Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
alpxc
Acemi
Acemi

zimbabwe.gif
MesajTarih: Çar 20 Şub, 2008 09:56  Mesaj konusu:  kalça fetişi Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

böyle kalça fetişi olan, ya da böyle bir fetişe ilgisi olan hanımefendiler ne der acaba.
Paylaşımlarınız olursa sevinirim Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıalpxc kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 20 Şub, 2008 11:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Geniş kalçalı kızlardan hoşlanmıyorum, biraz daha dar kalçalı kızlar daha etkileyici geliyor bana.Şunu duymuştum geniş kalçalı kızlar dar kalçalılara göre daha rahat doğum yapabiliyorlarmış..

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
alpxc
Acemi
Acemi

zimbabwe.gif
MesajTarih: Çar 20 Şub, 2008 13:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DerVulkan demiş ki:
Geniş kalçalı kızlardan hoşlanmıyorum, biraz daha dar kalçalı kızlar daha etkileyici geliyor bana.Şunu duymuştum geniş kalçalı kızlar dar kalçalılara göre daha rahat doğum yapabiliyorlarmış..

evet Smile anlıyorum, ama napalım zevk işte

Akrep Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıalpxc kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SuicideVeil
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 21 Şub, 2008 19:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Zevklere saygı duymak lazım tabi ama ben erkek olsam ufacık dar kalçalardan hoşlanırdım.Ya da illa dolgun olacaksa kesinlikle Beyonce gibi olmalı.

Aslan Cinsiyet:Bayan Ejderha GizliSuicideVeil kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 22 Şub, 2008 12:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ufak ve dolgun kesinlikle Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
puding
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 04 Haz, 2008 00:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende erkek kalçalarından hoşlanırım.özellikle de popo deliğini yalamaktan.

Terazi Cinsiyet:Bayan At Çevrimdışıpuding kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 Haz, 2008 03:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aman yapma puding hanım Very Happy Tabi zevkler renkler olayı yani. Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Çar 04 Haz, 2008 11:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben bu kadının kalçasını beyenmedim. ama paylaşım için saol.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 Haz, 2008 23:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alpxc demiş ki :
Alıntı:
evet anlıyorum, ama napalım zevk işte

Dostum zevk ve renk olayı..Elbetteki beğeniler ve tercihler faklı olacaktır, tşşkr Alpxc.. Very Happy

cimi19871903
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Tem, 2008 22:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaslar bnce kalca bolumu acılmalı nasıl sızn cektınız resımler bolumnde ayaklar resımlerı war kalca ıcın de ayrı bolum olmalı

Balık Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcimi19871903 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Cum 01 Ağu, 2008 06:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Boşuna Shakira fanatiği değilim ya.. Var tabii bir bildiğim.

En son khalkedonian tarafından Cmt 02 Ağu, 2008 14:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 02 Ağu, 2008 12:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

buna fetiş demeyelim yoksa mazallah normal adam kalmaz..normal bi sex objesi...cinselligin sıradan unsuru.

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
farklisi06
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 23 Ekm, 2008 23:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kalça dediğin çok büyük olmayacak hafif çıkık ve yuvarlak yere yakınd a olmayacak yukarda olcak...tutup böyle iki yana ayırabieceksin deliğine dilini dokundurcaksın
Sevişirken tokatlarken eline oturacak..
Fazla mı yazdım ne neyse gaza geldim Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıfarklisi06 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Cum 24 Ekm, 2008 22:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
buna fetiş demeyelim yoksa mazallah normal adam kalmaz..normal bi sex objesi...cinselligin sıradan unsuru.
ne farkı var Şalamar Mr. Green

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |