| Yazar |
Mesaj |
shrink
Acemi

|
|
yoğun istek üzerine yazıma devam ediyorum:D
eski kız arkadaşım sinem telefonda halası petekle konuşuyordu halası yarın geleceğini söylemişti ve konuşmasında halası ona 3 hediyesi olacağını söylemişti(tahmin ediosunuzdur heralde 3 hediyeyi:D)bu söz beni rahatlatmıştı çünkü petek dışardan bakıldığında iyi biri fakat içi içine piskopat bir kişilikti ben kendi kafesimde uykuya tam dalarken sinem beni uyandırdı hey küçük şey sen naaptığını sanıyosun dedi ağızımda uyuyacaksın ama ben yarışı kazanmıştım bu haksızlık dememe kalmadan beni kafesten çıkardı ve ağızına atıverdi o kadar karanlıktı ki anlatamam bi yutkunsa yanmıştım ki insan uyuduğunda yutkunmadan durabilir miydi o gece benim için tam bi felaketti bi süre orda kaldım ama sinem bi anda yutkundu ve bademciğine sarıldım tüm gecem orda geçti uyandığında boğazında bi şey hissetmiş olmalı ki elini ağzının içine soktu beni aldı çok şanslıymışsın dedikten sonra beni cebine koydu ve salona geçti ev malikhane gibiydi ailesi dışarı 1 haftalığına tatile gitmişti ve hizmetçiler de tatildeydi bunu partiye gelmeden önce öğrenmiştim sonra bi anda kapı çaldı beni masanın üstüne bıraktı kapıya doğru koşmaya başladı ben de hemen kaçmaya başladım masanın hemen yanıında kanepe vardı oraya atladım ordan tül benzeri şeye tutunup aşağı indim ve direk kapının arkasına doğru koştum aklıma ilk ora gelmişti salon malikane kapısına uzak olduğu için vaktim olmuştu sinem kapıyı açtı halası petek i içeri aldı salona geçtiler sinem o ara beni unutmuştu hediyeleri sordu halasına petek cebinden 3 tane küçük insan çıkardı sana bunları getirdim al güzelce oyna dedi sinem şaşırdı ve 3 ünü de eline aldı bende de 1 tane vardı o az geliodu ii oldu hala deyip halasını öptü halası da biz bu küçük şeylerle ii vakit geçiririz dedi halası adlarını saydı şu kırmızı gömlekli flashfetish:D şu mavi kazaklı miniik şu mayolu da emesen dedi:D tmm hala dedi ama orda bi lafı dikkatini çekmişti hala biz eğlenicez dedin snle ne alakası var die sordu halası da annen baban gelene kadar sana ben bakıcam dedi sonra ikisi birlikte gülmeye başladılar hemen ardından sinem benim kaybolduğumu anlamıştı beni aramaya koyulup 3lüyü petek e verdi petek eline aldı 3ünü yüksek geniş bi masaya koydu sonra bi kanepeye yaslanıp ayaklarını masaya uzattı tv izlemeye başladı ayağını pat diye koymasından 3 ü de korkmuştu sonra petek o en çok korkutan kelimelleri söyledi oyun başlasın!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
cok iiii gidiyosun en heyecaanlı yerinde kesmişsin ama cabuk yaz uzun yaz ok...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
saol kardeş bana mayo giydirmişsin tatilden dönüşte yakalandım heralde peteğe ))))))) çok sağol güzel gidiyor devamını bekliyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| banada kazak giydirmiş uludagda yakalandım galiba malum oralar soguk biraz bencede süper gidiyo
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Bana kırmızı gömlek giydirmiş, aklıma bir meslek geliyo o da p...vek Nerde yakalandım hiç sormayın ...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
shrink
Acemi

|
|
üstündükelirinizi hikayenin ileriisinde geçmişe dönüp hikayeye devam edicem 2 kişi elinde kalacak 2 si kaçacak lost gibi mi yapsam yok ya şaka yapıyorum üstündükelirinizi salladım hepsi ilginç olmuş ciddn
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
shrink
Acemi

|
|
| ya uzun yazdığımı sanıyorum bi mesajı yolluyorum azıcık bişi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
ardından bidaha yazarsın olur biter
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
| kardeş sen çok güzel gidiyorsun bize bakma doğaçlama daha güzel aklına geldiği gibi devam et teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Kesinlikle doğaçlama devam et, aklına geldiği gibi götür, bizi çok sallama...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
emesen
Tecrübeli

|
|
| FlashFetis demiş ki: | | Kesinlikle doğaçlama devam et, aklına geldiği gibi götür, bizi çok sallama... |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
spacerun

Usta Yazar

|
|
hikayeler çok hoş yaff..
|
|
|
|
_________________ PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR FETİŞİST.
|
|
 |
    |
 |
minik
Tecrübeli

|
|
| eeeee oyun baslasın denmiş ne zaman başlıyo bu oyun korku ve heyecan la bekliyoz devam.devam.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|