| Yazar |
Mesaj |
cnr91
Usta Yazar

|
|
| arkadaşlar bilenleriniz vardır mistress larla bir sean ücreti nekadar acaba yhani piyasası ne
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
| de get bak döfecem seni boş ver merak etme cıkar aklından o düşünceyi yoff
|
|
|
|
     |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
| ne demek istiosn sen şimdi
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Sevgili Caner, eğer sadece ayak fetişistiysen ve bdsm'ye ilgin yoksa hiç tavsiye etmem mistress'a gitmeni. Vereceğin seans ücretinin 3'te birine bir masaj salonunda doya doya ayak öper, ayak yalar, trample yaptırır ve oranın sürekli müşterisi olup samimiyet kurarsan footjob'da yaptırırsın.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pinogyo
Tecrübeli

|
|
| khalkedonian mantıklıda herkes istanbuda yaşamıyo ki
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
İstanbul dışındaki her şehirde mistress bulmakda kolay değilki. İstanbul dışında nerede mistress bulacak? ayrıca ben biliyorum Caner İstanbulda yaşıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pinogyo
Tecrübeli

|
|
| o zaman başka dostum ist yaşıyosa kusura bakmayın araya girmiş oldum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| pinogyo demiş ki: | | o zaman başka dostum ist yaşıyosa kusura bakmayın araya girmiş oldum. |
Yok dostum estağfirullah.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
| hayyam demiş ki: | | de get bak döfecem seni boş ver merak etme cıkar aklından o düşünceyi yoff | :mrgreen: evt ya boşver bence de...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cicikis
Moderator

|
|
300-400 ytl arası değişiyor ama tarafımdan tavsiye olunmaz
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Sacma sapan hatunlar cikmis fetisistlerin zaaflarini somuruyorlar, yarim saat ayak yalatmak icin tutturabildikleri fahis fiyatlari soyluyorlar. En iyisi aklinda varsa boyle seyler, illa ki yapacam diyorsan, khalkedonian arkadasimizin tavsiyesini dinle derim, paranin karsiligini alacagin ve makul rakkamlara bu isi yapacagin yerler masaj salonlari, sanirim 200 kaada filan yapabilirsin bu isleri.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| sekerpare demiş ki: | | Sacma sapan hatunlar cikmis fetisistlerin zaaflarini somuruyorlar, yarim saat ayak yalatmak icin tutturabildikleri fahis fiyatlari soyluyorlar. En iyisi aklinda varsa boyle seyler, illa ki yapacam diyorsan, khalkedonian arkadasimizin tavsiyesini dinle derim, paranin karsiligini alacagin ve makul rakkamlara bu isi yapacagin yerler masaj salonlari, sanirim 200 kaada filan yapabilirsin bu isleri. |
O rakamdan daha azına da yapabilirsin sevgili şekerpare. Burda asıl kritik nokta gittiğin yerde devamlılık ve o salonu işletenlerle samimiyet. Çünkü çalışan bayanlar sürekli değişir ama işletenler hep aynı kişilerdir ve birbirlerini çok iyi tanırlar. Bu yıllardan beri böyle. 150 ytl'yi geçmez.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| khalkedonian demiş ki: | | sekerpare demiş ki: | | Sacma sapan hatunlar cikmis fetisistlerin zaaflarini somuruyorlar, yarim saat ayak yalatmak icin tutturabildikleri fahis fiyatlari soyluyorlar. En iyisi aklinda varsa boyle seyler, illa ki yapacam diyorsan, khalkedonian arkadasimizin tavsiyesini dinle derim, paranin karsiligini alacagin ve makul rakkamlara bu isi yapacagin yerler masaj salonlari, sanirim 200 kaada filan yapabilirsin bu isleri. |
O rakamdan daha azına da yapabilirsin sevgili şekerpare. Burda asıl kritik nokta gittiğin yerde devamlılık ve o salonu işletenlerle samimiyet. Çünkü çalışan bayanlar sürekli değişir ama işletenler hep aynı kişilerdir ve birbirlerini çok iyi tanırlar. Bu yıllardan beri böyle. 150 ytl'yi geçmez. |
Valla dayanamayacagim gidicem sonunda surekli musterisi olucam su masaj salonlarindan birinin. Aslinda iyi maas alan birinin haftada bir, hadi bilemedin 15 gunde bir gidip degisik genc ve guzel bir hatun ile istedigi fantaziyi yasamasinin bedeli olarak makul bir sey.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
abi 150 ytl ye olan seans ne kadar suruyor mesela?? Birde ankarada bole bıldıgınız salaonlar var mı
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| sekerpare demiş ki: | | Sacma sapan hatunlar cikmis fetisistlerin zaaflarini somuruyorlar, yarim saat ayak yalatmak icin tutturabildikleri fahis fiyatlari soyluyorlar. |
Doğru söz!
Yazılacak çok şey var ammaa, hadi neyse diyelim bu seferlikte...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|