| Yazar |
Mesaj |
fetisistköle
Tecrübeli

|
|
Bugüne kadar 1000 otomobille sevişti!
Bugüne kadar bin otomobille cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden Amerikalı bir adam, arabalara karşı `duygusal` yakınlığını anlattı.
İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre ABD`nin Washington eyaletinde yaşayan Edward Smith, yıllardır gizli tuttuğu `araba fetişizmini` itiraf etti.
Şimdiki `aşkı` Vanilla (beyaz Volkswagen Beetl) ile yaşayan Smith, hasta olmadığını ve yolunu değiştirmeyi de düşünmediğini vurguladı.
Romantik bir kişiliğe sahip olduğunu, arabalar hakkında şiirler yazıp şarkılar söyledini ve bir kız arakadaş gibi onlarla konuştuğunu söyleyen Smith, `Kalbimde olanı biliyorum ve bunu değiştirmeyi istemiyorum. Hasta değilim, Otomobiller benim tercihim` ifadesini kullandı.
Gazeteye göre ilk olarak 15 yalında bir otomobille ilişkiye giren 57 yaşındaki Smith, daha sonra gözünü diğer araçlara dikmiş. Smith, en yoğun `cinsel deneyimini` ise bir helikopterle yaşadığını söylüyor. Kadınların kendisini hiçbir zaman cezbetmediğini de söyleyen Smith, bu araçlara yönelik eğiliminin başkaları tarafından da paylaşıldığını, internet aracılığıyla yaklaşık 500 kişilik `araba aşıkları` grubu oluşturduklarını da kaydetti.
2008-05-23 Star
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
puhaaa .. saygı duyarm da buda biraz garipmiş yaf .. itiraf ediyorum bende de kaloriferlere karşı bi ilgi var
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| ya bu bambaska bı sey sanırım bendede mevcut..
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| Şalamar 24 demiş ki: | | ya bu bambaska bı sey sanırım bendede mevcut.. |
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Biliyorum bunu, hatta şahanın bunla ilgili skeci var mutlaka izleyin, youtube'da aratın izleyin, şahan araba sapığı falan diye çıkıyor, acaip gülmüştüm...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Dur bakalım daha neler çıkacak:)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
Alla alla, böyle bişi olur da nası benim haberim olmaz??? şaka gibi!! Acaba ben de mi öyleyim??...yok yok ben sadece tasarılarını beğeniyorum cinsel haz almıyorum... 57 senesindeyse..o zaman kesin bi 57 Impala Cabrio'yla aşk yaşamıştır, arkada stepne'li olan versyonuyduysa brezilyalı dolgun popolu bayan etkisi yaratmıştır
ama bana sorarsanız en unutulmaz deneyimlerini 59 Eldorado ve 58 Impala Cabrio'yla yaşamıştır.. 70 Challenger da biraz haşin bi kadın olur aslında...özellikle plum crazy isimli mor elbisesiyle
şaka gibi ya ben çok merak ettim bu olayı araştırayım...
teşekkürler bu başlık için
Bu arada arkadaslar yanlıs anlasılmasın ben Araba Fetisisti DEĞİLİM sadece araba hayranıyım
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| Coolpowers demiş ki: | Bu arada arkadaslar yanlıs anlasılmasın ben Araba Fetisisti DEĞİLİM sadece araba hayranıyım |
tamam aklımda tutmaya çalışacağım bu detayı
|
|
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
coolpowers çok beğendim yorumunu ben olsam 74 Camaro Z28 ile sevişirdim kalkıp popolu bi bayana tadı verirdi..şaka bi yana adam nasıl sevişmiş çok merak ettim egsozuna mı sokmuş,kapıların arasına mı sıkıştırmış yoksa hava filtresine mi sürttürmüş
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| canadianfb demiş ki: | coolpowers çok beğendim yorumunu ben olsam 74 Camaro Z28 ile sevişirdim kalkıp popolu bi bayana tadı verirdi..şaka bi yana adam nasıl sevişmiş çok merak ettim egsozuna mı sokmuş,kapıların arasına mı sıkıştırmış yoksa hava filtresine mi sürttürmüş |
ben bu sorunun cevabının "vites kolu" olmasından korkuyorum
|
|
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
ahahahha mephistophelique çok güldürdün beni
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
haha Canadian dostum, çok teşekkürler valla uzun zamandır yazarken en keyif aldığım mesaj oldu bu hadda bu konu bi fikir getirdi aklıma ki yakında değişik bi başlık açıcamm...o da hoşunuza gidicek
Sayın Mephisto (umarım isminizi kısaltmamda bi mahsur yoktur? aslında bu açıklamayı yazana kadar isminizi tam yazsam daha kısa sürücekti ama neyse bugün şapşallığım üstümde ) valla merak etmeyin siz eğer unutursanız da ben size hatırlatırım
Açıkçası arkadaşlar yukarıda verdiğiniz sorunun cevabını ben dün nette araştırdım benim de aklıma takılmıştı, şimdi o bulduğum yazıyı tekrar arıyorum, ingilizce bi yazı, tercüme de edip buraya yazıcam şimdi..bakalım bulmam kaç dakka sürücek..saat 16:21 şimdi... Buldum!<< saat 16:25...çok uzun sürmedi
.
.
.
.
He has had sex with more than 30 different models in 20 years — plus two motorboats and a pal’s JETSKI.
...
Chris said: “It’s all about imagination and creativity. There’s more to car love than exhaust pipes. Stroking the body panels and delicate touching makes excellent foreplay.”
And he bragged: “I did have the exhausts custom made for one car because they were too small. I had them widened and rounded.
“The firm never asked why — but I loved the view while she was up on the ramp and they were working on her. I love all aspects of cars. Some people even like to taste mechanical fluids, but that’s going too far.”
.
.
Tercümesi:
20 senede, 30 farklı modelle sexyaptı/aşk yaşadı. Ayrıca iki tane sürat teknesi ve bi tane JETSKİ'yle sex yaptı/aşk yaşadı.
Chris bunun tamamiyle hayal gücü ve yartıcılıkla ilgili olduğunu söylüyor. Arabayla ilişki yaşamakta, egzos borularından daha fazlası var. Arabının gövdesini okşamak ve nazikçe dokunmalar mükemmel bir önsevişme olur.
"Arabalarımın birinin egzos çıkışlarını özel olarak modifye etmem gerekti çünkü egzos çıkışları çok küçüktü. Bende onları daha geniş ve daha yuvarlak yaptırdım." diye övünüyor Chris.
Bu modifyeyi yapan firma bunun nedenini hiç sormadı ama arabam rampadayken oluşan görüntüyü çok beğeniyordum ve gerçekten ona yakışıyordu bu yeni egzos çıkışları. Arabaların bütün özelliklerini, görünüşlerini beğeniyorum. Hatta bazıları, arabanın mekanik aksamında bulunan sıvıları (yağ, hidrolik..vs gibi heralde) tadmayı bile beğeniyor ama bu benim gözümde biraz fazla oluyor.
.
.
.
.
Ayrıca bazı farklı yazılarda, bu insanların yolda gördüğü bazı arabalardan etkilenip, arabanın gövdesinin bazı yerlerine (bu kaporta olabilir, kapı olabilir, üstü açık arabaların kumaş tavanları olabilir) cinsel organlarını sürüp, mastürbasyon yapıp arabanın üstüne boşaldıkları yazıyor. Bu yüzden polisten ceza alanlar bile var.
Arkadaşlar, olayla ilgili ufak bi araştırmada karşıma çıkanlar bu bilgiler, motor yagının tadına bakıp cinsel zevk alanlar bile varmış, gerçekten bu çok şaşırtıcı..yargılamak da istemiyorum..sadece şaşırıyorum ve yorumu sizlere bırakıyorum...
16:42 post bitti
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|