Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
posakly21
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 03 May, 2008 21:24  Mesaj konusu:  posakly21 ne şanslı adamsın Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şansızlığıma mı yanayım ne kadar talihsiz biriyim derken en sonunda şeytanın bacağını kırdım sonunda ojeli mis kokan hafif nemli ufacık sevimli beş kardeşin tadına bakabildim konuya giriyorum artık...
olayı sıcağı sıcağına paylaşmak istedim cuma günü okulda sınavım vardı sınavım güzel geçti (matematik okuyorum karmaşık analiz diye bir dersimiz var sağlam bir ders 70 ve üstü bekliyorum Cool ) zor sınavı güzel bir şekilde atlattıktan sonra arkadaşları eve çağırayım dedim havalar artık ısındı tabi ayakkabı içlerinde o ayaklara neler olur öle neler hımmm 2 kız 2 erkek eve gittik kızın bir tanesi bizim ark.la çıkıo öbürküsü damsız geldi eve yanlız ark.lar odaya çekildi bende diğer kızla konuşuyorum şansa bakki bizim kızın o günde çorap giymiyesi gelmiş parmakları bana ölece mahsun mahsun bakıyor benim içimdeki bitmek tükenmek bilmeyen ayak aşkı birden şaha kalktı ben dayanamadım soğuk bir şeyler istermisin dedim o bahaneyle ayakkabılarını koklamaya gittim Embarassed ayakkabılıkla mutfak yan yanaydı ben tam aldım mutfakta şöyle bir iki fırt koklim dedim arkadan bir el o an kalbim zaten küt küt atıo ayakkabının içi daha sıcacık adrenalin tavanda arkamı bir döndüm o karşımdaydı ne yapıyorsun sen ya dedi allah dedim oğlum sıçtık rezil olduk tantana koptu kopacak kem küm şey bak ben derken sen fetişist misin dedi haydaaa dedim ne oluyoruz bir dırstım bir dırstım yok ben ayakkabının içinde örümcek gördüm onu atıyodum şimdi dedim evin yanında bahçe war bazen öyle şeyler olabiliyor oda bana ne dedin burnunlamı çıkarıyorsun dedi ben bak yanlış anlama dedim ayakkabıyı elimden aldı gitti ayakkabılığa öteki tekinide aldı benide elimden tuttu odaya götürdü oturdu koltuğa ayakkabıları ayaklarımın dibine fırlattı şöyle bir baktı ben seni yenisini alıcam wallahi çok üzgünüm özür dilerim dedi biraz durdu ve gülmeye başladı komik bir şeymi var dedim gel buraya aptal ayakkabıları bana giydir dedi bende aldım giydirdim sonra yakamdan tuttu şimdi yala bakalım dedi Question şaşırdım yutkundum ciddi misin dedim durdu sırıttı ne yoksa boş ayakkabı benden daha mı çekici geliyo dedi bende bir kaplan edasıyla kapıldım ayaklarına başladım yalamaya ama o ilk küçük parmağını ağzıma aldığım anı asla unutamıyorum o tat deiğişik bi koku değişik bir heyecan zaten ayakları bakımlı sayılırdı oje dediğim parlatıcı vardı ayaklarında tırnakları hafif uzun ama baş parmağını yalarken ağzımın içinde parmağını bir oynattı damağımdan deri koptu Shocked daha sonra o benim ayak parmağımı yaladı bu olay 10 dk filan sürdü sonrada ayaklarıyla pantolonumun üstünden cinsel organıma masaj yaptı pantolonumu çıkarttı altımda baksır wardı onu çıkarmadı tabi bana mastrübasyon yaparken ben orada boşaldım Rolling Eyes daha sonra ben baksırımı çıkardım oda salona geçti ben çok şaşırdım dedim senden böyle bir şey hayatta beklemiyordum dedim tama uzatma artık şapşal dedi bu ilk ve son dedi bende neden diye sordum çünkü ben öyle istiyorum dedi ark.larda odadan çıktı kutsal damacanayı seyrettik öylece gittiler p.tesi gününü iple çekiyorum acaba bana karşı nasıl davranacak merak ediyorum neyse artık cewabı p.tesi akşamı yazarım mutlu bir haberle dönmek istiyorum

Kova Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıposakly21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 May, 2008 23:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yahu millet neler yaşıyor öylee
sevgiler..........

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
canadianfb
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 04 May, 2008 01:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Deisik..

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıcanadianfb kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 May, 2008 01:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Frawn

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
re-eastanbulist
Tecrübeli
Tecrübeli

cuba.gif
MesajTarih: Pzr 04 May, 2008 12:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Muhtemelen bu kız 86lı falandır ki buda "fetişist" kelimesinin lugatında olmadığını düşündürüyor..Açıkçası sana inanmadım..İlkler hiç böyle yaşanmadı..

mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıre-eastanbulist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Freudyen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 04 May, 2008 14:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kusura bakma ama bu hikayenin gerçek olmadığı çok belli. Olsun inanmak başarmanın yarısıdır.

Balık Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıFreudyen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pinarinayaklari
Fetişist
Fetişist

germany.gif
MesajTarih: Pzr 04 May, 2008 18:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Freudyen demiş ki:
Olsun inanmak başarmanın yarısıdır.

Laughing Laughing Mr. Green Züğürt tesellisi Mr. Green

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpinarinayaklari kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 May, 2008 04:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

paylasim icin tesekkur ederiz.....gercekcilikleri bu isin tecrubelileri veya hafif mantiga sahip olanalr tartisacktir ve sorgulayacaktir tabi......yapacak bisey yok........yine de saol.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
posakly21
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pts 05 May, 2008 16:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Laughing inanmak yada inanmamak size kalmış tabi ama ilklerin nasıl olacağı nerde olacağı akıllarda düşünülenler gibi olsaydı şu an aramızda bu zevkleri yaşamayan kalmazdı eğer sizde yakışıklı iseniz ark.larınız arasında sevilen kendine güvenen tiplerseniz böyle olaylar her yerde her türlü başınıza gelebilir benimkisi tamamen şans ikinci olarak kızla önceden ilişkim vardı fen edebiyat fakültesinin en kaşar kızlarından biri onun yatmadığı çıkmadığı çocuk kalmadı bölümde olay böyleyken insanın canı sıkılıp ulan milletteki şansa bak deyip gıcıklığına böyle yazılar yazılabilir... nese o zaman ben kızlara akla mantığa daha uygun şekilde yaklaşıp sizlerin beğenisine öyle hikayeler yazayım Evil or Very Mad

Kova Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıposakly21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Freudyen
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 05 May, 2008 18:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yani gözümüz yok, inşallah dediğin gibi bir insansındır ve dediklerini yaşamışsındır, daha çoğu senin olsun, ancak genelde internette bu hikayeleri yazanların %99'u işkembeden sallamakta, sanal alemde kendilerini daha tanımadığı insanlara kanıtlamaya çalışan tipler çok fazla. genelde de bu şekilde hikayeler olmakta, şüphecilik o yüzden, yani sen de hak ver.

tom ford, senin ne demek istediğini anlamadım?

Balık Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıFreudyen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
re-eastanbulist
Tecrübeli
Tecrübeli

cuba.gif
MesajTarih: Pts 05 May, 2008 18:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

posakly21 demiş ki:
Laughing inanmak yada inanmamak size kalmış tabi ama ilklerin nasıl olacağı nerde olacağı akıllarda düşünülenler gibi olsaydı şu an aramızda bu zevkleri yaşamayan kalmazdı eğer sizde yakışıklı iseniz ark.larınız arasında sevilen kendine güvenen tiplerseniz böyle olaylar her yerde her türlü başınıza gelebilir benimkisi tamamen şans ikinci olarak kızla önceden ilişkim vardı fen edebiyat fakültesinin en kaşar kızlarından biri onun yatmadığı çıkmadığı çocuk kalmadı bölümde olay böyleyken insanın canı sıkılıp ulan milletteki şansa bak deyip gıcıklığına böyle yazılar yazılabilir... nese o zaman ben kızlara akla mantığa daha uygun şekilde yaklaşıp sizlerin beğenisine öyle hikayeler yazayım Evil or Very Mad

Dediğin bu zevkler, öyle Tibet öğretisi ya da mistik bir efsane değil..Herkes, "senin düşündüğün" ilkler gibi tabikide yaşayabilir..Ve tabikide aramızda bu zevki yaşamayanın bir gün kalmaması çok olasıdır..Belki bundan 3-5 sene sonra..Birde şunu soralım : 3-5 sene sonra ilklerini yukarda yazdığın şekilde yaşamış kaç kişi bulursun? Hem bizlerin beğenisi de neymiş hatunun beğenisi yanına..Sen önce hatuna beğendir..Biz, devletin bize verdiği tüm imkanlarla arkandayız Smile

mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıre-eastanbulist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 06 May, 2008 00:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Freudyen demiş ki:

tom ford, senin ne demek istediğini anlamadım?

Tom Ford'un demek istedigi, yasayanlar yemez sanirim... O bunu demek istememis olsa da ben diyorum; bu tip olaylari yasayanlarin inanacagi bir hikaye degil.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Sal 06 May, 2008 12:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanki hikaye sitelerinde fetişist hikaye okumuş gibi oldum. İnşallah dediğin gibidir.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 May, 2008 15:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"Fetiş" veya "Ayak Fetişisti" lafını artık herkes duydu, hatta 18 yaşında kızlar bile cümle içinde kullanıyorlar. Ama bir yerde sapıklık olarak görülmekte hala. Posakly21 arkadaşımız güzel bir anısını fantaziyle birleştirmiş belki, belki hepsi anı, belki hepsi fantazi. Heyecanlı bir şekilde yazması işe güzellik katmış. Ben etkilendim açıkçası.

Ama keşke kızlar anlattığı gibi rahat olabilse.

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 May, 2008 04:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

demek istedim ki bu konuyla alakali herhangi bir tecrubesi olanlara yada olaylara hafif mantik dogrultusunda yaklasan kisilere gercekci gelmiyebilir ve sorgulayip tartisabilirler hatta elestirebilirler......bu konuda yapabilecegimiz birsey yok dogal karsilamaktan baska......paylasimin icin tesekkur ederiz........

ilk yazima bakinca acik gibi ama simdi olmustur heralde.........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |