| Yazar |
Mesaj |
xladion
Acemi

|
|
| merhaba arkadaşlar. bu anlattıklarım doğrudur. benim bir akrabam var ve küçüklüğünden beri onun ayaklarına hastayım hep onu hayal etmişimdir. geçen bize kalmaya geldi ve çorap değiştirmeyi hiç sevmez 2gündür turuncu beyaz desenli bir çorap giyiyordu gece dayanamadım ve odasına gittim çoraplarını alcaktım ama çıkarmamış direk yatmıştı yorganı kaldırdım ve koklamaya başladım hayatımda böyle bir ezvk almamıştım dayanamayım emmeye çalıştım ama uyanıyordu hemen kaçtım o günden sonra ayakkabısını koklamaya başladım ama artık ondan sıkıldım ve tatile gittiğimizde apartmanda biri esmer biri beyaz tenli 2tane çok güzel kız vardı. ilk başta esmer olanın ayakkbısını kapısının önünde görünce hemen alıp bodruma inip koklamaya başladım sonrada yerıne koydum ama yakalancam diye korkuyordum neyseki öyle birşey olmadı ayakkabıya gelince yeşil bi converseydi ama pek koku alamadım zevkde. ve ondan sonra beyaz tenli güzel kızı gördüm apartmanda hemen aklıma ayakları geldi ve gidip ele geçirmeliydim o ayakkablarını. oda nike spor ayakkabısıydı sanırım beyaz. ben ilgi çekici olduğum için yanıma geldi ve birşey sordu bende hemen devamını getirdim ve tanıştık. ondan sonra eve gitti ayakkabılarını aradım ama bulamadım kapının önünde yoktu ayrıca yanlış kata bakmışım. ondan sonra ertesi gün tekrar baktım yine yoktu asansörle aşa incektim asasonsörü çağıordım oda yukarı çıkıyordu bi baktım o. naber felan dedim. sonra evine girdi ve sabahtan berı dışarda oldugunu soylemıstı buda ayakkabı iyice kokmuş demektir. sonra eve girdi ve kapının onunde bıraktı ayakabılarını hemen 1tanesını alıp koklamaya başladım çok güzzeldi çok zevk aldım ama parmak tarafını kokluyamıyodum ayakkabıyı kesip her tarafını koklayacaktım ama yapmadım sadece baştaki yeri kokladım sonra yerine koydum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
aman dikkatli ol yaş 19 sanırım gençsin daha yakalanma
sevgiler.............
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | | merhaba arkadaşlar. bu anlattıklarım doğrudur. benim bir akrabam var ve küçüklüğünden beri onun ayaklarına hastayım hep onu hayal etmişimdir. geçen bize kalmaya geldi ve çorap değiştirmeyi hiç sevmez 2gündür turuncu beyaz desenli bir çorap giyiyordu gece dayanamadım ve odasına gittim çoraplarını alcaktım ama çıkarmamış direk yatmıştı yorganı kaldırdım ve koklamaya başladım hayatımda böyle bir ezvk almamıştım dayanamayım emmeye çalıştım ama uyanıyordu hemen kaçtım o günden sonra ayakkabısını koklamaya başladım ama artık ondan sıkıldım ve tatile gittiğimizde apartmanda biri esmer biri beyaz tenli 2tane çok güzel kız vardı. ilk başta esmer olanın ayakkbısını kapısının önünde görünce hemen alıp bodruma inip koklamaya başladım sonrada yerıne koydum ama yakalancam diye korkuyordum neyseki öyle birşey olmadı ayakkabıya gelince yeşil bi converseydi ama pek koku alamadım zevkde. ve ondan sonra beyaz tenli güzel kızı gördüm apartmanda hemen aklıma ayakları geldi ve gidip ele geçirmeliydim o ayakkablarını. oda nike spor ayakkabısıydı sanırım beyaz. ben ilgi çekici olduğum için yanıma geldi ve birşey sordu bende hemen devamını getirdim ve tanıştık. ondan sonra eve gitti ayakkabılarını aradım ama bulamadım kapının önünde yoktu ayrıca yanlış kata bakmışım. ondan sonra ertesi gün tekrar baktım yine yoktu asansörle aşa incektim asasonsörü çağıordım oda yukarı çıkıyordu bi baktım o. naber felan dedim. sonra evine girdi ve sabahtan berı dışarda oldugunu soylemıstı buda ayakkabı iyice kokmuş demektir. sonra eve girdi ve kapının onunde bıraktı ayakabılarını hemen 1tanesını alıp koklamaya başladım çok güzzeldi çok zevk aldım ama parmak tarafını kokluyamıyodum ayakkabıyı kesip her tarafını koklayacaktım ama yapmadım sadece baştaki yeri kokladım sonra yerine koydum. |
herkes mutluysa sorun yok.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| polmen demiş ki: | aman dikkatli ol yaş 19 sanırım gençsin daha yakalanma
sevgiler............. | ihtimaller ihtimaller ....böyle yaşanmaz bu gozler.....
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
gayet güzel.. çok zevkli oluyor gerçekten bunlar.. adrenalin başka bir boyut kazanıyor...
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
xladion
Acemi

|
|
başka türlü olmuyor açılmak istesem ben böyle biriyim diye başaramıyorum realden kimse bilmiyor birtek faneti biliyor
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| dostum yasıt sayılırılz senın gıbı olaylar hepimizin basından gectii...Bende cok yaptım bole kacamak seyler...Dikkatli olduktan sonra bısey olmaz ama yakalandıgında neler olacagınıda az cok dusunmelisin:)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
zekeriyal
Fetişist

|
|
| Başından geçen anı her ne kadar okunası bir anı olsa da, SMS yazar gibi, nokta virgül kullanmadan hepsini tek bir cümle gibi yazman okunmasını zorlaştırıyor xladion. Umarım bundan sonraki tecrübelerini daha okunur bir şekilde yazarsın da daha çok kişiye ulaşabilirsin.
|
|
|
|
_________________ so say we all
|
|
 |
     |
 |
Giro
Fetişist

|
|
| xladion demiş ki: | | 1tanesını alıp koklamaya başladım çok güzzeldi çok zevk aldım ama parmak tarafını kokluyamıyodum ayakkabıyı kesip her tarafını koklayacaktım ama yapmadım |
Onu da yapma istersen bırak insanların ayakkabısını    
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
pantyhosepantyhose
Tecrübeli

|
|
| bende senin gibiyim yanlız değilsin.... ışıklar sönünce hucümmmm
|
|
|
|
_________________ daima ter kokan çorap & ayakkabı koklamak isterim....
http://www.ayaksever.com.tr.tc/
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
yazı biçiminden yaşadığın heyecanı anlayabildim şahsen ama bunlar tamamen doğrudur die nie yazdın ki sonuçta anlattıkların inanılmaz, "oha nasıl yapmış" dedirtcek şeyler deil..bi de bazı cümlelerine bayıldım "ben ilgi çekici olduğum için yanıma geldi" ve "realden kimse bilmiyor birtek faneti biliyor"..
neyse kolay gelsin..
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
xladion
Acemi

|
|
| canadianfb demiş ki: | yazı biçiminden yaşadığın heyecanı anlayabildim şahsen ama bunlar tamamen doğrudur die nie yazdın ki sonuçta anlattıkların inanılmaz, "oha nasıl yapmış" dedirtcek şeyler deil..bi de bazı cümlelerine bayıldım "ben ilgi çekici olduğum için yanıma geldi" ve "realden kimse bilmiyor birtek faneti biliyor"..
neyse kolay gelsin.. |
nebilim be abi ben arada hikaye okurumda çok masalca şeyler geliyodu bana belki buda fanetiye öyle gelir diye yzdım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|