vallahi aslinda iyi de olur.....dokuman seklinde yukleme filan yaparsan isteyen indirip okur.....faydali olur..........
nette bi suru sitede adamalr haldur huldur diski yiyor yutuyor.......anlamiyorum yani........peki kusma yoluyla filan hemen cikartma yapiyolarsa cekimden sonra.........olabilir mi acaba.............ne biliyim yani bi mantigini ariyorum.......
yinede ne olursa olsun forcedbi den sonra bence en uc boyun eyme domination humiliation olayidir...........
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
Montaigne bu konularda oldukca bilgili, verdigi mesajlari yerinde ve faydali buluyorum. Parox'da ayni sekilde... Konuyla alakali oldugu icin sorayim, peki 'ass play' veya 'rim job' gibi eylemlerde alinan risk nedir? Sanirim riskler duzgun hijyen ile dusurulur. Benim gecmiste dudakta cikan yaralar olarak kotu birkac tecrubem olmustu bu konuda.
ondan bahsettik zaten de daha önce de sölediğim gibi bi ton video var piyasada mevcut,bariz şekilde önceden enjekte bi olayın dışarı çıkışı diil yani........
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
tabak tabak scat yapılmaz tabiki bence simgesel olabilir ama bunu abartmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum düşününki sacatı yaşayan bir köel daha sonra size hizmet ediyor yemek hazırlıyor çay ikram ediyor yahut ayaklarınıza dokunabiliyor onun için fazlasına karşıyım.
_________________ HAYAT HERZAMAN KAZANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR KAYBETMEKDE HAYATIN YADSINAMAZ PARÇASIDIR VE BİZLER KAYBEDEREK GÜÇLENDİRDİĞİMİZ İÇGÜDÜLERİMİZLE DAHA ÇOK KAZANMAYI ÖĞRENİRİZ.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz