| Yazar |
Mesaj |
fetisistköle
Tecrübeli

|
|
Bu da duvar fetişisti!
STAR-Soyadı Berlin Duvarı anlamına gelen ve İsveç`in kuzeyindeki Liden`de yaşayan Eija-Riitta Berliner-Mauer (54), kendisinde `Objectum-Sexuality` teşhisi konulmasının ardından 1979 yılında sözkonusu `duvar`la evlendiğini söyledi.
Tufah eğiliminin kökenlerinin çocukluk döneminde olduğu belirtilen Berliner-Mauer, duvarı, yedi yaşındayken ilk defa televizyonda gödrüğünü ve o anda aşık olduğunu söyledi.
Duvarın resimlerini toplamaya başladığını ve ziyaretler için para biriktirdiğini söyleyen Berliner-Mauer, 1979`daki 6. ziyaretinde, birkaç ziyaretçinin huzurunda `evlendiklerini` söyledi. İnsanlarla herhangi bir ilişkisi olmadığını söyleyen kadın, duvarla aşk dolu bir ilişkisi olduğunu vurguladı.
İngiliz Telegraph gazetesindeki habere göre, yatay hattaki ince ve uzun nesneleri çok seksi bulduğunu söyleyen Berliner-Mauer, `Çin Seddi de çok çekici fakat çok kalın, benim kocam daha seksi` diye konuştu.
Doğudan Batıya kaçışı engellemek amacıyla Sovyetler tarafından 1961`de inşa edilen duvarın 1998`de yıkılışı, bütün insanlık için çığır açıcı bir gelişme olarak karşılanırken `karısı` ise dehşete kapılmış. Berliner-Mauer, `Yaptıkları korkunçtu. Kocamı kesip parçaladılar` diye konuştu.
2008-05-29 HaberX
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Hobaaa, bu ne yafff? Valla hayatta en ilginç fetiş benimkidir herhalde diyordum, bu bayan benle kafa kafaya yarışır, takdir ettim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
laftan anlamayan odun bir erkeğin de duvardan farkı yok ki
kadın akıllı bile sayılabilir
|
|
|
|
 |
     |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
| hıh....manyak manyaktır ...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Valla son zamanlarda en alakasız yerlerde uykum geliyor. Şimdi duvar fetişistini de gördüm ya. Ulan diyorum acaba bende sonradan sonraya uyku fetişisti mi oluyorum.
Tabii varsa eğer öyle bir fetişizm türü. Olmasa da ben yaptım oldu, literatüre girdi be müdürüm.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| khalkedonian demiş ki: | Valla son zamanlarda en alakasız yerlerde uykum geliyor. Şimdi duvar fetişistini de gördüm ya. Ulan diyorum acaba bende sonradan sonraya uyku fetişisti mi oluyorum.
Tabii varsa eğer öyle bir fetişizm türü. Olmasa da ben yaptım oldu, literatüre girdi be müdürüm. |
fetişle alakası yok "yaşlılıktan" oluyordur
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Doğru iyice ihtiyarladım artık. 28 bitti 29'a giriyorum nede olsa. . Yaşlılık zor zanaat ya. Ne elim tutuyor ne kolum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Gerçek bir insanı sevgilisinin yanında gerçekten kesip biçtiklerini düşünün acaba bu kadıncağızda gerçekten duvar yıkıldığında gayri ihtiyari aynen o duyguya mı kapılmıştır bende bunu merak ettim doğrusu...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| DerVulkan demiş ki: | Gerçek bir insanı sevgilisinin yanında gerçekten kesip biçtiklerini düşünün acaba bu kadıncağızda gerçekten duvar yıkıldığında gayri ihtiyari aynen o duyguya mı kapılmıştır bende bunu merak ettim doğrusu... |
İlginç ve doğru bir yaklaşım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cicikis
Moderator

|
|
hahahahahahahaha
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
Bu son olay çok acaip gerçekten. Karakterime hiç uymayan scat, pissing, kusmuk yeme gibi aktivitelerin haricinde bana burun fetişizmi çok sıradışı ve tuhaf gelirdi ama bu teyzem bayağı bir aşmış olayı yani. . Fetişizm olgusunda bir çığır açmış. Hemde bir çoğumuz daha dünyada bile yokken. Baksanıza hanım teyze 1979'da evlenmiş duvarla yahu.
Anlayamadığım bir diğer noktada şu; ya duvar erkek değilse. . Olur ya Allahın duvarı bu sonuçta. Şart mı illa erkek olması. Ya bayansa bu duvar. . Teyzemizin duvara ilişkin söylediği yatay hattaki seksi görünümlü ince ve uzun çizgiler ya duvarın dişiliğinden ileri geliyorsa. O zaman bu İsveçli teyze farkında olmadan yıllarca lezbiyen bir ilişki yaşamış olmuyor mu?. . Herneyse Allah İsveçli teyzemizi bu duvarla bir yastıkta kocatsın. Kocatsın kocatmasına da zaten neredeyse benim yaşım kadar bir evlilik hayatları varmış be. Kocamışlar kocayacakları kadar anlayacağınız. Ben bile kocadım yahu var mı daha ötesi.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Galiba sitemizde duvar fetişisti yok. İsveçli teyze belki de türünün tek örneğidir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| sıtede yokda bızım rıdvan abı var cok ıyı tuğla öruyo...tam bı duvar fetisisti...şaküllü
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|