| Yazar |
Mesaj |
hayyam
Usta Yazar

|
|
Yaklaşan 13 MART için ne tür etkinlikler düzenlenebilir neler yapabılırız önerilerde bulunmak ısteyenler var mı ? Ne dersınız neler yapabılırız ?
Gecen sene 13 MART ile ilgili linkler
dicem burlarda bi yerde dir
lady im teşekkürler.
|
|
|
|
     |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Ben senin eline bakıyorum abi kusura bakma
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
valla bi düşünelim hayyamcım...çeşit çeşit fikirler gelir o güne kadar...özelliklede fanetiladylerimizin fikirlerini merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| by köle nin bir organizasyonu var diye az evel okudum...ne dersin?
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Ben de az önce okudum, toplantı organizasyonu planlıyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
| Sevgili hayyamın zaten bu toplantı organizesinden haberi vardı. Onun arayışı tek etkinlik değil elbette bizim günümüzü ne kadar fazle ve farklı etkinlikle kutlarsak daha çok bizim olur ve daha çok yayılır. Üretmeye devam...............
|
|
|
|
_________________ S.S.K. Emeklisi by_kole
|
|
 |
     |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
2.geleneksel toplantıyı by_kole duzenlıyor sagolsun önemli ve yerınde bır etkınlık olarak.Bunun yanında daha cok kısıye ulasılabılecek ve daha cok kısıye sesımızı duyurabılecegımız etkınlıkler konusunda önerisi olanlar var mı?
Bır fetıs sıtesınde bu kadar fetısın bır arada oldugu bır mekanda bır cok parlak önerı cıkacaktır dıye dusunuyorum.. Ne dersınız?....
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
by_kole=organize dicem yoff saolsun
duygu ve düşüncelerimi yazmışsınız Lady im
|
|
|
|
     |
 |
belloni
Fetişist

|
|
| bilmem ne düşünürsünüz ilk defa duydum fetişizmin günü oldugunu. Kime ? Neye göre 13 mart ? Vardır demi bunun bi hikayesi ?
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ustteki avatardaki gozuklu sahsiyetin uydurmasi tum bunlar..
Saka bir yana hikayesi yok, ama olmasi da cok gerekmiyor.. Artik bir gunumuz var mi, var onemlisi de bu..
Ben ezelden beridir dernek taraftariyim.. Lokal acilinca vergi falan da oldukca dusuk oluyor.. 7 kisi birlessek oluyordu sanirim Hukuk dersinden hatirladigim kadariyla..
Etkinlik derseniz de, herhalde Ataturk anitina celenk konulmasindan sonra toplu saygi durusunda bulunulmaz bugun de , onu zaten her uyduruk gunde yapiyor devlet erkani..
Demem o ki gecici organizasyondur-yemektir -icmektirden ote ben kalici bir sey yapilmasi taraftariyim ve dernekten ( biliyorum kulaga cok cekici gelmiyor ama Societe des Fetichistes en Turqie gibi alengirli isim de kullanamiyoruz zira Turkcedeki malzeme bu : Fetisistler Dernegi ) baska da cok sey gelmiyor aklima benim..
Aylik basili bir yayin cikarilabilir ya da 3 aylik olabilir tabii.. Burada sorun olacaksa Avrupa'da basilip , yurda getirilebilir..
Bir Multimedia Center kurulabilir.. Iste dokumanter filmlerdir , kitaplardir- dergilerdir yer alabilir..
Fikirse fikir.. Ama uygulama olmaz iste.. Yoksa suraya gidelim- buraya gelelim sunu icelim bunu yiyelim de tabii hos seyler de iz birakmaz yarinlara..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
kaldı 9 gun fetısıstler uyuyor mu neler yapabılırız bu 9 ıcınde onerıler yok mu...
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| LADY SADE demiş ki: | kaldı 9 gun fetısıstler uyuyor mu neler yapabılırız bu 9 ıcınde onerıler yok mu... | Olmazmı.......Hadi oyuncaklarınızı keyfinizi alın hep birlikte küçük bir clupte eglenelim. Kutlayalım........
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
belloni
Fetişist

|
|
| Evet dexter dernek fikri çok güzel yanlış hatırlamıyosun 7 kişiden oluşmalı resmi sayılabilcek bir dernek. Ama derneklerin faaliyetlerindendir amaçlarını , hedeflerini derneğe üye olmayanlarla paylaşmak, anlatmak. Yani diorumki dernek açmak birinci etapta kolay. Derneğe üye kazandırmak , etkinlik yapmak ve başkalarının ilgisini çekebilmek .. bunu düşünmek lazım. Sanırım bunun içinde baya programlı planlı çalışmak gerekir. Zor iş diye düşünüyorum
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
şimdi öneriler çok cazip dernek gibi geriye 6 kişi bulmak kalır ve eminim ki en az 20 kişi gönüllü olr bu derneğe ...
ben daha farklı bir olaya değinmek istiyorum ... 13 martın bir hikayesi yok tmm ama neden yazmıyoruz ki birr hikaye ..
ilerde insanlara tanıtırken daha kulağa hoş gelebilecek hemde uygun düşecek bi hikaye yazabilirz(mesela yıl 2013) neden 13 mart sorusuna çünkü 13 mart bizim ilk ..... dır , diyebileceğimiz bi cevabımız olr .. ztn burdaki insanların coğunun 13 marttan haberi yok daha 1.sini kutlamamışken güzel bir hikaye yazabiliriz ...
mesela eğer ilerde bir dernek için web sitesi fln yapılırsa bunları da açıklayabilriz ...
mesela 13 mart türkiyedeki fetişistlerin ilk ciddi yaptığı organizasyondu çounluğu ankara izmir ve istanbuldaki fetişistler başta olmak üzere bir çeşitli illerden gelen toplam 50 civarı fetişist doyasıya eğlendiği bu geceyi ölümsüz yapmak için 13 martı türkiye fetişizm günü seçti .. kendi aralarında tamamen resmi olmayan bir gün olan bu gün bütün fetişistler olarak benimsendi ve geleneksel hale getirildi ....
gibi ...
o 50 küsür kişide ztn bilinir kimler olduğu ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
|
|