaptığı şey adice ve terbiyesizce.akraban olmasaydı bunları yazma gereği duymazdım ama akrabalar böyle şeylere kalkışınca ağızlarını burunlarını kırasım geliyor.tavsiyem onunkiler hariç kimin ayaklarına bakmak istiyorsan bak ama onunkilere gözucunu bile değdirme.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| fetisworld demiş ki: | | akbabalık akrabalık tartışılır ama filmi izlediğinden eminsen ki öyle görnüyor,bunu koz olarak kullanıyor olabilir.bu durumda çok çok daha dikkatli olman lazım allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir.o akrep olmuş bi ateş yakmış taşın kenarına saklanmış.suç üstü yapmayı ya da ilk açığında seni eşine söylemeyi kuruyor olabilir kafasında.sen de taşın başında bekleyen tilki ol ki onun kafasındaki şey herneyse yoket.onun yaptığı şey adice ve terbiyesizce.akraban olmasaydı bunları yazma gereği duymazdım ama akrabalar böyle şeylere kalkışınca ağızlarını burunlarını kırasım geliyor.tavsiyem onunkiler hariç kimin ayaklarına bakmak istiyorsan bak ama onunkilere gözucunu bile değdirme. |
Fetishworld kardesim, bu tip kotu bir sey mi gecti basindan, pek bir sinirlenmissin 'akbaba' ya, paylasmak ister misin?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
bana göre kadınlar şeytandır,hindir.o akrep olmuş bi ateş yakmış taşın kenarına saklanmış. demiş fetisworld.
işte benim nickimde buradan geliyor.
|
|
|
|
 |
     |
 |
fetisworld
Tecrübeli

|
|
| sekerpare demiş ki: | | fetisworld demiş ki: | | akbabalık akrabalık tartışılır ama filmi izlediğinden eminsen ki öyle görnüyor,bunu koz olarak kullanıyor olabilir.bu durumda çok çok daha dikkatli olman lazım allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir.o akrep olmuş bi ateş yakmış taşın kenarına saklanmış.suç üstü yapmayı ya da ilk açığında seni eşine söylemeyi kuruyor olabilir kafasında.sen de taşın başında bekleyen tilki ol ki onun kafasındaki şey herneyse yoket.onun yaptığı şey adice ve terbiyesizce.akraban olmasaydı bunları yazma gereği duymazdım ama akrabalar böyle şeylere kalkışınca ağızlarını burunlarını kırasım geliyor.tavsiyem onunkiler hariç kimin ayaklarına bakmak istiyorsan bak ama onunkilere gözucunu bile değdirme. |
Fetishworld kardesim, bu tip kotu bir sey mi gecti basindan, pek bir sinirlenmissin 'akbaba' ya, paylasmak ister misin? |
böyle bir olay yaşamadım ama benzer olayları çevremde zaman zaman görmesem de gözümle anlatılanlar yaşanmışlıklar var ortada.kulaktan kulağa yayılıyor birilerinin hakkında rivayetler.çevremde benzeri olayları yaşayan(tamam belki ayak fetişi ile ilgili değil belki ama) insanlar olmuyor değildi.ben uzaktan yaptığım gözlemlerle o insanların kendilerini ne kadar çirkin duruma düşürdüklerini gördüm.herşeyden önce bu olayları etik bulmuyorum şekerpare kardeşim.hepimiz insanız olabilir bana göre konuyu yazan arkadaşımız iradesine yenik düşüp yanlış yapmış olabilir ama yine bana göre eşinin kuzeninin özrü kabahatinden daha büyük herşeyden önce o bir kadın.karşısındaki de ona kuzenim diyen bayanın eşi.tepkim o onun ayağını koklamıi öpmüş burnunu dayamış süzmüş davasına değil,olayın nerelerden nerelere geldiğinedir.hatta bunu getirenleredir.özellikle o bayana.gelemiyorum böyle durumlara şekerpare kardeşim.rahatsızlık duyuyorum.yani ister uzaktan ister yakından akraba olsun,akrabaları bu işin dışında tuttuğumuz zaman herşey güzel kim ne yaşıyorsa yaşasın boyutundayım ben.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetisworld
Tecrübeli

|
|
| konuyu yazan arkadaşımızın yerinde olmak istemezdim açıkçası ama bana göre o arkadaşımızın hiçbir suçu yok.belki birçoğumuz onun yerinde olsak onun gibi davranırdık.buradan yazması kolay oluyor muhakkak olayın içinde birebir olmadan ne yapacağımızı kestirmek güç o an için.ama o bayana harbiden çok kızdım.yazarken heralde yanlış bir kelime kullandım ki o gerginliği sezmişsin şekerpare kardeşim.ters bir kelime varsa orada forum ahalinden özür dilerim.gördüğüm kadarıyla yok ama gözümden kaçmış da olabilir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
takatiki2003
Acemi

|
|
| döndü zaten ama istanbula yerleşmeyi düşünüyor
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Adı geçen kadın'ın 31 yaşında olduğu söyleniyor. Yani o kadarda genç sayılmaz. O yaşına kadar başından zaten bir sürü olay geçmiştir. Senin ayak fetişizminin üzerine giderek aile huzurunu bozmak istiyor gibi bir sonuç çıkıyor dostum dikkatli ol. Anlatılanlara göre çok kötü huyları olan bir kadınmış.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Adı geçen kadın'ın 31 yaşında olduğu söyleniyor |
25 yaşında olmuyormu yaff ben mi yalnış anladım ..
| Alıntı: | | allah korusun yuvanı dağıtabilir bu kadın ve hiçbirşeyi de ispatlayamazsın.bunların soyları havvaya dayanıyor.unutma ki ademi bile cennetten attırdı havva.bana göre kadınlar şeytandır,hindir. |
dostum bikaç istisna tanıyorum onun dışında sana tamamen katılıyorum altına imzamı atarım yaa bu dünyada nekadar olay oluyosa çoğu kadınlar yüzünden .. aslnda şöle bi olay da var ki kadınları kötülemek değiştirmek yerine erKEK olmamak lazım sen eğer sert basarsan yere seni yıkmaya çalışan kadın geri teper .. onun içinde bu yaşlarda ilişki fln istemiyorum yaa 1 kız hariç ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Valla aklımda 31 diye kalmış.
|
|