| Yazar |
Mesaj |
belloni
Fetişist

|
|
Uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım. salı akşamı arkadaşlarla bir film izledik. "ayışığı fısıltıları" orjinal ismiyle "moonlight whispers" arkadaşlar film tamamiyle fetişist iki lise ögrencisini konu almış. Film bir okul sahnesinde baslıyor iki lise ögrencisi bir süre flört ettikten sonra hidoka isimli erkek ögrencinin fantezilerinin sakayaki isimli bayan ögrenci tarafından ögrenilmesiyle filmin gidişatı tamamen değişiyor. Filmde hidoka fetişizmin uç boyutlarında yaşıyor. Sakayaki ise fetişizmi "pervert" sapık kelimesiyle nitelendiriyor. Ama bu çarpraz ilişki "Umaeun" isimli 3.bir şahsın konuya dahil olmasıyla dahada ilgi çekici oluyor. Size az sonra filmin linki vercem , izleyin mutlaka derim.
Peki ben neden sevmiyorum fetişizmi. Arkadaşlar film ingilizce alt yazılı bir japon filmi. Alt yazıda cok güzel bir anda " ıf we are normal couple.. " diye bir cümle kuruluyor. Yani sunu düşünmek lazım bize sanatta bile yer yok gerek sadist olsun gerek mazoşist pervert diye etiketlendiriliyor.
Overview
Director:
Akihiko Shiota
Writers:
Masahiko Kikuni (comic)
Yôichi Nishiyama (writer)
more
Release Date:
23 December 2000 (Hong Kong) more
Genre:
Drama | Romance more
Tagline:
Takuya wants to be Satsuki's dog. Satsuki likes to see Takuya cry. Love hurts.
Plot:
Two seemingly innocent school kids are obsessed in fetishistic s&m games. full summary | add synopsis
Plot Keywords:
Erotica | Boy | Cuckold | Girl | Manga
more
Awards:
6 wins & 1 nomination more
User Comments:
%89 : good
Filmin 1. ve 2. cdsini burdan hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Dostum tekrardan hoşgeldin..Paylaşım için saol ve birde bahsettiğin son konu içinde acizane bir yorum yapayım
Kısaca ölçüyü neye göre değerlendiriyorlar? Bir grup zümre çıkıp bu sapıklık diyor ve tıp biliminde de öyle mi oluyor? O zaman birileride çıkar erkekler için der ki : Normal cinsel ilişki yani herkesin bildiği türden, abi ben bunsuz yapamıyorum tek hayalim ve fantazim bilinen cinsellik derse o zaman o kişiye de mi biz fetişist, sapık diycez? Ölçütler, kriterler neye göre abi kim koyuyor bunları ??? Senin benim gibi adamlar mı? mrgreen:
Bazı kızlara sorarsan komple cinselliği sapıklık diyen tiplerde var. (Ay çok sapıkça diyenler..) Onlara göre o zaman tanrı cinselliği yaratarak yanlış mı yaptı oluyor ?
Ooohhhooo say say bitmez uç boyutlar, yani kendine ve birilerine zarar verme olayları haricinde herkesin cinsellik anlayışı kendisinedir. Mavi seviyorum diyene kırmızıyı niye sevmiyorsun demek yada kırmızıyı sevmiyorsun o zaman sapıksın sen demek bilmem nasıl anlatılır valla bu zihniyetlerde ciddi bir problem var. Komplex olarak şimdi sapık olan ben miyim bunların zihniyetleri mi ??
Walla dostum ben hayatım boyunca erkekler için göğüslerden hoşlanan insanlara sen fetişistsin demedim(bu anlamda fetişizm konusuna giriyor), kırmızıyı neden sevmiyorsun demedim.Ayak fetişizmi varsa o zaman yüz güzelliği fetişizmide var, bacak fetişizmide var. O zaman cümbür cemaat fetişistiz. e öyle ya bir olaya odaklanmak fetişizmse o zaman hepimiz sapık olduk...Abi bir takım insanlara ataları böyle öğretmiş onlarda nedenini ve niçinini bilmeden, düşünemeden böyle yaşayıp gitsinler...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Küçük bir not düşeyim : Son satırda; "Ataları" diye bahsetmiş olduğum kelime dinsel anlamda değil "dede, akraba" anlamında kullandım, yanlış anlaşılmasın.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
beatlesboy
Tecrübeli

|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | Dostum tekrardan hoşgeldin..Paylaşım için saol ve birde bahsettiğin son konu içinde acizane bir yorum yapayım
Kısaca ölçüyü neye göre değerlendiriyorlar? Bir grup zümre çıkıp bu sapıklık diyor ve tıp biliminde de öyle mi oluyor? O zaman birileride çıkar erkekler için der ki : Normal cinsel ilişki yani herkesin bildiği türden, abi ben bunsuz yapamıyorum tek hayalim ve fantazim bilinen cinsellik derse o zaman o kişiye de mi biz fetişist, sapık diycez? Ölçütler, kriterler neye göre abi kim koyuyor bunları ??? Senin benim gibi adamlar mı? mrgreen:
Bazı kızlara sorarsan komple cinselliği sapıklık diyen tiplerde var. (Ay çok sapıkça diyenler..) Onlara göre o zaman tanrı cinselliği yaratarak yanlış mı yaptı oluyor ?
Ooohhhooo say say bitmez uç boyutlar, yani kendine ve birilerine zarar verme olayları haricinde herkesin cinsellik anlayışı kendisinedir. Mavi seviyorum diyene kırmızıyı niye sevmiyorsun demek yada kırmızıyı sevmiyorsun o zaman sapıksın sen demek bilmem nasıl anlatılır valla bu zihniyetlerde ciddi bir problem var. Komplex olarak şimdi sapık olan ben miyim bunların zihniyetleri mi ??
Walla dostum ben hayatım boyunca erkekler için göğüslerden hoşlanan insanlara sen fetişistsin demedim(bu anlamda fetişizm konusuna giriyor), kırmızıyı neden sevmiyorsun demedim.Ayak fetişizmi varsa o zaman yüz güzelliği fetişizmide var, bacak fetişizmide var. O zaman cümbür cemaat fetişistiz. e öyle ya bir olaya odaklanmak fetişizmse o zaman hepimiz sapık olduk...Abi bir takım insanlara ataları böyle öğretmiş onlarda nedenini ve niçinini bilmeden, düşünemeden böyle yaşayıp gitsinler... |
Bu dediklerini biz canı gönülden destekliyoruz önemli olan dışardakilerin anlayışla karşılaması.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| o diilde bi link harikaymis...hizi mizi....alt yazi..hosuma gitti.....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Guzel filmmis, tesekkurler. Simdilik ilk bolumunu seyrettim, bu aksam da ikinci bolumunu seyredecegim. Bende hic de sende yaptigi etkiyi yapmadi... Sapiklik, igrenclik vs filan kafama takmadigim icin herhalde. Sen de bosver bunlari, partnerlerini benzer zevkleri icinde barindiran kisilerden sectigin vakit bir sure sonra bunlarin hepsi dogal olaylar olarak gozukuyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
endruy
Acemi

|
|
| Tesekkur ederim,gunlerdir bu filmi arıyordum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
belloni
Fetişist

|
|
Teşekkrler yorumlarınız için.
Bahsetmek istedigimi tam olarak slaveteen vurgulamış biz bunları cok dogal karsılıyoruz. Hatta cocugun sevgilisi lavaboya girerken dur bi dk kagıt kalmadı bahanesiyle ses kayıt cihazı yerlestirip sevgilisinin tuvaletteki sesini cekip daha sonra dinlerken haz almasını da gayet anlıyorum. Ama sorun bu filmi çekenlerin bile bu işi sapıklık gibi anlatması.
En azından benim o gece beraberce izledigim arkadaslarım sırf belki bu sebepten dolayı fetişizmden korktular. Çünkü filmdeki amaç fetişizm problemi varmış gibi gösterilen cocugun işkence mantıgıyla sevgilisinin baskasıyla sevismesine sahit oluyor. Hatta bu o kadar ileri gidiyorki ben Umaeun" la seviştim su anda terliyim beni temizle derken Umaeun'un teride üzerimde onuda temizle diyor. Sorun sanırım bu son örnekte daha iyi anlasıldı.
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| belloni demiş ki: | Teşekkrler yorumlarınız için.
Bahsetmek istedigimi tam olarak slaveteen vurgulamış biz bunları cok dogal karsılıyoruz. Hatta cocugun sevgilisi lavaboya girerken dur bi dk kagıt kalmadı bahanesiyle ses kayıt cihazı yerlestirip sevgilisinin tuvaletteki sesini cekip daha sonra dinlerken haz almasını da gayet anlıyorum. Ama sorun bu filmi çekenlerin bile bu işi sapıklık gibi anlatması.
En azından benim o gece beraberce izledigim arkadaslarım sırf belki bu sebepten dolayı fetişizmden korktular. Çünkü filmdeki amaç fetişizm problemi varmış gibi gösterilen cocugun işkence mantıgıyla sevgilisinin baskasıyla sevismesine sahit oluyor. Hatta bu o kadar ileri gidiyorki ben Umaeun" la seviştim su anda terliyim beni temizle derken Umaeun'un teride üzerimde onuda temizle diyor. Sorun sanırım bu son örnekte daha iyi anlasıldı. |
Fetişizm hem gizemli hem coşkulu hemde fetişist olmayanların asla anlamayacakları ve tadamayacakları hazlarla dolu muhteşem bir olgu. Ben kendi adıma Ayak fetişizmi olmadan hayatımda hiç bir şeyin tadının ve anlamının kalmayacağına inanıyorum. Bizleri sapkın ve toplumdışı insanlarmışız gibi göstermeye çalışanlara vereceğimiz en güzel yanıt zevklerimizden taviz vermemektir. Sevgili belloni bence fetişizme ilgin olduğu halde fetişizmi sevmiyorum demen kendi kendini kısıtlamandan başka bir şey değildir. Boşver söylenenlere ve zevk aldığın şeyleri sevmeye devam et.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Slaveteen demiş ki :
| Alıntı: | | Bu dediklerini biz canı gönülden destekliyoruz önemli olan dışardakilerin anlayışla karşılaması. |
Teşekkürler dostum...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
Filmin ikinci kismini da seyrettim. Aslinda sevmedim filmi, fetisizmi hala seviyorum ama Filmin yapimcilari herhalde fetisizmi bilmeyen disardan bakan insanlardan... Bu konu guzel bir sekilde islenebilirdi.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| merek ettim bak simdi:9 ilk fırsatta baslıycam izlemeye...
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
| yoff ecnebice bilmeden izlemekte işime gelmiyo:(
|
|
|
|
     |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
Filmi izlemeyi denedim ama pek iyi ingilizce bilmeyisimizden dolayı pek fazla bısey anlmadım Ama kızın elemanı surekli sapık olarak nitelendirmesi sinir bozucu...
|
|
|
|
_________________ Just Trample
|
|
 |
     |
 |
|
|