ilk ne zaman falakaya yatırıldınız?veya ilk ne zaman ayaklarınıza vurulmasından zevk almaya başladınız?
ilk kimi falakaya yatırdınız?(cinsiyetini yazarmısınız)(yaşıda yazarsanız sevinirim)
hiç bi bayanı zorla falakaya yatırdınızmı?falakaya yatırdıktan sonra gönlünü almak için ne yaptınız?
ben bi tanıdığın kızını falakaya yatırdım.biraz vurduktan sonra ayaklarını yaladım uzun bi süre hoşuna gitti.onu çözdüğümde bişey demedi.çünkü onunda hoşuna gitimşti.
sevdiğiniz isterse onu falakaya yatırırmısınız?(sevdiğiniz kişi olduğu için ayaklarına yavaşmı vurursunuz?yoksa hızlımı?
bu bi zevk meselesi sevdiğim isterse onu falakaya yatırırım.normalde vurduğum şekilde vururum ayaklarına.
Valla dostum benim falaka fantazim yok ama mazoşistlik anlamında dersen eğer ve tabiki ilgimi çeken, beğendiğim bir kızda olursa yanımda neden olmasın yani..Valla diğer sorunu cevaplayayım, zorla birisini falakaya yatırmadım bundan sonrada yapmam herhalde, biraz hukuki sorunlar doğarsa başımız ağrır sırf fantazi uğrunada hukukla uğraşmak istemem doğrusu.
Karşı taraf isterse onada hayır demezdim.Benden bu kadar...Sevgiler...
dijey tam olarak bilmiyorum ama ilk falakaya yatırıldığımda çok zevk almıştım.her sopada biraz daha arıyordu zevk,sonrasını sorma bi tutku işte.sonrasını her falaka sever bilir.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz