Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
fetisistköle
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 14:04  Mesaj konusu:  Bu da duvar fetişisti! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu da duvar fetişisti!

STAR-Soyadı Berlin Duvarı anlamına gelen ve İsveç`in kuzeyindeki Liden`de yaşayan Eija-Riitta Berliner-Mauer (54), kendisinde `Objectum-Sexuality` teşhisi konulmasının ardından 1979 yılında sözkonusu `duvar`la evlendiğini söyledi.

Tufah eğiliminin kökenlerinin çocukluk döneminde olduğu belirtilen Berliner-Mauer, duvarı, yedi yaşındayken ilk defa televizyonda gödrüğünü ve o anda aşık olduğunu söyledi.

Duvarın resimlerini toplamaya başladığını ve ziyaretler için para biriktirdiğini söyleyen Berliner-Mauer, 1979`daki 6. ziyaretinde, birkaç ziyaretçinin huzurunda `evlendiklerini` söyledi. İnsanlarla herhangi bir ilişkisi olmadığını söyleyen kadın, duvarla aşk dolu bir ilişkisi olduğunu vurguladı.

İngiliz Telegraph gazetesindeki habere göre, yatay hattaki ince ve uzun nesneleri çok seksi bulduğunu söyleyen Berliner-Mauer, `Çin Seddi de çok çekici fakat çok kalın, benim kocam daha seksi` diye konuştu.

Doğudan Batıya kaçışı engellemek amacıyla Sovyetler tarafından 1961`de inşa edilen duvarın 1998`de yıkılışı, bütün insanlık için çığır açıcı bir gelişme olarak karşılanırken `karısı` ise dehşete kapılmış. Berliner-Mauer, `Yaptıkları korkunçtu. Kocamı kesip parçaladılar` diye konuştu.

2008-05-29 HaberX

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfetisistköle kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 14:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hobaaa, bu ne yafff? Valla hayatta en ilginç fetiş benimkidir herhalde diyordum, bu bayan benle kafa kafaya yarışır, takdir ettim...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok daha neler artık. Smile Smile Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 15:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

laftan anlamayan odun bir erkeğin de duvardan farkı yok ki
kadın akıllı bile sayılabilir Smile

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 15:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hıh....manyak manyaktır ...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 17:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla son zamanlarda en alakasız yerlerde uykum geliyor. Şimdi duvar fetişistini de gördüm ya. Ulan diyorum acaba bende sonradan sonraya uyku fetişisti mi oluyorum. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tabii varsa eğer öyle bir fetişizm türü. Olmasa da ben yaptım oldu, literatüre girdi be müdürüm.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 17:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

khalkedonian demiş ki:
Valla son zamanlarda en alakasız yerlerde uykum geliyor. Şimdi duvar fetişistini de gördüm ya. Ulan diyorum acaba bende sonradan sonraya uyku fetişisti mi oluyorum. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tabii varsa eğer öyle bir fetişizm türü. Olmasa da ben yaptım oldu, literatüre girdi be müdürüm.

fetişle alakası yok "yaşlılıktan" oluyordur Mr. Green

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 17:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Doğru iyice ihtiyarladım artık. 28 bitti 29'a giriyorum nede olsa. Grin. Yaşlılık zor zanaat ya. Ne elim tutuyor ne kolum. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gerçek bir insanı sevgilisinin yanında gerçekten kesip biçtiklerini düşünün acaba bu kadıncağızda gerçekten duvar yıkıldığında gayri ihtiyari aynen o duyguya mı kapılmıştır bende bunu merak ettim doğrusu... Frawn

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 18:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DerVulkan demiş ki:
Gerçek bir insanı sevgilisinin yanında gerçekten kesip biçtiklerini düşünün acaba bu kadıncağızda gerçekten duvar yıkıldığında gayri ihtiyari aynen o duyguya mı kapılmıştır bende bunu merak ettim doğrusu... Frawn

İlginç ve doğru bir yaklaşım.

cicikis
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 18:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hahahahahahahaha Very Happy Very Happy

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıcicikis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 19:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu son olay çok acaip gerçekten. Karakterime hiç uymayan scat, pissing, kusmuk yeme gibi aktivitelerin haricinde bana burun fetişizmi çok sıradışı ve tuhaf gelirdi ama bu teyzem bayağı bir aşmış olayı yani. Mr. Green. Fetişizm olgusunda bir çığır açmış. Hemde bir çoğumuz daha dünyada bile yokken. Baksanıza hanım teyze 1979'da evlenmiş duvarla yahu.

Anlayamadığım bir diğer noktada şu; ya duvar erkek değilse. Mr. Green . Olur ya Allahın duvarı bu sonuçta. Şart mı illa erkek olması. Ya bayansa bu duvar. Mr. Green. Teyzemizin duvara ilişkin söylediği yatay hattaki seksi görünümlü ince ve uzun çizgiler ya duvarın dişiliğinden ileri geliyorsa. Mr. Green O zaman bu İsveçli teyze farkında olmadan yıllarca lezbiyen bir ilişki yaşamış olmuyor mu?. Mr. Green. Herneyse Allah İsveçli teyzemizi bu duvarla bir yastıkta kocatsın. Kocatsın kocatmasına da zaten neredeyse benim yaşım kadar bir evlilik hayatları varmış be. Kocamışlar kocayacakları kadar anlayacağınız. Ben bile kocadım yahu var mı daha ötesi. Mr. Green

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 02:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inanılmaz bi haber olmuş, şaka gibi Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 16:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Galiba sitemizde duvar fetişisti yok. İsveçli teyze belki de türünün tek örneğidir.

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Eyl, 2008 17:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sıtede yokda bızım rıdvan abı var cok ıyı tuğla öruyo...tam bı duvar fetisisti...şaküllü

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |