Vallahi her tür kompleksten uzak bir insan olarak şunu söyleyebilirim. Yaşamadığı bir şeyi yaşamış gibi anlatan insanlar özentili ve kompleksli insanlardır. Beceremedikleri işleri kendi deneyimleri ve kazandıkları tecrübeleriymiş gibi anlatıp sizi kendilerinin boş bir insan olmadıklarına inandırmaya çalışırlar.
Bu değerlendirmelerimin ışığında şunu söyleyebilirim. Başlığı açan arkadaşımız umarım bize anlattıklarını yaşamıştır. Ama eğer yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi anlatıyorsa sadece kendi psikolojisine zarar verir. Yaşamadığımız şeyleri yaşamış gibi anlatmaktansa fantezilerimizi reelde yaşamaya bakmalıyız.
etkileyici bir yazı olmuş arkadaşa çok teşekkürler paylaştığı için..
ama işin biraz garip tarafı ; ben bu senaryoyu daha öncede defalarca okudum sanki ki benimde fantazilerimden biridir (muhtemelen bir çok kişininde öyle.. ) ... Terlik yada ayakkabı büyük bi tutkuyla koklanır , derken çat diye ayakkabının sahibi belirir (ya kapı açılır bi anda yada farklı şekilde enselenilir ) , erkek büyük korku yaşar ve tersleneceğini düşünür , lakin kızımız ayaklarını yalamasını emreder ve atraksyon başlar
khalkedonian demiş ki:
Vallahi her tür kompleksten uzak bir insan olarak şunu söyleyebilirim. Yaşamadığı bir şeyi yaşamış gibi anlatan insanlar özentili ve kompleksli insanlardır. Beceremedikleri işleri kendi deneyimleri ve kazandıkları tecrübeleriymiş gibi anlatıp sizi kendilerinin boş bir insan olmadıklarına inandırmaya çalışırlar.
Bu değerlendirmelerimin ışığında şunu söyleyebilirim. Başlığı açan arkadaşımız umarım bize anlattıklarını yaşamıştır. Ama eğer yaşamadığı şeyleri yaşamış gibi anlatıyorsa sadece kendi psikolojisine zarar verir. Yaşamadığımız şeyleri yaşamış gibi anlatmaktansa fantezilerimizi reelde yaşamaya bakmalıyız.
ben bu sözlerin üstüne laf söylemem,
tamamen katılırım
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz