| Yazar |
Mesaj |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
sallenaz tutkusu sadece gorsellıkte gorulen fotolardan yansımıyor asıl fotograflardan dahı hıssedılebılen o guzel ruhu ve ınsanlıgı ıle bırlesınce bu buyu olusuyor. Bu fotografları ıste o ruhu boylesı muhtesem hale getırıyor ...
cunku ruhsuz hıc bır seyın degerı olmaz basıt bır kareden ılerı gıdemez hıc bırı.
Senı tanımanın zevkı ve onuru tarıf edılemez, guzeller guzelı kölelerın KRALICESI .......
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| MistressTugce demiş ki: | Hmmmmmmmmmmm çok çekici ve ateş kadar
sıcak gözüküyorlar... Bir çoğunu yakabilirler | tuğçe hanım bıde ıkınızınkı olunca sız düsünün bizim halimizi demi..
|
|
|
|
 |
    |
 |
drm00
Acemi

|
|
 |
    |
 |
fetis_boy
Acemi

|
|
tek kelime ile süper,Allah herkeze nasip ederde (bizde güzel ayak görürüz )
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
Ben sıkı bir Sallenaz hayranı ve tutkunuyum biliyorsunuz...Bunu her zaman söylerim..Ben akıl ve kalite severim..(tabi giysı yaşam ve ayakkabının kalıtelısını giyen insan demek istemedim) Sallenaz da bunların hepsi var...Akıllı ve kalıteli bir kadın.....Layd Sade ye katılıyorum....Ruh önemli....Ben zaten fotografları yazıları vede Sallenaz da bire bir tanıdıktan sonra ruhunu hissettikten sonra tutkunu oldum....Dünyanın en güzel ayagı olsa sadece a güzelmiş der geçersiniz...Ama o güzellikler ruhla birleşince işte tutku hayranlık olur....
İçi dişi güzel ,kopleksiz ,egolarını akıl süzgecinden geçiren güzel kadın seni hepimiz çok seviyoruz....Sen öldürmezin güzellikleri ögreterek yaşatırsın insanları....
Fotograflar pek güzel....Teşekkürler....
| LADY SADE demiş ki: | sallenaz tutkusu sadece gorsellıkte gorulen fotolardan yansımıyor asıl fotograflardan dahı hıssedılebılen o guzel ruhu ve ınsanlıgı ıle bırlesınce bu buyu olusuyor. Bu fotografları ıste o ruhu boylesı muhtesem hale getırıyor ...
cunku ruhsuz hıc bır seyın degerı olmaz basıt bır kareden ılerı gıdemez hıc bırı.
Senı tanımanın zevkı ve onuru tarıf edılemez, guzeller guzelı kölelerın KRALICESI ....... |
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | Dünyanın en güzel ayagı olsa sadece a güzelmiş der geçersiniz...Ama o güzellikler ruhla birleşince işte tutku hayranlık olur....
İçi dişi güzel ,kopleksiz ,egolarını akıl süzgecinden geçiren güzel kadın seni hepimiz çok seviyoruz....Sen öldürmezin güzellikleri ögreterek yaşatırsın insanları.... |
|
|
|
|
 |
    |
 |
eren_the feet maniac
Fetişist

|
|
ben yine geç kaldım bu başlığı görmeye.
o kadar güzel şeyler söylenmiş ki ne söylesem boş.
çoook teşekkür ederiz.
ayaklarınız dert görmesin
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Ben senden de geç kaldım ki bu ayaklar için gecikmek haksızlık olur, çok güzel ayaklarınız var, istesenizde istemesenizde çok estetik çıkıyorlar zaten, çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
golden_slave
Acemi

|
|
| eyvahh cok ama cok güzeller..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
Birisi Sallenaz Kolik mi dedi?
Efendim!!?
Tatilde olmam dolayısıyla bu paylaşımı en son görenlerden olmamdan dolayı üzgünüm biraz.. Harika, inanılmaz resimler.. Beni benden aldı başka diyarlara götürdü, ellerinize ayaklarınıza sağlık Sallenaz Hanım.. Çok teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|