| Yazar |
Mesaj |
fotomurat71
Royal Üye

|
|
| benim sayfaya bi göz atın lütfen bu arkadaşı durdurun
|
|
|
|
_________________ selam
|
|
 |
     |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| jumper-lee diye birisini buldum. Baska varsa lütfen haber verin.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Bu eleman sanırım mardinli nickli eleman yada onun yönlendirdiği birisi.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
daha öncesi var bunun mardinli daha yeni türeyen biriydi...önceden fotomurat'ın başlığına dadanan biri vardı kaç kez attık biraz ara veriyor yine geliyor...umarım tekrar gelmez napalım o gelsin biz atarız
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
O eleman sabah ilkin şalamar'ın başlığına saldırmıştı. Ben o mesajı mavi kartla size bildirdim sonrada Parox'a özel mesaj gönderdim. Hayır ağzının payını misliyle vermesini bilirim. Öyle sunturlu bir şeyler yazarımki dili bir yerine kaçar. Adanalı kökenliyim. Küfrün en kralını, en yakası açılmamışını bilirim ama pisliğe taş atsam üstüme sıçrar. Bu kez benimde ondan bir farkım kalmaz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
naparsın denk geliyo böle vakalar, aman sakın siz cevap vermeyin iş dahada uzamasın bize zorluk oluyor bide siz polimiğe girdiğinizde adam dahada iştahlanıyo...bırakın böle arada girsin yazsın çizsin siz haber verin ilgilenmeyin yeter biz burdayız atarız... hayret böleleri hep bana denk gelirdi ama bu seferde sevgili Adminime çarpmış  
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Herneyse umarım bir daha gelmez. Bu Mardinli nickli eleman ben bir ara bu forumun moderatörüydüm filan gibisinden bir şeyler yazmıştı. Yani eski bir site yöneticisiyse bu zat, yönetimdeki herhangi bir arkadaşla yada Paroxla yaşadığı bir sorundan dolayı bunları yapıyor olabilir. Yoksa ücretli olsa sana ne? neden bu kadar uzatıyorsun işi? isteyen öder isteyen ödemez ve üyeliğini sona erdirir. Olay bu kadar basit yani. Vatan kurtaran Şaban misali ben milleti uyandırıyorum gibisinden saçma sapan laflar. Sanki bu alemde tanrı bir tek ona düşünce yeteneğini bahşetmiş. Sonra en kötüsü turkish_ticklingin babasını bile karıştırdı işin içine. O mesaja çok sinirlendim ve misliyle karşılık verecektim ama terbiyemi bozmayayım dedim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Sonra en kötüsü turkish_ticklingin babasını bile karıştırdı işin içine. O mesaja çok sinirlendim ve misliyle karşılık verecektim ama terbiyemi bozmayayım dedim. |
en iyisini yaptım benim kadim dostm gerek yok onun seviyesine inmemize o laf etti diye sanki dünya değişecek .. kişilik sorunu olan kişiler onlara sinirleniyorum ama bi noktadan sonra da acıyorum .. burada yerin yok git diyoruz hala duruyosa ztn ne gurur vardır nede haysiyet ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
[quote="turkish_tickling"] | Alıntı: | | burada yerin yok git diyoruz hala duruyosa ztn ne gurur vardır nede haysiyet .. |
Aynen öyle.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Halk olarak bazı şeyleri ne de çok seviyoruz...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| khalkedonian demiş ki: | O eleman sabah ilkin şalamar'ın başlığına saldırmıştı. Ben o mesajı mavi kartla size bildirdim sonrada Parox'a özel mesaj gönderdim. Hayır ağzının payını misliyle vermesini bilirim. Öyle sunturlu bir şeyler yazarımki dili bir yerine kaçar. Adanalı kökenliyim. Küfrün en kralını, en yakası açılmamışını bilirim ama pisliğe taş atsam üstüme sıçrar. Bu kez benimde ondan bir farkım kalmaz. | kanka hayırdır yaa kimmiş o ben öle bi mesaj görmedim..silindimi yoksa..
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Silindi o mesajlar. Jumper-lee diye bir eleman. Küfürlü şeyler yazmıştı. İki mesaj üst üste. Ben moderatörleri uyardım evvela. Sonra Parox'a özelden yazdım. Silindiği de iyi oldu. Senin ünlülerin ayakları mesajına yazmıştı.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| orki demiş ki: | daha öncesi var bunun mardinli daha yeni türeyen biriydi...önceden fotomurat'ın başlığına dadanan biri vardı kaç kez attık biraz ara veriyor yine geliyor...umarım tekrar gelmez napalım o gelsin biz atarız |
Fotomurat'ın başlığına yazanı biliyorum. Hani bomontiyle kapışmıştı. Sanırım 1-2 ay evvel. Yani daha yeni sayılır. Fotomuratın başlığına dadanan eleman şalamarınkinede aynını yaptı. Sanırım ücretli olsunmu olmasınmıya yazan elemanla aynı kişi. Çünkü tek bir başlığa değil bir çok başlığa saldırıyor atılana kadar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Eleman yine iş başında. Moderatör arkadaşlar üyelik ücretli olsun mu başlığına bir baksınlar. Arkadaş yine almış sazı eline.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
offff dövsek mi yaa buu adamı adres fln öğrenip ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
|
|