| Yazar |
Mesaj |
ezilmek_gibisi
Acemi

|
|
| YAZ AYLARIYDI.TEMMUZUN ORTALARI FALAN VE BEN DAYANAMIYORDUM BİRGÜN OTOSTOPLA BAŞKA BİR ŞEHİRE GİTTİM.ŞEHİRDE SOKAK SOKAK DOLANDIM VE HER GÖRDÜĞÜM BAYANA SIRTIMI ÇİĞNERMİSİN DEDİM HİÇBİRİ ÇİĞNEMEDİ VE EN SONUNDA Bİ TANESİ NOLDU DİYE SORDU BENDE ÇOK AĞRIYOR DEDİM VE YERE YATTIM 35-40 YAŞLARINDA KADIN SIRTIMA ÇIKTI BENİ ÇİĞNEMEYE BAŞLADI.15 DAKİKA BOYUNCA BENİ ÇİĞNEDİ.SONRA KALKTIM SIRTÜSTÜ YATTIM KARNIMA ÇIKTI VE BU SEFERİ SÜPERDİ YARIM SAAT ÇİĞNEDİ BEN ARADA 2-3 KEZ BOŞALDIM.KADIN ANLAMIŞTI SINIRIM AYAKLARIYLA KAFAMA ÇIKMAYA BAŞLADI BOĞAZIMA HERYERİME BASIYO.SONUNDA KOMŞULARI GELDİ ONLARDA BAŞLADILAR ÇİĞNEMEYE BENİ SIRAYLA ÇİĞNİYORLARDI.O ANI HİÇ UNUTAMIYORUM
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
zekeriyal
Fetişist

|
|
| Öncelikle hoşgeldin, moderatörlerden foruma bağlı olan olmadığı için seni uyarmak istedim: Forumlarda hepsi büyük harfle başlık açmak ve forum mesajı yazmak kurallara aykırı. Bundan sonraki mesajlarında buna dikkat edersen sevinirim.
|
|
|
|
_________________ so say we all
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
Zekeriyal, oncelikle duyarliligin icin tesekkur ederim.
Ezilmek_gibisi, yukarida Zekeriyal arkadasiminin uyardigi gibi forumda tamami buyuk harflerle yazi yazmak yasak, zaten insanin gozune de hos gelmeyen bir ayrinti, bu yuzden bu konuya dikkat edersen sevinirim, forumun kurallarini da okumani oneririm.
bu yukaridaki anlattigin ani midir? fantazi midir? nedir? biraz daa açiklayici olursan, yorum yazacak uyeler de yorumlarini ona gore yazarlar
tesekkurler ve hosgeldin aramiza
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Çiğne beni
Tecrübeli

|
|
| Arkadaş hayal ürünü değildir yazmış ama bence bu hikaya hayalden öte gidemez hiç tanımadığın biri seni 30 dk çiğniyor sonra komşularda çiğniyor ilginç bi hikaye neyse foruma hoşgeldin diyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Çiğne beni demiş ki: | | Arkadaş hayal ürünü değildir yazmış ama bence bu hikaya hayalden öte gidemez hiç tanımadığın biri seni 30 dk çiğniyor sonra komşularda çiğniyor ilginç bi hikaye neyse foruma hoşgeldin diyorum. |
katılmamak içten değil biraz uydurma gibi geldi bana.. üstelki senin için unutulmaz olan böyle bi anıyı nasıl bu kadar basit anlatabiliyorsun onu anlayamadım..
|
|
|
|
_________________ için beni denizciler yo-ho!
|
|
 |
    |
 |
ezilmek_gibisi
Acemi

|
|
| ilk defa bir deneyimim olduğu için ve şunu belirtmek isterim gittiğim yer köy yeriydi.kadınlar biraz saf oluyor o yüzden bu böyle
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
kontesancelika

Tecrübeli

|
|
enteresannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
|
|
_________________ HAYAT HERZAMAN KAZANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR KAYBETMEKDE HAYATIN YADSINAMAZ PARÇASIDIR VE BİZLER KAYBEDEREK GÜÇLENDİRDİĞİMİZ İÇGÜDÜLERİMİZLE DAHA ÇOK KAZANMAYI ÖĞRENİRİZ.
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Şehirde sokak sokak dolandım diyorsun sonra da köy yeriydi diyorsun.. Bir karar ver lütfen..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Bu arkadaş bunları yapmış ve biri Polise şikayet etmemiş. Ve kendiside Afyonlu. nerde yapmış bunu. Hayaller ülkesinden öteye gitmez.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
| Ayrica 'yarim saat icinde 2-3 kez bosaldim' diyorsun, artik yani??? Hikayeler okunurken hemen veriyor zaten gerceklik veya hayal urunu hissini okurlarina. Bkz. GekkieD'nin hikayeleri, kelimesine kadar dogru oldugu belli.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
Atılırda bu kadar olmaz yaa.Desteksiz olmuş biraz...
Daha gerçekçi senaryolar lütfen!!!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Beyler açıklıyorum sıkı durun; ben tarantino'yum... Türkçe öğrendim ve 3 senedir faneti'de türk fetişistleri gözlemliyorum...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
voaaa bekff yedin bizi o kadar yıl he bu daha inandırıcı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Abi ben sokak sokak her önüme gelen kadına durup dururken söyleyemezdim sırtımı çiğner misiniz diye, valla insanlar tip tip bakardı benim şansıma doğrusu. Deli diyen sapık diyen çok olurdu herhalde.Sende iyi şans varmış dostum..Bu arada hoşgeldin diyeyim...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| sehir derken istanbul gibi mega koy bir sehiri kast etmistir belki arkadas......uzerine gitmeyelim cok fazla....gerci zor biliyorum ama neyse......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
|
|