Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 19:20  Mesaj konusu: Dikkat ! Scat ve Pissing Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eminim Forum da defalarca açılmış,tartışılmış fikirler sorulmuş,cevaplar verilmiştir.Fakat ben bu konuya oldum olası çok önem verir,dikkat edilmesi gerektiğini düşünür,tehlike boyutlarının her zaman bunu yaşamak isteyenlere anlatmak isterim.Defalarca forum da açılsa da,konuşulsa da bunun her zaman insanları bilinçlendirme adına göz önüne serilmesinden yanayım.

Arkadaşlar Scat; ağız yoluyla temas edildiğinde,yada yutulduğun da telafisi olmayan çok ciddi sağlık sorunları yaşanabileceği gibi,sonu ölümle de sonuçlanma ihtimali oldukça yüksektir.O anki libidonuzun hat safhalara ulaşıp tavan yapması sonucu,her şeyi yaşabileceğinizi sanıp,nefsinize hakim olmadan,zevk uğruna yaşayacağınız bu fantezi sizin son zevkiniz olabilir.Scat’ın bu denli çok tehlikeli olmasının nedeni,ağız yoluyla zararlı bakterilerin vücuda alınması ve o bakterilerin vücuttan atılamamasıdır.

İlle de bunu yaşamak/yaşatmak istiyorsanız ağız yoluyla temasından kaçınılarak,vücudun her hangi bir bölgesine uygulatabilirsiniz.Elbette ki herkesin kendi zevki ve tercihidir,fakat insan sağlığını tehlikeye atıp telafisi olmayan çok ağır sağlık sorunlarının oluşabileceğini göz ardı etmemek gerekir.

Ama Pissing’in hiçbir sakıncası ve tehlikesi bulunmamaktadır. Rahatlıkla yapılabilir,içilebilir.Vücut idrarı en fazla 24 saat için de zaten dışarı atar.

Sağlıklı ve güvenli bir BDSM ilişkisi için sorumluluklarımızı unutmamak,zevklerin acı ve hüsrana dönüşmemesi dileğiyle.

Terazi Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıMONTAIGNE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 03:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu bilgilendirici mesaj bence cok yararli olmus, bizimle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim, umarim bu tarz fantazisi olan uyelerimiz mesajinizdan yola cikarak bu konuda daha dikkatli olurlar.

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 03:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Montaigne demiş ki :
Alıntı:

Arkadaşlar Scat; ağız yoluyla temas edildiğinde,yada yutulduğun da telafisi olmayan çok ciddi sağlık sorunları yaşanabileceği gibi,sonu ölümle de sonuçlanma ihtimali oldukça yüksektir.O anki libidonuzun hat safhalara ulaşıp tavan yapması sonucu,her şeyi yaşabileceğinizi sanıp,nefsinize hakim olmadan,zevk uğruna yaşayacağınız bu fantezi sizin son zevkiniz olabilir.Scat’ın bu denli çok tehlikeli olmasının nedeni,ağız yoluyla zararlı bakterilerin vücuda alınması ve o bakterilerin vücuttan atılamamasıdır.

Abi peki bu olay, filmlerde scat yapanlara sonunda noluyor, çok ciddi hastalıklar mı yaşıyorlar yada ölümle mi sonuçlanıyor? Gerçekten bilmediğimden sordum..Tşkkrler..

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 05:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dedigin bircok kez yazildi tartisildi......ama ben belirttigin idrarla diski farkini ilk kez duyuyorum....hani bi tanesinde hicbir sakinca yok vucut atar filan olayini......bu olaylardan benim algiladigim maksat boyun eymenin uclarinda dolasmak.....hani daha otesi ne olabilir ki muhabbeti...ki bence forced bisectuality dir..........ama tabiki zararini onu bunu bilmek lazim......nette orada burada tonlarca videoda afiyetle yiyen yutanlari goruyoruz.........sahsi fikrim izlemekle yetinmek en iyisi........en fazla idrar o da domination mantigindan ayaktan yalatilma filan.......ki yurdumdaki hep bahsettigim partner kisitligi gon onunde bulundurulunca turk insaninin bu konudaki riskinin gayet az oldugu acik..........yani izlemekle yetinmek zorunlu tercih zaten..........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 11:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok yararlı bir topic olmuş arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum. bana her ne kadar iğrenç gelse de fetişizm bu başkalarının zevkine saygı göstermek gerek..

Bi yerde okumuştum bir biyolog bahsetmişti işte gıdaların yararlı olmayan maddeleri ve enzimlerden oluşan bir şey diye hatta şöyle bire benzetme yapmıştı emin olun 3 aylık fırçalanmamış dişler scat yemekten daha tehlikelidir demişti. Bakın yazıyı aynen kopyalıyorum ;

DREAMSMAN demiş ki:
SCATI anlamayan arkadaşlara karşı cevaptır:

yahu arkadaşlar scat tarzı fetişizmi işin doruğudur.Bir kölenin en köle,bir
mistreesin en mist.olacağı andır bu.Yapabilen,yaptırabilenleri tebrik ederim.

Ağız meselesine gelelim...Dışkıda bulunan microorganizmalar,zaten senin vüdunda yaşayanlardır zararsız fermantasyon yaparlar (mistreesine üzüm yedir şarap çıksın ve bol bol sindirilemeyen besin atıkları,mukus,safra suyu,sindirim enzimi gelir.Çıkış anında zararlı hiç bir şey içermez.
Nerden mi biliyorum yaşayan bir biyolog bilir.
Emin olun fırçalamadığınız ağzınız dışkıdan kat be kat pistir ama yinede öpersiniz.iyyyyy

Farklı bir fetişizm içerikli forumdan alıntı yapılmıştır. Ne kadar doğru tartışılır ama sadece belirtmek istedm.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 12:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DerVulkan demiş ki:

Abi peki bu olay, filmlerde scat yapanlara sonunda noluyor, çok ciddi hastalıklar mı yaşıyorlar yada ölümle mi sonuçlanıyor? Gerçekten bilmediğimden sordum..Tşkkrler..

Seyrettiğiniz çoğu scat görüntüleri,kişinin ağzına aldığı gerçek dışkı değil.Önceden anüse yerleştirilmiş dışkı görünümün de olan maddeler.Yani bir nevi film hileleri.

Tom Ford
demiş ki:
ama ben belirttigin idrarla diski farkini ilk kez duyuyorum

Arasın da yan yana getirlimeyecek kadar fark var.Dışkı vücuda zararlı bakterileri içerir.İdrar da böyle durum yoktur.Daha emin olmak istiyosan,bunu her hangi doktorlardan öğrenebilirsin.

Terazi Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıMONTAIGNE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 12:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belloni demiş ki:
Çok yararlı bir topic olmuş arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum. bana her ne kadar iğrenç gelse de fetişizm bu başkalarının zevkine saygı göstermek gerek..

Bi yerde okumuştum bir biyolog bahsetmişti işte gıdaların yararlı olmayan maddeleri ve enzimlerden oluşan bir şey diye hatta şöyle bire benzetme yapmıştı emin olun 3 aylık fırçalanmamış dişler scat yemekten daha tehlikelidir demişti. Bakın yazıyı aynen kopyalıyorum ;

DREAMSMAN demiş ki:
SCATI anlamayan arkadaşlara karşı cevaptır:

yahu arkadaşlar scat tarzı fetişizmi işin doruğudur.Bir kölenin en köle,bir
mistreesin en mist.olacağı andır bu.Yapabilen,yaptırabilenleri tebrik ederim.

Dreamsman'in aciklamasi cok yanlis yonlendirici ve gercek degil. Scat olume bile yol acan ciddi sonuclar dogurabilir. Bu konunun ne kadar tehlikeli oldugunu internetten yuzlerce makaleden okuyabilirsiniz. Herkesin uzak duymasini tavsiye ederim.

Ağız meselesine gelelim...Dışkıda bulunan microorganizmalar,zaten senin vüdunda yaşayanlardır zararsız fermantasyon yaparlar (mistreesine üzüm yedir şarap çıksın ve bol bol sindirilemeyen besin atıkları,mukus,safra suyu,sindirim enzimi gelir.Çıkış anında zararlı hiç bir şey içermez.
Nerden mi biliyorum yaşayan bir biyolog bilir.
Emin olun fırçalamadığınız ağzınız dışkıdan kat be kat pistir ama yinede öpersiniz.iyyyyy

Farklı bir fetişizm içerikli forumdan alıntı yapılmıştır. Ne kadar doğru tartışılır ama sadece belirtmek istedm.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 12:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sizi tebrik ederim...gerçektende çok güzel ve yerinde bir başlık açmışsınız ;forumumuzda bdsm hakkında bu tip yararlı ve bilgilendirici başlıklara ihtiyacımız var...umarım bu tip faydalı bilgileri sizlerden duyarız ve dikkatle takip ederiz....teşekkürler

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 12:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

orki demiş ki:
sizi tebrik ederim...gerçektende çok güzel ve yerinde bir başlık açmışsınız ;forumumuzda bdsm hakkında bu tip yararlı ve bilgilendirici başlıklara ihtiyacımız var...umarım bu tip faydalı bilgileri sizlerden duyarız ve dikkatle takip ederiz....teşekkürler

BDSM benim 16 yıldır benimsediğim,yaşam tarzı dediğim ciddi bir ilişkidir.Sadece,salt sahip/köle ilişkisi olarak asla sağlıklı yaşanamayacağını düşünmüşümdür.

Bu konu da kendini bu şekil de tanımlayan herkesin elini taşın altına koyması gerektiği gibi,bilgi ve fikirlerini paylaşarak destek olması gerekektiğine inanıyorum.Bunun anlık bir fantazi ve zevk olmadığının empoze edilmesi açısından gerekli olduğunu düşünüyorum.

Ben Teşekkür Ederim.

slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 14:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İzlemesi hoşuma gidiyor ama denemem.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Nis, 2008 03:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok kimseden birsey ogrenecek kadar merakim da ilk defa duydugumu belirttim o kadar.....peki yan yana getirilemeycek kadar fark oldugunu soledigin bu iki olaydan diski konusunda yukarida belloni nin yolladigi basliktaki biyolog oldugunu belirten kisinin yazdigi yazi hakkinda ne dusunuyorsun onu da merak ettim.......benim mesajin bi alti.........heralde kotu bir biyolog yada konuyla pek alakasi yok...............yani oradaki nokta hani scat in icindeki bakteri osu busunun zaten insan vucudunda bulunmasi olayi.....yani benim bildigime gore de oldurucu bile olabilmekte ama.............he bide ben yukarida bahsettigin gibi anuse yerlestirilmis ivir zivir olmadigina emin oldugum veyahut her izleyenin olabilecegi videolar izledim............heralde cok para veriyorlar yada kismenin haberi yok zararindan.........bi sure sonra cikartiyor eleman kusma yoluyla filan.........................

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Nis, 2008 11:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet bu biyologun lafı böle havada kaldı. ben hiç izlemedim yani izleyemedim izlemekte istemem de çok ayrıntıya inmiş olcam ama şöle düşünebilirmiyiz, eğer dışkı anüsa kadar kanalı olan bagırsaklardan geçiyorsa , muhtemelen anüs içerisinde de bakteri bırakabilir ve bu anüse yerleştirildiği iddaa edilen maddeler, bunlara bulaşma riski de war zannedersem ? Tom'un bahsettiği büyük miktarda paralar verilmesiyle yapılan bu videolar bilmiyorum yani insan ne kadar yüksek bir ücrete kendi hayatını tehlikeye atar ki? Geriye 2 ayrı olasılık kalıyor yine Tom'um dediği gibi bu zarardan bu adamların haberi yok ki zannetmiyorum mutlaka wardır ya da benim yukarıda bahsettiğim biyolog biraz haklı görünüyor ?

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Çar 02 Nis, 2008 11:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tom Ford demiş ki:
yok kimseden birsey ogrenecek kadar merakim da ilk defa duydugumu belirttim o kadar.....peki yan yana getirilemeycek kadar fark oldugunu soledigin bu iki olaydan diski konusunda yukarida belloni nin yolladigi basliktaki biyolog oldugunu belirten kisinin yazdigi yazi hakkinda ne dusunuyorsun onu da merak ettim.......benim mesajin bi alti.........heralde kotu bir biyolog yada konuyla pek alakasi yok...............yani oradaki nokta hani scat in icindeki bakteri osu busunun zaten insan vucudunda bulunmasi olayi.....yani benim bildigime gore de oldurucu bile olabilmekte ama.............he bide ben yukarida bahsettigin gibi anuse yerlestirilmis ivir zivir olmadigina emin oldugum veyahut her izleyenin olabilecegi videolar izledim............heralde cok para veriyorlar yada kismenin haberi yok zararindan.........bi sure sonra cikartiyor eleman kusma yoluyla filan.........................

Ben de yukarida o 'biyologun' yorumuyla ilgili birseyler yazmistim ama nedense alinti kismi ile benim yorumum karismis... Oradaki bilgi cok yaniltici ve bunu internette yuzlerce makaleden okuyabilir. Olume bile yol acacak ciddi sonuclar dogurur. Sonradan kusmak da bir care degildir, agiza girdigi anda risk alinir. Idrar ile veya agizdaki sivilarla(eger iki taraftada acik yaralar yoksa), yahut ter ile bu cesit zararli bakteriler almaniz soz konusu degildir.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Nis, 2008 11:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Scat yaparken sakata gelmemek lazım özetle

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 02 Nis, 2008 13:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tom Ford demiş ki:
belloni nin yolladigi basliktaki biyolog oldugunu belirten kisinin yazdigi yazi hakkinda ne dusunuyorsun onu da merak ettim

Bu açıklamayı yapan biyoloğun ne kadar yanıltıcı bir açıklamaya imza attığını,bu düşüncesini çürütecek,bunun ne kadar zararlı olduğunu izah eden prf. olan bir doktorun da söylediklerini buraya yazmak isterdim ama,yazıyı bulamadım.

Daha 1 hafta önce National Geopraphy de izlediğim bir belgesel de bile bu konu edildi.Söylenen şuydu "idrar steril olup,içilmesin de bile bir zararı yoktur" fakat "dışkı insan vücuduna çok zararlı bakterileri içerdiği için telafisi olmayan ölümcül sonuçlar doğurabilir" söylem aynen böyle idi.

Bir başka yaklaşımla da şöyle örnek vereyim,sadece el ile teması halin de iyi dezenfekte edilmediği için farklı bir çok hastalığa davetiye çıkaran dışkının,nasıl olurda bu kadar hastalığa neden olduğu halde,ağız yoluyla vücuda bulaştırıldığın da her hangi bir sorun olmayacağı düşünülür.

Adı geçen Biyolog'un bu konu da ki,açıklamalarına asla inanmamakla birlikte,bunun onun için büyük bir zevk oluşundan dolayı böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum.

Ben tıp konusun da otoriter değilim,bu konuyla ilgili daha kati ve net cevap arayanlar var ise,ilgili kişilerden bilgi edinilebir.

Ben dışkının kesinlikle ölümlere neden olabileceği konusun da eminim.Ayrıca dünya da bu nedenle ölümlerin olduğu da bilinmek te.Bi ara onunla ilgili bir kaç örnek te foruma koyabilirim.

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |