|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
acı çekmek için ayyaş olmak, bir kadın tarafından sıfırlanmak gerekmiyordu , ama acı çekip ayyaş olunabilirdi. Bir süre, gençlikte özellikle, talihin senden yana olduğunu sanabilirdin, bazen senden yanadır da gerçekten. Ama senin farkında bile olmadığın ve senin aleyhine işleyen birtakım ortalama hesaplar ve kanunlar vardır, her şeyin yolunda gittiğini sandığın zamanlarda bile.
Bir gece, sıcak bir salı gecesi o ayyaş sen oluverirsin, sensin o ucuz pansiyon odasında olan, ve daha önce o odalarda olmuş olmanın da bir yararı olmaz, daha da kötüdür hatta, çünkü bir daha bu duruma düşmemeye karar vermişliğin vardır. Bir sigara daha yakmaktan, bir içki daha içmekten, o sıvası dökük duvarlarda bir çift göz, bir çift dudak aramaktan başka bir şey de gelmez elden.
|
|
|
|
_________________ mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Duygularınızı çok güzel dile getirmişsiniz dostum tebrik ederim. Ben sezgisel yönü çok güçlü bir insan olmama rağmen sizin gibi hislerimi edebi güzelliklerle süsleyerek satırlara aktaramıyorum ne yazık ki.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
Sıradan bir tokyo sabahına uyandım,
özenle traş ettim bir zamanların centilmen hergelesini..
lanet yılların trajedisi bu işte, eskiden her sabah uzardı sakallarım..
hayatım boyunca kıçımı sağlama dayadım,
kravatlı, sinek kaydı traşlı bir memur oldum ki
bu da iyi giyimli bir maraba olarak gebereceğimin şeklidir..
aynaya her bakışımda manen tükürüyorum,
bir zamanlar benmiydim orgazm dehası..
öğleden sonra birasına çıktım,
taksi bekleyen o moruğun buğulu bakışlarını,
nasılda yakaladım lolitanın kalçasında..
aklıma lily geldi..suratımı sevdiği ayaklarıyla..
to be continued...cheers
|
|
|
|
_________________ mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.
|
|
 |
    |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
"kuma oturup suya bakardı, herşeye zor inanılırdı suya bakınca, Çin diye bir ülke olduğuna ya da ABD'ye ve Vietnam'a, bir zamanlar çocuk olduğuna, hayır, buna inanmak zor değildi, onu unutamazdı. bir de erkeklik çağını: çalıştığı işler ve kadınlar, sonra kadınsızlık, şimdi de işsizlik. altımışında bir berduş. bitmiş. bir hiç. bir dolar yirmi sent nakit vardı cebinde. bir haftalık kirasını ödemişti birde. okyanus.. kadınları düşündü yine. birkaçı iyi davranmıştı ona. diğerleri kurnaz, gürültücü, biraz deli ve çok zor kadınlar olmuşlardı. odalar ve yataklar ve evler ve Noeller ve işler ve şarkılar ve hastaneler ve donukluk, donuk günler ve geceler ve anlam eksikliği ve fırsat eksikliği. ve şimdi, altmış yılın karşılığı: bir dolar yirmi sent."
Hank
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
| Ve uçarsın gözlerini kapattığında...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
ensturmantal in cok hos ..aynı seylerden bahsedıyoruz....
|
|
|
|
 |
    |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
| sağolasın..ikisinide ben çaldım..umarım yakında çoğalırım..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|