Öncelikle hoşgeldin sevgili arkadaşım. Yeni üye olman itibariyle kuralları okumanı öneriyorum. Bu kurallardan biri; forumumuzda büyük harflerle yazı yazmak yasak.
Paylaşımcı üyelerimiz bizi her zaman mutlu etmektedir. Bunu da ayrıca belirtmek istiyorum.
Şimdi istersen kısaca anlatayım nasıl resim ekleyeceğini:
Aşağıdaki mesaj kutusuna mesajını yazdıktan sonra "önizleme" butonuna basıyorsun.
Daha sonra "gözat" butonuna tıklayarak eklemek istediğin resmi bilgisayarından bulup seçiyorsun.
"Eklentiyi gönder" butonuna basarak resmini kayıt ediyorsun foruma.
Bu şekilde 10 resim gönderebilirsin bir seferde.
Resimlerini ekledikten sonra alttaki "gönder" butonuna basarak resimlerini gönderiyorsun.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Keyifli paylaşımlar diliyorum.
bende bi kac gün önce yeni resm paylasımına basladm. tecrübelerm senin sıkntılarına tercüman olabilir.yukarıda cojelerus arkadasında söledegi gibi bi sefrde 10 resim yada video koyailrsn daha sonra fazlasını yüklemk için yeni bi baslk acma aynı baslk altında sayfanın en altında sol kösede post reply butonunu göreceksn ona bastktan sonra yukarıda cojolerus arkadasımızn tarif ettigi sekilde resim paylasımına devm edebilrsn. eger tarzlar aynı ise mesela capture bölümnde ünlüleri paylscaksn ünlüler yazıp baslıgına tüm ünlülerin resmlerini tek baslk altında atman ii olur. bu arada faneti ailesinede hosgeldn dogru tercihin için tebrk ederm
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz