|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
cicikis
Moderator

|
|
Ben bir şeyi merak ediyorum... Şimdi burada gerek nicklerinde Master olan gerek Master'ım diyen bir çok erkek var...
Yaş alt siniri 19-20'den basliyor master(cikligin) ...
Gerçek bir Master'ın yasi önemli midir ? Önemli ise neden ?
Bir erkek Master olmak istiyorsa bunun için aşağı yukarı ne kadar zamana ihtiyacı olur ?
Master eğitimleri filan duydum... Bu şekilde eğitimler mi veriliyor?
Ben Master olmak istiyorum diyen her erkek Master olabilir mi?
İyi bir Master nasil olmalidir... Hangi özelliklere ve becerilere sahip olması gerekir ? Olmazsa olmazlari nelerdir?
Buyrun burdan yakın...
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| Guzel sorular, benim de zaman zaman akllima gelen sorular bunlarin bazilari. Ozellikle yas konusu, ben 20-21 yaslarindaki genc arkadaslarin master/efendi diye kendilerini tanitmalarini biraz yadirgiyorum acikcasi. Cicikis'in sorularini forumdaki tecrubeli masterlar yanitlarlar ise merakimiz giderilecek. Tesekkurler cicikis.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cicikis
Moderator

|
|
| Alıntı: | | Cicikis'in sorularini forumdaki tecrubeli masterlar yanitlarlar ise merakimiz giderilecek |
Benimde temennim bu yönde Zaten tecrubesizlerin yanıt verebileceği gibi sorular sormadım
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
ne master ne de sub/slave birisi olarak araya giriim dedim çok tepki çekecem sanırım ama özgür dünya söyliim dedim ... master lık cinsel bir fantezi değilmidir çünkü diğer türlü efendi köle ilişkisi yasaktır kanunen istek dışı olursa ...sormak istediğim şu nickinde master olan 19 yaşındaki bir insan sizin gözünüzde nedir ? dolandırıcımıdır düzenbazmıdır ? bence hiç biri olmamalı yani o ismini master yapsa ve bir efendi gibi davransa sadece cinsellik boyunca da olsa ne değişir sonuçta hepimiz bunu kısmen yapıorz .. hayatı boyunca sahibe olan bi kadın yoktr tüm erkekler kölem olsn diyen yada ben master ım herkesi yola getirirm diyenler düzenbazdır bence ... kısaca insanları gerçek master yada fake master tarzı yaklaşımlar ile bölmeyin unutmayın ki millet bizde bu bölünmeden şikayetçiyiz NORMAL ve FETİŞİST ayrımından ... nese esenlikler efenim
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
cicikis
Moderator

|
|
| Lütfen konuyu saptırmayalım... Şu an sadece sorularıma cevap bekliyorum... Ve geyik amaçlı açmadım bu topiği...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Valla cicikıs, öncelikle içten gelip hissetmeli..Sonra master sevgilisini tanımalı, onun nelerden hoşlandığını neleri istediğini ve nelerin onu mutlu ettiğini bilmeli ama bence master olacak kişi bunu sevgilisine sormamalı yani sen nelerden hoşlanıyorsun bana söyle, şu mu daha iyi senin için vs.. gibi sorulardan kaçmalı.Sade ve sadece master sevgilisini "keşfetmeli.Sırlarını çözmeli.Böylelikle yapay mutluluk ve zevklerden her iki tarafta mutlu olacaktır, elbette keşifçi master yanlış anladığı veya öyle zannettiği şeylerde olacaktır sevgilisi üzerinde ama bu küçük hatalar zamanla azalmaya başladıkça işte yavaş yavaş her iki tarafında mutluluk ve zevki yavaş yavaş artacak ve birbirlerini daha çok arar hale gelecekler...
"Ben master olmak istiyorum diyen bir erkek" diye birşey olmaz bence cicikis.Çünkü o erkek zaten kendini kritik yaptıkça zaten kendisini o şekilde ya bulacak yada bulmayacaktır...
| Alıntı: | | Bir erkek Master olmak istiyorsa bunun için aşağı yukarı ne kadar zamana ihtiyacı olur ? |
Sadece fantazi dünyası ne kadar uzun süre çalışırsa(yeni şeyler hayal ettikçe) sürede bence kısalıyor olmalı...1 saat, 1 gün, 1 hafta, 1 yıl zamanı neye göre belirleyeceğiz ?
| Alıntı: | | Gerçek bir Master'ın yasi önemli midir ? Önemli ise neden ? |
Belki %20-25..Geri kalan dilim düşünce ve hassasiyette saklı ama bence takvim yaşıda az evvel dediğim gibi küçük bir parçada olsa önemli.Ben 17-18 yaşlarında X olayını şu şekilde algılıyorken ilerki yaşlarımda daha farklı değerlendirdiğimi gördüm....
Umarım sorularına kendi bakış açımlacevap verebilmişimdir.Suçlu muyum yada hatalı mı düşündüm yoksa bunların tam tersi mi? Ben sadece kendim gibi düşündüm cicikıs...Sevgiler..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
cicikis
Moderator

|
|
| Bu soruların zaten 2x2=4 gibi net cevapları olmaz... Bu yüzden de verilen cevaplarda yanlış diye bir durum olması söz konusu değildir. Başkası katılır ya da katılmaz ama fikriniz size göre doğrusudur... Şimdiye kadar yorumlarını yapan herkese teşekkür ederim. Diğer yorum yapmayan Master'larında yorumlarını bekliyorum ...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
Bu soruların akabinde şapkadan ne çıkacak çok merak ediyorum doğrusu...Sürekli cevap arıyorsun birşeylere ama niyetini anlamış değilim..Aydınlanmak mı? Sosyoanket mi? Yoksa işin kompedanının çaylakları yoklamasımı..Lütfen tepkisel algılama sadece anlamaya çalışıyorum..Diye bir giriş yapıp gelişme kısmına geçiyorum :
1. Yaş sınırı : Sayısal rakam vermektense, sekse, erotizme, cinsel organa alışmış, festival havasında seks yapmayan bir dimağ olmalı.
(Ülke şartlarında sanırım min.30)
2. Yaşın önemliliği : Master ve muhattabının atmosferi doya doya yaşaması için amiyane tabirle masterin kelli felli olması iyidir..Bıyıkları terleyen bir delikanlıya boyun eğmek samimi gelmiyor..
3. Masterlik öğretisi : Bu işin görselliği ya da pratiği olmaz..Akıl levhanda öğretilmiş şekilde doğarsın ya da akıl levhan henüz boşken bazı olaylar masterliğini yazıverir..Düşünki hiç SM ilişkileri kullanan filmler/klipler olmasaydı hiç mi master yetişmezdi? İşi şekle uydurmaktansa içinden geldiği gibi hükmetmek ve mimiklerini, edebiyatını, acı eşiğini, kendin gibi sergilemek daha doğru bir SM yaşamı olurdu..
4. Masterlik isteği : 30undan sonra olmaz o iş..O saatte şefkat, vicdan ve iman duyguların gelişmiştir ve çok istesende başka bir şey olmana izin vermez..Artık sen sinek kaydı traşlı, yılbaşında tombala oynayan iyi giyimli bir marabasındır ve master olmak bundan apayrı bir duruştur..
5. Olmazsa olmazlar : Sağlam görsel ve duyusal eşikler..Liderlik ruhu..Akıcı konuşma ve ses karizması..Kuvvet, performans, hijyen..Kültür, estetik, bilgi..Son olarak aklımın söylediği, geniş bir vicdan..
Master değilim..Çünkü ne olduğunu bilmiyorum..Belkide bana master diyen hatunlar vardır..Ama hiç işitmedim..Sadece aklımın ve görgümün öngördüklerini paylaşmak istedim..Diyerek sonuçlandırıyorum..
|
|
|
|
_________________ mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.
|
|
 |
    |
 |
cicikis
Moderator

|
|
| Alıntı: | | Bu soruların akabinde şapkadan ne çıkacak çok merak ediyorum doğrusu...Sürekli cevap arıyorsun birşeylere ama niyetini anlamış değilim..Aydınlanmak mı? Sosyoanket mi? Yoksa işin kompedanının çaylakları yoklamasımı.. |
Cümlelerin, soruların önünde arkasında içinde bir şeyler aramak yerine düz, dümdüz bakmayı tercih etmiyor olmanız garip... Bir şeylere cevap aramak sizce kötü bir şeymi?
Forumu sadece fotoğraf ve video izleme (akabinini siz hayal edin ) amaçlı giren kesimlere her zaman sorularım gereksiz gelmiştir Aslında onlara bilgi garip gelmiştir ya neyse ...
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Net ve açıklayıcı olmuş ...
Ayrıca diğer cevap yazanlarada teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Lütfen konuyu saptırmayalım... Şu an sadece sorularıma cevap bekliyorum... Ve geyik amaçlı açmadım bu topiği... |
yalnız ben ciddi sormuştum neden böle bi yanıt aldım anlayamadım geyiq olsaydı anlardınız hiç şüpheniz olmasın.
| Alıntı: | | Cümlelerin, soruların önünde arkasında içinde bir şeyler aramak yerine düz, dümdüz bakmayı tercih etmiyor olmanız garip... Bir şeylere cevap aramak sizce kötü bir şeymi? |
diyosunuz ama benim sorularıma bir cevap vermiyosunuz geyiq diyip geçiyosunuz.. masterlık ta mistresslik te ilişki sırasında yapılır rutin hayatta insanlara hükmedilmez köle olmayan birine onu ezmek gerekmez
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
re-eastanbulist
Tecrübeli

|
|
| cicikis demiş ki: | | Alıntı: | | Bu soruların akabinde şapkadan ne çıkacak çok merak ediyorum doğrusu...Sürekli cevap arıyorsun birşeylere ama niyetini anlamış değilim..Aydınlanmak mı? Sosyoanket mi? Yoksa işin kompedanının çaylakları yoklamasımı.. |
Cümlelerin, soruların önünde arkasında içinde bir şeyler aramak yerine düz, dümdüz bakmayı tercih etmiyor olmanız garip... Bir şeylere cevap aramak sizce kötü bir şeymi?
Forumu sadece fotoğraf ve video izleme (akabinini siz hayal edin ) amaçlı giren kesimlere her zaman sorularım gereksiz gelmiştir Aslında onlara bilgi garip gelmiştir ya neyse ...
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Net ve açıklayıcı olmuş ...
Ayrıca diğer cevap yazanlarada teşekkür ederim... |
Bence asıl garip olan, hayat hikayem ile ilgili hiçbir fikre sahip değilken benden dümdüz bakmamı beklemen..Evet..Bende kötü olmayan bir şeyi yaparak cevap aradım sorularının nedenine..Net olmamakla birlikte tatmin oldum..Teşekkür ederim..Forumu görsel amaçlı kullanan adamları anlıyorum..Bunu uzun bir dönem bende yaptım..Bence buna herkesin hakkı var..
Ayrıca sana teşekkür etmek isterim..Bizleri düşünmeye sevk ettiğin ve interaktif olduğun için..Burada kimseye "siz" diye hitap etmedim..Sen önyargı yapmadan ben saygımı teslim etmiş olayım..
|
|
|
|
_________________ mahvolmuş hayatlar olağandır bilgeler için de ahmaklar için de.ancak o mahvolmuş hayat bizimki olduğunda, işte o zaman farkına varırız intiharların,ayyaşların,hapisane kuşlarının,uyuşturucu müptelaları ve benzerlerinin. varoluşun menekşeler , gökkuşağı, kasırga ve tamtakır mutfak dolabı kadar olağan bir parçası olduklarının.
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Benim sadistligim kendimi bildigim bileli var. Fakat hem icimde tasidim ve mümkün oldugu kadar göstermedim ve yasamadim. Beni kontrol etmesini istemedim.
Genc yasim da sansima elime güzel kaynaklar geldi. Okuyarak önce büyük bir teorik temeli actim. Pratigi önce ufak denemelerle yaptim ve zamanla gelistim. Nezaman basladigimi burada belirtmek istemem ama 16 yasimda bilerek bazi sadistlik duygularimi bayanlarda beyenilir bir sekilde yasadim ancak ne Master idim nede seans seklinde yapacak sorumlulugu tasiyacak bir durumda kendimi his ettim.
Ben yanilmiyorsam 20 yaslarimda artik kendime Master diye bildim ve bu yaslarim da SM anlaminda bir Master olarak da sorumluluk tasiyip köleler ile kontaga girdim. Tabiki hatalar yaptim ama hep dikkat ettim; kesinlikle bedene ve ruha kalici izler birakmamaya. Bu felsefeyi hala icimde tasiyorum. Cünkü bu dedigim izler görnümedigi icin tek kelimeyle zarardir.
Ancak benim anlatigim kendi örnegimi genelde uygulansin diyemem. Benim kisi tek kelimeyle bir tutku, felsefe ve hayat yasama bicimi. Bunun icin kendimi cok egitim, egitim de aldim ve hala ögrenmek icin kendimi acik tutuyorum.
Ama genelde 20 yasinda ki ben "Master" im diyen bizim camiamizin insanlari gercek bir Masterligin 5% bile icinde tasimiyor ki Master olmak icin en azindan bunu 100% icinde tasimalisin !
Bu yarim yapilacak bir is degilki cok sorumluluk, bilgi ve ön hazirlik ister. Master olamktan icabinda "güzel seks yasarim" diye bu yola girenler Master olmanin nedemek oldugunu bilmiyorlar. Bence genc baylar genelde Master olabilmek icin denilen yaslarda hazir degiller ve olamazlar. Olanlarsa istisnadir.
En kötüsü ise bu sekilde nekadar tehlikeli olduklarini bilmiyorlar. Karsilarinda insan mi var hayvan mi var ayirmayip iste görünmez derin izler kaliyor. Bedenin af etse ruhun af etmez, ruhun af etse bedenin af etmez.
Siddetle bizim camiamiz da bulunan bir cok Master ünvani tasiyan insanlari kiniyorum. Bu is saka degil. Bu is sadece iykel istekleri yerine getirmek degil. Bu is bir tutkudur, felsefedir, yasam tarzidir, bir duygudur, bir sanatdir ve en önemlisi; hayatin ve yasamin özüdür.
Saygilarimla
Parox
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
MONTAIGNE
Tecrübeli

|
|
Çok objektif cevapların yazılabileceği gibi,şahsen hiç kimsenin genelleme ile cavap vermemesi gerektiğini düşünüyorum.Kişilerin bu konu da şahsi fikirlerini sunması gerektiğine inanıyorum.Çünkü,BDSM nin açılımın da mevcut olan salt olması gerekenlerin dışın da diğer bütün uygulama ve zevkler,kişinin özel zevkleri demektir.Haliyle kati ve net yaptırımların sunulduğu maddeler yoktur.
Ben de kendimce,çok yerin de ve ciddi bullduğum bu sorulara yanıt vereyim.
| Alıntı: | | Yaş alt siniri 19-20'den basliyor master(cikligin) ...Gerçek bir Master'ın yasi önemli midir ? Önemli ise neden ? |
Bahsi geçen yaşlar da "ben master'ım" diyen bir kimsenin masterlığından oldukça şüphe ederim.O yaşlar da,bırakın BDSM yi,insanlar hayata atılıp kendilerine iyi bir yön verip,kaliteli bir hayatı elde etme uğruna eğitimleri ile uğraşırken,o an sahip oldukları ideallerinin bile daha sonraları bir çok değişikliğe uğradığı gerçeğini görürken,BDSM gibi uç,bi o kadar da bilgi ve deneyimin hat safha da olması gereken yaşam tarzı olarak nitelendirdiğimiz bu olgunun için de kendisine uygun gördüğü sıfatın tanımlalasını yapmak bu kadar erken olmamalı.
Ne kadar bir çok bilgi ve birikime sahip olmak için yaşın değil,beynin önemini vurgulasak da,20 yaşın da birinin bilgi ve birikimi ile,40 yaşın da ki birisinin bilgi ve birikimi asla yan yana konulmaz.(BDSM değil hayatın her evresin de geçerli)
| Alıntı: | | Bir erkek Master olmak istiyorsa bunun için aşağı yukarı ne kadar zamana ihtiyacı olur ? |
Master'lık memurluk ya da mühendislik gibi iş hayatın da sahip olunan bir ünvan olmadığı gibi."Benim canım sıkıldı,ben bu hayattan bıktım,yaşantıma renk katim biraz" diyerek Master olunmaya karar verilmez,olunmaz da zaten.Her şey hisler de ve insanın ruhun da başlar.Eğer kişi hakimiyet,diciplin ve bir kimseyi himaye edebilecek güçde (fiziken ve psikolojik müdehaleler dahil) hissediyosa,bunun adını hemen koyamaz.Yeşermeye başlamış bu hislerinin BDSM içersin de yer alıp almadığını ilk önce tetkik etmeli.Bahsi geçen hisler kişinin sadece sıradan bir hakimiyet ile hard bir ilişkiden ibaret olduğunun da göstergesi de olabilir.
Yapılması gereken ise,gerçekten bu hislere sahip olup,kendini Master olarak görüyosa,bu ünvan için yeterli olup olmadığı konusun da bilgi ve eğitimini mevcut teksler de ve görüntüler de aramalı,sonuca ulaşmalı.Bir ölçü de kendisini bu konu da net bir kimlik sahibi olmak için sınav etmeli.
| Alıntı: | | Master eğitimleri filan duydum... Bu şekilde eğitimler mi veriliyor? |
Evet,bu konu da ciddi olarak eğitimler mevcut.Bir çok kimse CO-MASTER olabilir (yani kendisini Master olarak yetiştiren kişi).Fakat Türkiye de varmı bilmiyorum.Ama bildiğim bir çok avrupa ülkesin de bu konuyla ilgili ciddi cluplar var.
| Alıntı: | | Ben Master olmak istiyorum diyen her erkek Master olabilir mi? |
Birinci ve ikinci soruların cavapları,bu sorunun cevabına paralel olarak eş değer de alınabilir.
| Alıntı: | | İyi bir Master nasil olmalidir... Hangi özelliklere ve becerilere sahip olması gerekir ? Olmazsa olmazlari nelerdir? |
Bir Master sadece BDSM için de kimliğini çok iyi kullanabilir.Fakat bana göre bu bir köle edinmek için yeterli değildir.Master,hayatın da ki sub arkadaşına her konu da destek ve yeterliliği göstermelidir.Hayata bakışı,yaşam felsefesi ve gerektiği zaman ona verilebilecek ve yeterli seviye de olacak psikolojik destek.Köle her halukar da Master'ının ona bir çok konu da destek olup,her konu da paylaşımlarını rahatça sunabileceği gibi,onun analitik ve sentezine de güvenmelidir.
Tavan yapmış kültür ve entellektüel bir yapıya sahip olunması gerekmediği gibi.Kendi yaşantısı içersin de,gerek beşeri gerekse özel ilişkilerinde de yapıcı rol oynayıp,duruşu ve felsefesi ile de artısı olmalıdır.Köle sorunu ve sıkıntısı olduğun da Master'ının yanın da kendisini rahat bulmalı,anlattığı her hangi problemine karşı,çözümü kati olmasa bile rahatlatıcı şekil de dinleyerek ona yol gösterme becerisine de sahip olmalıdır.
Kölemi bir mal ve fiziksel müdehalelerimin zevki için araç görmediğimden,kölemden çok hayat arkadaşım olarak baktığımdan, hayatın bir çok karesini onunla paylaşmaktan zevk duyarım.Dolayısıyle böyle gördüğüm bir kimseye BDSM nin dışın da da sahip olmanın gerektirdiği bir çok sorumluluğun da kendisine hisstirilmesinden yanayım.
Kendisi için sadece bir Master değil,hayatta karşılaştığı bir çok olumsuzluklar ve sorunlarda da yanın da olmalıyım.Her türlü desteğimi ve sorumluluğumu esirgememeliyim.Bana ait ise,benimdir,benim olan da benim sorumluluğumdadır.
Benim BDSM içersin de ki şahsen Master anlayışım budur.Elbette ki yukarı da ki sorular herkes tarafından çok farklı cevaplandırmalara gebedir.Her soru çok daha uzun uzun cevaplandırılabilir.Ama kısa ve öz olarak benim görüşlerim budur.
Dip Not : Aslın da ters bir paradoks ile,yukarı da ki sorulara kölelerin de cevap vermesi yerin de olurdu.
|
|
|
|
_________________ noble insurgente
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
yukaridaki dip not tan aklima gelen bi olay.......tabiki diger bircok yuakrida sayilan ve herhangi brisey ekemeye gerek duymadigim ozellige sahip olmasi gerekir ama bir sub yada slave de masterliga yada mistresslige cok rahat gecis yapabilir.......yada sole diyim ondan da iyi bir master yada mistress olabilir.....yani yapabilme edebilme yetisi bakimindan.....anahtar nokta da sudur ki,neden nelerden zevk aldigini cok iyi bildigi ,bilecegi yada bir master a gore daha iyi bilecegi icin karsisindakine davranis tutum uygulama da bana gore daha basarili olur........ne acidan basarili olur,tabiki cogunlukla karsidakini tatmin acisindan.........ama eyer bu acidan yaklasirsak,tamam belki bir rol playing i asamayacak,hayat felsefesi falan filan olarak benimsenmeyecek ama bahsettigim acidan bence daha basarili olur............
olaya genel perspektifte bakildiginda tabiki amac o degil fakat bugunun subi yarin master olursa her daim masterdan kolesini daha iyi tatmin edebilir......he dedigim gibi amac kolenin tatmin orani degildir tabi ama bir amac odakli iddia yazisi degil bu sadece degisik bi bakis acisi olacigini dusundum......aklima geldi.......ve mantikli geldi............
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|