|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| tuğçe hanım şu an izledim videoyu,,,gerçekten sizin ve kölenizin eline sağlık,,,ayaklarınız hakkında zaten yorum yapmaya gerek yokta,,,kahkahalarınız cidden çok hoş,,,,tekrar sağolun...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
İçindee güzel karelerin oldugu slayt gösterisi olmuş....
Ayrıca kölenin yüzünün gözükmesi ayrı keyıf vermiş....Köle yada sahibenin yüzünün gözükmesi ayrı heyecan katıyor....
Ayaklarınıza saglik....
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| MistressTugce demiş ki: | Yorumunuz için teşekkür ederim Şalamar 24 ..
Ben Sahibeyim oyuncu değil,bu nedenle oyunculuğumun daha iyi olucağını sanmıyorum.
Artık sizde bu oyunculuğa alışın. Ve sonuca odaklanın derim
| Şalamar 24 demiş ki: | | tugce hanım cok tatmınkar bı klıp olmus gercekten..yalnız dıalogların bazıları cok yapmacık bazıları cok natural olmus oyunculugu bıraz daha konusturun derım.....ama sonuc muhtesem bi klip.. | | benımkı sadece daha ıyı bı sonuc ıcın bı ızleyıcı onerısıydı tugce hanım..kesınlıkle elestırı olarak algılamayın..yoksa klıplerınızın guzellıgı tartısılmaz..sevgıyle...
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
gayet profösyonelce kaliteli bir çekim olmuş(ilk uzun clibinizde diyebiliriz bu çalışmaya),özelliklede kompozisyona bayıldım...!!!! Tuğçe hanım başta olmak üzere emeği geçen herkeze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum...!!! şimdiye kadarki çalışmalarınız bir yana bu clip bir yana (hepside birbirinden güzeldi) bence bu clip sizi doruğa çıkaran çalışma olmuş...bu clibi izledikten sonrada bu tarz çalışmalarınızın devamını rica etmezsek olmaz doğrusu...çoraplarınızda dikkatimi çekti gayet şık duruyorlar(ilk kez ayağınızda görüyorum) ayrıca son zamanlarda frenchdende vazgeçmiyorsunuz(hep söylüyorum size çok yakışıyor) fazla gevezelik ettim galiba sonuç olarak sizi takdir etmemek mümkün değil Tuğçe hanım...!!!sevgiyle kalın.
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| MistressTugce demiş ki: | | Bomonti demiş ki: | | Söylediğiniz sözler beni çok etkiliyor Tuğçe Hanım. Harika.. Ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum. Siz neden hala yüzünüzü saklıyorsunuz? Dünyadaki nerdeyse tüm sahibeler yüzünü gösterirken bizim sahibelerimiz neden yüzlerini göstermiyor? |
Cevabı çok basit Bomonti.
Dünyadaki bütün mistress'lerin yüzü açık çünkü onlar dünyada yaşıyor.
Bizler ise Tc'de yaşıyoruz. Ve Tc'mizdeki şartlar,koşullar,bakış açısı,iş,aile,çevre vs saymakla bitmicek bir çok neden yüzümüzü göstermemizi engelliyor.
Yoksa yüzümü asla esirgemezdim.Ki bu şartlarda bile çok fotoğrafımda yüzümün bir kısmı var. |
Bu bi savunma olamaz bence. Neden mi? Çünkü bu sitedeki hiç kimse fetişizmi veya bdsm yi yadırgamıyor. Burda Sizi yadırgıycak mahalle bakkalı yok. Bu durumları anlayabilicek ve bu durumlardan zevk alıcak insanlar var burda. Yani TC de yaşıyor olmanın bize bir engeli yok Tuğçe Hanım. Sizin sitenize Sizi tanımayan veya fetişizm ve bdsmyle alakası olmayan biri girmez zaten öyle değil mi? Girse bile sokakta görse tüü rezil diye bağrınmaz. Yanlış anlamayın beni ben Sizi çok seviyorum. Sadece bu bi savunma olamaz diye düşünüyorum. Ve Sizi görmeyi çok istiyorum. Eminim herkes de istiyordur. Umarım saygı çerçevesinden çıkmamış haddimi aşmamışımdır. Saygılar..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
highheellicker
Acemi

|
|
Tuğçe hanım şimdi izledim videoyu, ve gerçekten müthiş.
Haddime düşmez belki ama eğer yanlış anlamazsanız bir şey belirtmek isterim: ''Her geçen gün, her geçen saat kendinizi aşıyorsunuz, sürekli daha iyisi, daha fevkaladesi geliyor sizden bize..''
Zaten videonun ilk kısmı benim zevklerime hitap eden bir şekilde ilerliyor, o kölenin yerine kendimi koyamadım desem yalan olur. Gerçekten ellerinize ayaklarınıza sağlık..
Dilinize de sağlık, Türkçe diyaloglar, Türkçe emirler, Türkçe aşşağılamalar çok çok daha iç titretici oluyor benim için.. Kendimize daha yakın hissediyoruz belki, rüyanın gerçeğe dönüşme ihtimali gibi görüyoruz belki sizi..
Bilmiyorum..
Tek bildiğim, müthiş gidiyorsunuz.. Biz de peşinizden sürükleniyoruz..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Ruj Hanım Yorumunuz için sağolun.
| Şalamar 24 demiş ki: | | MistressTugce demiş ki: | Yorumunuz için teşekkür ederim Şalamar 24 ..
Ben Sahibeyim oyuncu değil,bu nedenle oyunculuğumun daha iyi olucağını sanmıyorum.
Artık sizde bu oyunculuğa alışın. Ve sonuca odaklanın derim
| Şalamar 24 demiş ki: | | tugce hanım cok tatmınkar bı klıp olmus gercekten..yalnız dıalogların bazıları cok yapmacık bazıları cok natural olmus oyunculugu bıraz daha konusturun derım.....ama sonuc muhtesem bi klip.. | | benımkı sadece daha ıyı bı sonuc ıcın bı ızleyıcı onerısıydı tugce hanım..kesınlıkle elestırı olarak algılamayın..yoksa klıplerınızın guzellıgı tartısılmaz..sevgıyle... |
Eleştiri de olmuş olsa şunu biliyorumki sizin eleştirileriniz olumlu eleştirilerdir.
Sizde sevgi ve sağlıcakla kalın.
|
|
|
|
En son MistressTugce tarafından Çar 23 Tem, 2008 19:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
        |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| highheellicker demiş ki: | Tuğçe hanım şimdi izledim videoyu, ve gerçekten müthiş.
Haddime düşmez belki ama eğer yanlış anlamazsanız bir şey belirtmek isterim: ''Her geçen gün, her geçen saat kendinizi aşıyorsunuz, sürekli daha iyisi, daha fevkaladesi geliyor sizden bize..''
Zaten videonun ilk kısmı benim zevklerime hitap eden bir şekilde ilerliyor, o kölenin yerine kendimi koyamadım desem yalan olur. Gerçekten ellerinize ayaklarınıza sağlık..
Dilinize de sağlık, Türkçe diyaloglar, Türkçe emirler, Türkçe aşşağılamalar çok çok daha iç titretici oluyor benim için.. Kendimize daha yakın hissediyoruz belki, rüyanın gerçeğe dönüşme ihtimali gibi görüyoruz belki sizi..
Bilmiyorum..
Tek bildiğim, müthiş gidiyorsunuz.. Biz de peşinizden sürükleniyoruz.. |
Ne güzel yazmışsınız.
İşte istediğim de bu,beni realde tanımıyan,çeşitli nedenlerden dolayı ulaşamamış insanların ruhlarına,kalplerine hitap edebilmek.
O insanlara görsel olarak ulaşarak paylaşmak,yaşatmak.
Sizin yorumunuz da bunu hissettim ve çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim küçüğüm.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Sizin deyiminizle ( gevezeliğiniz'den ) hiç şikayetçi değilim sevgili Orki.
Bilakis,yorumlarınızın benim için ayrı bir değeri var.
Çoraplarımın dikkatinizi çekmiş olması doğal çünkü bu tarz ve renkte çorap Tr'de bulmak mümkün değil. Çoraplarımı İtalyadan çorap sever kölelerim için özel getirttim.
Bu arada ricanızıda zevkle dikkate alıcam.
Sizde Sevgi ve sağlıcakla kalın.
| orki demiş ki: | gayet profösyonelce kaliteli bir çekim olmuş(ilk uzun clibinizde diyebiliriz bu çalışmaya),özelliklede kompozisyona bayıldım...!!!! Tuğçe hanım başta olmak üzere emeği geçen herkeze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum...!!! şimdiye kadarki çalışmalarınız bir yana bu clip bir yana (hepside birbirinden güzeldi) bence bu clip sizi doruğa çıkaran çalışma olmuş...bu clibi izledikten sonrada bu tarz çalışmalarınızın devamını rica etmezsek olmaz doğrusu...çoraplarınızda dikkatimi çekti gayet şık duruyorlar(ilk kez ayağınızda görüyorum) ayrıca son zamanlarda frenchdende vazgeçmiyorsunuz(hep söylüyorum size çok yakışıyor) fazla gevezelik ettim galiba sonuç olarak sizi takdir etmemek mümkün değil Tuğçe hanım...!!!sevgiyle kalın. |
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
footworship
Fetişist

|
|
| tuğçe hanım size bir kere daha aşık oldum siz bence bu alemde bir nunarsnız başka söze gerek yok zaten herşey ortada bizmle paylaştığınız için çok teşekürler köleniz olmak isterdim..
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
highheellicker
Acemi

|
|
| MistressTugce demiş ki: | | highheellicker demiş ki: | Tuğçe hanım şimdi izledim videoyu, ve gerçekten müthiş.
Bilmiyorum..
Tek bildiğim, müthiş gidiyorsunuz.. Biz de peşinizden sürükleniyoruz.. |
Ne güzel yazmışsınız.
İşte istediğim de bu,beni realde tanımıyan,çeşitli nedenlerden dolayı ulaşamamış insanların ruhlarına,kalplerine hitap edebilmek.
O insanlara görsel olarak ulaşarak paylaşmak,yaşatmak.
Sizin yorumunuz da bunu hissettim ve çok mutlu oldum.
Teşekkür ederim küçüğüm. |
Aman efendim, teşekkürler bizden..
Tüm bu yaptıklarınız ve yapacaklarınız için..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
obedient-23
Acemi

|
|
| Sanırım video hakkın düşünüp fikir beyan etmek pek hoş karşılanmıyor...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| obedient-23 demiş ki: | | Sanırım video hakkın düşünüp fikir beyan etmek pek hoş karşılanmıyor... |
Videolarım ve resimlerim konusunda bilakis FİKİR beyan etmek hoş karşılanıyor.Bunun için de tşk ediyorum.
Lakin,bilmenizi isterim AĞIR ELEŞTİRİLERİ hoş karşılamıyorum. Fikir beyan etmekle,eleştiriyi birbirine karıştırmayın.
Paylaşımlarımı eleştiri almak için yapmıyorum ve paylaşım yapmak mecburiyetinde değilim.
Paylaşım yapıyorsam zevkim,hayranlarım,paylaşımlarımı bekliyen kişiler için ve okuma zahmetine katlanırsanız eğer yukarıdaki bir üyenin mesajına cevabımdaki nedenlerden dolayı yapıyorum.
Ayrıca yeni güncellemeler,yeni video,fotoğraf paylaşımlarımlarımı görmek isteyen bu konuda sürekli bitmez tükenmez yalvarışlar içerisinde olan,email,mesaj yağmıruna tutan hayranlarımadır paylaşımlarım.
Eleştiri almak,emek ve zahmetlerimin karşılığı değil.
Bu nedenlerden dolayı gelecekte yapacağınız yorumlara dikkat etmenizi,yada mesajınızda sert eleştiriler olacaksa hiç yorum yapmamanızı rica ediyorum..
Bu sözlü bir uyarıdır,aksi takdirde size 2. bir uyarı olarak sarı kart vermek zorunda kalabilirim.
Sağlıcakla...
|
|
|
|
En son MistressTugce tarafından Per 24 Tem, 2008 12:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
        |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| Tugce Hanım,ilerleyen gunlerde trample klibi cekme gibi bir dusunceniz olup olmadıgını ogrenmek istiyorum?
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|