Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 17:05  Mesaj konusu:  Rahatsiz etme Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgili Faneticiler,

biz burdan bir grup üyelerimizi uyarmak istiyoruz.

Bu üyelerimiz foruma girip genelde hic bir paylasim da bulunmayan, mesaj yazmayan ve sadece tüketen üyelerimiz ama ayni anda her bayan üyemize özel mesaj gönderen ve icabinda bayan üyelerimizi rahatsiz edenler.

Özellikle yeni bayan üye uygulamamiz dan sonra sanmayin ki isiniz kolaylasti. Sonucta bayan üye oldugunu belirten bayanlara degisik renk bile verilmese siz onlari üyelik listesinden buluyorsunuz. Biz bunu biliyoruz.

Eger bu yöntemden vaz gecmezseniz sizin hesaplarinizi aninda kilitleriz! Faneti partner bulma forumu degildir. Eger forum icinden bir partner seklinde ilgi durumu olusursa karismayiz.
Ama artik bizim platformu "bayan avciligi" icin kullanmayin!

Diger bütün üyelerimizden böyle bir tatsiz baslik acma mecburiyeti olusmasindan özür dileriz.

Saygilarimla

Parox/FanetiYönetim

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
porschecarrera
Moderator
Moderator

blank.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 17:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

guzel bir konuya deginmissin sevgili Parox...bunu yapan kesinlikle cok ve bunlar forumumuzu kirletmekte...artik dur demek lazim bunlara...burasi arkadaslik sitesi degil...

Balık  Domuz Çevrimdışıporschecarrera kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 17:33  Mesaj konusu:  Re: Rahatsiz etme Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Sevgili Faneticiler,

biz burdan bir grup üyelerimizi uyarmak istiyoruz.

Bu üyelerimiz foruma girip genelde hic bir paylasim da bulunmayan, mesaj yazmayan ve sadece tüketen üyelerimiz ama ayni anda her bayan üyemize özel mesaj gönderen ve icabinda bayan üyelerimizi rahatsiz edenler.

Özellikle yeni bayan üye uygulamamiz dan sonra sanmayin ki isiniz kolaylasti. Sonucta bayan üye oldugunu belirten bayanlara degisik renk bile verilmese siz onlari üyelik listesinden buluyorsunuz. Biz bunu biliyoruz.

Eger bu yöntemden vaz gecmezseniz sizin hesaplarinizi aninda kilitleriz! Faneti partner bulma forumu degildir. Eger forum icinden bir partner seklinde ilgi durumu olusursa karismayiz.
Ama artik bizim platformu "bayan avciligi" icin kullanmayin!

Diger bütün üyelerimizden böyle bir tatsiz baslik acma mecburiyeti olusmasindan özür dileriz.

Saygilarimla

Parox/FanetiYönetim

eet işte bu benim bas bas bağırdığım sıkı önlemler alınmalı diyodum ve anında kilitleme olayıda çok taktir ettiğim bir uygulama olacak ... madem diyoruz fetişistler elit insanlar kültürlü insanlar ozmn it kopuk gelmesin buraya..burda paylaşım yapan herkesin belli bi sewiyesi var sonuçta biz bize yeteriz kimseyede ihtiyacımız yok .. buraya uyabilen kalır uyamayan gider bizde arkadan bb deriz ... aslında bu toplumdaki nekadar derin bir yara olduğunu da gösteriyo sanki gerçek hayatta hiçbir bayanla konuşmamış gibi burda denemeler yapıyo ama bilmiyo ki aslında onlarında bizden hiçbir farkı yok özgüvensiz insanlar bu tacizleri yapanlar ... bu rahatsızlık verenleri tekrar kınıyorum ve yeni uygulamanın forumu daha huzurlu bi yer yapacağı kanaatindeyim .. sewgi saygı ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 17:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Turkish_Tickling dostum demiş ki:
Alıntı:
eet işte bu benim bas bas bağırdığım sıkı önlemler alınmalı diyodum ve anında kilitleme olayıda çok taktir ettiğim bir uygulama olacak ... madem diyoruz fetişistler elit insanlar kültürlü insanlar ozmn it kopuk gelmesin buraya..burda paylaşım yapan herkesin belli bi sewiyesi var sonuçta biz bize yeteriz kimseyede ihtiyacımız yok .. buraya uyabilen kalır uyamayan gider bizde arkadan bb deriz ... aslında bu toplumdaki nekadar derin bir yara olduğunu da gösteriyo sanki gerçek hayatta hiçbir bayanla konuşmamış gibi burda denemeler yapıyo ama bilmiyo ki aslında onlarında bizden hiçbir farkı yok özgüvensiz insanlar bu tacizleri yapanlar ... bu rahatsızlık verenleri tekrar kınıyorum ve yeni uygulamanın forumu daha huzurlu bi yer yapacağı kanaatindeyim .. sewgi saygı ...

Kesinlikle katılıyorum. Benim başımada daha önceden birisi musallat olup çok seviyesiz tarzda konuşmalar yapmıştı. Bırak bayanları erkeklere de seviyesiz konuşmalar, ağıza alınmayacak sözler sarf edip buranın düzenini bozmak isteyenler oldu..Ben buradan yönetime tşkkr ediyorum bu dikkatli çalışmalarından dolayı...Sevgiler...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 20:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar lütfen rahatsiz eden olursa bize haber verin. Böyle insanlara yer vermememiz lazim.

Gelecek zamanda bazi uygulamalarda yapacagiz ama ozamana kadar bu sekilde müdahale etmemiz gerekiyor.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 21:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bunlar heryerde ya...
Kolay gelsin yöneticilere ve parox sana diyelim o zaman.....

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 23:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence 0 mesajı olanların PM yetkisi olmasın... ama kitleme olayı güzel, bayanlar şikayet etsin tak kitlensin amaaa amaç bayan üyelerin rahatsız olmaması ancak bu uygualmada yine bir önleme yok sadece caydırma var, dediğim gibi 0 mesaj veya işte 5 mesaj falan gibi bir pm için sınır koyulursa bence daha iyi olur... Bu tür yetki sınırlamaları üyeyi zorunluda olsa teşvik eder birşeylere... Hee prensiplere ters kısıtlama falan diyorsanız o da faneti yönetiminin bileceği bir iştir saygı duymak gerekir Smile Güzel uygulama, genişleyerek devam etmesi isteğiyle... Ayrıca ne zevk alıyorlar bilmem, 3 senedir üyeyim fanetiye iki üç mesaj atmışımdır bayanlara oda çoook farklı bir amaçla yakından uzaktan alakası yok çok zıt bir amaçla... Smile Tebrikler parox, umarım caydırıcı olur daha doğrusu kesilir bunlar Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 00:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bekff ' in sundugu öneri çok makul. bende de oluyo bazen sacma sapan mesajlar gelio gerçi tamamını okumadan siliyorum ama nihayetinde kirletio bu tür mesajlar forumu.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 05:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok pek makul degil cunku o zamanda mesaj sayisi arttirma amacli sacma sapan bos beles mesaj kirliligi ile ugrasmak zorunda kaliyoruz ki cok gorduk orneklerini.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 11:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Paylaşım limit'i koyun... Yaw ben örnek olsun diye söyledim yetki olayını illa mesajla bağlantılı olması gerekmez... Konu Paylaşım Mesaj Üye Rütbesi... Neyse eminim buda baya caydırıcı olacaktır... Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 11:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bekff in sundugu öneri cok güzel.
Biz buna benzer bir sistemi denedik. En son büyük update önceki platform da degisik kistilamalar yaptik mesaj sayisina göre fakat bu sefer spam ve flood problemi cikti ortaya. Tabi yeniden deniye biliriz.

Bu ara degisik cözümler üzerine yönetim grubu icinde konusuyoruz ve teknik cözüm den önce biz bu sekli deniyoruz. Sonucta teknik cözümlerin bir kusuru var; programlanmasina göre calisiyor ve sistemi cözenler baska yollar ariyorlar.
Biz ise degisik yöntemlerle arti direk problem yaratan üyeleri forum dan uzak tutmayi deniyoruz.

ermeerme
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 11:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler...umarım yararlı olur...

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıermeerme kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 17:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende teşekkür ederim . umarım ummalı çalımanız istenilen sonuca ulaşır.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 21:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya bende diorm nie mesajlarıma cvp gelmiyo belloni Very Happy Very Happy Razz ... nese umarım caydırıcı olr ama ben caymıyacam Very Happy .. nese uzatmiim gene umarım etkili olur diyelim ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 21:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy tickling aıp ediosn , sana cewap wermeen hiç şebo şarkısı dinleyemesin

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |