Rahmetli anneanneciğimin zaman zaman durum hasıl olduğunda söyledği bir atasözüdür ki bunu bir çoğunuzda bilirsin açıkcası ben çok severimm
İŞİNİ BİLMEYEN ÇAVUŞLARRRRR DÖNER G............... AVUÇLAR işte bana saldıran şahsiyetler bu tanıma fazlasıyla uyan şahsiyetlerdir Bu arkadaşlar benim msnemi eklenmiş ancak yeterli görülmedikleri için elenmişlerdir bu zatlar bunu kabulenmek yerine rededilmeyi sindirememiş ve bir onursavaşı haline dönüştürüp kişilik haklarıma edepten uzak insan fikriyatına uzak bir hınç haline dönüştürp saldırıya geçmişler ve ne yazıkki bu saldırıları onları durum itibariyle olduklarından dahada zavallı bir kisveye büründürmüştür ki zaman zaman beni güldürren fragmanlar zman zmanda beşerin düşeceği en acı hallerini dram resitali olarak görmekten üzülmedim desem haksızlık etmiş olurum tabi bu arada hiç tanımadğım konuşmadığım arkadaşlarında aaa dur bizde katılalım bu hınç rüzgarına deyip yazmalarıda üzücü ama emin olunki sevgili arkadaşlar sizlerin sadece benim için ifade karşılığınız mutsuz insanlarsınız mutlu kalın şekerler
bu resme dikkat edin sizi anlatıyor
ya şu forumu salak salak atışmalarınız için kullanıyosunuz ya helal olsn başka bişi demiorm ya başlık açılır mı yaa başkasına laf sokmak için ne geçti yani eline ilgi mi çektin " helal olsun süper laf soktu tapıorm bu elemana " mı diyeceğimizi sanıyosun nedir yane ... gece gece dellendim ya resmen suistimal ediliyo ya ii niyetli dawranışlar ... nese artık varya ilgilenmiyecem butarz zekai dawranışlarla modlar var her ne yaparsanız yapın .. şu foruumu kirletmeyin dedikçe inat mıdır anlamadım ...
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
tickling madem okadar duyarlısnız neden bana yapılan hakaretleri görmezden geliyorsunuz madem bu kadar obejektifsiniz sizi o yazıları yazan kişilere herhangi bir eleştiri yazı modunuzu görmedim bu kadar ince ve kırılgan duygularınız varsa bunu taraflı perspektif üzerinizdeki gölegelerinzle yahutta daha net olmak gerekirse ayak izlerinzle göstermeyiniz LP nin açtığı başlığın bölünmesini istemedğim için bu başlığı
açtım o kadar kin kusma meraklıları varsa buyursun buraya ve işe yaramış görünüyor baksanıza yazdığınız cümlelere ne kadar bet ve itici forum sanırıım salak v.b cümlelerle daha da kirleniyor ve siz kendi zekanızı tartışmaya açmayınız tavsiye etmem
_________________ HAYAT HERZAMAN KAZANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR KAYBETMEKDE HAYATIN YADSINAMAZ PARÇASIDIR VE BİZLER KAYBEDEREK GÜÇLENDİRDİĞİMİZ İÇGÜDÜLERİMİZLE DAHA ÇOK KAZANMAYI ÖĞRENİRİZ.
sayın kontesancelika birçok başlıkta yaptığınız tartışmalar yetmiyormuş gibi birde bunların üstüne adeta tuz biber ekmek üzere özel başlık açmışsınız...bu forumda bu tartışmalara müsade etmem mümkün değil,hele ki böyle özel ve gereksiz başlık açılmışsa...kilitliyorum...
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz