Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ezilmek_gibisi
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Mar, 2008 03:41  Mesaj konusu:  SIRTIMI ÇİĞNERMİSİN??? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

YAZ AYLARIYDI.TEMMUZUN ORTALARI FALAN VE BEN DAYANAMIYORDUM BİRGÜN OTOSTOPLA BAŞKA BİR ŞEHİRE GİTTİM.ŞEHİRDE SOKAK SOKAK DOLANDIM VE HER GÖRDÜĞÜM BAYANA SIRTIMI ÇİĞNERMİSİN DEDİM HİÇBİRİ ÇİĞNEMEDİ VE EN SONUNDA Bİ TANESİ NOLDU DİYE SORDU BENDE ÇOK AĞRIYOR DEDİM VE YERE YATTIM 35-40 YAŞLARINDA KADIN SIRTIMA ÇIKTI BENİ ÇİĞNEMEYE BAŞLADI.15 DAKİKA BOYUNCA BENİ ÇİĞNEDİ.SONRA KALKTIM SIRTÜSTÜ YATTIM KARNIMA ÇIKTI VE BU SEFERİ SÜPERDİ YARIM SAAT ÇİĞNEDİ BEN ARADA 2-3 KEZ BOŞALDIM.KADIN ANLAMIŞTI SINIRIM AYAKLARIYLA KAFAMA ÇIKMAYA BAŞLADI BOĞAZIMA HERYERİME BASIYO.SONUNDA KOMŞULARI GELDİ ONLARDA BAŞLADILAR ÇİĞNEMEYE BENİ SIRAYLA ÇİĞNİYORLARDI.O ANI HİÇ UNUTAMIYORUM

Boğa Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıezilmek_gibisi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Mar, 2008 03:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Öncelikle hoşgeldin, moderatörlerden foruma bağlı olan olmadığı için seni uyarmak istedim: Forumlarda hepsi büyük harfle başlık açmak ve forum mesajı yazmak kurallara aykırı. Bundan sonraki mesajlarında buna dikkat edersen sevinirim.

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pzr 30 Mar, 2008 04:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Zekeriyal, oncelikle duyarliligin icin tesekkur ederim.

Ezilmek_gibisi, yukarida Zekeriyal arkadasiminin uyardigi gibi forumda tamami buyuk harflerle yazi yazmak yasak, zaten insanin gozune de hos gelmeyen bir ayrinti, bu yuzden bu konuya dikkat edersen sevinirim, forumun kurallarini da okumani oneririm.

bu yukaridaki anlattigin ani midir? fantazi midir? nedir? biraz daa açiklayici olursan, yorum yazacak uyeler de yorumlarini ona gore yazarlar Wink

tesekkurler ve hosgeldin aramiza

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Mar, 2008 05:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaş hayal ürünü değildir yazmış ama bence bu hikaya hayalden öte gidemez hiç tanımadığın biri seni 30 dk çiğniyor sonra komşularda çiğniyor ilginç bi hikaye neyse foruma hoşgeldin diyorum.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Mar, 2008 17:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çiğne beni demiş ki:
Arkadaş hayal ürünü değildir yazmış ama bence bu hikaya hayalden öte gidemez hiç tanımadığın biri seni 30 dk çiğniyor sonra komşularda çiğniyor ilginç bi hikaye neyse foruma hoşgeldin diyorum.

katılmamak içten değil Smile biraz uydurma gibi geldi bana.. üstelki senin için unutulmaz olan böyle bi anıyı nasıl bu kadar basit anlatabiliyorsun onu anlayamadım..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ezilmek_gibisi
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 00:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk defa bir deneyimim olduğu için ve şunu belirtmek isterim gittiğim yer köy yeriydi.kadınlar biraz saf oluyor o yüzden bu böyle

Boğa Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıezilmek_gibisi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kontesancelika
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 00:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

enteresannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rolling Eyes Grin

Balık Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıkontesancelika kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 00:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şehirde sokak sokak dolandım diyorsun sonra da köy yeriydi diyorsun.. Bir karar ver lütfen..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 12:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu arkadaş bunları yapmış ve biri Polise şikayet etmemiş. Ve kendiside Afyonlu. nerde yapmış bunu. Hayaller ülkesinden öteye gitmez.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
sekerpare
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 12:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayrica 'yarim saat icinde 2-3 kez bosaldim' diyorsun, artik yani??? Hikayeler okunurken hemen veriyor zaten gerceklik veya hayal urunu hissini okurlarina. Bkz. GekkieD'nin hikayeleri, kelimesine kadar dogru oldugu belli.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Warmaster
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 17:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Atılırda bu kadar olmaz yaa.Desteksiz olmuş biraz...
Daha gerçekçi senaryolar lütfen!!!

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıWarmaster kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 31 Mar, 2008 22:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Beyler açıklıyorum sıkı durun; ben tarantino'yum... Türkçe öğrendim ve 3 senedir faneti'de türk fetişistleri gözlemliyorum... Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 01:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

voaaa bekff yedin bizi o kadar yıl he Very Happy bu daha inandırıcı Very Happy

DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 03:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi ben sokak sokak her önüme gelen kadına durup dururken söyleyemezdim sırtımı çiğner misiniz diye, valla insanlar tip tip bakardı benim şansıma doğrusu. Deli diyen sapık diyen çok olurdu herhalde.Sende iyi şans varmış dostum..Bu arada hoşgeldin diyeyim...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 01 Nis, 2008 03:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sehir derken istanbul gibi mega koy bir sehiri kast etmistir belki arkadas......uzerine gitmeyelim cok fazla....gerci zor biliyorum ama neyse......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderBu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |