Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 22:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cnr dostum takma yazılanlara hayatta ıyısıyle kotusuyle herseyı yasamak lazım dıye dusunuyorum...en kısa zamanda saglam bı mıstress bulup tekmelenmen dılegıyle... Very Happy Very Happy

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 03:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben aynı şekilde düşünmüyorum, Faneti'ye ilk geldiğimde bu işi parayla yapabileceğim birini bile bulmaya razıydım, ama dedim ya burası mutant okulu Very Happy diye, beni eğitti burada artık olmayan veya hala aktif olan birçok üye, artık hayatta parayla zevklerimi satmam...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 06:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paspas87 demiş ki:
abi 150 ytl ye olan seans ne kadar suruyor mesela?? Birde ankarada bole bıldıgınız salaonlar var mıSmile

Ankarada mutlaka vardır. Ancak ben İstanbulda yaşadığım için ne yazık ki yerlerini bilmiyorum. Fiyat olarakta sanırsam Ankarada ki masaj salonları daha hesaplıdır ve 150 ytl'nin de altındadır.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 08:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Lütfen üsluba dikkat edelim diyerek baslamak istiyorum...saka olsada bir laf yanlis anlasila bilinir.

Sevgili cnr91,

eger bir BDSM seansini yasamak istiyorsan bir Mistress`a gitmeni tavsiye ederim. Tabi hangi Mistress tavsiye edile bilinir ve hangisi parasi karsiligi hakiki BDSM hizmeti sunuyor bu ülkede tartisilir. Ancak istegin bir ayak fetis olayini yasamaksa arkadaslarin verdikleri alternatifler daha iyi.

Tabi isteklerin birde baska boyutu var; eger bu hevesin devamlilik isteyen birsey ise o zaman neden hevesini paylasicak bir bayan bulmuyorsun? Sapik misin sorusun dan mi cekiniyorsun? Bulmasi mi zor diyorsun?
Hayatta istediklerini gerceklestirmek icin her zaman mücadele etmelisin. Edersen bir kayip edersin, iki kayip edersin ama sonunda kazanirsin. Ve inan arkadasim, basarinca okadar insan mutlu ve huzurlu oluyor ki...

Tabi secenek senin Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 09:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox'un dediği gibi aslında partner bulmanı tavsiye ederim. Ama ikisi bir arada; yani hem partnerinle, hemde ücret karşılığı farklı bayanlarla bu zevki yaşamak çok daha güzel oluyor. Test edildi onaylandı. Very Happy

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cccnr91
Misafir

MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 16:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harbiden yha biri adı lazım değil 200 ytl 100ytl deotel odası dedi . 2saatmiş bde

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |