| Yazar |
Mesaj |
Parox
Site Admin

|
|
 |
         |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Sayın Parox bu güzel başlığı açtığınız için size çok teşekkür ederim. Bende forumdaki tüm arkadaşlarımın ve dünyadaki tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| khalkedonian demiş ki: | | Sayın Parox bu güzel başlığı açtığınız için size çok teşekkür ederim. Bende forumdaki tüm arkadaşlarımın ve dünyadaki tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. | aynı dıleklerle..
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
ewet anneler gününüz kutlu olsn hernekadar butür günleri sadece para tuzağı olarak görsem de yapacak bişey yok ... forumda tanıdığım birkaç annenin ve anne olabilecek herkesin hatta bizimde analar günümüz kutlu olsn
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
apico
Acemi

|
|
Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun. Annelerimizin değerini bilemem.
Sevgiler.
'' Cennet
annelerin
ayağı
altındadır''
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | ewet anneler gününüz kutlu olsn hernekadar butür günleri sadece para tuzağı olarak görsem de yapacak bişey yok ... |
Tüm duygularımızı artık bırtakım metalar ile anlattırma yoluna zorlanır olsakta hıc bır şey yüregimizden akıttıgımız gözlerimizden yansıttıgımız sevgımızın yerını tutmaz...Bunu bır anne olarak soyluyorum ..
Tüm ANNELERİN bu özel anlarında sevgi sellerine tutulması dileğimle..
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...
Sevgilerimle
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
zaten benim demek istediğim anneler yada babalar için özel bir güne ihtiyaç duyulması saçma her gün onların, yılda bir kez mi onları seviyoruz yada onları öpüyoruz , buugn anneler günü annemi sewecem ama yarın olmadığı için sewmeyecem mi mantık yanlış bence sewgililer günü de anneler günü de babalar günü de sadece hediye alınsın diye ticari tuzaklar olarak geliyor bana...ama madem hergünden daha çok sewmemiz gerekiyor anneleri bugun ozaman anneler gününüz kutlu olsn bidaha
umarım bu sefer anlatabildim
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | zaten benim demek istediğim anneler yada babalar için özel bir güne ihtiyaç duyulması saçma her gün onların, yılda bir kez mi onları seviyoruz yada onları öpüyoruz , buugn anneler günü annemi sewecem ama yarın olmadığı için sewmeyecem mi mantık yanlış bence sewgililer günü de anneler günü de babalar günü de sadece hediye alınsın diye ticari tuzaklar olarak geliyor bana...ama madem hergünden daha çok sewmemiz gerekiyor anneleri bugun ozaman anneler gününüz kutlu olsn bidaha
umarım bu sefer anlatabildim |
Tamamıyla katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| bende kutsal varlıklarımız annelerimizin bu güzel ve anlamlı gününü kutluyorum...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
turkish_tickling aynı seylerı farklı sekılde dıle getırıyoruz yormayınız kendinizi:)
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
| gününüz kutlu olsun saygıdeğer ANNELERİMİZ
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | turkish_tickling aynı seylerı farklı sekılde dıle getırıyoruz yormayınız kendinizi:) |
farkettim zaten ben genel için yanlış anlaşılmasın diye şeetmiştim nese sonuç olarak gereksiz ve deeğerli bi gün
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | Alıntı: | | turkish_tickling aynı seylerı farklı sekılde dıle getırıyoruz yormayınız kendinizi:) |
farkettim zaten ben genel için yanlış anlaşılmasın diye şeetmiştim nese sonuç olarak gereksiz ve deeğerli bi gün |
herşeyi sakız gibi uzatıon hee bir gün kutlaması yapçan gene yaptın yapacağını be kardeşim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | herşeyi sakız gibi uzatıon hee bir gün kutlaması yapçan gene yaptın yapacağını be kardeşim |
ciddi bi problem bu bende yaa çok lakayitim napmam gerekio kanka
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | Alıntı: | | herşeyi sakız gibi uzatıon hee bir gün kutlaması yapçan gene yaptın yapacağını be kardeşim |
ciddi bi problem bu bende yaa çok lakayitim napmam gerekio kanka |
fazla derinlere inme,kutlamanı yap yeter karıştırma ortalığı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|