| Yazar |
Mesaj |
lovesman
Acemi

|
|
| herkese slm bende yeniyim.. sahibeler için burdayım..yani köleyim de diyebilirim... bu konuda çok iştahlıyım ilgilenen bayanlar özelden ulaşabilirler...şimdiden tşk.ler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lovesman
Acemi

|
|
| bu arada istanbulda yaşıyorum. çalışıyorum. 25 yaşındayım 177 cm boyundayım..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| her ne kadar faneti partner bulma sıtesı degılsede hosgeldın...
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | her ne kadar faneti partner bulma sıtesı degılsede hosgeldın... |
aynen yaa acaba nası bi site olarak anlatılıyoruz insanlara " olum bak faneti die biyer var nette herkes çift çift dolaşıyo ewleenenler fln olmuş abi ssende gir ewde kalma bak" tarzı bi olay fln mı anlamadım ki ...
nese hoşlgedin ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Zamanla siteyi takip edip tecrübe edindikçe faneti'nin nasıl bir site olduğunu anlayacaksın. Hoşgeldin, seviyeli paylaşımlar ve seviyeli sohbetler dileğiyle. Bu arada şimdi farkettim ben 400 mesaj sınırını geçip usta yazar rütbesine yükselmişim yaff.. vayy be.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | Alıntı: | | her ne kadar faneti partner bulma sıtesı degılsede hosgeldın... |
aynen yaa acaba nası bi site olarak anlatılıyoruz insanlara " olum bak faneti die biyer var nette herkes çift çift dolaşıyo ewleenenler fln olmuş abi ssende gir ewde kalma bak" tarzı bi olay fln mı anlamadım ki ...
nese hoşlgedin ... |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| madem 25 sin neden 23 yazıyor ben bunu sorgularım.. hoşgeldin ama yani pek de hoş gelmedin..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
lovesman
Acemi

|
|
| hoş geldin diyenlere teşekkür ederim demeyenlere ise saygı duyarım dicek fazlo söz yok.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Lovesman hoşgeldin arada bir diğer arkadaşlarla dönüşümlü decoder görevi yapıyoruz bu seferde ben çevireyim. Bence arkadaşların sitemi senin isteklerine karşı değil ama burada uzun süredir üye olan arkadaşlar var ve her yeni gelen buradaki forumu eş bulma sitesi niyetiyle mesaj yolluyor. Galiba buradaki birçok arkadaş (bende dahil) sıkıldık bundan. Burası güzel yorumların ve paylaşımların yapıldığı eğlenceli bir yer. Ben derim ki sakın sana gelen yorumları kötü olarak algılama, alınma. Aramıza tekrardan hoşgeldin Lovesman..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
lovesman
Acemi

|
|
| çok teşekkür ederim arkadaşım..tavsiyelerini dikkate alıcam dan emin olabilirsin.. yaklaşımın için tşk ler..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Bende buraya ilk geldiğimde ondan farkım yoktu. Sanki Faneti bana gökten mistress inderecekmiş gibi geliyordu. Eğer sitede aktif olursa zamanla anlayacaktır. Yüklenmeyelim baştan. Hoşgeldin...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Bomonti demiş ki: | | madem 25 sin neden 23 yazıyor ben bunu sorgularım.. hoşgeldin ama yani pek de hoş gelmedin.. | yaw bomontı 23 olsa nolur 25 olsa nolur nıye bu kadar takıldın..
|
|
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| bomonti supheci adamdir takılır ole:)