Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 14 Tem, 2008 20:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj hanım gayet sulu fotolar olmus...gercekten guzeller..tatıl goruntulerı herhalde..Smile

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Reorx
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 15 Tem, 2008 20:23  Mesaj konusu:  Re: Dalgaların yosunların masajı.... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj demiş ki:
Reorx demiş ki:
ruj_ruj demiş ki:
Ayaklarıma hiçkimse denizin dalgaları kadar güzel masaj yapamaz...

Ruj'um iddaya varım Laughing
Yine kendin gibi zarif, yine kendin gibi kaliteli ve sade ama çok güzel fotolar.

teşekkürler.....Vavvvv iddialısın demek... Laughing

Herzaman Cool

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıReorx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 08:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ise gitmeden bir bakim dedim sayfaya.. neyle karsilasdim böyle...ne kadar dogal, ne kadar verahlatan resimler.. bende istiyorummmmmmmmm. ben ise gitmesem, denize gitsem... Lol

ayaklariniza saglik, sabah sabah bu resimler icimi acdi..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 13:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

[quote="Sallenaz"]ise gitmeden bir bakim dedim sayfaya.. neyle karsilasdim böyle...ne kadar dogal, ne kadar verahlatan resimler.. bende istiyorummmmmmmmm. ben ise gitmesem, denize gitsem... Lol

ayaklariniza saglik, sabah sabah bu resimler icimi acdi..[/quote
Türkiye de yaz bütün güzelliği ile devam ediyor..Kaçırma izin al ve gel.....
Dalgalar seni sordu ....Okşamak öpmek istiyoruz dediler....Elçiye zeval olmaz ben sana iletiyim....Sevgiler...

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 16:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dalgalarla dansa devam...

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 16:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

oo ruj hanım dalgalar ve yosunlarla masaja devam yanı..cok tesekkurler..

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 16:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
Thumb Up daha devam ederdi ama fotografçı kaprisine ugradı...

Can YüceL

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 16:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj demiş ki:
Şalamar 24 demiş ki:
Thumb Up daha devam ederdi ama fotografçı kaprisine ugradı...
bayandıysa bısey dıyemem ama sıze kaprıs yapabılecek bı erkek yokturdur herhalde Very Happy

silverter
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 20:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zaten ancak deniz bu kadar güzel ayaklara masaj yapabilir belki ama herhalde plajda olmak istemeyen üye yok sultanımms

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışısilverter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Reorx
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 20:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Idea Idea

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıReorx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 21:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Harikalar, yazacak bişi bulamıyorum...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 09:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj demiş ki:
orki demiş ki:
tatil fotoları gelmeye başladı,nerelerdeydiniz ruj hanım ösledik sizi...bu sene işlerin yoğunluğundan dolayı bana tatil yok Crying or Very sad eeee böyle fotolar hoş oluyo tabi tatile gidemeyenler için...bakıp bakıp iç çekeriz artık Smile

Aman aman bu devirde iş olsunda...
ben sizler için çekiyorum....Siz oturup çalışın bakalım.... Mr. Green

Very Happy Very Happy

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 09:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok güzel resimler.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
obedient-23
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 11:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gene beni benden aldınız, bunu cok sık yapmaya başladınız şu iki gun içerisinde.. Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıobedient-23 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |