| Yazar |
Mesaj |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Sana dolayısıyla diger arkadaşlara da güzel bir fotografçıyı tanıştıracagım........NİKO GUİDO...Sevgiler..........http://www.nikoguido.com alıntı....Tuz gölü çekimlerinden seçtiklerim......
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Gökçe ada çekimlerinden seçtiklerim.....
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| obaa ruj hanımm süper paylaşım sewiorm nü çalışmalarını elinize sağlık ..
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
wow wow wow bayiliyorum iste boyle fotograflara!
acabailk serideki resimlerdeki yansimalar photoshop'la mi yapilmis yoksa gercekten de fotograflar mi oyle yakalnmis?
mukemmel!! ayrica ikinci serinin ilk ve son resmi de cok guzel..renkler..vs
cok tesekkur ederim mukemmel bi paylasim
PS: bu arada soylemeden edemeceyegim, 5943869-md[1].jpg bu resme de bayildim, sanki gunes ayaginin altinda, ona hukmediyor gibi..Gunes Tanri'si Ra'nin tahtini ele gecirmis gibi
PS 2: yine dayanamadimkliyorum ilk dipnottan onceki yorumlarimi ufak resimlere bakarak yapmistim, ama resimleri buyutunce ikinci serideki resimlerinin hepsinin mukemmel oldugunu gordum, kontrast ve armoni'nin uyumu..mukemmel dogrusu.. ve aklima, dunyanin onde gelen otelcilik okullarina da ismini veren, Vatel diye bir saray asçisi, kahyasi'nin (tam olarak turkcesi yok kelimenin) bir lafi geldi
"Guzellik, armoni ve kontrast'in uyumundan olusur." ve bence cok dogru..ikinci serideki resimlerdeki renkler de bunu cok guzel kantiliyor bence.
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
Başlığı görünce şok oldum. Adımı taşıyan çok hoş içerikli bir başlık. Sevilmek ve birşeyler yapılmak için adımı hatırda tutulması çok nazik bir davranış. Her zaman yaptıklarınızla daha da sevilmeyi hak ediyorsunuz Ruj. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Ama bu konuda geciktiğim için de kendime kızıyorum. Lakin telafi edeceğimdir Koskocaman bir öpücük şimdilik sanaldan, en kısa sürede yanaklarınızda son bulması dileğiyle. Tekrar teşekkürler. Meps.
|
|
|
|
 |
     |
 |
mephistophelique
Usta Yazar

|
|
| Çok emin olmamakla birlikte yaklaşık 7 ay önce arşivime eklediğim bir resmi eklemek isterim. Niko Guido'nun ozellikle adadaki çekimleri dediğiniz serinin içinden olabileceğini düşünüyorum. Duvarların rengini ve döküntülerini benzettim. Kendi adıma fotograflarını bulursam başka ekleyeceğimden emin olabilirsiniz.
|
|
|
|
 |
     |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
| çok teşekkürler bu güzel resimler için ruj hanım
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| mephistophelique demiş ki: | Başlığı görünce şok oldum. Adımı taşıyan çok hoş içerikli bir başlık. Sevilmek ve birşeyler yapılmak için adımı hatırda tutulması çok nazik bir davranış. Her zaman yaptıklarınızla daha da sevilmeyi hak ediyorsunuz Ruj. Sizi tanıdığım için çok mutluyum. Ama bu konuda geciktiğim için de kendime kızıyorum. Lakin telafi edeceğimdir Koskocaman bir öpücük şimdilik sanaldan, en kısa sürede yanaklarınızda son bulması dileğiyle. Tekrar teşekkürler. Meps. | Forumlarda senin bu tıp sanat fotograflardan hoşlandıgını fark ettım benimde takıntım oldugundan paylaşmak istedim......Bende senın güzel yanaklarından öptüm.......Evet senin koydugun resımde guido ya ait......
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Coolpowers demiş ki: | wow wow wow bayiliyorum iste boyle fotograflara!
acabailk serideki resimlerdeki yansimalar photoshop'la mi yapilmis yoksa gercekten de fotograflar mi oyle yakalnmis?
mukemmel!! ayrica ikinci serinin ilk ve son resmi de cok guzel..renkler..vs
cok tesekkur ederim mukemmel bi paylasim
PS: bu arada soylemeden edemeceyegim, 5943869-md[1].jpg bu resme de bayildim, sanki gunes ayaginin altinda, ona hukmediyor gibi..Gunes Tanri'si Ra'nin tahtini ele gecirmis gibi
PS 2: yine dayanamadimkliyorum ilk dipnottan onceki yorumlarimi ufak resimlere bakarak yapmistim, ama resimleri buyutunce ikinci serideki resimlerinin hepsinin mukemmel oldugunu gordum, kontrast ve armoni'nin uyumu..mukemmel dogrusu.. ve aklima, dunyanin onde gelen otelcilik okullarina da ismini veren, Vatel diye bir saray asçisi, kahyasi'nin (tam olarak turkcesi yok kelimenin) bir lafi geldi
"Guzellik, armoni ve kontrast'in uyumundan olusur." ve bence cok dogru..ikinci serideki resimlerdeki renkler de bunu cok guzel kantiliyor bence. | ."Guzellik, armoni ve kontrast'in uyumundan olusur." Bu çok dogru bir söz unutmayacagım......Fotoshop oldugunu sanmıyorum belki ufak nuanslarda oynamalar yapmıstır.....Bu tıp çalışmalar insanın ruhunu dınlendırıyor degılmı....Ekımde sergısı varmış istanbulda kacırmamak lazım......sevgiler......
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| SPECTRUM turkish_tickling bende teşekkür ederim........Bugüzel fotoları izlediginiz için......paylaşıldıgını hıssetmek güzel.............
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
alsarar
Üst Yönetim

|
|
 |
     |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
iki guzel ruhun bırlesımı sevgili yaramaz kızımız meph ve bambaska bır deger olan ruj hanım ın ısımlerının bırlıkte yer aldıgı bır baslıktan boylesı naıf bır paylasımın cıkmasına şaşmadım dıyecegım sadece...
fotografların guzellıgıne bıraktım suan ruhumu vıvaldı eslıgınde.....
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
cagri
Tecrübeli

|
|
| Sağolun ruj hanım niko üstadın fotoğraflarını buraya taşımanız çok güzel.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Giro
Fetişist

|