Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 13 Ağu, 2008 18:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayaklaratapan demiş ki:
MistressTugce demiş ki:
Bu kadar resim ve video paylaşıyorum. 25' kadar yeterli meteryal mevcut. Wink
Diyor ve ekliyorum.Biraz daha sabır ayaklaratapan Confused

O zaman bende şunu soruyorum size Tuğçe Hanım 1 sene sonra bu mükemmel ayaklarsız geçen 1 senemin daha hesabını verebilecekmisiniz? Smile

Yani gerçekten olumlu bir cevap beklemekteydim ama beni şekeri elinden alınmış çocuk gibi ortada bıraktınız.....Crying or Very sad

Hesap vermem alırım Mr. Green ......
üzülme,seneler çok çabuk geçiyor. Confused bir gün karşı karşıya geliriz Mr. Green

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
gencay352008
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 20 Ağu, 2008 17:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım bu karelere yorum yapmak için bildiğim kelime yok anlatılamazsınız yaşanırsınız diye düşünüyorum

Yay Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıgencay352008 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 22 Ağu, 2008 16:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

niyeyse susadım bi anda Very Happy Harikasınız Tuğçe Hanım!

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 22 Ağu, 2008 22:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Orki demiş ki :
Alıntı:
burdan bile o kekremsi tat hissedilebiliyor...

Abi, kekremsi ne demek, cahal kalmışım ben. Very Happy Thumb Up

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
tulinbuse
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 05 Eyl, 2008 22:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben köleme sadece ayaklarıma hizmet ettiririm diye düsünüyorum, lakin, kölemin bu tür şeylerden çok zevk aldığından emin olduğumu hayal ettiğimde, içimdeki yaramaz kız iyice muzurlaşıyor Angle

Oğlak  At Çevrimdışıtulinbuse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
necjoo2
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 19:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

az once Tugce Hanım'ın kendi sitesinden bu videoyu izledim..heycandan haalaa titriyorum...kelimelere sıgdıramıyorum...harikasınız efendim !!!

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışınecjoo2 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
legmen
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 21:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gerçekten tek kelimeyle mükemmelsiniz.Emekleriniz için çok teşekkürler

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışılegmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
highheellicker
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 13:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tuğçe hanım, sitenizden izledim demin klibi..

Bilmiyorum resmen buz kesildim, kaskatı oldum.. Bir kez daha söylüyorum, bizden biri olmanız, aynı dili konuşuyor olmamız bu kliplerin etkinliğini şöyle 10-15 kat dfaha bir arttırıyor bende.. Tahmin ediyorum ki diğer arkadaşlar için de bu böyledir..

Hani insan sanki uzansa o ayaklara o ayakkabılara dokunacakmış gibi hissediyor.. İnanılmaz bir duygu..

Bu arada mail yoluyla size ulaşmıştım, bir süreliğine şehir dışında olmak durumundayım, o nedenle geri dönüş yapmadım 2. kez bir daha.. Bilginiz olsun..

Son kelime: 'Muhteşemsiniz'

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıhighheellicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mardinlim
Acemi
Acemi

germany.gif
MesajTarih: Pts 22 Eyl, 2008 18:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tugce hanim size adete tapiyorum ve bundan cesaret alarak kimse kizmasin sidiginizi icmek istiyorum

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışımardinlim kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |