| Yazar |
Mesaj |
pirate_salas
Acemi

|
|
| acaba ayak fetişi olan bayanlar da erkeklerin ayaklarını yalamak istiyorlar mı ben bunu merak ettim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
| Ruj hanim'a sormak lazim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Burda bir şeyin tanımını yapmak gerekir. Ayak fetişi olan bayan derken erkeklerin ayaklarına ilgi göstermesinden hoşlanan bayanlar mı kastediliyor? yoksa kendileri de ayağı bir cinsel tahrik objesi olarak gören bayanlar kastediliyor?. Tabii bu saydığım iki durumdan da hoşlanan hanımefendiler vardır mutlaka.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pirate_salas
Acemi

|
|
| Ayak fetişi olan bayan derken erkeklerin ayaklarına ilgi göstermesinden hoşlanan bayanları kastediyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
Hımmmm benim konum
Ben bütün ayakların fetişistiyim...Bu nu sık sık söylemişimdir..
Kimi ayaklar acıma duygusu kimi ayaklar hayranlık kımı ayaklarda sexüel uyarılar yapıyor...
Erkek ayakları da tabi sevdigin hoşlandıgın adamın birde biçimliyse (erkeksi)neden yalanmasın,oksanmasın ,masaj yapılmasın....
Tabi her fetisist bayanın aynı fetisist duygulara sahıp oldugunu sanmıyorum....
Siz erkek fetisistlerin arasında bile geniş bir skala mevcut...Bizde de aynen oyle....
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
bayanlaraydi dimi soru....forum klasigi ama alisigiz.....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
karalka
Tecrübeli

|
|
| tom ford önceki avatarın daha iyiydi dostum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| karalka demiş ki: | | tom ford önceki avatarın daha iyiydi dostum. |
Bencede.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| degistirioum surekli...hangisiydiki acep...neyse donup dolasip yakalariz insallah guzel denileni......hepsi guzeldir aslinda.....sevdigimiz karakterler.....saygilar......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
MONTAIGNE
Tecrübeli

|
|
| Herkesin cevaplayabileceği soruları belirli kesime sorup sınırlamanız,değişik fikirler ile beyin fırtınası olmasını engeller.Oysa herkesin fikri,farklı bakışları ortaya koyar.Bu da bilgi dağarcığı açısından olumlu bir yaklaşım olur.
|
|
|
|
_________________ noble insurgente
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
yok zaten bayanlara deyince bu forumda herkes cevapladigi icin ki bu olay benim forumumun klasigidir.......bayanlara soru bi bayan 10 erkek cevabi......escinsellere soru yine ayni......gaylere soru yine yani........vs vs.....boyle oldugundan fark etmez yani.....beyin firtinasi ki bu firtinanin niceligi tartislir,genelde engellenemez yani benim forumumda.........
hem ayrica bizde basligin sorusuyla alaksiz,kafasina gore ve kendisinden onceki yorumlara bakmaya tenezzul etmeden bodoslama dangil dungul cevaplama yorum yazma olayi da hat saffada oldugundan bence kisitlama en iyisi......boyle uyarilar kisitlamarla gereksiz forum kirliginin az da olsa onune gecebilirz........cunku malesef heralde disarda hic yorum sahibi olamadigimiz icin ve forum da dusunce paylasma adabindan bi haber oldugumz icin kafamiza aklimiza gelen her yorumu fikri burada alakali alakasiz dogru yanlis yapmaktayiz.......ve ogrenmemekte dinlememekte inatciyiz...........
genel bi skintidan yola cikarak ustumdeki montaigne nin yorumuyla alakali yazdim dusuncemi.....bu baslikla dogrudan alakasi yoktur yani..............
bu yazdiklarimin direk ornegini az bi zaman sonra bu basligin sayfa sayisina ve yorum yapan bayan sayisina bakarak gorebilirsiniz fazla uzaklarda aramaya gerek yok yani..................benim bu yazi da etlilemez zaten.....hatta yardimci olur...............
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MONTAIGNE
Tecrübeli

|
|
| Tom Ford demiş ki: | yok zaten bayanlara deyince bu forumda herkes cevapladigi icin ki bu olay benim forumumun klasigidir.......bayanlara soru bi bayan 10 erkek cevabi......escinsellere soru yine ayni......gaylere soru yine yani........vs vs.....boyle oldugundan fark etmez yani.....beyin firtinasi ki bu firtinanin niceligi tartislir,genelde engellenemez yani benim forumumda.........
hem ayrica bizde basligin sorusuyla alaksiz,kafasina gore ve kendisinden onceki yorumlara bakmaya tenezzul etmeden bodoslama dangil dungul cevaplama yorum yazma olayi da hat saffada oldugundan bence kisitlama en iyisi......boyle uyarilar kisitlamarla gereksiz forum kirliginin az da olsa onune gecebilirz........cunku malesef heralde disarda hic yorum sahibi olamadigimiz icin ve forum da dusunce paylasma adabindan bi haber oldugumz icin kafamiza aklimiza gelen her yorumu fikri burada alakali alakasiz dogru yanlis yapmaktayiz.......ve ogrenmemekte dinlememekte inatciyiz...........
genel bi skintidan yola cikarak ustumdeki montaigne nin yorumuyla alakali yazdim dusuncemi.....bu baslikla dogrudan alakasi yoktur yani..............
bu yazdiklarimin direk ornegini az bi zaman sonra bu basligin sayfa sayisina ve yorum yapan bayan sayisina bakarak gorebilirsiniz fazla uzaklarda aramaya gerek yok yani..................benim bu yazi da etlilemez zaten.....hatta yardimci olur............... |
Oldu Peki..!!
|
|
|
|
_________________ noble insurgente
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
bende görüşümü yazayım bari konu ztn sapmış durumda .. bence bayanlara soru tarzı başlıklara bayanların mesaj yazmamasının yada erkkeklerim mesaj yazmasının nedeni sorulan soruların (eki başlıklarda da mevcuttur) işte en çok tahrik edici bölge neresidir bayanlarda yada penis boyu kaç cm seversiniz vs tarzı başlıklar olduğu için ( yani amacı olmayan sorular olduğu için ) bayanlar cevap yazmıyo ve hemen hemen her başlık öyle olduğundan dolayı da başlığa bakıp içeriği okuduklarını sanmıyorum ( ruj hanım hariç ) kişisel yorumum ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
     |
 |
|
|