Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 01:51  Mesaj konusu:  Fetish Gunu Yaklaşiyor..... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yaklaşan 13 MART için ne tür etkinlikler düzenlenebilir neler yapabılırız önerilerde bulunmak ısteyenler var mı ? Ne dersınız neler yapabılırız ?

Gecen sene 13 MART ile ilgili linkler
dicem burlarda bi yerde dir

lady im teşekkürler.

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 01:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben senin eline bakıyorum abi Very Happy kusura bakma Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 02:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla bi düşünelim hayyamcım...çeşit çeşit fikirler gelir o güne kadar...özelliklede fanetiladylerimizin fikirlerini merak ediyorum Rolling Eyes

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 09:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

by köle nin bir organizasyonu var diye az evel okudum...ne dersin?

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 17:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de az önce okudum, toplantı organizasyonu planlıyor.

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
by_kole
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 20:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgili hayyamın zaten bu toplantı organizesinden haberi vardı. Onun arayışı tek etkinlik değil elbette bizim günümüzü ne kadar fazle ve farklı etkinlikle kutlarsak daha çok bizim olur ve daha çok yayılır. Üretmeye devam...............

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıby_kole kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
LADY SADE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 21:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

2.geleneksel toplantıyı by_kole duzenlıyor sagolsun önemli ve yerınde bır etkınlık olarak.Bunun yanında daha cok kısıye ulasılabılecek ve daha cok kısıye sesımızı duyurabılecegımız etkınlıkler konusunda önerisi olanlar var mı?

Bır fetıs sıtesınde bu kadar fetısın bır arada oldugu bır mekanda bır cok parlak önerı cıkacaktır dıye dusunuyorum.. Ne dersınız?....

Image

Kova Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıLADY SADE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 19 Şub, 2008 00:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

by_kole=organize dicem yoff saolsun

duygu ve düşüncelerimi yazmışsınız Lady im

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Mar, 2008 22:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bilmem ne düşünürsünüz ilk defa duydum fetişizmin günü oldugunu. Kime ? Neye göre 13 mart ? Vardır demi bunun bi hikayesi ?

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 09:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ustteki avatardaki gozuklu sahsiyetin uydurmasi tum bunlar.. Razz

Saka bir yana hikayesi yok, ama olmasi da cok gerekmiyor.. Artik bir gunumuz var mi, var onemlisi de bu..

Ben ezelden beridir dernek taraftariyim.. Lokal acilinca vergi falan da oldukca dusuk oluyor.. 7 kisi birlessek oluyordu sanirim Hukuk dersinden hatirladigim kadariyla..

Etkinlik derseniz de, herhalde Ataturk anitina celenk konulmasindan sonra toplu saygi durusunda bulunulmaz bugun de , onu zaten her uyduruk gunde yapiyor devlet erkani..

Demem o ki gecici organizasyondur-yemektir -icmektirden ote ben kalici bir sey yapilmasi taraftariyim ve dernekten ( biliyorum kulaga cok cekici gelmiyor ama Societe des Fetichistes en Turqie gibi alengirli isim de kullanamiyoruz zira Turkcedeki malzeme bu : Fetisistler Dernegi ) baska da cok sey gelmiyor aklima benim..

Aylik basili bir yayin cikarilabilir ya da 3 aylik olabilir tabii.. Burada sorun olacaksa Avrupa'da basilip , yurda getirilebilir..

Bir Multimedia Center kurulabilir.. Iste dokumanter filmlerdir , kitaplardir- dergilerdir yer alabilir..

Fikirse fikir.. Ama uygulama olmaz iste.. Yoksa suraya gidelim- buraya gelelim sunu icelim bunu yiyelim de tabii hos seyler de iz birakmaz yarinlara..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
LADY SADE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 10:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaldı 9 gun fetısıstler uyuyor mu Smile neler yapabılırız bu 9 ıcınde onerıler yok mu...

Image

Kova Cinsiyet:Bayan Köpek ÇevrimdışıLADY SADE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 14:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

LADY SADE demiş ki:
kaldı 9 gun fetısıstler uyuyor mu Smile neler yapabılırız bu 9 ıcınde onerıler yok mu...
Olmazmı.......Hadi oyuncaklarınızı keyfinizi alın hep birlikte küçük bir clupte eglenelim. Kutlayalım........

Can YüceL

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 16:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet dexter dernek fikri çok güzel yanlış hatırlamıyosun 7 kişiden oluşmalı resmi sayılabilcek bir dernek. Ama derneklerin faaliyetlerindendir amaçlarını , hedeflerini derneğe üye olmayanlarla paylaşmak, anlatmak. Yani diorumki dernek açmak birinci etapta kolay. Derneğe üye kazandırmak , etkinlik yapmak ve başkalarının ilgisini çekebilmek .. bunu düşünmek lazım. Sanırım bunun içinde baya programlı planlı çalışmak gerekir. Zor iş diye düşünüyorum

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Mar, 2008 20:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

şimdi öneriler çok cazip dernek gibi geriye 6 kişi bulmak kalır ve eminim ki en az 20 kişi gönüllü olr bu derneğe ...

ben daha farklı bir olaya değinmek istiyorum ... 13 martın bir hikayesi yok tmm ama neden yazmıyoruz ki birr hikaye ..
ilerde insanlara tanıtırken daha kulağa hoş gelebilecek hemde uygun düşecek bi hikaye yazabilirz(mesela yıl 2013) neden 13 mart sorusuna çünkü 13 mart bizim ilk ..... dır , diyebileceğimiz bi cevabımız olr .. ztn burdaki insanların coğunun 13 marttan haberi yok daha 1.sini kutlamamışken güzel bir hikaye yazabiliriz ...

mesela eğer ilerde bir dernek için web sitesi fln yapılırsa bunları da açıklayabilriz ...

mesela 13 mart türkiyedeki fetişistlerin ilk ciddi yaptığı organizasyondu çounluğu ankara izmir ve istanbuldaki fetişistler başta olmak üzere bir çeşitli illerden gelen toplam 50 civarı fetişist doyasıya eğlendiği bu geceyi ölümsüz yapmak için 13 martı türkiye fetişizm günü seçti .. kendi aralarında tamamen resmi olmayan bir gün olan bu gün bütün fetişistler olarak benimsendi ve geleneksel hale getirildi ....

gibi Very Happy Very Happy ...
o 50 küsür kişide ztn bilinir kimler olduğu Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |