Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
feetçi
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 10 Eyl, 2008 17:59  Mesaj konusu:  bu filmin adı ne Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zombi filmi vardı, asya yapımı bu filmin adını bilen varmı zombi kız asansörde ayaklarını yalatıyordu ayak barmaklarını emdiriyordu komedi filmi gibi birşey bulabilirmisiniz arkadaşlar filmin ismini

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Gizlifeetçi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 00:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlk kez senden duyuyorum...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 00:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zombi filmi hastasıyımdır ..bende ilk senden duyuyorum...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 00:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Altarın oğlu tarkan olmasın filmin adı Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 01:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

funnyslave demiş ki:
Altarın oğlu tarkan olmasın filmin adı Smile

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

neyse cıvıtmayalım Very Happy malesef ben de bilmiyorum..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 02:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim bildiğim zombili filmler from dusk till dawn , planet terror , resident evil , dead trilogy , dawn of the dead , day of the dead , canibal holoctus
bikaç tane daha var ama aklıma gelmiyor....... belkim bunlardan biri
olabilir senin aradıgın filim Cool

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 02:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İşte senin için buldum "Shaun of the Dead" gerçekten harika bir film, ama ne zaman seyretsem çok kısa sürüyormuş gibi geliyor zombilerin iyice suyu çıkmışken konuyu çok iyi işlemişler, hem komikler hem de sanki komik olmak gibi bir dertleri yokmuş gibi.. Mr. Green

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pinogyo
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 02:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

feetçi ,oyunculardan herhangibi birini hatırlarsan bulabiliriz sanırım.

Oğlak  Maymun Çevrimdışıpinogyo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 11:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

spacerun demiş ki:
İşte senin için buldum "Shaun of the Dead" gerçekten harika bir film, ama ne zaman seyretsem çok kısa sürüyormuş gibi geliyor zombilerin iyice suyu çıkmışken konuyu çok iyi işlemişler, hem komikler hem de sanki komik olmak gibi bir dertleri yokmuş gibi.. Mr. Green

sanki bu değil film çünkü asya yapımı diyo bu senin yazdığın filmde asansörde ayak yalama olayı var mı youtube dan izliycem de oyüzden soruyorum

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 13:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

shaun of the dead olduğuna eminim, çünki o filmi izlemiştim..
zaten topu topu 20 tane zombi filmi var. Mr. Green

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 Eyl, 2008 12:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlk senden duymuştum ama spacerun sanırım söylemiş filmi... sahneyi merak ettim şimdi ben Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
kublai
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 Eyl, 2008 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bahsedilen film kesinlikle "shawn of the dead" değil... bu sahne geçen filmin adını ne yazık ki ben de hatırlamıyorum ama eski Jackie Chan filmleri gibi Hong Kong yapımı bir filmdi... Asansör sahnesinde de, Jackie Chan filmlerinde de yardımcı erkek oyuncu rollerinde çıkan hafif tombul çinli polise içine zombie ruhu girmiş bir kız itaatini kanıtlaması için ayağını yalamasını emrediyordu Smile işin esprisi şuydu... kız bu emri verince ayağını kaldırıp adamın ağzına doğru tutuyordu ve adam da tereddüt ediyordu, tam o sırada asansörün kapısı açılınca kıza "canın cehenneme" deyip kaçmaya hamle ediyor ama kapı birden tekrar kapanınca anında geri dönüp tırstığı için kızın ayağını ağzına alıyordu ve bi güzel emiyordu Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıkublai kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 15 Eyl, 2008 02:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel sahneymiş Very Happy ...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 15 Eyl, 2008 13:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

shawn of the dead" ingiliz yapımıdır.madem zombilerden gidiyoruz fido adındaki zombi filmini tavsiye ederim..zombileri tasmalayıp köle uşak vs vs kullanıyor insanlar.küçücük kız çocuklı bile tasmayla zombi dolaştırıyor...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaküstü27
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 17 Eyl, 2008 20:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hocam "zombi" ile ilgili bilgi verebilirmisin

Kova Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaküstü27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |