Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 21:13  Mesaj konusu:  Düşünceler... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu aralar pek bi düşüncelere daldım... Evde pinekliyorum sürekli.. Okul açılsa da gitsem diyorum.. Açılınca da uff yine sınavlar diyorum.. Kış geliyor yazı özlüyorum.. Yaz gelince de sıcaklara küfrediyorum.. Müzik dinliyorum.. Yemek yapıyorum arada.. Geçende kıymalı patates yaptım... Güzel de olmuş valla... Öyle bi garipleştim ki sormayın.. Doğum günü de geçti 20 olduk iyice doldura doldura.. Daha olgunlaştı düşünceler.. Daha bi mantığa yönelir oldum.. Ne zaman güzel bi hatun görsem kulağımda böyle blues funk arası müzikler çalar oldu.. Büyüyor muyum ne?.. Bi acayip oldum işte.. Pek uyumaz fasla düşünür oldum.. Ne oldum ben böyle acaba.. İlginçtir.. Bu aralar içmiyorum.. Midemi dinlendirmem lazım.. Tatil geçti üzerimden bıraktı bol alkollü zamanlar... Ciğerim böbreğim bayram etti.. Kafalar güzel oldu mu dünya daha güzel oluyor. Madem bu meret dünyayı güzelleştiriyor.. Nasıl haram olabilir ki?.. Neyse.. öyle işte.. başınızı şişirdim.. kusura bakmayın.. zaten çoğu kimse tümünü okumamıştır.. ziyanı yok.. ben de olsam ben de okumazdım Smile

ben galiba.. garip bi adamım...

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
escobar
Acemi
Acemi

japan.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 21:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben tümünü okudum , sen tekrar alkole başla Smile

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıescobar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 22:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Garip bir adam oldugun kesin Bomonti ama guzel bir adamsin.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel güzel.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yas 20 hea.....vay be......bu dusunceli zamanlar guzel zamanlar desem......bu dusunceler daha hicbirsey desem......bize de zamaninda aynen bole demislerdi ama takmamistik harbiden oyleymis desem........................

bu gunler guzel gunler tadini cikar degerini bil derim.........ve bunu o gunlerden daha yeni gecmis biri olarak solerim...............yani yasla alakali degil gecen yazi dahi 25 yasinda bitmis okulun ardindan gelcek askerligi bekliyerek ve yatarak ve icerek ve aslan gibi takilarak gecirmis biri olarak.......daha gecen yazi....................20 den sonrasinin isik hiziylagectigi nasil bir gercektir...........inanilmaz......................hey gidi uni senin gozunu seviyim degerini bilememisiz desem olmaz bildik degerlendirdik yani ama simdiden ozledik bea..............

neyse bomonti karamsarlik kattim sana biraz ama en azindan yazinin tamamimi oludum yani o kesin............... Thumb Up Wink

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvallah Tom Ford Smile tavsiyelerini göz önünde bulundurucağıma emin olabilirsin Smile ara ara böyle yazılar yazmayı düşünüyorum buraya.. saçma sapan... boş boş.. ama en güzeli burda paylaşmak.. rahatlıyor insan Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve sekerpare.. sağolasın.. sen de şeker gibi adamsın vesselam Smile

PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bomonti, iç dünyanı paylaşman çok güzel gerçekten de. ben de böyle sık sık düşünürüm, 18 imde neydim şimdi 23 ümde ne oldum diye. insan yıllar geçtikçe olgunlaşıo. artık sıkılmıyorum eskisi gibi. hareketlerim herşeyim daha olgun. biçok şeyi bilerek yapıyorum. mesleğim var. vb. geçen yıllar dolu dolu yaşandıysa insana çok şeyler katıyo. önemli olan geriye baktığında bazı şeyleri yapmışım, iyi ki de yapmışım diyebilmek bence. işte ben keşke dememek için, bugünlerimi dolu geçirmeye çalışıyorum. e tabi "dolu" kelimesi kişiden kişiye farklılık gösterebilir. hayatım daha iyi olabilirdi, farklı konularda, ama ben çok memnunum. vs. vs. bu muhabbet uzar gider ben bi tatile daha çıkmak istiyorum bu yaz. işten ayrılmamı kutluyorum sürekli Very HappyVery Happy

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 27 Ağu, 2008 23:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tabi tabi.......ole de lazim.misal bi geyik yapip basligini kirletiyim..,,,,,number one da az once sertabin eski atesle barut sarkisinin klibi vardi..........oktay kaynarca oynamakta klipte be kafasi sac dolu............puhaha......alkolden filan heralde ama benim cok komigime gitti............yauv kim bilir kac senelik klip...........ordan yakala yani bomonti zaman nasil gecior............oktayda sac kalmadi misal allahtan bi dizide oynadi da ulkemin harika bi ozelliginden dolayi oyandigi rol ustune yapisti herif de delikanli oldu cikti.........komedi ya........atesle barut oktay........cakir oktay........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hahahahahahahahah Very Happy Tom Ford ilahi yaa Very Happy

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 01:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok şeker bi başlık olmuş bence bu Very Happy

İnsanlar her zaman içlerini dökmeli bence, bu ne kadar saçma olursa olsun ki senin burada yazdıkların hiç bi şekilde saçma değil dostum. Hatta senin bu yazını kendime göre yüksek alkol ve sigaradan iflas etmiş bi ciğerle okurken bana çok ironik oldu bu...Very Happy ama ben sana bugünlerin tadını çıkar...vs gibi önerilerde bulunamam çünkü bu günlerde senin yanında ilerliyorum bende...ve "bugünlerin değerini bil" diceğimiz günlere her geçen sanyede..her adımımla biraz daha yaklaştığımızı hissediyorum..Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 02:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

düşüncelerin çok güzel Cool.. teşekkür ederim..

canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 04:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BU FORUM ICINDE BIR DAHA BÖYLE BIR ÖNERIDE BULUNMAYIN !
BIR DAHA OLURSA HESABINIZI KILITLEMEM GEREKICEK !
PAROX

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 10:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işim olmaz..

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 13:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bana sorarsan cik ve hayatin güzelliklerine dikkat et. Bunlar genelde hergün görüyorum diye dikkat etmedigin en ufak örnekler ola bilir. Bogaz nedense bana hep huzur verir. Sana huzur`mu lazim bilmiyorum ama bazen yeni bir enerji insani inanilmaz güclendiriyor. Alkohol ise bence vücudunu dinlendirmen cok güzel.

Cik, yap bir gezme, dogayi izle sonra imkanin varsa ara bir bayan arkadasini ve güzel bir ayak fetis gecesiyle noktala.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |