Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
pirate_salas
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pts 30 Haz, 2008 10:54  Mesaj konusu:  Cinsellikle İlgili Görüşleriniz Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BURADA CİNSELLİK İLE İLGİLİ GÖRÜŞERİNİZİ AÇIKLAYIN

Bence cinsellik dans etmek gibi birşey.(TABİ KORUNULURSA)İki tarafın da zevk aldığı birşeyi neden ayıp olarak karşılıyoruz ki?Sonuçta dans ederken de cinsellikte de iki taraf ta zevk alıyor.Peki neden cinselliği hep ayıp birşey gibi ele alıyoruz?

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpirate_salas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Tem, 2008 13:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Büyük harfle başlık açmamaya dikkat edersek sevinirim.. Düzelttim başlığı..

Bu konu yıllarca konuşsak bitmez.. İyi tartışmalar Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Tem, 2008 15:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben slow dansin disinda pek zevk almam hatta hic sevmem mesela.....buyrun burdan yakin....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Tem, 2008 19:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi ayıp olarak karşılanmasaydı eğer Mr. Green
Bir iki madde sayayım..

1) Evlilik dışı cinsel ilişkilerde nesil bozuluyor.
2) Sen korursun ama her insan korunmuyor, böylelikle hastalıklar yayılıyor.
3) Kürtaj sorunu yani iki insanın sağlıksız ilişkisinden dolayı hiçbir suçu olmayan küçücük bebeğin canının katledilmesi.(Bilmem ne kadar özgürlük denir buna, bazılarına göre özgür seçimmiş yani onların lakırdıları.)
4) Klasik abla ve kardeş muhabbeti..Ben senin söylemiş olduğun özgürlük olayını ablaya veya kardeşe geldiğinde hiçbir kimse "evet ya cinsel özgürlük bu kızkardeşimle yada ablamla birisi yatsın." diyenide görmedim daha.. Very Happy

Neyse valla bunlar benim düşüncelerim dostum.Bu şekilde paylaşayım dedim.Sevgiler...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
pirate_salas
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 02 Tem, 2008 12:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dervulkan sana cvplar

1)korunursan nesil nasıl bozulcak?
2)orda iş bayanlara düşer korunma yoksa bayanlar cinsel ilişkiye girmemelidirler
3)korunulursa kürtaja gerek yok
4)cinsel konularda aileni düşünerek baz almayacaksın çünkü annenle babana da cinselliği yakıştıramazsın ama onlar ilişkiye girmiş ve sen doğmuşsun

bunlar benim düşüncelerimin devamıdır

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpirate_salas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Tem, 2008 18:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi saolasın walla...Ama hep olasılıklar vermişsin yani "korunursan" diye..
Bende senin dediğini yazmaya çalıştım, sen korunursun bu bilinç elbette sende vardır eminim ki sende veya partnerinde ama dünya kalabalık işte bugün doğuya gitmen yeterli, korunma olayının üşengeçliğini bırak adam daha korunmak ne ondan haberi yok.

Birde cinsel konularda aileni düşünerek baz almayacaksın demişsin, oki abi baz almayayım. Eğer yanlışlıkla baz alırsam aldığımda ne türden komplex karmaşalar çıkıyor yada hangi kritere göre baz alınıyor, almayışımdaki sosyal biolojik sebepler neler olmalı..O zaman ben ne yapmalıyımda senin yada benim hoşumuza gidecek cevaba göre değilde işin ilk maddesini bulmalıyız?

Güzel bir topic, tşkkrler pirate_salas...Sevgiler.. Thumb Up

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
pirate_salas
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 11:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

abi dediğim gibi erkek korunmazsa kadın ilişkiye girmeyi reddetmeli

bi de bu konularda aileyi ne olursa olsun düşünmemeye çalış.yanlışlıkla da düşünürsen o düşünceyi sil at kafandan.
bi de hangi nedenle baz almayayım demşssin neden tamamen psikolojik. insan cinsellikle beraber ailesini düşünürse dediğin gibi komplex karmaşalar çıkar ki bu da sadece insanın kendisine zarar verir.

inş bi orta yol bulcaz:D bi de ben de sana ve fanetiye teşekkür ederim çünkü çok saygılı bir tartışma ortamı var.

cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 12:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yha şöle söyliyim bunun sebebi biziz aslında bugün kızkardeşi olan arkadaşlar küçüklüklerinden beri bilir bu ayıp diye öğretilir ewlenmeden ayıp belkide böyle öğretilmeseydi onları elalemin kucağından toplardınz yhani önce çuvaldızı kendimize batıralım sen ne öğretiyosunki nesilden ne bekliosn

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 12:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hepimiz Türk erkeğiyiz ve yetiştiriliş tarzımız belli. Bizim aileden ve toplumdan aldığımız eğitime ne kadar ters düşsede başta fetişizmi yurtdışındaki gibi serbestçe yaşayamamızdan tutun diğer cinsel meselelerin ülkemizde hala tabu olmasının nedeni kadınların cinselliklerini özgürce yaşayamamaları, bu durumun ayıp ve kabul edilemez olarak algılanmasıdır.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pirate_salas
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 14:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işte bu dedikleriniz çok doğru malesef biz cinselliği ayıp bişey gibi öreniyor ve öretiyorz

MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 14:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cinsellik ayıp olarak algılanmaz,öyle lanse edilmez.Cinsellik doğanın kanunu olmakla birlikte,insanların yaşaması kadar da normal sayılan bir ilişkidir.

Bur da önemli olan,özel oluşudur,her iki tarafın özelidir,zevkler ve fantaziler iki kişi arasın da,yaşanır,bunun her ortam da genel bir şekil de tartışılması ve konuşulması etik olarak da uygun değildir.

Kısacası iki insanın zevklerinin uyumu ile yaşanan bir durumdur,haliyle özeldir,özel kalmalıdır.

Terazi Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıMONTAIGNE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

uk.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 18:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

MONTAIGNE demiş ki:
Cinsellik ayıp olarak algılanmaz,öyle lanse edilmez.Cinsellik doğanın kanunu olmakla birlikte,insanların yaşaması kadar da normal sayılan bir ilişkidir.

Bur da önemli olan,özel oluşudur,her iki tarafın özelidir,zevkler ve fantaziler iki kişi arasın da,yaşanır,bunun her ortam da genel bir şekil de tartışılması ve konuşulması etik olarak da uygun değildir.

Kısacası iki insanın zevklerinin uyumu ile yaşanan bir durumdur,haliyle özeldir,özel kalmalıdır.

Elbetteki cinsellik özeldir. Ancak etik yani ahlak kavramı bizim cinselliğe bakış açımızı şekillendirecekse şunu unutmayalımki etik olmak kavramı toplumdan topluma çok büyük farklılıklar ve değişimler gösterir. Batı toplumlarında son derece doğal karşılanan bir cinsel eylem bizim toplumumuzda çok acımasızca damgalanabilir. Bizim toplumumuzda pek ses çıkarılmayan akraba evliliği, görücü usulü, başlık parası yada imam nikahı uygulamaları batı insanına çok ters ve etik açıdan yanlış gelebilir. Herşey heryerde konuşulmamalıdır katılıyorum ancak benzer cinsel fantezileri paylaşan erkek ve bayanlar iç dünyalarındaki duyguları ve partnerleriyle yaşadıkları bazı cinsel deneyimleri cinselliğe kendileriyle aynı pencereden bakan zevkdaşlarıyla konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak isterler. Tıpkı forumumuzda olduğu gibi. Bence bu durumun bir sakıncası yoktur.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 00:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cınsellık gokusagının renklerı gıbı denebılır tabıı..yaradanın ınsanogluna sundugu cok buyuk bı lutuf..kıymetını bılmek lazım

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xmanyakx
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 01:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence cinsellik ayıp değil ihtiyaçtır ancak kedi köpek gibi yaşandığında topluma zararı dokunur...

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıxmanyakx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 01:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her ne kadar cinsellik cok dogalda olsa ben evlilik dısı iliskiye ( korunmada dahil olmak uzere) karsıyım. cunku ilerde bigun evlenirsem sayet ve esim daha once baskalarıyla iliskilerde bulunmussa bu beni rahatsız eder onunla cinsel iliski yasarken hep bir baska adam girer durur aklıma rahasız olurum acıkcası. bu yuzden bugune kadar hic bulunmadım cinsel iliskide (birlsemekten bahsediyorum) nasılki esim bana birseyler vermeli ve butun bunları dusunmekten kurtarmalı ise bende ona aynısını vermeliyim bu da benim dusuncem...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıCrack kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |